2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhaba herkese :KK42:
Listede ismim var ama ben henüz bugün itibariyle basladim ders calismaya :KK31: cuma günü isten ayrildim, sinava hazirlanabilmek icin :KK31:
Dersaneye gitmiyorum evde kendim hazirlanacagim .. henüz bilgisayarım yok o sebeple videolari indiremedim.. matematikten bir iki konu haric sıkıntım yok, asil problem tarihle :KK53: o yüzden onunla baslayacagim.. sadece tarih calismayacagim ama tarih yogunluklu diger dersleri de calisacagim umarim böyle faydali olur, ders ders gitmeyi pek düşünmüyorum:KK31:
Hepimize basarilar diliyorum :KK16:

Bu arada Büsssss :KK3: artık burdayim :KK23:

Kızlar bu arada coğrafya ve matematik hocam data yayınlarının soru bankasını tavsiye etti. Mutlaka alın dedi. Topikte de hep tavsiye ediliyordu zaten. İlk alacaklarım listesinde datanın soru bankaları var.
Bizim ihtiyaçın kitaplarını da önümüzdeki hafta vereceklermiş. Bu yıl bir sürü kitap yığınım olacak evde anlaşılan.:KK1: İnşallah hepsinden faydalanırım.:KK61:
Bu arada kitap okumayı sevenler için bir tavsiyem olacak kuzular.
Ben kitap okumayı çok seviyorum ama bir roman okurken zamanım boşa geçiyor gibi geliyor, o yüzden onun yerine ders çalışmayı seçiyorum ama şimdi yeni bir kitap aldım. Kitabın adı: "Beylik'ten Cihan İmparatorluğu'na"
İsminden de anlaşılacağı gibi Osmanlıyı baştan sona anlatan bir tarih kitabı. Böylece hem kitap okuyup hem de kpss'ye katkısı olabilecek bir aktiviteye zaman ayırmış oluyorum. Kitap okumayı sevenler için tavsiye ederim.:KK16:
Benden bugünlük bu kadarlık tatlışlaarr. Herkese iyi çalışmalar.:KK16::KK16:

Merhaba Pamuk Şekercim :)
Öncelikle hoşbuldum. Umarım yalnız yaşamanın faydasını görürüm, bazen çok sıkıcı olabiliyor gerçi ama ders çalışmak için ideal. Dün kitapçıları gezdim, kitaplar ve yayınlar hakkında biraz bilgi sahibi olayım diye. Zaten sağolsun burdaki arkadaşlar da yönlendiriyor. "Beylik'ten Cihan İmparatorluğu'na" çok yerinde bir öneri olmuş, özellikle de benim gibi tarih sıkıntısı yaşayanlar için. Tekrar teşekkürler, başarılar arkadaşım :)

Beni eklemiycen mi tabloya :KK14::KK14:
Badecim çok özür dilerim eklemeyi unutmuşum:KK50:, hemen ekledim şimdi canım.

buarada matematıkde temel konular bitti cografya ve tarıhı tumden daha once bıtırmısdım test cozuyorum onlardanda ve bol bol tekrardan basa alıp okuyorum yada dınlıyorum vatandaslıkdada yarıya geldım yenı kaynaklarım gelınce ordan devam edıcem bı turkce kaldı ...lısteye yazarmısın benım adımıda zahmet olmazsa:KK34:
maşallah canım tarihi ve coğrafyayı bitirmiş olman ne güzel. tablomuzda coğrafya ve tarih sütunları doldu sayende.:KK16:
Başarılar diliyorum canım.:KK16:

inşallah sen de bir an önce atanır, mesleğini yaşarsın canım :KK16:
aldığım kitap konu anlatımlı.. ben de konu anlatınlarını oradan çalışayım, soru bankasını başka alayım diyorum canım...
inşallah hepimiz için kolay olur çalışmak canım.. sana da kolay gelsin :KK34:
İnşallah tatlım benim çok sağol. Senin ismini de ekliyorum tablomuza kuzum,insan ismini tabloda görünce motive oluyor.:KK61:
Merhabalar, iyi çalışmalar.. :KK3: :KK68:
PammukSeker'in davetiyle geldim. :KK16:
Kamu Yönetimi okuyorum, önümüzdeki yıl önlisanstan sınava gireceğim ben de.. :KK16:
Merhaba canım hoşgeldin.:KK16: İsmini tablomuza ekliyorum. Çalıştıkça söylersin dersleri de eklerim. :KK16:
Listede ismim var ama ben henüz bugün itibariyle basladim ders calismaya :KK31: cuma günü isten ayrildim, sinava hazirlanabilmek icin :KK31:
Dersaneye gitmiyorum evde kendim hazirlanacagim .. henüz bilgisayarım yok o sebeple videolari indiremedim.. matematikten bir iki konu haric sıkıntım yok, asil problem tarihle :KK53: o yüzden onunla baslayacagim.. sadece tarih calismayacagim ama tarih yogunluklu diger dersleri de calisacagim umarim böyle faydali olur, ders ders gitmeyi pek düşünmüyorum:KK31:

