2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

merhaba kızlar,
özel sektörde isg uzmanı olarak çalışıyorum, mühendisim. özel sektörde çalışmak ve isg uzmanlığı yapmak gerçekten çok çok zor. babamı yeni kaybettim ve hala yokluğuyla mücadele ediyorum, kendimi tam olarak toparlayamadım malesef. özel sektörün zor şartlarından sebep ben de 2014 kpss'ye hazırlanmak istiyorum. yediiklim, ihtiyaç ve pegem yayınlarını sipariş ettim, gk-gy'den sınava gireceğim ve çalışmaya bir türlü başlayamıyorum. modivasyona ve disipline ihtiyacım var. beni de aranıza alır mısınız lütfen

Başın sağolsun ...

Motivasyon sürekli kırılabiliyor. Beni de dün gece bir karamsarlık aldı...Dedim okul bitecek mi?? Daha bir sürü konu var bunlar bitecek mi?? ama şuraya girince insanların nasıl emek harcadıgını gördükce istegim artıyor.

Günaydın kızlar hepinize...:KK16:

Dün topigi acamadım, birazdan bir güncel bilgi topigimiz olacak buranın yanına ek.:nazar:

Günaydın Pammukseker benim Osmanlı kültür medeniyeti de ekler misin rica etsem? Bir de bu Avrupa Tarihi ne oluyor tam olarak? Ben Data'dan çalışıyorum da orada üniteler farklı dağılmış böyle bir başlık yok. :26:

Canım muhtemelen datada konuların içinde işlemiştir bu üniteyi. Yanlış hatırlamıyorsam ihtilaller ve Osmanlının son dönemlerindeki Avrupa gelişmelerinden bahsediyordu. Fransız ihtilali vs gibi. Sana onu da ekliyorum o zaman.

Canım muhtemelen datada konuların içinde işlemiştir bu üniteyi. Yanlış hatırlamıyorsam ihtilaller ve Osmanlının son dönemlerindeki Avrupa gelişmelerinden bahsediyordu. Fransız ihtilali vs gibi. Sana onu da ekliyorum o zaman.

Anladım canım, eklenip eklenmemesi değil de acaba dedim kitapta eksik bir konu mu var. Çalışmam eksik kalmasın da. :KK31: Teşekkürler.

Günaydın Pammukseker benim Osmanlı kültür medeniyeti de ekler misin rica etsem? Bir de bu Avrupa Tarihi ne oluyor tam olarak? Ben Data'dan çalışıyorum da orada üniteler farklı dağılmış böyle bir başlık yok. :26:

pamukşeker benim uzaktaneğitimde avrupa tarihine osmanlının içinde konularda yer vermiş
hoca avrupa tarihi olarak ayrı bir konuda fransız ihtilali fln vermedi yani müfredatta yok herhalde kitaplarda da yok.o yüzden ben sadece dediğim kısma konu içinde çalışmış oldum bir daha listeye ekleme yaparken benimde avrupa tarihimi eklersin canımcım

madenler ve enerji kaynaklarını da çalışsam iyi olucak ama epey uzun bir anlatım iş yerinde zor oluyor

benim aldığım bir kitap vardı güncel bilgilerle ilgili ordan da ekleme yaparım çalıştıkça

hayırlı olsun ek topiğimiz:KK70:

ben daha soru çözmeye geçemdim :KK43:((
tüm dersler bitsin öyle başlıcam inşallah
yapamadıklarımı da hocalara sormayı düşünüyorum hiç birşey atlamamak lazm
test kitabımda pek yok şuanda yaprak testler almıştım onlardan idare edicem başladığımda sonrada hem set hem de soru kitabı almak istiyorum
kızlar kaç kaynaktan çalışıyorsunuz

bigün çalışmasam içim rahat etmiyo vicdanım sızlıyo resmen benim :26:
bende daha soru bankası almadım netten baktım dün baya
alıcam en kısa zamanda ama 2012 de almış olduklarımdan çözdüm sayfalarını bu yıl açmak nasip oldu :KK9:
aslında bende çok soruyla zaman kaybetmek istemiyorum bir an önce konuları bitirmek istiyorum bakalım :KK31:

mrb kızzlar az once kargom gecıkmelıde olsa geldı dun telde konustugum bayanın dedıgı gıbı 5 kıtap eksık onların parasının ıadesı olmamıs hala bugun aradım nezaman olucak onlarda 3 iş gunu dedıler ıns bıran once sonuclanır... hemen hevese geldım kızlar calısmak ıcın ama fırsat bulamıyorum kızımdan oturu malum anca o uyuynca fırsat buluyorum:))
Vatandaşlık KPSS 2014 Konu Anlatımlı Cep Kitabı Fem Akademi
KPSS Genel Kültür Dönütlü Yaprak Test 2013
KPSS Genel K. Genel Y. Çek Kopar Yaprak Test Tüm Adaylar İçin 2013
Soru Bankası KPSS 2014 Matematik
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Şampiyon Soru Bankası
KPSS Genel Kültür Çek Kopar Yaprak Test 2013
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Yaprak Test
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür 6 Deneme Seti
bugunde kpsskıtabı sitesınden aldım bu kıtapları artık ıns bunları bıtırmeyı nasıp olur yaa baya kaynagım oldu artık sınava yakın bıterse bu kaynaklar yenı 2014 alırım bı kactane sizce nasıl secımlerım kızlar ???

selam hepinize..........
3 gündür kitap yüzü açmadım rahatsızdım :KK5:bugün toparlanıp başlamam lazım
ders çalışmaya gidiyorum
dönüşte iklim konusu bitmiş,soruları çözülmüş olacak.
kolay gele :KK52:

canım benim nickim ve şifremle gir uğraşma o zaman nick:hlya1987 şifre:19871983 bir an önce indir
tatlim coooook sagol o kadar memnun oldumki 5 derse kadar indirdim kalanda sikinti oldu ama ben sonra uye olur digerlerinide alirim. allah zihin acikligi versin canim

tatlim coooook sagol o kadar memnun oldumki 5 derse kadar indirdim kalanda sikinti oldu ama ben sonra uye olur digerlerinide alirim. allah zihin acikligi versin canim

rica ederim canım ne demek boşu boşuna üye olma istediğin zaman yine gir kullan çok nadir girip bakıyorum zaten siteye güncel bişeyler var mı diye.. sanada Allah zihin açıklığı versin canım inşallah gönlümüze göre olur herşey :nazar:

pamuşçum sana zahmet oluyor böyle amma türkçeden sözcükte anlam ve geometriden geometrik kavramlarada beni ekler misin :KK54:

herkese merhaba bugünde dershane vardı 4 saat tarih gördük ama hiç sıkılmadım hatta nasıl geçti anlamadım. tarih hocamız süper gerçekten keyifle dinledim. bu hocada ihtiyaç kitap yazarı çıktı hoşuma gitti bu durum doğrusu. neyse matematikten kümeleri bitirdim pammukşeker arkadaşım bir arkadaş için açtığında eklersin zahmet olmazsa. kursta matematik ile coğrafya nın başlamasına uzun bir süre var ben o süre zarfında matematiği bitirip tekrar edeyim coğrafyayı da full bitireyim diyorum. bakalım yetiştirebilecek miyim. azimle çalışmaya devam hepinize kolay gelsin. ben bugün gördüğümüz tarihi tekrar edip sonrasında da coğrafya çalışmaya gidiyorum.

mrb kızzlar az once kargom gecıkmelıde olsa geldı dun telde konustugum bayanın dedıgı gıbı 5 kıtap eksık onların parasının ıadesı olmamıs hala bugun aradım nezaman olucak onlarda 3 iş gunu dedıler ıns bıran once sonuclanır... hemen hevese geldım kızlar calısmak ıcın ama fırsat bulamıyorum kızımdan oturu malum anca o uyuynca fırsat buluyorum:))
Vatandaşlık KPSS 2014 Konu Anlatımlı Cep Kitabı Fem Akademi
KPSS Genel Kültür Dönütlü Yaprak Test 2013
KPSS Genel K. Genel Y. Çek Kopar Yaprak Test Tüm Adaylar İçin 2013
Soru Bankası KPSS 2014 Matematik
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Şampiyon Soru Bankası
KPSS Genel Kültür Çek Kopar Yaprak Test 2013
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür Yaprak Test
KPSS Genel Yetenek Genel Kültür 6 Deneme Seti
bugunde kpsskıtabı sitesınden aldım bu kıtapları artık ıns bunları bıtırmeyı nasıp olur yaa baya kaynagım oldu artık sınava yakın bıterse bu kaynaklar yenı 2014 alırım bı kactane sizce nasıl secımlerım kızlar ???

