- 31 Ekim 2010
- 3.558
- 793
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.581
günde 1 konu muhakkak bitiriyorum zaten ozaman ben soru sayımı çoğaltıyım ne az ne çok ortası bişiler artık çözebildiğim kadar çözmeye çalışıyımnede güzel örnek verdin vallaa hahah sağol canım
1 günde farklı dersede bakamıyorum öylede bi sorunum var denedim ama beyin pert oluyoneyse bu seyirde devam bakalım inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz
evet genelde herkez öyle diyo ama günde 3 saat çalışınca ben zaten ilerleyemiyorum diye üzülüyoum ama ben ocağa kadar konuları bitirip sonra 1 ay full tekrar yapıp sonra paso test çözmeyi düşünüyodum
daha yeni son atama da atanan arkadaşım dedi hatta oku geç konuları çok takılma yanlışını doğrunu soru çözerken anlıyosun zaten dedi
evet genelde herkez öyle diyo ama günde 3 saat çalışınca ben zaten ilerleyemiyorum diye üzülüyoum ama ben ocağa kadar konuları bitirip sonra 1 ay full tekrar yapıp sonra paso test çözmeyi düşünüyodum
daha yeni son atama da atanan arkadaşım dedi hatta oku geç konuları çok takılma yanlışını doğrunu soru çözerken anlıyosun zaten dedi
Benim sistemim de bu. İlk etapta sadece okuyorum, ilgili testleri çözüp geçiyorum. iyice otursun da öbür konuya öyle geçeyim demek bana mantıklı gelmiyor. Ne kadar oturabilir ki? Muhakkak eksikler kalır. Hem temmuza kadar unutulur yine. Bir konu üzerinde 1 hafta durmaktansa bir çok kez geçmişe yönelik tekrar yapıp soru çözmek daha mantıklı geliyor.
Bence de en mantıklısı bu şekilde. Ben şuan ihtiyaç yayınlarından çalışıyorum matematiğe, sonunda uçarının sayfası var , konunun özeti. Böylece özet çıkarmaya da gerek kalmıyo. :)
Soru bankasına geçtiğim zaman o özeti şöyle bi tekrar edip hatırlayınca sorular akar gider umarım.
Matematikte konuyu soru çözerek çalışmanı tavsiye ederim. Zaten matematik kitaplarında ne diye uzun uzun konu anlatırlar anlamam.
Benim sistemim de bu. İlk etapta sadece okuyorum, ilgili testleri çözüp geçiyorum. iyice otursun da öbür konuya öyle geçeyim demek bana mantıklı gelmiyor. Ne kadar oturabilir ki? Muhakkak eksikler kalır. Hem temmuza kadar unutulur yine. Bir konu üzerinde 1 hafta durmaktansa bir çok kez geçmişe yönelik tekrar yapıp soru çözmek daha mantıklı geliyor.
KızçelerimGeçmişe pek bakamadım. Acelem var, çıkmam gerek.
Yarın 8:30'da dershanede ilk dersime gireceğim inşallah.Çok heyecanlıyım. Tüm hocaları ve ders anlatımlarını sevebilmeyi umuyorum.
Konularınızı yarın kurstan gelince eklerim.
Bu arada dershane açılana kadar tarihi bitirme hedefim hüsranla sonuçlandı.Son 4 ünite kaldı. Onları da haftaya kadar bitiririm inşallah.
Herkese iyi çalışmalar canlarım. Öpüyorum.
kızlar teşekkürler önerdiğiniz kitapların not aldım en kısa zamanda elime alıp incelemek ve almak istiyorum. dershane soru bankası verecek zaten bir soru bankası seti de ayrıca alayım diyorum.
Ben söyle bir seyle karsılastım. Bir kitapta sonuc olarak verilenin diger kitapta sebebini görebiliyorsun. O yüzden cokca kitaptan okuyup, bol soru cözerek gitmek daha mantıklı geldi. Parcalar birlesiyor. Bir de bilgiler tazeyken pekiştirmek kolaydır. Zaten o konuyu bitirip bırakmamak lazım. Yeni konuyla hasır nesirken eski konudan da soru cözmek lazım az az bu dedigimi yaparken. Yani sürekli tekrar halinde olunacak. Sunu unuttum olayı olmayacak böylelikle. En azından sözeller için böyle yapmak mantıklı gibi. Sözel kıtıyım malesef.
