Selam kızlar...Dershaneden yeni geldim sayılır, 10 gibi evdeydim. Başım kazan.
Şöyle bir karar verdim matematik kitap sayımı azaltıp, geometri ve türkceye de baslayacagım yavastan dershaneden bagımsız ilerleyecegim biraz o derslerde. (Sadece mat ve tarih görüyoruz şimdi) Geometri ve Türkceden de birer kitap bitirmis olmak istiyorum en az tarih bitene kadar dershanede...Tarih, cografya ve vatandaslıktan haftalık olarak takip edecegim konuları dershanenin sırasıyla ve elimdeki tüm kaynakları tüketmeye devam edecegim konularla birlikte. O konularda rezilim, demiştim.
Çok yavas ilerliyorlar gibi hissettim böyle karar vermemin sebebi olarak. Bir de bütün hafta temel kavramlar cözdüm matda. Çok gereksiz gibi hissettim bu kadar kaynaktan mat çözmeyi ve cok sıkıldım (sayısalcıyım)...Umarım dogru bir karar vermisimdir.
Bir bucuga kadar buralardayım, geometri cözecegim...Zaten bu kafa baska ders kaldırmaz su an.
Bir Arap ezgisi gelsin hepinize, yeni keşfettim
Asala Nasri - Ela Mata (Cover by Alaa Wardi & Sultan Al-Jameel) - YouTube Bu çocuk müzik dahisiymiş, ses mühendisi aynı zamanda, arap oldugu için vize vermemişler
Not
amukşeker İlk Türk İslam devletleri'ne ismimi ekleyebilirsin. Bu hafta tarihten full buna yogunlasacagım, konusu bitti ama. İlerledikce derim, bundan sonra daha hızlı ilerleyecegim muhtemelen.