Oleeeyy hoşgeldin ilkaycımm. Sonunda kocacığına kavuştunn, gözünaydın tekrardan.:KK61:
Artık kpss'ye kavuşma vakti:21:. İnşallah ders tabloları da isminle dolar taşar kuzum.:KK16: İyi çalışmalar.:KK16:

Merhaba Pamuk Şekercim :)
Öncelikle hoşbuldum. Umarım yalnız yaşamanın faydasını görürüm, bazen çok sıkıcı olabiliyor gerçi ama ders çalışmak için ideal. Dün kitapçıları gezdim, kitaplar ve yayınlar hakkında biraz bilgi sahibi olayım diye. Zaten sağolsun burdaki arkadaşlar da yönlendiriyor. "Beylik'ten Cihan İmparatorluğu'na" çok yerinde bir öneri olmuş, özellikle de benim gibi tarih sıkıntısı yaşayanlar için. Tekrar teşekkürler, başarılar arkadaşım :)

Ne demek canım, inşallah bir katkısı olursa tavsiyemin ne mutlu bana.:KK16: Ben de başarılar diliyorum tatlım. Kolay gelsin:KK16:

Son düzenleme:
cok şükür kocama kavustum:KK16::KK19:
Isyerinden de kurtuldum :KK33:
Simdi kpss zamani :KK52: esimi gonderdikten sonra uyumadim :KK31: evimi toplayip kahvaltimi yapip oturdum masama :KK31: calisma odam tüm gün güneş görüyor:44: suan sıcak ama kışın burda güzel ders calisirim diye düşünüyorum:KK31: derslerini konularini listeleyip astim önüme. Simdi tarih calisiyorum :KK31: senin nasil gidiyor çalışmaların ve yuksek lisans :KK19:

Son düzenleyen: Moderatör:

canım dersane başladığına göre diğer derslere start vermenin zamanı geldi diye düşünüyorum bende senin gibi bende matematik tarih geometri olarak ilerliyordum türkçeyi bitirmiştim zaten. Dün bende dersanede vatarndaşlık ve coğrafyada görünce eve gelip tekrar yaptım şimdilik hocalarla birlikte ilerlicem çünkü bu dersten de hiç temelim yok benimde çünkü lisede meslek sayısaldım şimdi de dışardan edebiyat veriyorum.
Katılıyorum sana ilk önce elimidekileri tüketmeliyiz ben alıp alıp yığmayı sevmiyorum kitap bitmeye yakın yeni kitap alacağım hep öyle düşünüyorum.

Geometriden de bi site bulmştum ben çok hoşuma gitti anlatımı bak istersen gerçi sayısalcısın yaparsın :)) bende sinirli anlarımda geo çözüyorum okadar hızlandırıyor ki beni :KK1: :KK1:

Canım ben de kitap biriktirmeyi sevmem elimde tonla kitap var zaten. Bu hafta sonu alacaktım ekstradan, o da kitaplar cıkmamıs. (fem soru bankası alacaktım, setini) Dershaneden verdiler bu hafta sonu bir de. Onlar da modüler set.

Asıl sebebim biz matematik ve tarihle basladık. Ama cok yavas ilerliyoruz sanki...Ondan böyle bir karar aldım. Türkce, geometriyi kendim halledebilirim diye düşünüyorum bir yandan...Bütün hafta onların yavas ilerledigi seylerden soru cözmek cok bunaltıcı. Onlar Türkce ve geometriye basladıgında da sadece soru cözerim, konu calısmam, Hem de konu bitmiyor yahu moralim bozuldu...:KK14:

Canım video'ya gerek yok sanırım. Benim cok fazla eksigim yok geometriden, o yüzden carcabucak bitirmis olmak istiyorum. Geometriden bu hafta verdikleri geometri kitabına basladım. Soru cözümüyle konu anlatmıs. 40. sayfaya kadar geldim gece calısırken. Pesine 13 tane test var. 80 civarlarında bitiyor, üçgenin sonuna kadar bitrmis olacacagım geometriyi o kısım da bitince.

