2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

selam kızlar edebiyatıyım bu sene b grubu için hazırlanmayı planlıyordum zira formasyondan umudum yoktu, ancak şimdi alabilme şansım var durum belli olana kadar tarih coğrafyaya başlayacağım her halükarda....velhasıl asıl mevzu hamile olmam doğumum mayıs sonu haziran başı olacak inşallah...olur da atanırsam dağum izni kullanabilir miyim hemen sizce?

Kizlar güncel haberler için KPSS adına gazete yada bı yazar takip ediyormusunuz .okuyup takip eden varsa bizde önersin.

En son haber Canım ben suradan okuyorum. Gazete Oku günlük gazeteler Sitenin gazeteler kısmından da gazete baslıklarını okuyorum günlük. Notlar alıyorum, bir defter yaptım onun için.

Günaydın kızlar :KK51:

Dün tarihi tekrar ettim, ztv videosundan izledim ve ales sorularının yapamadıklarımı çözdüm.
Bugün gene okulla ilgili şeylerle ugrasıp pesine data tarihi okuyacagım (sorularını çözmüştüm), peşine ihtiyacın konuyu okuyup elimdeki modüler ve soru bankasından soruları cözecegim.

Kahvaltımı yapıyorum şimdi. :KK49:

Bol calısmalı bir gün olsun bugün :)

Pauline Croze -T'es Beau - YouTube

Tekrar merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak size. Ben alese de girmeyi düşünüyorum kasımda fakat henüz konu olarak hiç çalışmadım diyebilirim. Acaba hiç boşuna girmeyip 2014 ilkbahara mı girsem?

Kendimi denemek için girmeyi düşündüm ama kötü geçerse de moral bozukluğuyla dershaneye başlamış olacağım.
Kararsız kaldım yani :KK25:

Canım ben cıkmıs ales sorularını çözüyorum bir yandan, sayısal mantık ve sözel mantık için. Biliyorsun Türkce matematik sorularına sayısal mantık sözel mantık da eklendi...Kendini denemek icin öylesine gir istersen, ama bir yandan da cıkmıs ales sorularını çözmeye ihmal etme. :KK16: 2014 ilkbahara da girersen nerde oldugunu görürsün.

Bu döneminkine ben girmeyecegim, biraz ekonomik olmam lazım, işimden ayrıldım cünkü... Paramı dershaneye, kitaplara ve masraflara ayırdım. :KK17::KK17:

Pamukşeker beni de ekle :KK3: bebek , iş , ev .. nasıl olacaksa artık .. başladık ucundan çalışmaya .. kamu yönetimi mezunuyum .. matematiği bir halletsem gerisi teferruat olacak :KK31:
merhaba pufkek'cim hoşgeldin:KK16:
matematiğe şimdiden başla canım, konuları bitir ki sonradan bol bol soru çözüp halledebilesin. Burada matematiğe sıfırdan başlayıp halletmeye çalışan bir çok arkadaşımız var tatlım. Hep beraber halledeceğiz inşallah tüm dersleri. Ben de tarihten sıfırdım ve hiç de sevmezdim. Ama şimdi çalışmaya başladıkça ve konular ilerledikçe sevdiğimi hissetmeye başladım. Ben bile şaşırıyorum kendime.:KK1:
Sen de ucundan başlamışsın zaten, devamı da gelir inşallah canım.:KK61:

Tekrar merhaba arkadaşlar, bi sorum olacak size. Ben alese de girmeyi düşünüyorum kasımda fakat henüz konu olarak hiç çalışmadım diyebilirim. Acaba hiç boşuna girmeyip 2014 ilkbahara mı girsem?

