- 14 Ocak 2013
- 245
- 87
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.761
cok tesekkurler kızlar tek olmadıgımı bılmek cok guzel ıyıkı varsınız bende az once kıtapsec aradım stokta olmadıkları kıtapları sıtede var gıbı gosterdıklerı ıcın magdur kaldım bugun telefon acdım aramasam demıcekler sacmalıga bak 5 tane hemde... aklınızda olsun kızlar sımdı dıger sıtelerı arastıryorum sız hangı sıtelerdrn alıyosunuz kızlar test kıtaplarını...
ben de kimya mühendisiyim sen çalışıyor musun? ben iş arıyorum 2,5-3 aydır tanıdık olmayınca iş bulmak mümkün değil gibi moralim bozulmaya başladı artık
kızlar bugün evde kendi kendime deneme çözdüm genel kültür çok kötü ona yoğunlaşmaya karar verdim. yazarak çalıştığım için yavaş ilerliyorum siz nasıl yapıyorsunuz tar ve coğ.'da?
ay olcak işmi ya kaç gün önce sipariş vermişsin insan bir arar haber verir elimizde yok vs vs canım kitap fırsatından bakabilirsin ben iki kez sipariş verdim sorun yaşamadım ama sipariş vermeden önce ellerinde var mı yok mu sormak lazım ona göre verirsin canım bu sefer ki garanti olsun
ben çalışmıyorum y.lisans yapıyorum özeli artık kafamda bitirdim hedef kamu inşallah:)
canım bence yazarak çalışmaktansa ilk başta bütün konuları bitirip test çözmek daha sonra önemli gördüğün yerleri kendince not etmek daha kalıcı olur geçen yıl bende yazarak çalışmaya karar vermiştim 1 ayda tarihe çok yoğun çalıştım ama bi baktım ki tüm enerjim bitmiş onun için süreklilik sağlayacak seni sıkmayacak şekilde çalışmak daha iyi bence
merhaba kızlar,
özel sektörde isg uzmanı olarak çalışıyorum, mühendisim. özel sektörde çalışmak ve isg uzmanlığı yapmak gerçekten çok çok zor. babamı yeni kaybettim ve hala yokluğuyla mücadele ediyorum, kendimi tam olarak toparlayamadım malesef. özel sektörün zor şartlarından sebep ben de 2014 kpss'ye hazırlanmak istiyorum. yediiklim, ihtiyaç ve pegem yayınlarını sipariş ettim, gk-gy'den sınava gireceğim ve çalışmaya bir türlü başlayamıyorum. modivasyona ve disipline ihtiyacım var. beni de aranıza alır mısınız lütfen
cok tesekkurler kızlar tek olmadıgımı bılmek cok guzel ıyıkı varsınız bende az once kıtapsec aradım stokta olmadıkları kıtapları sıtede var gıbı gosterdıklerı ıcın magdur kaldım bugun telefon acdım aramasam demıcekler sacmalıga bak 5 tane hemde... aklınızda olsun kızlar sımdı dıger sıtelerı arastıryorum sız hangı sıtelerdrn alıyosunuz kızlar test kıtaplarını...
hoşgeldiniz,
başınız sağolsun, allah sabırlar versin. ben de gk-gy den gireceğim sınava. burada birbirimizin çalışmalarını okuyunca motive oluruz diye düşünüyorum. disiplin için de ufaktan kendinize program hazırlamaya başlayın. şu gün şunu çalışcam sorularını çözcem gibi. faydası olur o şekilde
Gunaydin kizlar bol ders calismali bir gun dilegiyle herkese merhaba...
Hakan dedenin tarih videolarini ucretsiz indirecegimiz bi site varmi arkadaslar
Günaydın kuzular.Her açıdan bol verim alacağımız, musmutlu bir gün diliyorum hepinize.
Sagol canim ama o site uyelik istiyo ve bi turlu uyeligimi kabul etmiyo hata veriyogünaydın dumancımşu siteye bir bak tarih hakan dedenin 2012 çok rahat indirebilirsin http://www.aduba.net/ihtiyac_akadem...gitim_tuem_dersler_kpssye_hazirlik-t2385.html
günaydınlarrr
dün türkçeden 80 soru çözdüm sonra saat erkendi ama çok uykum geldi mecbur uyudum ya daha çözerdim de olmadı :26: biraz 300-500 soru çözüp coğrafyaya geçiçem testlerde en büyük eksiğim anlatım bozuklugu ve paragraf ya :26:
Sagol canim ama o site uyelik istiyo ve bi turlu uyeligimi kabul etmiyo hata veriyo
Geçmiş olsun canım.Merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür hastaydım
Okutamadımda geçmişi umuyorum çalışmalarınız iyi gidiyordur
Mat hareket,yüzde kar zarar ve karışım problemlerini bitirdim
Planlarıma göre. Mat ve türkçeyi Eylül'de bitirip tarih coğrafyaya başlayacaktım bitmedi bir türlü ya
Tatlım ilk sayfadaki ilk mesajımın son kısımlarına yazmıştım nasıl video indireceğimizi. Bir bak istersen. Yapamazsan anlatırım yine.Gunaydin kizlar bol ders calismali bir gun dilegiyle herkese merhaba...
Hakan dedenin tarih videolarini ucretsiz indirecegimiz bi site varmi arkadaslar
Oh oh süpersin tatlım. O kitapların elime ilk geçtiği andaki heves var ya insanı kpss'yi kazandırır. Çok iyi değerlendir bu çalışma isteğini kuzum.sanada günaydın pamuşbugün içimde aşırı ders çalışma isteği var kitaplarımda gelicek coğrafyadan ve matematikten çalışıp bol bol soru çözmek istiyorum :119:
günaydın kızlar dün hiç çalışamadım
keyifsiz ve halsizdim kafam kaldırmadı
bugün sabah erkenden coğrafya ormancılık ve hayvancılığı bitirdim
pamukşekerciğim eklersen sevinirim cnm