2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

canım ben tarihle başladım hep onla devam ettim ama insan gerçekten belli bir zamandan sonra sıkılıyor. Bence eksik olduğun derse ağırlık ver ama araya diğer dersleri de serpiştir.

Merhaba canım hoşgeldin. Alesle ikisini bir arada götürmek çok yararlı olur çünkü iki sınavın da soru tarzları birbiriyle aynı oldu artık. Kolaylıklar dilerim 2 sınavda da

Tatlım ekledim ismini, matematik kitapları hakkında henüz bir bilgiye sahip değilim ama kızlar sağolsunlar yardımcı olmuşlar. Kolay gelsin paturskacım
Busracim bugun basladim biraz gecmise baktim bide oran oranti bitti zaten cok basitti bu hafta problemleri bitirip mate son versem artik kolay gelsin kizlar
Tatlım ekledim konularını. Matematiği halletmek üzeresin Kolay gelsin canım
Canımm ilk siftahın hayırlı olsun. Devamı da su gibi gelir umarım.
selamm
2 gündür türkçede dilbilgisine çalışıyodum şükür bitti
çok yavaş ilerleyiroum ve çok huzursuz ediyo bu durum beni ama elimden de birşey gelmiyo
çok fenada grip oldum erken bitirdim bugün
Kuzucum yeni görüyorum grip olduğunu, çok çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine.
Bu arada aşağıya yazdığın yoruma gelen cevaplardan ben de nasiplendim, aynı durumdayız hemen hemen. Vaktimizi en verimli şekilde değerlendirmek için hiç bir fırsatı ve boş anı kaçırmamamız gerekiyor. Hatta gerektiğinde uykularımızdan fedakarlık edeceğiz.
Birlikte başaracağız inşallah

sağol canımcım, ben önümüzdeki hafta bitireceğim tarihi inşallah. 1 hafta geç olacak ama hiç olmamasından iyidir kuzum sen de boşlama bitirmeye çalış.
iyi dersler öğretmen hanım :) umarım çok iyi bir gün geçirirsin :)
Canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Günüm güzel geçti çok şükür. Bu arada öğretmen hanım demişsin ama mecazi olarak mı dedin acaba. Ben öğretmen değilim de
MErhaba gunesscim hoşgeldin
Ev ortamın, yalnız yaşıyor olman ders çalışma açısından büyük avantaj. İnşallah bunu en iyi şekilde değerlendirirsin. Kendini ruhsal olarak da hazırlayıp bir başlangıç yaptıktan sonra devamı geliyor Allah'ın izniyle. Kolay gelsin şimdiden canım.

Dershanemiz aynı gün başlamış canım, gerçi bugün dersiniz olmamış ama kitaplardan memnun olman çok güzel. Umarım bu memnuniyetimiz sınava kadar devam eder ve yarın girdiğin derslerde hocalarını çok seversin. İyi dersler şimdiden tatlım

Süpersin canım, çok faydalı olmuş bu paylaşımın. Önümüzdeki aylarda ilk maaşımı alınca kitap alışverişi yapmayı düşünüyorum. Bunlar benim için çok yol gösterici olacak. Teşekkür ederiz.

Son düzenleme:
Kızlar bu arada coğrafya ve matematik hocam data yayınlarının soru bankasını tavsiye etti. Mutlaka alın dedi. Topikte de hep tavsiye ediliyordu zaten. İlk alacaklarım listesinde datanın soru bankaları var.
Bizim ihtiyaçın kitaplarını da önümüzdeki hafta vereceklermiş. Bu yıl bir sürü kitap yığınım olacak evde anlaşılan. İnşallah hepsinden faydalanırım.
Bu arada kitap okumayı sevenler için bir tavsiyem olacak kuzular.
Ben kitap okumayı çok seviyorum ama bir roman okurken zamanım boşa geçiyor gibi geliyor, o yüzden onun yerine ders çalışmayı seçiyorum ama şimdi yeni bir kitap aldım. Kitabın adı: "Beylik'ten Cihan İmparatorluğu'na"
İsminden de anlaşılacağı gibi Osmanlıyı baştan sona anlatan bir tarih kitabı. Böylece hem kitap okuyup hem de kpss'ye katkısı olabilecek bir aktiviteye zaman ayırmış oluyorum. Kitap okumayı sevenler için tavsiye ederim.
Benden bugünlük bu kadarlık tatlışlaarr. Herkese iyi çalışmalar.

kızlar merhaba ben de aranıza katılabilir miyim aceba
üniversite 3. sınıfım şu anda aslında 4. senem bir yılım hazırlığa gitti..
uluslararası ilişkiler bölümüm..
aslında benim amacım dışişleri bakanlığı, fakat mülakatlara girmek için kpssden belli bi puan gerekliymiş..
ben de bugün kitaplarımı alarak başlangıcı yaptım hayırlısı artık

Harmonyy'cim seni burada görmek ne güzel. Hoşgeldin canım
Bölümün çok güzelmiş bu arada, eşit ağırlık olsam ilk tercihim uluslararası ilişkiler olurdu. Yeni kitapların da hayırlı olsun tatlım. Başlangıcı yaptıysan devamı çorap söküğü gibi gelir. Çalıştıkça yaz buraya, birbirimizi gaza getirerek motivasyonumuzu en yükseklerde tutalım hep.
İyi çalışmalar canım.