Kendimi denemek için girmeyi düşündüm ama kötü geçerse de moral bozukluğuyla dershaneye başlamış olacağım.
Kararsız kaldım yani :KK25:
Bence girmelisin canım, ben 2 defa girdim ikisinde de hiç çalışma fırsatım olmadı ama ilkinde 75 2.sinde 85 aldım. Tam 10 puan farketti çünkü ilkinde hangi alanları çözmem gerektiğini bile bilmiyordum. Hem de sınava aşina oldum. 2sinde çok daha rahattım ve daha kötü geçtiğini düşünürken daha yüksek bir puan aldım. Sen de çalışmamış olsan bile kendini deneme amaçlı girmeni öneririm.
beni de ekleyin :) bu konuyu nasıl görmemişim artık yerim burası çalışır çalışır gelir yazarım :) eskişehirde yaşıyorum mimarım bugün dersaneye yazıldım ekimde başlayacak yds yi de bu sene halledeyim dedim bakalım nasıl olacak
bu arada alese ben de giricem matematik türkçeden yoğun bi şekilde soru çözüp hızlanmış olurum hem :) daha başlamadım yarın konu listenizi ben de yazar başlarım inşallah
ekledim canım, hoşgeldin aramıza.:KK16: Hangi dershaneye yazıldın peki? Hayırlı olsun.:KK16:
pamukşeker hoşgeldin :KK16::KK16:
sen gelince hareketlenmiş topic
ben çocuklar ders ev işi derken girsemde fazla yazamıyorum şöle bir göz atabiliyorum ancak
bitirdiğim konuları yazayım
mat
hareket problemlerine kadar
türkçe
ses bilgisi noktalama işaretleri
hoşbulduk tatlım. ben yokken de baya hareketliymiş, geçmişi oku oku bitiremedim.:KK1: Sen de gayet güzel gidiyorsun maşallah canım.:nazar: Matematiğin yarısı bitmiş bile. Evli ve çocuklu bayanların bu azmine hayranım.Sizi gördükçe ben de yakındığım meşguliyetlerimi bir kenara bırakıp şevkleniyorum.:KK8:
bugün coğrafya çalıştım ama konuyu bitiremedim henüz yarın bitirip sorularını çözünce yazarım
ben nete takılınca çok vakit kaybediyorum bundan sonra sabah kalkıp çalışıcam sonra günüm bana kalacak akşamları da soru çözmeyi planlıyorum
nete girmek, tv izlemek bu da bana ödül olur:KK1:
renkli kalemler aldım coğrafya daha eğlenceli hale geldi anlıyorum sanırım.eskiden derslere ön yargılı yaklaşırdım artık öyle değil.çalışırsam olur.anlamaya başladıkça mutlu oluyorum.:KK16:
iyi geceler hepinize ben şu coğrafyanın konusunu bitirip uyurum sabaha da soru çözümleri kalır.
Canım kesinlikle internet telefon televizyon ders çalışmaktan çok alıkoyuyor. Ben de artık kendimi frenlemeye başladım. Mesela sevgilimle çok sık mesajlaşıyoruz. Önceden kendimi tutamayıp konu çalışırken veya çözdüğüm sorunun ortasında mesajı okuyup cevabını veriyordum. Tabi o sırada tüm konsantrasyon ve çalıştıklarım uçup gidiyordu. Ama artık şu konu bitmeden telefona bakmayacağım veya şu testi çözmeden mesaj atmayacağım gibi kısıtlamalar koydum kendime. O zaman daha bir hevesli çalışıyorum bir an önce mesajı okuyabilmek için.:KK1:
Böyle böyle çalışma sistemimizi oturtacağız inşallah.:KK16:

En son haber Canım ben suradan okuyorum. Gazete Oku günlük gazeteler Sitenin gazeteler kısmından da gazete baslıklarını okuyorum günlük. Notlar alıyorum, bir defter yaptım onun için.

Günaydın kızlar :KK51:

Dün tarihi tekrar ettim, ztv videosundan izledim ve ales sorularının yapamadıklarımı çözdüm.
Bugün gene okulla ilgili şeylerle ugrasıp pesine data tarihi okuyacagım (sorularını çözmüştüm), peşine ihtiyacın konuyu okuyup elimdeki modüler ve soru bankasından soruları cözecegim.