İyi etmişsin...Ben de işten ayrıldım bunun için. Üstelik master yapıyordum ben bir de. Son demlerini yasıyor o da...Umarım bu dönem biter. :18:Bu günlük tezle alakalı calısıp yarın okula gidecegim (bitirebilirsem) ...Epeydir ugramadım, muhtemelen hoca köpürüyordur :26: Geometri çözecegim aralarda da.

Badecim çok özür dilerim eklemeyi unutmuşum:KK50:, hemen ekledim şimdi canım.

maşallah canım tarihi ve coğrafyayı bitirmiş olman ne güzel. tablomuzda coğrafya ve tarih sütunları doldu sayende.:KK16:
Başarılar diliyorum canım.:KK16:

İnşallah tatlım benim çok sağol. Senin ismini de ekliyorum tablomuza kuzum,insan ismini tabloda görünce motive oluyor.:KK61:

Merhaba canım hoşgeldin.:KK16: İsmini tablomuza ekliyorum. Çalıştıkça söylersin dersleri de eklerim. :KK16:

Oleeeyy hoşgeldin ilkaycımm. Sonunda kocacığına kavuştunn, gözünaydın tekrardan.:KK61:
Artık kpss'ye kavuşma vakti:21:. İnşallah ders tabloları da isminle dolar taşar kuzum.:KK16: İyi çalışmalar.:KK16:

Ne demek canım, inşallah bir katkısı olursa tavsiyemin ne mutlu bana.:KK16: Ben de başarılar diliyorum tatlım. Kolay gelsin:KK16:

Pamuk şeker sen ihtiyaca mı yazıldın? Bir de dersleri ikiye böldüler mi sizde?

Bir de bana İlk türk islam devletlerini ekleyebilir misin?

:KK16:

cok şükür kocama kavustum:KK16::KK19:
Isyerinden de kurtuldum :KK33:
Simdi kpss zamani :KK52: esimi gonderdikten sonra uyumadim :KK31: evimi toplayip kahvaltimi yapip oturdum masama :KK31: calisma odam tüm gün güneş görüyor:44: suan sıcak ama kışın burda güzel ders calisirim diye düşünüyorum:KK31: derslerini konularini listeleyip astim önüme. Simdi tarih calisiyorum :KK31: senin nasil gidiyor çalışmaların ve yuksek lisans :KK19:
Çok sevindim canım senin adına. Artık çalışmak için tüm koşullar uygun. Allah bir daha ayırmasın inşallah:KK16:
Benim de daha projem fiili olarak başlamadı o yüzden şimdilik çok rahatım. Okula bir kaç saat uğrayıp eve gidiyorum. Ama proje başlayınca nasıl olur hiç bilemiyorum. Kpss çalışmalarım da biraz yavaşladı ama dershane başlayınca çok feci çalışma isteği geldi. Her fırsatı değerlendirip çalışacağım artık. Şu X yayıncılığın ders notları var ya. Onları okuyorum yolda veya okulda odamdayken falan. Ben çok sevdim o kitapları ya:KK61:. Senin tavsiyenle almıştım.:KK16:

Ekliyorum hemen.:KK16:
Evet canım ihtiyaca yazıldım. dersleri 2ye böldüler mi derken anlamadım canım nasıl yani?:26:

İyi etmişsin...Ben de işten ayrıldım bunun için. Üstelik master yapıyordum ben bir de. Son demlerini yasıyor o da...Umarım bu dönem biter. :18:Bu günlük tezle alakalı calısıp yarın okula gidecegim (bitirebilirsem) ...Epeydir ugramadım, muhtemelen hoca köpürüyordur :26: Geometri çözecegim aralarda da.
hem ise gidip hem ders calisip hemde evimin isleriyle ilgilenecektim tabi birde kocamla sosyal hayatimiza devam edecektim, kac parcaya bolunecektim acaba:KK53: iyi oldu böyle, herseye zaman var :KK16: insallah masterin en kisa zamanda biter canim, sadece kpss ye odaklanabilirsin :KK31:
Çok sevindim canım senin adına. Artık çalışmak için tüm koşullar uygun. Allah bir daha ayırmasın inşallah:KK16:
Benim de daha projem fiili olarak başlamadı o yüzden şimdilik çok rahatım. Okula bir kaç saat uğrayıp eve gidiyorum. Ama proje başlayınca nasıl olur hiç bilemiyorum. Kpss çalışmalarım da biraz yavaşladı ama dershane başlayınca çok feci çalışma isteği geldi. Her fırsatı değerlendirip çalışacağım artık. Şu X yayıncılığın ders notları var ya. Onları okuyorum yolda veya okulda odamdayken falan. Ben çok sevdim o kitapları ya:KK61:.