hoşbulduk canım benim sizinle birlikte çalışmak da süper olacak
bölümüme aşığım ben başka bi bölüm yoktu hiç aklımda..
sen de mühendisliktensin sanırım canım..
sayısal olsaydım ben de mühendislik yazardım herhalde
bölümler konusunda fikirlerimiz uyuşuyo sanırım
çalıştıkça yazıcam canım hem benden başka çalışanları da görünce gaza gelirim daha iyi olur
sana da iyi çalışmalar canım :)

Son düzenleme:

coğrafya data ve matematiği aldım tarih soru bankası henüz çıkmamış onuda almak istiyorum isabetli kitap almışım sevindim kitap okumayı bende severim türkçe içinde faydası olur ve "Beylik'ten Cihan İmparatorluğu'na" şayet sıkıcı ve yorucu değilse almak isterim

kızlar ya size acil birşey danışmam lazım..
ben bugün aceleden dalgınlığıma gelmiş, genel kültür ve yetenek kitabımı önlisans almışım..
konuları karşılaştırdım şimdi, hiçbir fark yok..
sadece çağdaş türk ve dünya tarihi yok bende, onu da hallederim ben..
sorun olur mu bu sizce çok moralim bozuldu yaa
gidip değiştiremem de çk uzaktan aldım çünkü

Bende önlisans mezunuyum ama lisans kitapları aldım canm farkı yok konuların. Canını sıkmadan çalışabiliriz.

çağdaş türk ve dünya tarihini ayrı alabilirsin canım ben öyle yaptım hakan dedenin 2014 önlisans bazı yayınlarda eklememişler ama önlisans ve lisans genel kültür ve yetenek aynı sıkıntı yapmadan çalışabilirsin

Son düzenleme:

pamukşekercim hayırlı olsun ilk dersin hocalarını sevmene ayrıca sevindim darısı başıma :) bende datanın soru bankalarını tarih hariç sipariş verdim aynı şekilde şimdiden yığıldı her yer ama çalışıyomusun diye sorarsan sadece matematikten temel kavramlar bitti sayılır benide listeye eklersen sevinirim canım işletme önlisans mezunuyum yarışmaya istanbuldan katılıyorum sınava girecek tüm arakadaşlara başarılar diliyorum tekrardan

Son düzenleme:
Bende önlisans mezunuyum ama lisans kitapları aldım canm farkı yok konuların. Canını sıkmadan çalışabiliriz.

ayy kızlar nasıl içm rahatladı yaa :)
çok teşekkür ederim cevabınız için o zaman sıkıntı olmadan çalışabilrimm

Pamuğum, Cofraya bölgeler kaldı sadece Tarihte de Dağılma dahil...
Yavaş mı gidiyorum acaba. Sorular bol olsun diye ağırdan gidiyorum galiba :106:

coğrafya nerdeyse bitmiş bölgeler tekrar gibidir zaten
tarihte baya ilerlenmiş
bana göre hızlı bile

Bende coğrafyayı 2 soru bankasından bitirmiştim, dershaneye yazılırken özet anlatımlı 2013 kitapları verdi, bende boş durmayım diye onun coğrafyasına göz gezdirip bir kitabın coğrafyasını bitiriyorum, ama 3 soru bankasındaki sorular toplamda 150 soru ediyor:18: Dershaneye başladığımda da konularla giderken 350 şer soru çözer hedef olan 500 soruyu yakalarım inşallah.

Maşallah ne kadar güzel çalışıyorsunuz yaa, ben korkuyorum buraya yazılanları gördükçe geç kalıyorum diye. :18:

Maşallah ne kadar güzel çalışıyorsunuz yaa, ben korkuyorum buraya yazılanları gördükçe geç kalıyorum diye. :18:

korkma önemli olan çabuk bitirmek değil. konuyu anlamak önemli olan. verimli çalışıyorsan tamamdır
hem sınava kadar bir kez daha başa alma zamanı olacak

korkma önemli olan çabuk bitirmek değil. konuyu anlamak önemli olan. verimli çalışıyorsan tamamdır
hem sınava kadar bir kez daha başa alma zamanı olacak

Yaptığım programa göre iki tekrar yapacağım yani toplamda üç kere okumuş olacağım konuları. Ama bakıyorum herkes şimdiden yarılamış konuları 4-5 tekrar yaparsınız artık.

bölümler konusunda hem fikiriz desene. Mesleğine aşık olman çok güzel kuzum. Ben de eğer iş imkanları daha iyi ve atamaları daha fazla olsaydı aşık olabilirdim ama şu an malesef şartlar dolayısıyla sevmiyorum bölümümü. Atanırsam aşkımı yaşayabilirim ama.

Bu arada kızlar da yazmış gerçi ama konularımız aynı olduğu için sorun olmaz belki ama şimdi sınav sistemi ve soru tarzları değişikliğe uğradı ya o yüzden soru bankası alırsan lisans almaya dikkat et tatlım çünkü lisansın soru tarzı ve zorlukları daha farklı diye biliyorum ben.
Çalıştıklarının hepsi hemencik aklına girer inşallah canım. Kolay gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…