2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Mrb bayanlar yarın itibariyle bende kpss calısmalarına baslıyorum.dersanem baslıyor yarın.umarım güzel ve verimli bir calısma dönemi olur hepimiz için.

canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için inan motive etti beni örneğin şuan uykular düzensiz hatta şuan kucağımda kızım :) ama umarım en kısa zamanda düzene girer ve ben de arkadaşın gibi bir puan alırım ..sağol..
İnş burada birbirimize daha çok motive ederiz.Bebeğin 1 aya düzelir daha çok minik :) ben hep çalışıyorum hem yükseklisans yapıyorum hem evliliğe hazırlanıyorum buaradada dershaneye başladım benim bile umudum var hala:KK76::KK76:
acaba matematik ve türkçede soruların kaçta kaçı mantık olacak???? Sizce sınavın tarzının değişmesi avantaj mı dezavantaj mı???

kaça kaç olacağını bilmiyorum akşama soracam bende dershaneye yarın haber veririm. Benim için avantaj çünkü hızlıyımdır mantık sorularında ama çoğu kişi çok zorlayacağını düşünüyor.

Merhaba kızar bende aranıza katılmak istiyorum.Bugün akşam dershanem başlıyor hem özel sektörde çalışıp hemde kpss e hazırlanacam olmuyor böyle bıktım özel sektörden :KK43:
Nişanlım bilgisayar müh cumartesi-pazar çalışmıyor akşamları arayıp soran yok ben özel sektörde biyologum cumartesi çalışıyorum, pazarları ve akşamları telefonum susmuyor.Hem çalışıp hemde kpss e hazırlanabilir miyim acaba?

merhaba bende senin gibiyim üstelik evliyim bide eşim ğretmen onun boş vakti çok benim bir pazarlarım var bend ebıktım artık özel sektörden inşallah kazanacağız yeterki düzenli çalışalım. ben dersaneyede gitmiyorum çünkü zamanım yok burdan birbirimizi motive edelim:))

çok guzel bır plan yapmıssın az oncede geldı kıtaplarım hepsıunı ınceleyım sana en yakın zamanda yazarım yaklasık 15 yakın soru bankası ve yaprak testı oldu elımde hepsıne bakıp buraya yazıcam...buarada kızım dun grıp oldu :KK43:(( oyusden onunla ılgılenıyorum ders calısamıyorum bu ara o ıyılessın en yakın zamanda donucem ıns ...

merveesk, güle güle çöz bitir kitaplarını ne güzel ne çok kitabın olmuş insana şevk gelir böyle çok kitap arasında güzel kızına da geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah benim oğlumda biraz ateşlenir gibi oldu bugün ama geçti iyi çok şükür şu anda...

kaça kaç olacağını bilmiyorum akşama soracam bende dershaneye yarın haber veririm. Benim için avantaj çünkü hızlıyımdır mantık sorularında ama çoğu kişi çok zorlayacağını düşünüyor.

cnm bu bankacılık sınavlarındada çıkan sorular demi bu mantık soruları.? ben alese hiç girmedm ve ales sorularını hiç de görmedim.... Bide bugün nette gördüm. asparagas olup olmadığndan emin değilim, diyor ki; soruların şıkları çoktan seçmeli olmayacakmış bir kısmı, boşluk doldurma ya da direk tanım falan soracaklarmş diyor son dakika haberi diye gördüm:KK19: böyle şeyler canımı sıkıyor ders çalşma şevkim giidyor hemen

kpss yi kazanınca sende onlara gülersin bunlar seni yıldırmasın

pamuk şekerciğim ne güzel bitirmişsin tarihi darısı başımıza
hafta sonu tekrarlar yaptım madenler ve enerji kaynaklarını da bitirmiş bulunuyorum

İplemiyorum zaten canım, ama o anda insan etkileniyor...:)

Bişey sormak istiyorum.

2014 yayın set alcam . Lisans için.

Yargı ve İhtiyaç arasında kaldım. Hangisini alayım karar veremedim...

