2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Pamuğum, Cofraya bölgeler kaldı sadece Tarihte de Dağılma dahil...
Yavaş mı gidiyorum acaba. Sorular bol olsun diye ağırdan gidiyorum galiba :106:

Yok badecim ya sen maşallah çok güzel gidiyorsun, çok fazla soru çözdüğün için ağır ilerliyor olabilirsin ama bana göre gayet hızlısın canım. maşallah

Yaptığım programa göre iki tekrar yapacağım yani toplamda üç kere okumuş olacağım konuları. Ama bakıyorum herkes şimdiden yarılamış konuları 4-5 tekrar yaparsınız artık.

Sen beni örnek alma benim ilk değil hazırlanışım :) hem dersanesi başlamayanlar bile var. Seninde gy çok iyi olduğu için sende 1-0 öndesin.:106:

Merhabalar çok güzel bir konu açmışsın tebrik ediyorum

Ben ziraat mühendisliğindeyim bu sene baya zorlu bir dönem bekliyor beni de hem okul hem dersane bakalım ne olacaksa
Henüz bir ders programı hazırlayamadım kendime önerileriniz varsa bekliyorum kızlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar bugün dershanede ikinci günümdü. Tarih ve vatandaşlık derslerimiz vardı ve biliyorsunuz ki sıfır olduğum için en önemli ders tarihti benim için. Vee bugün hocama resmen bayıldımm. Tarih dersi mi işledik tiyatro mu izledik bilemedik. Adam o kadar enerjik ve komik ki, hem konsantrasyonu en üst düzeyde tutuyor hem de aklımızda en iyi kalacak şekilde anlatmaya çalışıyor. Taklit falan bile yaptı düşünün.
Bu yıl tarihi çok seveceğim böyle giderse. İnşallah hep bu şekilde devam eder.

Merhaba tatlım hoşgeldin. O zorlu dönemi hep beraber yaşayacağız ve güzel bir şekilde atlatacağız inşallah.
Ben de henüz ders programı hazırlamadım kendime. Hafta içi hep okuldayım, boş kalan tüm vakitlerimi kpss'ye ayırmayı düşünüyorum. Çünkü okula veya işe gitmeyip tüm vaktini kpss'ye ayıran insanların sayısı bir hayli fazla. Ve onlarla yarıştığımız için bizim boş vakitlerimizi ekstra efor sarfederek değerlendirmemiz gerekiyor.

Hoşbuldum canım inşallah evet doğru söylüyorsun ben şuan ehliyet sınavına da hazırlanıyorum henüz dersanem başlamadı kaynak kitap alamadım bir türkçe kitabım var elimde bir de matematik baya yoğun bir şekilde çalışmak gerekiyor gerçi sınav temmuzda ama yine de nasıl olsa daha var dememek lazım

canım kitabı bugün okumaya başlayacağım. Önsözünde gençlere yönelik olduğu ve sıkmadan yalın bir dille anlatmaya çalıştıkları yazıyordu ama bilemiyorum. Okumaya başlayınca söylerim tekrar yorumumu.

darısı başına inşallah tatlım. bende de şimdiden kitap yığını oluştu ama bugün konu çalışmalarımı bir kenara bırakıp tarihten soru çözmeye başlayacağım. Yoksa erteledikçe erteleniyor.
İsmini ekledim bu arada canım.

Anadolu Selçuklu Devleti tarihi ve kültür medeniyetini de bitirdim. Sorularını çözdüm. Şimdi matematik ve Türkçe sorularıma başlıyorum.

ne demek katkısı olucaksa ne mutlu bana bundan sonra 2014 tarıhlı sorubankalarını alıcam onlarıda eklerım ıns

buarada matematıkde temel konular bitti cografya ve tarıhı tumden daha once bıtırmısdım test cozuyorum onlardanda ve bol bol tekrardan basa alıp okuyorum yada dınlıyorum vatandaslıkdada yarıya geldım yenı kaynaklarım gelınce ordan devam edıcem bı turkce kaldı ...lısteye yazarmısın benım adımıda zahmet olmazsa

inşallah sen de bir an önce atanır, mesleğini yaşarsın canım
aldığım kitap konu anlatımlı.. ben de konu anlatınlarını oradan çalışayım, soru bankasını başka alayım diyorum canım...
inşallah hepimiz için kolay olur çalışmak canım.. sana da kolay gelsin

selammmm ben geldimmm
halaaa fena şekilde hastayım ama bugün sürüne sürünede olsa derse gittim
yeni bir hocayla matematiğe en baştan başladık iyi oldu aslında benim için.
birAZ zorlanıyorum ve inanılmaz zor geliyo 1 soru çözüncede ( -3-(-6)+(-7) gibi basit soruları tabi ) dünyalar benim oluyo sanki not: okuyanlar bunda da ne var demeyiinn hıı temelden başladım
inşallah daha çok öğrenip soru çözebilirim

dersten gelince az yatıp dinlendim türkçede son 2 konum kaldı onları bitirip matematik tekrarı yapıcam herkeze kolay gelsinnn

