2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

benimde atanan arkadaslarimi gördükçe hevesim artiyor bide özel sektorde yasadigim haksizlari düşündükçe

Büşra alıntılayamadım ama projede çalışıyormuşsun cv'ne tübitak projesi yazarsın prestijin artar çıkma çıkma projeden ben çok istedim ama olmadı içimde ukte kaldı valla

Büşra alıntılayamadım ama projede çalışıyormuşsun cv'ne tübitak projesi yazarsın prestijin artar çıkma çıkma projeden ben çok istedim ama olmadı içimde ukte kaldı valla

Benim de hiç beklemediğim bir anda oldu. Bu yıl eve kapanıp kpss çalışacağım derken lisansta danışmanım olan hocam böyle bir teklifte bulundu. Maddi açıdan ihtiyacım olduğu için geri çeviremezdim. İnşallah kpss çalışmalarıma çok engel olmaz. Kpssyle atanırsak tubitakta aldığımızın en az 2 katı maaşımız olacak. Bunu düşünüp adapte olalım.

Kızlaar bu arada tarihten 1 ünitem kaldııı. Onu da bu akşam bitiririm inşallah.
Bundan sonra ise konu tekrarı yapıp sürekli soru çözeceğim. Elimde 3 farklı soru bankası var tarihle ilgili. Onların tamamını bitirmeyi hedefliyorum.
Bir yandan da coğrafyaya başlayacağım. Tarihi bitirince şimdi coğrafya korkutmaya başladı beni. İlk ünite hariç hiç bir bilgim yok. Anca genel bilgiler..
Bu dağları, ovaları falan ezberlemenin kolay bir yolu var mı kızlar ya?:26: Kpss'de bilgi çok çıkıyor coğrafyada.

tebrik ederim ben daha tarihten ilk unitedeyim :26: yazarak calisiyorum cok yavas gidiyor :44: bide disimdan okuyorum yazmadan önce kaplumbaga hizinda çalışmalarım

kızlar bişey sorcam bu kitapsec.com sitesinde kapıda ödeme olayı varmı ... kitap siparişi vericemde kredi kartım felan yok zaten olsada interneten kredi kartıyla alışveriş yapmaya korkuyorum. DAha önce burdan alışveriş yapanlarda yardımcı olurlarsa sevinirim :)

Coğrafyada kodlama yöntemini kullanmanı öneririm. Kendince bir sistem bul, baş harfleriyle sana çağrışım yapacak bir hale getir mesela. Hangi zeka türün ağır basıyorsa (görsel,işitsel vs.) ona göre ezberle.
Osmanlı kuruluş, yükseliş, gerileme ve dağılma dönemleri bitti. Kültür-medeniyet çalışıyorum bugün o da biter umarım.

Ben de çalışmaya başlamak istiyorum ama önceki sınavda 81 puan alıp atanamadığım için de hevesim gidiyo..90 puanı garantilemem gerek acaba yapabilir miyim düşüncesindeyim hep..Bu yüzden bir türlü başlayamıyorum..İlham verin bana kızlaaaarrrrr

inşallah verimli olur dediğin gibi benimde çok hoşuma gitmedi ama yapacak bir şey de yok artık soru çözümü için hocalara yapışacağım bolca.

Kızlar o zaman geceye dogru bir güncel bilgiler topiği açmış olurum, pamukşeker istersen sen aç bu topiği...Rahatsız ya da huzursuz olursan onun için diyorum bunu

Bir de pamukşeker sanırım 4001 için 90'a yakın bir puan almak gerekiyor ikinci sordugun için çünkü pekcok alandan buraya basvuru olabiliyor.

Bu arada kızlar dün data tarihten ilk türk islam tarihini tekrar yaptım (çok az bir kısmı kaldı). islam tarihi ile ilgili videoları izledim. Bugün de
kalan kısmı calısıp, ilk türk islam devletleriyle ilgili videoları izleyip soru cözecegim.

Geometriden de kalan 5 testimi bitirirsem üçgenlerin sonuna kadar bitmis olacak geometri.

Tezle de ugrasmam lazım elbette, ondan ona olacak bugünüm...

Son düzenleme:

Kolay gelsin şimdiden sana :) Bu başlık işi bence de çok etkili olur çünkü burada çoğu yazılan arada kaynıyo. En azından yeni başlıkta sadece bilgilendirmeler olur.