Konulara ilk defa ve tek setten calısacaksan İhtiyaçla başla, yargı biraz daha zor...Sonraki dönemlerde çözülecek kitaplardan. Ben tek kaynaktan calısmadıgım için calıstıgım kitaplar sıralamasında en sona bıraktım yargıyı :KK55:

iyi geceler çalışkann topiciğinn çalışkan hatunları :KK9::KK9::KK9::KK9:

nasıl gidiyo bakalım çalışmalar :KK34:
dün matematik ddersim vardı ama pek ilerleyemiyoruz bide ben temelden başlayınca bide zor anlayınca yavaş ilerliyoruz ama olsun öğrencemmmm :KK34: o yüzden hala temel kavramlardayız konu ekleyemiorum bitirdim diye :KK9:
1 hafta falanda ders çalışamıcam :26: işten sonra sürücü kursuna gidicem 5 saatmiş dersler evede geç gelince sanmıyorum bakamam heraldee off :KK31:

öporum hepinizi kolay gele :KK54::KK54::KK54:

selam kızlar :KK16:

netim kotalı olduğundan ve kotayı da videolarla aştığımdan nete giremediydim :KK1:

maşallahınız var :nazar: ne güzel konularınız bitiyor ohh :KK76:

ben sözel derslere de çalışmaya başladım bugün itibariyle. tarihten islamiyet öncesi türk devletlerini çalıştım 50 kadar soru çözdüm. türkçeden de 50 soru çözdüm. mattan da 60 çözdüm. bir günde üç derse bakınca fazla soru çözemiyorum, daha doğrusu matematik çözmek biraz zamanımı alıyor. özellikle şu mantık soruları, şekil yetenek soruları falan alıyor dakikalarımı:KK5: yeni başladım umarım ilerleyen vakitlerde hızlanırım.

hepinize kolay gelsin :nazar:

merveesk, güle güle çöz bitir kitaplarını ne güzel ne çok kitabın olmuş insana şevk gelir böyle çok kitap arasında güzel kızına da geçmiş olsun çabuk atlatır inşallah benim oğlumda biraz ateşlenir gibi oldu bugün ama geçti iyi çok şükür şu anda...
çok teşekkur ederım aman kuzulara hasta olmasınlarda tek ben ders calısmamaya razıyım ...eevet kıtaplarım gozumun onunde hangısını alıp cozsem dıye merak edıyorum ama annemın evınde oldugumdan donerken ucakla goturemem dıye yarın kargoya verıcem esıme gonderıcem oyusden kıtaplarımaa kısa bır surelıgıne daha dokunamıcam:KK14: sen nasılsın nasıl gıdıo ders calısma test cok cozebılıomusun ben fazla cozemıyorum daha cok dersler bıtınce agırlık verım ıstıorm

Kızlar taşındım yerleştim bu günden itibaren derse tekrar devam edicem . Dersanenin denemesine girdim Halim perişan :KK34::KK35: çok çalışmalıyım. Benim dersane haftaya bugun başlıyor en azından ilk konuları bitirmeyi düşünüyorum faydası olur umarım.

cnm bu bankacılık sınavlarındada çıkan sorular demi bu mantık soruları.? ben alese hiç girmedm ve ales sorularını hiç de görmedim.... Bide bugün nette gördüm. asparagas olan soracaklarmş diyor son dakika haberi diye gördüm:KK19: böyle şeyler canımı sıkıyor ders çalşma şevkim giidyor hemen

Canım bankacılık sınavlarına benziyor ama sadece tek banka sınavına girdiğim için çok yorum yapamıyorum :KK43: ama sorular genellik örnek olarak matematikte kağıt şu kadar katlandı nasıl görüntü elde edilir, Türkçe de önerme soruları gibi.Mail adresini verirsen sana örnek soru atarım.Boşluk doldurma çıkacağını ne dershanedeki hocalar ne de ben düşünüyorum o kadar kağıdı kim nasıl neye göre okuyacak?

merhaba bende senin gibiyim üstelik evliyim bide eşim ğretmen onun boş vakti çok benim bir pazarlarım var bend ebıktım artık özel sektörden inşallah kazanacağız yeterki düzenli çalışalım. ben dersaneyede gitmiyorum çünkü zamanım yok burdan birbirimizi motive edelim:))