tam elinin altinda okuyabilecegin bir özet dimi :KK16: rengarenk hemde :KK31: begenmene sevindim canim :KK19: bende ihtiyacin denemelrine girecegim ama 250 lira cok dediler ya :KK4:

düzenli çalışmasına çalışırım. konu ile ilgili anlama gibi bi sıkıntısı da yaşamıyorum ama ben çok yavaş kalıyorum yani girdiğim sınavların hiçbirini yetiştiremedim ya odaklanmada problem yaşıyorum yada fazla takılıp kalıyorum. dershane bunlara çözüm olur mu dedim. bu zamana kadar öğrencilik hayatımda pek işe yaramadı hala aynıyım. ama şimdi olgun ve bilinçli olduğumu düşünüyorum yani bir fark yaratır mı :)

canım üniversite sınavına dersaneye gitmeden evde hazırlandım ben bi yaş küçük kız kardeşimde ikimizde yerleştik ben kimya müh o sosyoloji okullarımız bitti kardeşim atandı 3 yıldır öğretmen bende bu yıl sansımı deneyeyim dedim bence ortam önemli evin müsaitse gerçi bende evde tekim ama evliyim kafam çok dolu artık kendim bi düzen plan sağlayamayacağımı düşündüğüm için dersaneyi tercih ettim bu kişinin kendisine bağlı odaklanmak dağılmamak önemli

merhaba kızlar, hele şükür yarın dershanedeki ilk günüm. saat 12:15 de dersim var. Nasıl geçecek merak ediyorum. pammukşeker senle aynı dershaneyi seçmişiz inşallah memnun kalırım bende senin gibi. Dün tarih çalıştım islamiyet öncesi türk tarihini bitirdim. 180 soru çözdüm ve durum gayet iyi. ayrıca matematikten grafik problemleri konusunu da bitirdim. Bugün kendime izin verdim evle ve de oğlumla ilgileniyorum. Yarından sonra sıkı bir maraton başlıyor benim için hepimize bol bol başarı diliyorum. pammukşeker bende kitap okumayı çok severim. 2 ay okumadım tuttum kendimi ama geçen hafta başladım yine ama ağır ağır gidiyorum geceleri uyumadan önce okuyorum sadece sonra onu da bırakırım belki senin okuduğun gibi tarih kitabı da okumak isterdim. ama sıkılıyorum ben elimde iki tane tarihsel kitap var henüz elime almış değilim. hepinize kolay gelsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım üniversite sınavına dersaneye gitmeden evde hazırlandım ben bi yaş küçük kız kardeşimde ikimizde yerleştik ben kimya müh o sosyoloji okullarımız bitti kardeşim atandı 3 yıldır öğretmen bende bu yıl sansımı deneyeyim dedim bence ortam önemli evin müsaitse gerçi bende evde tekim ama evliyim kafam çok dolu artık kendim bi düzen plan sağlayamayacağımı düşündüğüm için dersaneyi tercih ettim bu kişinin kendisine bağlı odaklanmak dağılmamak önemli

saol cnm ilk başta benim gaza gelip derse başlamam gerek, kaç gün oldu buraya yazalı ama gaza gelipte başlayamadım daha ;( dershaneye gitmek istememin tek sebebi soru çözerken odaklanıp hızlanmak,,,, burda başlayıp ders çalışanları gıpta ile takip ediyorum allah herkese bol zihin açıklığı versin ve allah kimin daha çok ihtiyacı varsa ona yardımcı olsun

pamukşekerciğim dershane başlamış hayırlı olsun
nasıl beendin mi hocaları

uzun zamandır uğrayamadım ama boşta durmadım
mat. sayı sistemleri
tarih 1. dünya savaşı
coğrafya türkiye de nüfus ve yerleşme,türkiye nin ekonomik coğrafyası
vat. temel hukuk kavramları bitmiş bulunmaktadır eklersen sevinirim canım

