- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.741
bende de oluyor o hatta bu aralar öyleyim buraya girip okudukça hevesleniyorum :) arkadaşım mühendis olarak atandı geçenlerde onu gördükçe kıskançlık değil de özeniyorum işteinşallah bizde o günleri görecez
Büşra alıntılayamadım ama projede çalışıyormuşsun cv'ne tübitak projesi yazarsın prestijin artarçıkma çıkma projeden ben çok istedim ama olmadı içimde ukte kaldı valla
Kızlaar bu arada tarihten 1 ünitem kaldııı.Onu da bu akşam bitiririm inşallah.
Bundan sonra ise konu tekrarı yapıp sürekli soru çözeceğim. Elimde 3 farklı soru bankası var tarihle ilgili. Onların tamamını bitirmeyi hedefliyorum.
Bir yandan da coğrafyaya başlayacağım. Tarihi bitirince şimdi coğrafya korkutmaya başladı beni. İlk ünite hariç hiç bir bilgim yok. Anca genel bilgiler..
Bu dağları, ovaları falan ezberlemenin kolay bir yolu var mı kızlar ya?:26: Kpss'de bilgi çok çıkıyor coğrafyada.
Bundan sonra ise konu tekrarı yapıp sürekli soru çözeceğim. Elimde 3 farklı soru bankası var tarihle ilgili. Onların tamamını bitirmeyi hedefliyorum.
Bir yandan da coğrafyaya başlayacağım. Tarihi bitirince şimdi coğrafya korkutmaya başladı beni. İlk ünite hariç hiç bir bilgim yok. Anca genel bilgiler..
Bu dağları, ovaları falan ezberlemenin kolay bir yolu var mı kızlar ya?:26: Kpss'de bilgi çok çıkıyor coğrafyada.
Buda dershanerlerde yeni mi moda oldu artık? daha önce duymamıştım hiç.
anladım canım çok sağol. Ben de zaten 4001den tercih yapacağım olmazsa ama orada kaça düşüyor ki puanlar en fazla.:26:
Bir çoğumuz aynı durumdayız sanırım. Ben henüz ders aşamasındayım yol yakınken döneyim diyorum ama bir yandan da proje yapacağımız için maaş alacağım. O paraya ihtiyacım olmasa bir dk bile durmazdım burda.Sen en azından 1 yılını halletmişsin, tez aşaması ders aşamasına göre daha mı yoğundur bilemiyorum ama en azından her gün okula gitmiyorsundur. Boş anlarımızın tamamını kpssye ayırmalıyız. Bu yıl gezme, uyku gibi bir çok şeyden fedakarlık vermemiz gerekiyor belki ama güzel puanlar alırsak seneye bu zamanlar her açıdan rahatlamış olacağız(İnşallah)
tatlım ekledim.tebrik ederim
Canım umarım faydası dokunur, çok mutlu olurum o zaman. Kendi tavsiyemi kendim uygulayamıyorum gerçi ama. Zaman yetiştiremiyorum bir türlü ya.
hayırdır ziraatcim niye bozuktu moralin.?:26: Umarım bugün iyisindir. Merak etme tatlım arada böyle ders çalışamadığımız günler olacak belki ama sonrasında bunu en iyi şekilde telafi edeceğiz. Rabbim sağlık versin yeter ki.
Sibelim hatırlattığın çok iyi oldu. Sözel mantık'ı da ekledim tablomuza.Türkçe'yi bitirdin canım maşallah Darısı diğer derslerinin başına.
Bu sistemi bir çok dershane uygulamaya başlamış sanırım. Benim de konuşmaya gittiğim dershaneler hep bu sistemden bahsediyordu, dershanemi secmemde belirleyici sebeplerden biri de bu oldu. Bence yanlış bir yöntem çünkü tek bir derse yoğunlaşarak bitirip sınava kadar bir daha hiç görmemek benim gibi biri için çok riskli. Gerçi tekrar yapacaklarmış sürekli, o açıdan iyi bence canım. Dersleri erken bitirmiş olacaksınız böylece. Bu da iyi bir özellik ama dediğim gibi benim gibi sistemsiz çalışan ve çabuk unutan biri için çok verimli alamayacağım bir yöntem. İnşallah senin için güzel olur tatlım.
Günaydın tatlım. İyi çalışmalarr.
