- 4 Nisan 2011
- 1.846
- 932
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.461
Kizlar güncel haberler için KPSS adına gazete yada bı yazar takip ediyormusunuz .okuyup takip eden varsa bizde önersin.
Tekrar merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak size. Ben alese de girmeyi düşünüyorum kasımda fakat henüz konu olarak hiç çalışmadım diyebilirim. Acaba hiç boşuna girmeyip 2014 ilkbahara mı girsem?
Kendimi denemek için girmeyi düşündüm ama kötü geçerse de moral bozukluğuyla dershaneye başlamış olacağım.
Kararsız kaldım yani
merhaba pufkek'cim hoşgeldinPamukşeker beni de eklebebek , iş , ev .. nasıl olacaksa artık .. başladık ucundan çalışmaya .. kamu yönetimi mezunuyum .. matematiği bir halletsem gerisi teferruat olacak
Bence girmelisin canım, ben 2 defa girdim ikisinde de hiç çalışma fırsatım olmadı ama ilkinde 75 2.sinde 85 aldım. Tam 10 puan farketti çünkü ilkinde hangi alanları çözmem gerektiğini bile bilmiyordum. Hem de sınava aşina oldum. 2sinde çok daha rahattım ve daha kötü geçtiğini düşünürken daha yüksek bir puan aldım. Sen de çalışmamış olsan bile kendini deneme amaçlı girmeni öneririm.Tekrar merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak size. Ben alese de girmeyi düşünüyorum kasımda fakat henüz konu olarak hiç çalışmadım diyebilirim. Acaba hiç boşuna girmeyip 2014 ilkbahara mı girsem?
Kendimi denemek için girmeyi düşündüm ama kötü geçerse de moral bozukluğuyla dershaneye başlamış olacağım.
Kararsız kaldım yani
ekledim canım, hoşgeldin aramıza.beni de ekleyin :) bu konuyu nasıl görmemişim artık yerim burası çalışır çalışır gelir yazarım :) eskişehirde yaşıyorum mimarım bugün dersaneye yazıldım ekimde başlayacak yds yi de bu sene halledeyim dedim bakalım nasıl olacak
bu arada alese ben de giricem matematik türkçeden yoğun bi şekilde soru çözüp hızlanmış olurum hem :) daha başlamadım yarın konu listenizi ben de yazar başlarım inşallah
hoşbulduk tatlım. ben yokken de baya hareketliymiş, geçmişi oku oku bitiremedim.pamukşeker hoşgeldin
sen gelince hareketlenmiş topic
ben çocuklar ders ev işi derken girsemde fazla yazamıyorum şöle bir göz atabiliyorum ancak
bitirdiğim konuları yazayım
mat
hareket problemlerine kadar
türkçe
ses bilgisi noktalama işaretleri
Canım kesinlikle internet telefon televizyon ders çalışmaktan çok alıkoyuyor. Ben de artık kendimi frenlemeye başladım. Mesela sevgilimle çok sık mesajlaşıyoruz. Önceden kendimi tutamayıp konu çalışırken veya çözdüğüm sorunun ortasında mesajı okuyup cevabını veriyordum. Tabi o sırada tüm konsantrasyon ve çalıştıklarım uçup gidiyordu. Ama artık şu konu bitmeden telefona bakmayacağım veya şu testi çözmeden mesaj atmayacağım gibi kısıtlamalar koydum kendime. O zaman daha bir hevesli çalışıyorum bir an önce mesajı okuyabilmek için.bugün coğrafya çalıştım ama konuyu bitiremedim henüz yarın bitirip sorularını çözünce yazarım
ben nete takılınca çok vakit kaybediyorum bundan sonra sabah kalkıp çalışıcam sonra günüm bana kalacak akşamları da soru çözmeyi planlıyorum
nete girmek, tv izlemek bu da bana ödül olur
renkli kalemler aldım coğrafya daha eğlenceli hale geldi anlıyorum sanırım.eskiden derslere ön yargılı yaklaşırdım artık öyle değil.çalışırsam olur.anlamaya başladıkça mutlu oluyorum.
iyi geceler hepinize ben şu coğrafyanın konusunu bitirip uyurum sabaha da soru çözümleri kalır.
En son haber Canım ben suradan okuyorum. Gazete Oku günlük gazeteler Sitenin gazeteler kısmından da gazete baslıklarını okuyorum günlük. Notlar alıyorum, bir defter yaptım onun için.
Günaydın kızlar
Dün tarihi tekrar ettim, ztv videosundan izledim ve ales sorularının yapamadıklarımı çözdüm.
Bugün gene okulla ilgili şeylerle ugrasıp pesine data tarihi okuyacagım (sorularını çözmüştüm), peşine ihtiyacın konuyu okuyup elimdeki modüler ve soru bankasından soruları cözecegim.
