2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ay olcak işmi ya kaç gün önce sipariş vermişsin insan bir arar haber verir elimizde yok vs vs canım kitap fırsatından bakabilirsin ben iki kez sipariş verdim sorun yaşamadım ama sipariş vermeden önce ellerinde var mı yok mu sormak lazım ona göre verirsin canım bu sefer ki garanti olsun

ben çalışmıyorum y.lisans yapıyorum özeli artık kafamda bitirdim hedef kamu inşallah:)

canım bence yazarak çalışmaktansa ilk başta bütün konuları bitirip test çözmek daha sonra önemli gördüğün yerleri kendince not etmek daha kalıcı olur geçen yıl bende yazarak çalışmaya karar vermiştim 1 ayda tarihe çok yoğun çalıştım ama bi baktım ki tüm enerjim bitmiş onun için süreklilik sağlayacak seni sıkmayacak şekilde çalışmak daha iyi bence

teşekkur ederım bende bakayım senın verdıgın adrese buarada dedıgın dogru once arayıp sormak lazım sıteye alısverıs yapmadan once..

inşallah kamu olur hepimiz için bu sene evde oturayım kpss'ye çalışayım istiyorum ama evdekiler artık çalış demeye getiriyorlar çok rahatsızım özel mözel bir işe girmek zorundayım. yazarak daha çok aklımda kalıyor defterimi yanıma alıyorum metrobüste okuyorum. biraz daha böyle devam edeyim olmazsa yazmaktan vazgeçerim

hoşgeldiniz,

başınız sağolsun, allah sabırlar versin. ben de gk-gy den gireceğim sınava. burada birbirimizin çalışmalarını okuyunca motive oluruz diye düşünüyorum. disiplin için de ufaktan kendinize program hazırlamaya başlayın. şu gün şunu çalışcam sorularını çözcem gibi. faydası olur o şekilde

cuma günü yargıdan sipariş vermiştim, daha dün akşam kargoya vermişler bugün geldi. ellerinde olduğu halde de kargoya hemen vermedikleri oluyor yani. bir de sitedeki siparişin hazırlandığı kargoya verildiği gibi bilgilendirici kısımlar malesef düzgün çalışmıyor, pek itibar etmeyin onlara. onun dışında müşteri hizmetlerinden memnun kalmıştım. terslik hepsinde olabiliyo yani kızlar.

Sağolun. Yarın akşam İslamiyet Öncesi Türk Tarihi ile çalışmaya başlamak istiyorum. Bu akşam hazırlığımı yaptım. Ancak işten hemen çıkamadığım için evde olmam akşam 9u buluyor ve tahmin edersiniz ki çok yorgun oluyorum. Bu tempoya nasıl dayanacağım bilmiyorum ama kararlıyım başaracağım.

Merhaba arkadaşlar giremedim kaç gündür hastaydım
Okutamadımda geçmişi umuyorum çalışmalarınız iyi gidiyordur
Mat hareket,yüzde kar zarar ve karışım problemlerini bitirdim
Planlarıma göre. Mat ve türkçeyi Eylül'de bitirip tarih coğrafyaya başlayacaktım bitmedi bir türlü ya

Gunaydin kizlar bol ders calismali bir gun dilegiyle herkese merhaba...
Hakan dedenin tarih videolarini ucretsiz indirecegimiz bi site varmi arkadaslar

Busracim sayi kesir ve yuzde faiz vede tablo ve grafik problemleri bitti canim sanada yogun tempolu hayatinda basarilar

Son düzenleme:
günaydınlarrr
dün türkçeden 80 soru çözdüm sonra saat erkendi ama çok uykum geldi mecbur uyudum ya daha çözerdim de olmadı :26: biraz 300-500 soru çözüp coğrafyaya geçiçem testlerde en büyük eksiğim anlatım bozuklugu ve paragraf ya :26:

günaydın kızlar dün hiç çalışamadım
keyifsiz ve halsizdim kafam kaldırmadı
bugün sabah erkenden coğrafya ormancılık ve hayvancılığı bitirdim
pamukşekerciğim eklersen sevinirim cnm

ben daha soru çözmeye geçemdim ((
tüm dersler bitsin öyle başlıcam inşallah
yapamadıklarımı da hocalara sormayı düşünüyorum hiç birşey atlamamak lazm
test kitabımda pek yok şuanda yaprak testler almıştım onlardan idare edicem başladığımda sonrada hem set hem de soru kitabı almak istiyorum
kızlar kaç kaynaktan çalışıyorsunuz

Geçmiş olsun canım.
Ekledim konularını tabloya. ben de koyduğum hedeflere ulaşamadım ama en azından o hedefe ulaşabilmek için çabalıyoruz. Hedef olmazsa iyice salarız. En azından ben kendi adıma tüm konuları yayarak çalışırdım herhalde.

Gunaydin kizlar bol ders calismali bir gun dilegiyle herkese merhaba...
Hakan dedenin tarih videolarini ucretsiz indirecegimiz bi site varmi arkadaslar
Tatlım ilk sayfadaki ilk mesajımın son kısımlarına yazmıştım nasıl video indireceğimizi. Bir bak istersen. Yapamazsan anlatırım yine.
sanada günaydın pamuş bugün içimde aşırı ders çalışma isteği var kitaplarımda gelicek coğrafyadan ve matematikten çalışıp bol bol soru çözmek istiyorum :119:
Oh oh süpersin tatlım. O kitapların elime ilk geçtiği andaki heves var ya insanı kpss'yi kazandırır. Çok iyi değerlendir bu çalışma isteğini kuzum.
günaydın kızlar dün hiç çalışamadım
keyifsiz ve halsizdim kafam kaldırmadı
bugün sabah erkenden coğrafya ormancılık ve hayvancılığı bitirdim
pamukşekerciğim eklersen sevinirim cnm

Ekledim canım. Ben de dün tarihi bitirecektim güya. Ama çalışamadım hiç. Bugüne kaldı son ünite.

Günaydın Pammukseker benim Osmanlı kültür medeniyeti de ekler misin rica etsem? Bir de bu Avrupa Tarihi ne oluyor tam olarak? Ben Data'dan çalışıyorum da orada üniteler farklı dağılmış böyle bir başlık yok. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…