Merhabalar, iyi çalışmalar..
PammukSeker'in davetiyle geldim.
Kamu Yönetimi okuyorum, önümüzdeki yıl önlisanstan sınava gireceğim ben de..

araştıracağım bu kitabı osmanlıyla ilgili kitap okumayı çok seviyorum bende küçük el kitapları var dünyaya yön veren osmanlı padişahları diye tek tek , kardeşimde üni okuyor yıldız teknikte ordan kütüphaneden bol bol kitap getiriyor baksın bu da varsa bunu da getirsin bana metroda okurum boşa geçmez zamanım :)) başka kitap tavsiye edecekler varsa bizi mahrum bırakmasınlar :))

Son düzenleme:

evet aynı gün başlamış canım.Kitaplar çok hoşuma gitti gel oku çöz diyorlar resmen

bu arada sınav sonucları acıklandı sorular bana biraz kolay geldi ama hoca dedi ki ales 2011 sorularıymış onlar kpss +ales içindeki en zor sorular dedi ama bence ilk sorular gercekten kolaydı.Sınav olucağını söyleyince bi şaşırdım hemen dua ettim allahım okadar dükkanda durmama ragmen elimden geldiğince calıstımm sen emeğimi boşa çıkarma diye.Şükür ki yaptım.Bugün matematik hocası dediki bölüm ne edebiyat dedim ooo edebiyat öğrencisi için matematikten bu kadar net süper dedi tabi ben baya motive oldum
başlangıç için çok iyi dedi bakalım inşallah böyle gider.Şimdilik memnunum dersanemden bi de iki arkadas edindim değmeyin keyfime :))

Son düzenleme:
Kızlar matematik temel kavramlar ve sayı sistemleri bitti ben kaynak olarak yedi iklim 2014 fasikül kullanıyorum ama tereddütlerim olmaya başladı (( data soru bankasından 188 soru çözdüm az gibi ama sıkıldım Türkçe sözcükde anlama bakayım diyorum. Ama çok mu yavaş gidiyorum dün başladım çalımaya dün yalnızca coğrafya bugün yalnızca matematik ve yalnızca 1-2 bölüm yapıyorum. Ne çok konu var ((((((

Selam kızlar...Dershaneden yeni geldim sayılır, 10 gibi evdeydim. Başım kazan.

Şöyle bir karar verdim matematik kitap sayımı azaltıp, geometri ve türkceye de baslayacagım yavastan dershaneden bagımsız ilerleyecegim biraz o derslerde. (Sadece mat ve tarih görüyoruz şimdi) Geometri ve Türkceden de birer kitap bitirmis olmak istiyorum en az tarih bitene kadar dershanede...Tarih, cografya ve vatandaslıktan haftalık olarak takip edecegim konuları dershanenin sırasıyla ve elimdeki tüm kaynakları tüketmeye devam edecegim konularla birlikte. O konularda rezilim, demiştim.

Çok yavas ilerliyorlar gibi hissettim böyle karar vermemin sebebi olarak. Bir de bütün hafta temel kavramlar cözdüm matda. Çok gereksiz gibi hissettim bu kadar kaynaktan mat çözmeyi ve cok sıkıldım (sayısalcıyım)...Umarım dogru bir karar vermisimdir.

Bir bucuga kadar buralardayım, geometri cözecegim...Zaten bu kafa baska ders kaldırmaz su an.

Bir Arap ezgisi gelsin hepinize, yeni keşfettim Asala Nasri - Ela Mata (Cover by Alaa Wardi & Sultan Al-Jameel) - YouTube Bu çocuk müzik dahisiymiş, ses mühendisi aynı zamanda, arap oldugu için vize vermemişler

Notamukşeker İlk Türk İslam devletleri'ne ismimi ekleyebilirsin. Bu hafta tarihten full buna yogunlasacagım, konusu bitti ama. İlerledikce derim, bundan sonra daha hızlı ilerleyecegim muhtemelen.

canım dersane başladığına göre diğer derslere start vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum bende senin gibi bende matematik tarih geometri olarak ilerliyordum türkçeyi bitirmiştim zaten. Dün bende dersanede vatarndaşlık ve coğrafyada görünce eve gelip tekrar yaptım şimdilik hocalarla birlikte ilerlicem çünkü bu dersten de hiç temelim yok benimde çünkü lisede meslek sayısaldım şimdi de dışardan edebiyat veriyorum.
Katılıyorum sana ilk önce elimidekileri tüketmeliyiz ben alıp alıp yığmayı sevmiyorum kitap bitmeye yakın yeni kitap alacağım hep öyle düşünüyorum.

Geometriden de bi site bulmştum ben çok hoşuma gitti anlatımı bak istersen gerçi sayısalcısın yaparsın :)) bende sinirli anlarımda geo çözüyorum okadar hızlandırıyor ki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…