oooo çok güzel sorular hangi yayınlara ait öğrenebilir miyim? bol bol soru inşallah hepsini çözersin canım. benim oğlum senin de kızın çok zor ama olması lazım bir şekilde ben ona boyama oyun hamuru vs... bir şeyler veriyorum ya da eline meyve veriyorum başına oturduğum zamanda da soru felan çözmeye çalışıyorum. bazen işim varken çizgi film izletmiyorum onun çizgifilm saatinde bende soru çözüyorum. iş yaparken nasıl olsa ilgileniyorum diye böyle bir sistem düşündüm. bir de derse yarım saat felan ara verip onunla oyun oynuyorum.

herkese merhaba bugünde dershane vardı 4 saat tarih gördük ama hiç sıkılmadım hatta nasıl geçti anlamadım. tarih hocamız süper gerçekten keyifle dinledim. bu hocada ihtiyaç kitap yazarı çıktı hoşuma gitti bu durum doğrusu. neyse matematikten kümeleri bitirdim pammukşeker arkadaşım bir arkadaş için açtığında eklersin zahmet olmazsa. kursta matematik ile coğrafya nın başlamasına uzun bir süre var ben o süre zarfında matematiği bitirip tekrar edeyim coğrafyayı da full bitireyim diyorum. bakalım yetiştirebilecek miyim. azimle çalışmaya devam hepinize kolay gelsin. ben bugün gördüğümüz tarihi tekrar edip sonrasında da coğrafya çalışmaya gidiyorum.

sanada merhaba canım hoşgeldin :KK3: ayy tarih hocanın iyi olmasına ve dersten hiç sıkılmamana çok sevindim benimde en büyük korkum tarih ve coğrafya gerçi bugün coğrafyadan ilk konuyu bitirdim korktuğum gibi çıkmadı ama tarihten gerçekten korkuyorum :18: inşallah bende dershaneye başladığımda tarih hocam süper olur da hakkından gelirim.. hadi bakalım sanada kolay gelsin bebişinide öp benim için bi zahmet :KK54:

Başın sağolsun ...

Motivasyon sürekli kırılabiliyor. Beni de dün gece bir karamsarlık aldı...Dedim okul bitecek mi?? Daha bir sürü konu var bunlar bitecek mi?? ama şuraya girince insanların nasıl emek harcadıgını gördükce istegim artıyor.

Günaydın kızlar hepinize...:KK16:

Dün topigi acamadım, birazdan bir güncel bilgi topigimiz olacak buranın yanına ek.:nazar:

Günaydın herkese,
Burda yazılanları okudukça, azminizi, hırsınızı, tüm yorgunluklara ve olumsuzluklara rağmen vazgeçmediğinizi gördükçe "DOĞRU YERDEYİM" diyorum. Malesef çok istememe rağmen henüz çalışmaya başlayamadım ama sizden güç alıyorum artık. herkesin birbirine destek olması, yarışmadan, kıskanmadan, paylaşarak el ele vermesi çok hoşuma gidiyor. sizden aldığım güç ve destekle ben de bu yolda varım artık ve beni de listeye eklemenizi istiyorum.

Günaydın herkese,
Burda yazılanları okudukça, azminizi, hırsınızı, tüm yorgunluklara ve olumsuzluklara rağmen vazgeçmediğinizi gördükçe "DOĞRU YERDEYİM" diyorum. Malesef çok istememe rağmen henüz çalışmaya başlayamadım ama sizden güç alıyorum artık. herkesin birbirine destek olması, yarışmadan, kıskanmadan, paylaşarak el ele vermesi çok hoşuma gidiyor. sizden aldığım güç ve destekle ben de bu yolda varım artık ve beni de listeye eklemenizi istiyorum.
Mrb canim gercekten cok mukemmel ve faydali bi topik busradan allah razi olsun ve tum arkadaslarimizda sagolsun. burda kiskanclik yok dayanisma var fesatlik yok azim var. insallah hepimizde emegimizin karsiligini alir en kisa zamandada ataniriz. oglum daha iki yasinda onun arkadindan kostur ev isi yemek bide ailemden uzagim kimse yokki bana yardim edecek esimde cok yogun calisiyor ama ben yilmiyorum yorulsamda yinede calisacak zaman bulmaya calisiyorum egerki hevesim kacmis ise bu topigi aciyorum ve burdaki arkadaslarimin sayesinde hadi bakalim gamze yola devam diyorum. iyi calismalar herkese rabbim zihin acikligi versin...

X