Herkesin calısma yöntemi farklı farklı...Kendimize uygun olanı yapmalıyız. Baska birinin yöntemi bize iyi gelmeyebilir, kapasite, konuyla ilgili daha önceki birikimin ya da ne bilim unutma acısından...Önemli olan uygun olanın biran önce secilmesi ve yola koyulmak...
Hepimiz atanırız umarım.
Kızlar şevksizligin üstüne bir de asagıda müzik calmaya basladılar.Düğün varmıs. İnip oynasam mı sizce, yoksa burada sinirden köpürmeye devam mı etsem?
Bu arada bana yardımcı olabilicek olan varmı kızlar yaahala doğru düzgün bi plan program yapıp sistem oturtamadım.
ben gibi hem çalışıp hem kpss hazırlananlar varsa yazalım nasıl çalıştığımızı.
7-8 arası akşam eve gelmiş oluyorum
derse başlamam bazen 8 buçuk bazen 9 u buluyor.
ders ders ve konu konu gidiyorum--
türkçeden bi konuyu bitirip en fazla 15-20 soru çözüp diğer konuya geçiyorum
çalışırken not alıyorum tabiki hepsi bitince tekrar yapıcam çünkü.
ama sorun şu bi konu bitirdikten sonra en fazla kaç soru çözmeliyim ?
bu şekilde yanlış yaptığımı düşünüyorum :26:
zaten fazla vakit ayıramıyorum 3-4 saat çalışabiliyorum ancak
cevaplarınızı bekliyorum
KızçelerimGeçmişe pek bakamadım. Acelem var, çıkmam gerek.
Yarın 8:30'da dershanede ilk dersime gireceğim inşallah.Çok heyecanlıyım. Tüm hocaları ve ders anlatımlarını sevebilmeyi umuyorum.
Konularınızı yarın kurstan gelince eklerim.
Bu arada dershane açılana kadar tarihi bitirme hedefim hüsranla sonuçlandı.Son 4 ünite kaldı. Onları da haftaya kadar bitiririm inşallah.
Herkese iyi çalışmalar canlarım. Öpüyorum.
Kızlar şevksizligin üstüne bir de asagıda müzik calmaya basladılar.Düğün varmıs. İnip oynasam mı sizce, yoksa burada sinirden köpürmeye devam mı etsem?
Canım senin işin çok zor inşallah başarırsın bu şekilde. çalışınca pek kolay olmuyor. ben işi bıraktım mesela sırf kpss için. bi kere kafan rahat olmuyor işten dolayı. gerçi iş ortamın iyiyse ve temelin varsa başarırsın. azmin elinden hiç bişey kurtulmaz. soru arkadaşlarında dediği gibi 300 gibi çözmen konuyu daha kavramana yardımcı olur.kolay gelsin
Bu arada bana yardımcı olabilicek olan varmı kızlar yaahala doğru düzgün bi plan program yapıp sistem oturtamadım.
ben gibi hem çalışıp hem kpss hazırlananlar varsa yazalım nasıl çalıştığımızı.
7-8 arası akşam eve gelmiş oluyorum
derse başlamam bazen 8 buçuk bazen 9 u buluyor.
ders ders ve konu konu gidiyorum--
türkçeden bi konuyu bitirip en fazla 15-20 soru çözüp diğer konuya geçiyorum
çalışırken not alıyorum tabiki hepsi bitince tekrar yapıcam çünkü.
ama sorun şu bi konu bitirdikten sonra en fazla kaç soru çözmeliyim ?
bu şekilde yanlış yaptığımı düşünüyorum :26:
zaten fazla vakit ayıramıyorum 3-4 saat çalışabiliyorum ancak
cevaplarınızı bekliyorum
ben neden taşınıyorum biliyormusun? aşağıdaki müzik gürültüsünden :)) motivasyonumu alt üst etti 2 satır okuyamıyodum okusam anlamıyordumevimizin altında spor salonu var o yüzden çok gürültü geliyor.az kaldı yeni eve geçmeye hala devam ediyor toparlanma temizlik işlerim kızlar hadi Allah zihin açıklığı versin size.