Dershane akşam 18:30 girdim eve gittim saat 23:00 duş al hazırlan yatmam 1 i buldu benimde vaktim yokmuş daha şimdi daha iyi anladım ama dershane de ne duyarsam kar diyorum.Bende mayısa evleniyorum evde tek pazarları ile nasıl çocuk büyütecem :KK43:Çalışmayı da bırakmak istemiyorum en iyisi birbirimize motive edelim çok çok :)

http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...2014-kpss-guncel-bilgiler-2.html#post32118712

Kızlar güncel bilgi başlığını unutmayın...Okuyun, ekleyin sizler de...:KK51:

benim aklımda kısmet olursa bayramda yeni aldığım kitaptan eklemeler yapıcam

günaydınlar kızlar
dün vat. borçlar hukukunu bitirdim.
akşamda yine gün içinde çalıştıklarıma tekrar yaptım
milli mücadeleye başladım henüz bitmiş değil bugün bitiririm herhalde
çok çalışmak lazım
matematikten baya gerideyim ama malesef konuları çok fazla unutmuşum ilerlemem uzun sürüyor
hepinize kolay gelsin kızlar iyi çalışmalar

merhabalar ,söylemeye utanıyorum ama :)
Türkçede sözcükte anlam ilk ünite bitti :KK43:

birde sizlerin izlediği ,okuduğu nette videolar varmı acaba ?
ben matemetikten hiç çakmıyorum ,eğer paylaşırsanız sevinirim ...
herkeze i çalışmalar

merhabalar ,söylemeye utanıyorum ama :)
Türkçede sözcükte anlam ilk ünite bitti :KK43:

birde sizlerin izlediği ,okuduğu nette videolar varmı acaba ?
ben matemetikten hiç çakmıyorum ,eğer paylaşırsanız sevinirim ...
herkeze i çalışmalar

ofis okul var genel olarak beğeniyorlar:KK31:

kızlar 2013 ihtiyaç yayını bende var ama yıpranmış biraz bide konuları eksik oldugu için 30 tlden set alıcam şimdi geldim kitapçıdan yargı ve yediiklim arasında kaldım araştırıyorum hala ama yargı yayınlarından alıcam gibi.. indirimde oldukları için cezbetti beni. yargı konu anlatımını alırım sanırım aay kafam karıştı ya var mı yargı yayını kullanmış biri? yorum var mı hiç

Dershane akşam 18:30 girdim eve gittim saat 23:00 duş al hazırlan yatmam 1 i buldu benimde vaktim yokmuş daha şimdi daha iyi anladım ama dershane de ne duyarsam kar diyorum.Bende mayısa evleniyorum evde tek pazarları ile nasıl çocuk büyütecem :KK43:Çalışmayı da bırakmak istemiyorum en iyisi birbirimize motive edelim çok çok :)

büyütemiyosun işte ben tecrübe ettim 3 yıldır evliyim cesaret edemedim zaman ayıramadımyani:)) oyüzden kpss yöneldim sıkı çalışalım ki sen bari evliliğinin ilk yıllarında eşine daha çok zaman ayır tadını çıkar ben yoğunluktan nasıl geçti anlamadım ama ben işyerimde bakıyorum biraz akşamlarıda matematik çalışıyorum fena sayılmaz olacak inşallah..

iyi geceler çalışkann topiciğinn çalışkan hatunları :KK9::KK9::KK9::KK9:

nasıl gidiyo bakalım çalışmalar :KK34:
dün matematik ddersim vardı ama pek ilerleyemiyoruz bide ben temelden başlayınca bide zor anlayınca yavaş ilerliyoruz ama olsun öğrencemmmm :KK34: o yüzden hala temel kavramlardayız konu ekleyemiorum bitirdim diye :KK9:
1 hafta falanda ders çalışamıcam :26: işten sonra sürücü kursuna gidicem 5 saatmiş dersler evede geç gelince sanmıyorum bakamam heraldee off :KK31:

öporum hepinizi kolay gele :KK54::KK54::KK54:

bende sendenim hala temel kavramlardayım atlayamıyoruz bi türlü umudum bitiyor ara ara vaz geçiyorum ama inşallah olur yaa basmıyor kafam :)

X