Canım olmaz mıı, benim bu topiği açmamdaki en büyük neden hevesimin kaçma korkusuydu. Ama buraya yazdıkça, sizlerle konuştukça motive oluyorum ve ders çalışma isteğim artıyor. Yoksa çoktan boşlamıştım belki de dersleri. Sen de azmini, hevesni kaybettiğini hissettiğin an buraya yaz, elimizden geldiğince seni tekrar motive ederiz canım.
Kızlar o zaman geceye dogru bir güncel bilgiler topiği açmış olurum, pamukşeker istersen sen aç bu topiği...Rahatsız ya da huzursuz olursan onun için diyorum bunu
Bir de pamukşeker sanırım 4001 için 90'a yakın bir puan almak gerekiyor ikinci sordugun için çünkü pekcok alandan buraya basvuru olabiliyor.
Bu arada kızlar dün data tarihten ilk türk islam tarihini tekrar yaptım (çok az bir kısmı kaldı). islam tarihi ile ilgili videoları izledim. Bugün de
kalan kısmı calısıp, ilk türk islam devletleriyle ilgili videoları izleyip soru cözecegim.
Geometriden de kalan 5 testimi bitirirsem üçgenlerin sonuna kadar bitmis olacak geometri.
Tezle de ugrasmam lazım elbette, ondan ona olacak bugünüm...
tebrik ederimben daha tarihten ilk unitedeyim :26: yazarak calisiyorum cok yavas gidiyor :44: bide disimdan okuyorum yazmadan önce kaplumbaga hizinda çalışmalarım
Ben de çalışmaya başlamak istiyorum ama önceki sınavda 81 puan alıp atanamadığım için de hevesim gidiyo..90 puanı garantilemem gerek acaba yapabilir miyim düşüncesindeyim hep..Bu yüzden bir türlü başlayamıyorum..İlham verin bana kızlaaaarrrrr
kızlar bişey sorcam bu kitapsec.com sitesinde kapıda ödeme olayı varmı ... kitap siparişi vericemde kredi kartım felan yok zaten olsada interneten kredi kartıyla alışveriş yapmaya korkuyorum. DAha önce burdan alışveriş yapanlarda yardımcı olurlarsa sevinirim :)
ilkaycım ben de ilk baş yazarak başlamıştım çalışmaya ama sonra baktım çok ağır ilerliyor, dershanede zaten hem dinleyip hem yazacağım diye düşündüm. Bir de soru çözerken bilmediğimi gördüğüm şeyleri falan yazacağım. Ama senin yöntemin en garantisi tabiki. Nasıl olsa evdesin artık. Bol bol yazarak çalışabilirsin.tebrik ederimben daha tarihten ilk unitedeyim :26: yazarak calisiyorum cok yavas gidiyor :44: bide disimdan okuyorum yazmadan önce kaplumbaga hizinda çalışmalarım
Kodlamaktan başka çarem yok sanırım. Vatandaşlıkta da kodlama yapacağım muhtemelen. Kodlar birbirine karışmazsa iyidir.
Coğrafyada kodlama yöntemini kullanmanı öneririm. Kendince bir sistem bul, baş harfleriyle sana çağrışım yapacak bir hale getir mesela. Hangi zeka türün ağır basıyorsa (görsel,işitsel vs.) ona göre ezberle.
Osmanlı kuruluş, yükseliş, gerileme ve dağılma dönemleri bitti. Kültür-medeniyet çalışıyorum bugün o da biter umarım.
Hoşgeldin cileklipastaBen de çalışmaya başlamak istiyorum ama önceki sınavda 81 puan alıp atanamadığım için de hevesim gidiyo..90 puanı garantilemem gerek acaba yapabilir miyim düşüncesindeyim hep..Bu yüzden bir türlü başlayamıyorum..İlham verin bana kızlaaaarrrrr
Yok canım ne rahatsızlığı. Sen aç tabiki.Kızlar o zaman geceye dogru bir güncel bilgiler topiği açmış olurum, pamukşeker istersen sen aç bu topiği...Rahatsız ya da huzursuz olursan onun için diyorum bunu
Bir de pamukşeker sanırım 4001 için 90'a yakın bir puan almak gerekiyor ikinci sordugun için çünkü pekcok alandan buraya basvuru olabiliyor.
Bu arada kızlar dün data tarihten ilk türk islam tarihini tekrar yaptım (çok az bir kısmı kaldı). islam tarihi ile ilgili videoları izledim. Bugün de
kalan kısmı calısıp, ilk türk islam devletleriyle ilgili videoları izleyip soru cözecegim.