Son düzenleme:

hem ise gidip hem ders calisip hemde evimin isleriyle ilgilenecektim tabi birde kocamla sosyal hayatimiza devam edecektim, kac parcaya bolunecektim acaba:KK53: iyi oldu böyle, herseye zaman var :KK16: insallah masterin en kisa zamanda biter canim, sadece kpss ye odaklanabilirsin :KK31:

tam elinin altinda okuyabilecegin bir özet dimi :KK16: rengarenk hemde :KK31: begenmene sevindim canim :KK19: bende ihtiyacin denemelrine girecegim ama 250 lira cok dediler ya :KK4:

Canım bu dönemin parasını verdim nasılsa...Bu dönem bitsin de yeter ki, problem degil...Asıl odagım kpss ama...

Benim de daha projem fiili olarak başlamadı o yüzden şimdilik çok rahatım. Okula bir kaç saat uğrayıp eve gidiyorum. Ama proje başlayınca nasıl olur hiç bilemiyorum. Kpss çalışmalarım da biraz yavaşladı ama dershane başlayınca çok feci çalışma isteği geldi. Her fırsatı değerlendirip çalışacağım artık. Şu X yayıncılığın ders notları var ya. Onları okuyorum yolda veya okulda odamdayken falan. Ben çok sevdim o kitapları ya:KK61:. Senin tavsiyenle almıştım.:KK16:

Ekliyorum hemen.:KK16:
Evet canım ihtiyaca yazıldım. dersleri 2ye böldüler mi derken anlamadım canım nasıl yani?:26:

Yani misal bizde mat-tarihle basladılar, mat ve tarihte konular tamamen bitince vat,türk,cog ekleyecekler. Sizde de böyle mi? İhtiyacın sistemini merak ettim. Benimki de pegem bu arada.

ben de kimya mühendisiyim sen çalışıyor musun? ben iş arıyorum 2,5-3 aydır tanıdık olmayınca iş bulmak mümkün değil gibi moralim bozulmaya başladı artık

kızlar bugün evde kendi kendime deneme çözdüm genel kültür çok kötü ona yoğunlaşmaya karar verdim. yazarak çalıştığım için yavaş ilerliyorum siz nasıl yapıyorsunuz tar ve coğ.'da?

merhaba hanımlar :KK3:
bende bu sene kpss ye hazırlanıcam. çalışmalara yeni başladım. acaba tarihle ilgili önerebileceğiniz konu anlatımı güzel olan bir kitap var mı. yardımlarınızı bekliyorum..

ben de kimya mühendisiyim sen çalışıyor musun? ben iş arıyorum 2,5-3 aydır tanıdık olmayınca iş bulmak mümkün değil gibi moralim bozulmaya başladı artık

kızlar bugün evde kendi kendime deneme çözdüm genel kültür çok kötü ona yoğunlaşmaya karar verdim. yazarak çalıştığım için yavaş ilerliyorum siz nasıl yapıyorsunuz tar ve coğ.'da?
Ben yazmıyorum canım farklı kitaplardan okuyup sorularını çözüyorum aynı konuyu.

merhaba hanımlar :KK3:
bende bu sene kpss ye hazırlanıcam. çalışmalara yeni başladım. acaba tarihle ilgili önerebileceğiniz konu anlatımı güzel olan bir kitap var mı. yardımlarınızı bekliyorum..

Data güzel canım, epey de ayrıntılı. :KK51:

Merhaba Herkeze ,

bende 2014 kpss ye hazırlanıcam ,şimdi konunun ilk sayfasına bakınca ,konuları bitiren arkadaşları görünce epey bi canım sıkıldı ben daha başlamadım bile ...
şimdi nette şöyle bi bakınca değişen müfredatlar ,matematikte usta olanalrı görünce off dedim off :)))

mrb herkeze :KK31:
ne çok işten ayrılan olmuş sırf kpss için :KK53:
keşke benimde imkanım olsada ayrılsam işten malesef yok bu ara taktım zaten işten gelip çalışmak (4 saat ) en fazla yeterli gelememek çok canımı sıkıyo. :26:

şimdi az ara verdim türkçeyi bitirdim şükür anlatım bozukluğuda bitti.büşümm eklersinn :KK34:
şimdi ben ihtiyaçtan tüm türkçe konularını bitirdim bide data dan baştan mı başlasam diyorum her ders için bunu uygulasam hem tekrar olur dedim ama sizce gereksizmi bilemedim :26: yada direk farklı derse mi geçsem :KK31:

X