Kahvaltımı yapıyorum şimdi.
Bol calısmalı bir gün olsun bugün :)
Pauline Croze -T'es Beau - YouTube
Bence girmelisin canım, ben 2 defa girdim ikisinde de hiç çalışma fırsatım olmadı ama ilkinde 75 2.sinde 85 aldım. Tam 10 puan farketti çünkü ilkinde hangi alanları çözmem gerektiğini bile bilmiyordum. Hem de sınava aşina oldum. 2sinde çok daha rahattım ve daha kötü geçtiğini düşünürken daha yüksek bir puan aldım. Sen de çalışmamış olsan bile kendini deneme amaçlı girmeni öneririm.
Ekledim canım. Kolay gelsin ve başarılar şimdiden.Teşekkürler denemeye değer diyerek giricem umarım :) Bu arada yavaştan ben de başladığım için beni de eklersen sevinirim.
Bölümüm işletme ve izmirdeyim. Teşekkürler şimdiden :109:
teşekkür ederimfem dersanesine yazıldım uzakan eğitim videolarını izlemem için şifre verdiler başlıycam bakalım elimdeki kitaplar ve videolarla.. konuların lisesini ben de çıkardım.. geometriden başlayayım diyorum konu+ konuyla ilgili 50 soru şeklinde gitmeyi planlıyorum yarından itibaren yds için hergün bi konu okumayı düşünüyorum (basic readers kitabımdan) okuma parçası ve konuyla ilgili sorular var
çok da oturtamadım planı kafam karışık
Kızlar merhaba bişey sorucam, şimdi bir konuyu bitirince konu sonunda kaç soru çözmek gerek sizce
Kızlar merhaba bişey sorucam, şimdi bir konuyu bitirince konu sonunda kaç soru çözmek gerek sizce
merhaba pufkek'cim hoşgeldin
matematiğe şimdiden başla canım, konuları bitir ki sonradan bol bol soru çözüp halledebilesin. Burada matematiğe sıfırdan başlayıp halletmeye çalışan bir çok arkadaşımız var tatlım. Hep beraber halledeceğiz inşallah tüm dersleri. Ben de tarihten sıfırdım ve hiç de sevmezdim. Ama şimdi çalışmaya başladıkça ve konular ilerledikçe sevdiğimi hissetmeye başladım. Ben bile şaşırıyorum kendime.
Sen de ucundan başlamışsın zaten, devamı da gelir inşallah canım.
Bence girmelisin canım, ben 2 defa girdim ikisinde de hiç çalışma fırsatım olmadı ama ilkinde 75 2.sinde 85 aldım. Tam 10 puan farketti çünkü ilkinde hangi alanları çözmem gerektiğini bile bilmiyordum. Hem de sınava aşina oldum. 2sinde çok daha rahattım ve daha kötü geçtiğini düşünürken daha yüksek bir puan aldım. Sen de çalışmamış olsan bile kendini deneme amaçlı girmeni öneririm.
ekledim canım, hoşgeldin aramıza.Hangi dershaneye yazıldın peki? Hayırlı olsun.
hoşbulduk tatlım. ben yokken de baya hareketliymiş, geçmişi oku oku bitiremedim.Sen de gayet güzel gidiyorsun maşallah canım. Matematiğin yarısı bitmiş bile. Evli ve çocuklu bayanların bu azmine hayranım.Sizi gördükçe ben de yakındığım meşguliyetlerimi bir kenara bırakıp şevkleniyorum.
Canım kesinlikle internet telefon televizyon ders çalışmaktan çok alıkoyuyor. Ben de artık kendimi frenlemeye başladım. Mesela sevgilimle çok sık mesajlaşıyoruz. Önceden kendimi tutamayıp konu çalışırken veya çözdüğüm sorunun ortasında mesajı okuyup cevabını veriyordum. Tabi o sırada tüm konsantrasyon ve çalıştıklarım uçup gidiyordu. Ama artık şu konu bitmeden telefona bakmayacağım veya şu testi çözmeden mesaj atmayacağım gibi kısıtlamalar koydum kendime. O zaman daha bir hevesli çalışıyorum bir an önce mesajı okuyabilmek için.
Böyle böyle çalışma sistemimizi oturtacağız inşallah.
kızlar ben en iyisi enaz 3 er soru bankası alayımteşekkürler.
aynen söylediğin gibi ama düzen yavaş yavaş oturuyor inşallah
çok korktuğum coğrafyanın 1 konusunu bitirdim korktuğum kadar yokmuş
ekleyebilirsin canm türkiyenin coğrafi konumu bitti
gareng mesajını alıntılayamadım ama gk-gy ve yds ile atanabiliyor muyuz biz? internetten araştırdım müfettiş yardımcılığı falan var!