Geometriden de kalan 5 testimi bitirirsem üçgenlerin sonuna kadar bitmis olacak geometri.
Tezle de ugrasmam lazım elbette, ondan ona olacak bugünüm...
ohh maşallah maşallahben tarih ve coğrafyadan siftah yapamadım henüz sayısalcı olduğum için çoook uzun zaman oldu hiçbişey hatırlamıyorum :44: coğrafyada bu zorlueğitim uzaktan eğitimden nihan atamanı çok tavsiye ediyorlar ücretsiz ilk videolarına baktım şarkılarla eğlenceli bir şekilde ezberletiyor bi arkadaşım ordan hazırlanmış hala unutmam dağları gölleri ovaları diyor
anladım canım çok sağol. Ben de zaten 4001den tercih yapacağım olmazsa ama orada kaça düşüyor ki puanlar en fazla.:26:
Bir çoğumuz aynı durumdayız sanırım. Ben henüz ders aşamasındayım yol yakınken döneyim diyorum ama bir yandan da proje yapacağımız için maaş alacağım. O paraya ihtiyacım olmasa bir dk bile durmazdım burda.Sen en azından 1 yılını halletmişsin, tez aşaması ders aşamasına göre daha mı yoğundur bilemiyorum ama en azından her gün okula gitmiyorsundur. Boş anlarımızın tamamını kpssye ayırmalıyız. Bu yıl gezme, uyku gibi bir çok şeyden fedakarlık vermemiz gerekiyor belki ama güzel puanlar alırsak seneye bu zamanlar her açıdan rahatlamış olacağız(İnşallah)
tatlım ekledim.tebrik ederim
Canım umarım faydası dokunur, çok mutlu olurum o zaman. Kendi tavsiyemi kendim uygulayamıyorum gerçi ama. Zaman yetiştiremiyorum bir türlü ya.
hayırdır ziraatcim niye bozuktu moralin.?:26: Umarım bugün iyisindir. Merak etme tatlım arada böyle ders çalışamadığımız günler olacak belki ama sonrasında bunu en iyi şekilde telafi edeceğiz. Rabbim sağlık versin yeter ki.
Sibelim hatırlattığın çok iyi oldu. Sözel mantık'ı da ekledim tablomuza.Türkçe'yi bitirdin canım maşallah Darısı diğer derslerinin başına.
Bu sistemi bir çok dershane uygulamaya başlamış sanırım. Benim de konuşmaya gittiğim dershaneler hep bu sistemden bahsediyordu, dershanemi secmemde belirleyici sebeplerden biri de bu oldu. Bence yanlış bir yöntem çünkü tek bir derse yoğunlaşarak bitirip sınava kadar bir daha hiç görmemek benim gibi biri için çok riskli. Gerçi tekrar yapacaklarmış sürekli, o açıdan iyi bence canım. Dersleri erken bitirmiş olacaksınız böylece. Bu da iyi bir özellik ama dediğim gibi benim gibi sistemsiz çalışan ve çabuk unutan biri için çok verimli alamayacağım bir yöntem. İnşallah senin için güzel olur tatlım.
Günaydın tatlım. İyi çalışmalarr.
Canım olmaz mıı, benim bu topiği açmamdaki en büyük neden hevesimin kaçma korkusuydu. Ama buraya yazdıkça, sizlerle konuştukça motive oluyorum ve ders çalışma isteğim artıyor. Yoksa çoktan boşlamıştım belki de dersleri. Sen de azmini, hevesni kaybettiğini hissettiğin an buraya yaz, elimizden geldiğince seni tekrar motive ederiz canım.
ben bazen korkuyorum:26: bu ugurda isimi biraktim hemde esimi zor ikna ettim, onun kontenjan acilipta yerlesecegime ikna olmasi cok uzun zamanimi aldi :44:umarim pisman olmam ve insallah hepimiz güzel yerlere yerlesiriz
azim var ama zaman yok benimde:26: daha bende yazdığın korkular olmadı ama sende böyle düşünme tabi kitapların gelir gelmez bi hırsla başlaşu işyerinde öyle çok boş vaktim oluyoki ama çalışma fırsatım yok işte malesef burda geçen zamana içim acıyo yani
bende de oluyor o hatta bu aralar öyleyim buraya girip okudukça hevesleniyorum :) arkadaşım mühendis olarak atandı geçenlerde onu gördükçe kıskançlık değil de özeniyorum işteinşallah bizde o günleri görecez