Kahvaltımı yapıyorum şimdi. :KK49:

Bol calısmalı bir gün olsun bugün :)

Pauline Croze -T'es Beau - YouTube

Merhaba tatlım. Maşallah gayet güzel ilerlemişsin. Kolay gelsin.:KK16:

Elfmet'cim ben de kpssrehber.com diye bir site var, oraya bakıyorum arada. Tavsiye ederim.:KK34:

Bence girmelisin canım, ben 2 defa girdim ikisinde de hiç çalışma fırsatım olmadı ama ilkinde 75 2.sinde 85 aldım. Tam 10 puan farketti çünkü ilkinde hangi alanları çözmem gerektiğini bile bilmiyordum. Hem de sınava aşina oldum. 2sinde çok daha rahattım ve daha kötü geçtiğini düşünürken daha yüksek bir puan aldım. Sen de çalışmamış olsan bile kendini deneme amaçlı girmeni öneririm.

Teşekkürler denemeye değer diyerek giricem umarım :) Bu arada yavaştan ben de başladığım için beni de eklersen sevinirim.
Bölümüm işletme ve izmirdeyim. Teşekkürler şimdiden :109:

teşekkür ederim :KK16: fem dersanesine yazıldım uzakan eğitim videolarını izlemem için şifre verdiler başlıycam bakalım elimdeki kitaplar ve videolarla.. konuların lisesini ben de çıkardım.. geometriden başlayayım diyorum konu+ konuyla ilgili 50 soru şeklinde gitmeyi planlıyorum yarından itibaren yds için hergün bi konu okumayı düşünüyorum (basic readers kitabımdan) okuma parçası ve konuyla ilgili sorular var

çok da oturtamadım planı kafam karışık :KK37:

Teşekkürler denemeye değer diyerek giricem umarım :) Bu arada yavaştan ben de başladığım için beni de eklersen sevinirim.
Bölümüm işletme ve izmirdeyim. Teşekkürler şimdiden :109:
Ekledim canım. Kolay gelsin ve başarılar şimdiden.:KK16:
teşekkür ederim :KK16: fem dersanesine yazıldım uzakan eğitim videolarını izlemem için şifre verdiler başlıycam bakalım elimdeki kitaplar ve videolarla.. konuların lisesini ben de çıkardım.. geometriden başlayayım diyorum konu+ konuyla ilgili 50 soru şeklinde gitmeyi planlıyorum yarından itibaren yds için hergün bi konu okumayı düşünüyorum (basic readers kitabımdan) okuma parçası ve konuyla ilgili sorular var

çok da oturtamadım planı kafam karışık :KK37:

Yds'yi ben de ilk başlarda düşünüyordum da, baktım çok olacak gibi değil bıraktım. İnşallah sen halledebilirsin canım. Allah yardımcın olsun.:KK16:

Kızlar merhaba bişey sorucam, şimdi bir konuyu bitirince konu sonunda kaç soru çözmek gerek sizce

Canım soru sayısı olarak belirtemeyeceğim şu an ama en az 3-4 farklı kaynağın soru bankasından çözmek gerek bence. Ne kadar çok soru çeşidi görürsek o kadar aşina oluruz sorulara ve konulara.

Kızlar merhaba bişey sorucam, şimdi bir konuyu bitirince konu sonunda kaç soru çözmek gerek sizce

en az 250/500 arası çözülmeli çünkü konu ve soru birbirinden farklı bazen cevabından emin olsan bile yorum gerektiren sorular var iyice pekiştirip diğer konuya öyle geçilmeli bence. Hatta benim lisanstan 90 alan arkadaşım bir konuyu çalışıp peşine 3 gün aynı konudan soru çözerdi

merhaba pufkek'cim hoşgeldin:KK16:
matematiğe şimdiden başla canım, konuları bitir ki sonradan bol bol soru çözüp halledebilesin. Burada matematiğe sıfırdan başlayıp halletmeye çalışan bir çok arkadaşımız var tatlım. Hep beraber halledeceğiz inşallah tüm dersleri. Ben de tarihten sıfırdım ve hiç de sevmezdim. Ama şimdi çalışmaya başladıkça ve konular ilerledikçe sevdiğimi hissetmeye başladım. Ben bile şaşırıyorum kendime.:KK1:
Sen de ucundan başlamışsın zaten, devamı da gelir inşallah canım.:KK61:

ekledim canım, hoşgeldin aramıza.:KK16: Hangi dershaneye yazıldın peki? Hayırlı olsun.:KK16:

hoşbulduk tatlım. ben yokken de baya hareketliymiş, geçmişi oku oku bitiremedim.:KK1: Sen de gayet güzel gidiyorsun maşallah canım.:nazar: Matematiğin yarısı bitmiş bile. Evli ve çocuklu bayanların bu azmine hayranım.Sizi gördükçe ben de yakındığım meşguliyetlerimi bir kenara bırakıp şevkleniyorum.:KK8:

Canım kesinlikle internet telefon televizyon ders çalışmaktan çok alıkoyuyor. Ben de artık kendimi frenlemeye başladım. Mesela sevgilimle çok sık mesajlaşıyoruz. Önceden kendimi tutamayıp konu çalışırken veya çözdüğüm sorunun ortasında mesajı okuyup cevabını veriyordum. Tabi o sırada tüm konsantrasyon ve çalıştıklarım uçup gidiyordu. Ama artık şu konu bitmeden telefona bakmayacağım veya şu testi çözmeden mesaj atmayacağım gibi kısıtlamalar koydum kendime. O zaman daha bir hevesli çalışıyorum bir an önce mesajı okuyabilmek için.:KK1:
Böyle böyle çalışma sistemimizi oturtacağız inşallah.:KK16:

aynen söylediğin gibi ama düzen yavaş yavaş oturuyor inşallah
çok korktuğum coğrafyanın 1 konusunu bitirdim korktuğum kadar yokmuş:KK52:
ekleyebilirsin canm türkiyenin coğrafi konumu bitti:KK16:

Ben bunu biliyorum deyip az soru çözmemek lazım. En az 300-400 soru çözmek lazım bence farklı farklı kaynaklardan ve bu konu bitti deyip geriye dönmemezlik etmemek lazım. Çünkü unutuyorsun ve bastan baslamak zorunda kalıyorsun :KK8: (Bu dedigim sözel dersler icin).

gareng mesajını alıntılayamadım ama gk-gy ve yds ile atanabiliyor muyuz biz? internetten araştırdım müfettiş yardımcılığı falan var!

matematikten ikinci konuyu yani sayı sistemlerini bitirdim bugün.şu an elimde tek kaynak olduğu için az test çözmüş oldum.kaynak alınca testleri çözücem

aynen söylediğin gibi ama düzen yavaş yavaş oturuyor inşallah
çok korktuğum coğrafyanın 1 konusunu bitirdim korktuğum kadar yokmuş:KK52:
ekleyebilirsin canm türkiyenin coğrafi konumu bitti:KK16:

Canım ekliyorum hemen, tebrik ederim. darısı diğer konuların başına inşallah.:KK61:

gareng mesajını alıntılayamadım ama gk-gy ve yds ile atanabiliyor muyuz biz? internetten araştırdım müfettiş yardımcılığı falan var!

Ben müfettiş yardımcılığı sınavına gireceğim bu ay. A kadroda bize müfettiş, denetmen yardımcılığı, uzman yardımcılığı gibi kadrolar veriliyor. Bunlara başvururken genelde ingilizce katsayısı içeren puanlar isteniyor. p8,p7,p4,p6 şimdiye kadar gördüklerim. p3 zaten merkezi atamada çift yıl sınavıyla biliyorsun. Valla bize bir avuç kadro verdikleri için ben A kadroda da şansımı deniyorum.

Son düzenleme:
mrb kızlar maşallah herkes çalışma azminde.bende tam başlıyorum derken ya misafir geliyor ya ben misafirliğe gidiyorum ya da oğlumun hastalığı çıkıyor..artık kendime plan yapmaam ve uymam gerekcek yoksa olmucak..

X