Bu arada ben bitirdiğim konuları yazamamıştım henüz. Ales daha yakın olduğu için tarih, coğrafya vs. pek bakamıyorum. Matematikte bugün mutlak değerlere kadar geleceğim umarım. İlk sayfaya baktım da ben çook yavaş gidiyomuşum meğer, biraz daha hızlanmak gerek.

tebrik ederim ben daha tarihten ilk unitedeyim :26: yazarak calisiyorum cok yavas gidiyor :44: bide disimdan okuyorum yazmadan önce kaplumbaga hizinda çalışmalarım

aynı şekilde çalışıyormuşuz yavaş ama emin adımlarla ilerliyorum diye kandırıyorum kendimi ama yok 1 hafta olacak müslüman türk devletleri yaz yaz bitmedi

ohh maşallah maşallah ben tarih ve coğrafyadan siftah yapamadım henüz sayısalcı olduğum için çoook uzun zaman oldu hiçbişey hatırlamıyorum :44: coğrafyada bu zorlueğitim uzaktan eğitimden nihan atamanı çok tavsiye ediyorlar ücretsiz ilk videolarına baktım şarkılarla eğlenceli bir şekilde ezberletiyor bi arkadaşım ordan hazırlanmış hala unutmam dağları gölleri ovaları diyor

9 puancıktan mı korkuyorsun o senden korksun ben hiç kpss'ye girmedim ama evde deneme çözdüm 17 puancık lazım 90 için sınava girmediğim için hiç korkmuyorum sanırım

ben 2014 Kpss (ABT) Kitaplar retmenlik Alan bilgisi Kitaplar dan alışveriş yapıyorum canım hem daha fazla imkanı var kitap seç te bulamadıklarımı burdan aldım kapıda ödeme imkanıda var ama kitap seçten hiç alışveriş olmadı muhakkak onunda vardır

ilkaycım ben de ilk baş yazarak başlamıştım çalışmaya ama sonra baktım çok ağır ilerliyor, dershanede zaten hem dinleyip hem yazacağım diye düşündüm. Bir de soru çözerken bilmediğimi gördüğüm şeyleri falan yazacağım. Ama senin yöntemin en garantisi tabiki. Nasıl olsa evdesin artık. Bol bol yazarak çalışabilirsin.
Kodlamaktan başka çarem yok sanırım. Vatandaşlıkta da kodlama yapacağım muhtemelen. Kodlar birbirine karışmazsa iyidir.
Konulrını tabloya ekledim bu arada canım

Hoşgeldin cileklipasta Nickini yazarken iştahım kabardı.
Daha önceden 81 aldıysan sıkı ve düzenli bir çalışmayla hayli hayli 90 alırsın. Ben de 79 almıştım 2012 kpssden 2013ten ise 70 aldım ama hala 90 üstü almak için çabalıyorum işte.

Yok canım ne rahatsızlığı. Sen aç tabiki.
90 üstü bir alabilsek hayırlısıyla. O zaman kamu olsun çamurdan olsun mantığıyla hareket edeceğim. Rabbim çalışmalarımızın karşılığını verir inşallah.

Ben de senin gibiydim canım. Sayısalcı olduğumdan genel kültür yok denebilecek seviyede.O yüzden tarihi dershane açılana kadar bitirmeyi hedefledim ki dershanede tekrar etmiş olurum. Sonra da sürekli tekrar yapa yapa soru çözerim diye düşündüm. Zorlueğitimdeki coğrafyacıyı arkadaşım da tavsiye etmişti. Ben de ilerleyen zamanlarda bakacağım canım. Sadece coğrafya için alırsak çok yüksek bir ücreti yoktu sanırım.

merhaba kızlar,
özel sektörde isg uzmanı olarak çalışıyorum, mühendisim. özel sektörde çalışmak ve isg uzmanlığı yapmak gerçekten çok çok zor. babamı yeni kaybettim ve hala yokluğuyla mücadele ediyorum, kendimi tam olarak toparlayamadım malesef. özel sektörün zor şartlarından sebep ben de 2014 kpss'ye hazırlanmak istiyorum. yediiklim, ihtiyaç ve pegem yayınlarını sipariş ettim, gk-gy'den sınava gireceğim ve çalışmaya bir türlü başlayamıyorum. modivasyona ve disipline ihtiyacım var. beni de aranıza alır mısınız lütfen

ben bazen korkuyorum:26: bu ugurda isimi biraktim hemde esimi zor ikna ettim, onun kontenjan acilipta yerlesecegime ikna olmasi cok uzun zamanimi aldi :44:umarim pisman olmam ve insallah hepimiz güzel yerlere yerlesiriz

cok tesekkurler kızlar tek olmadıgımı bılmek cok guzel ıyıkı varsınız bende az once kıtapsec aradım stokta olmadıkları kıtapları sıtede var gıbı gosterdıklerı ıcın magdur kaldım bugun telefon acdım aramasam demıcekler sacmalıga bak 5 tane hemde... aklınızda olsun kızlar sımdı dıger sıtelerı arastıryorum sız hangı sıtelerdrn alıyosunuz kızlar test kıtaplarını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…