- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.441
Tekrar merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak size. Ben alese de girmeyi düşünüyorum kasımda fakat henüz konu olarak hiç çalışmadım diyebilirim. Acaba hiç boşuna girmeyip 2014 ilkbahara mı girsem?
Kendimi denemek için girmeyi düşündüm ama kötü geçerse de moral bozukluğuyla dershaneye başlamış olacağım.
Kararsız kaldım yani
gir bence o sınav heyecanına alış ikincisi heyecanlı geçmesin insan 40 ayrı sınava da girse girmediği strese neden oluyor gir ve ne olduğunu bil en azından
Tekrar merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak size. Ben alese de girmeyi düşünüyorum kasımda fakat henüz konu olarak hiç çalışmadım diyebilirim. Acaba hiç boşuna girmeyip 2014 ilkbahara mı girsem?
Kendimi denemek için girmeyi düşündüm ama kötü geçerse de moral bozukluğuyla dershaneye başlamış olacağım.
Kararsız kaldım yani
Gir bence. Ales bilgiyi değil zamanı iyi kullanmayı ölçen bir sınav. Soruları çok kolay zaten. Konu çalışmaya gerek yok, test tekniğine alışkınsan çok rahat yaparsın. Ben iki defa girdim, ilkinde hiç çalışmamıştım deneme amaçlı girdim 78 aldım. Sonraki dönem bir tane çıkmış soruların olduğu bir kitap aldım ordan soru çözdüm girdim 90 aldım. Yüksek lisans mı düşünüyorsun bu arada?
Evet eğer olursa düşünüyorum. Zaten dershane kasımda başlıyo, kasıma kadar boş olduğum için bi denemiş olurum en azından :)
Matematikten o basit kuralların çoğunu unutmuşum. 10 deneme aldım ama onlara bakmadan çok takılıyorum. Madem çok zor değil, o zaman kaydımı yapayım ben
Yaparsın bence, cidden hiç zor değil.
Benim de ikinci dönemim yüksek lisansta. Keşke önce işe girseydim de sonra başlasaydım diyorum. Şimdi hem okul hem kpss nasıl yürüteceğimi düşünüyorum, bir de tez var öbür döneme. :18:
Benim de okulda son senem. Bu sene hem alandan hazırlanıp hem de okul derslerine çalışmak çok zor geldiği için, genel kültür genel yetenek yeterli dedim :) Onun yanında da işte ales ve yds'yi bi denerim diyorum.
Seneye olur da işe başlarsam hem de yüksek lisans olursa, alana hazırlanabilir miyim bilmiyorum gözüm korktu :))
Bu sene girmiyor musun yani Kpss'ye? Öğretmen misin, İİBF mezunu mu? Alan sıkıntı cidden neyse ki bizde o yok. Okulla cidden olmuyor, 2012 mezunuyum ben, son sene projelerden kafamı kaldıramadım ki kpssye çalışayım. Zaten o sene bizden sadece 1-2 kişi atandı. Bu sene de A kadro için girdim fena değil puanım ama kadro yok.Yds'ye mecbur ben de gireceğim puan hesaplanmıyor yoksa ne gıcıklar yaa. Girmediğim ÖSYM sınavı kalmadı valla.
Benim bölüm işletme ve bu sene B grubundan hazırlanıyorum. İkinci öğretim olduğum için gündüz de çalışma imkanım var. Çalışma isteği gelirse yani
Çook çalışan biri olmadığım için seneye düşünüyorum da hem iş hem yüksek lisans hem de alana hazırlanmak bi rüya olur sadece
benimde dershaneye gidicek vaktim yok o yüzden uzaktan eğitimi tercih ettim ve memnunum
ilk arke den aldım ihtiyaçta güzel diyorlar birde zorlu eğitim var
ücretsiz videolarını izleyebilirsin
Hiç belli olmaz o işler sen çalış yine de.İnşallah atanırız hepimiz ya, işsizlik çok zor 1 senedir bunaldım valla.
tablet veiyosa daha ne, keşke bana itap değil de tablet verseydiBana 3 tane sru bankası gönderdiler