2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

sayfanın sahibi geldiğine göre benimde adımı ekler misiniz
ben şu an matematik soru çözüyorum konuları bitirmeye başlamadım
konuları bi yere not edip bitirdikçe söylemeye çalışacağım
iibf mezunuyum izmirden hazırlanıyorum

ekledim tatlım, hoşgeldin aramıza.
İyi çalışmalar diliyorum. Çalıştıkça yaz.:KK16:

Listeye eklendim ve bana bi ders çalışma azmi geldi anlatamam gerçekten çok teşekkürler böyle bi forum için :) bu arada samsundan katılıyorum... Size iyi çalışmalar arkadaşlar inşallah hepimiz iyi puanlar alıp yerlerşiriz... Dualarımda benim gibi ders çalışanlarla yani sizlerle :) allah(c.c) zihin açıklığı versin hepimize inşallah.

hmm ayy canım benim yaa memnunsan bende biraz daha araştırayım bugün konuştum braz tablet falan veriyoruz dedi ama bilemedim yinede kitap falan vermiyormuş. keşke böyle bi uygulamasıda olsaydı.. işte gereksiz yere sık eliyorum bende :)))

tablet veiyosa daha ne, keşke bana itap değil de tablet verseydi:KK1: bana 3 tane sru bankası gönderdiler

Kuzulaaarr sonunda ben geldimm.:KK55:
Size şu an okuldaki masamdan yazıyorum.:126: Malesef artık tatilim bitti ve ben de hem çalışıp hem kpssyi halletmeye çalışan bir öğrenci olacağım bundan sonra.:KK31:
Tatilde kpss adına hiç birşey yapamadım. Yanımda da bir sürü kitap götürmüştüm halbuki.:KK50: Tatil nasıl geçti hiç birşey anlamadım zaten... Anlayacağınız çok feci sendromdayım.:KK14:
Bir an önce kpss çalışmalarıma hız vermem gerek yoksa ipi ucu kaçacak iyice.:18:
Bu hafta sonu dershanem de başlıyor.:KK52:
Ay kızlar ben bir yerlerde yığılır kalırsam, bu ağır tempoya dayanamazsam beni toplarsınız dimi? :KK14:
Hepinizi tek tek çok özledimm.:KK16:
Ben hemen geçmişe gidiyorum, konularınızı da tabloya ekliyorum.:KK55:

benide eklermisiniz ama ben henüz başlamadım bugün data yayınlarının coğrafya ve matematik kitabını aldım yarın ilk konularına bakmayı planlıyorum. herkese bolşans bu arada ziraat mühendisiyim ankarada yaşıyorum ben gk gy ek olarak hukuk ve işletmedende sınava giricem ama henüz emin değilim

Son düzenleme:
Kızlar yargı yayınevinin internet sitesinde bütün yayınevlerinin kitapları var ve kargo ücreti alınmıyor. Bilginize. :KK31:

Size şu an okuldaki masamdan yazıyorum.:126: Malesef artık tatilim bitti ve ben de hem çalışıp hem kpssyi halletmeye çalışan bir öğrenci olacağım bundan sonra.:KK31:
Tatilde kpss adına hiç birşey yapamadım. Yanımda da bir sürü kitap götürmüştüm halbuki.:KK50: Tatil nasıl geçti hiç birşey anlamadım zaten... Anlayacağınız çok feci sendromdayım.:KK14:
Bir an önce kpss çalışmalarıma hız vermem gerek yoksa ipi ucu kaçacak iyice.:18:
Ay kızlar ben bir yerlerde yığılır kalırsam, bu ağır tempoya dayanamazsam beni toplarsınız dimi? :KK14:

hoşgeldin canım :KK16:

çok teşekkürler adımı gördüm listede, motive tavan yaptı bende :KK52: :KK76::KK9:
bu aralar çalışma aşkıyla doluyum inş böyle devam ederim :119:

hoşgeldin büşra tatil sonrası bir rehavet çöküyor insana hemencecik geçsin inşallah
türkçe: sözcükte anlam geo:üçgende açılar bitti

canıımmm hoşgeldinnn :KK16:
böle umutsuz olmak yok yılmak yıkılmak yokk kii konu sahibesii olaraktann sen bizi gazla daha :KK53: :KK9::KK9:
işten eve gidip biran önce ders çalışsam diye can atıyorum hergün ben ya işyerindede ehliyete yazıldım ona çalışıyorum :KK9:
arada netten veya telden bakıyorum konulara ama verimli olmuyo :KK31:

maşallah nasıl fırsat buluyorsun hem işte hem evde çalışıyorsun benim pilim bitiverirdi

Kusura bakma. :KK31: Kimya mühendisliği. Teşekkürler.

bir meslektaşım daha gelmiş hoşgeldin

kızlar bişey sorucam sınavın %25 i açık uçlu olacağı doğru mu yada olursa nasıl olacak :KK53::KK53::KK53::KK53:

ösym birkaç ay önce sınavları açık uçlu yapma üzerinde çalışıyoruz gibi bir açıklama yapmıştı, bunlar o dönemden kalma galiba. kesin olarak şu sınavın şu soruları açık uçlu olacak gibi bişey yazmadılar henüz. ben her gün sitesine bakıyorum, bugün elektronik sınav sistemi ve soruların yayımlanmamasıyla ilgili bi açıklamaları vardı sitelerinde.

Kızlar şu an elimde Data yayınlarının konu anlatımlı kitapları, İhtiyaç'ın cep kitapçığı seti ve Sen Sor ben Söyleyeyim, Uzman Kariyer'in soru bankası seti var. Hepsi 2013. Şu anda da Yargı'nın 2014 konu anlatımı için kupon biriktiriyorum. :KK8: Farklı farklı yayınlardan soru çözmenin iyi olacağını düşünüyorum. Bu ikisini almak istiyorum ama kararsız kaldım. :26: Sadece mantık için bir soru bankası istiyorum ve sadece yediilklim ile bu var. Teorem konusunda hiç bir fikrim yok deneyen oldu mu acaba?

$30127_B.jpg

$28895_B.jpg

ösym birkaç ay önce sınavları açık uçlu yapma üzerinde çalışıyoruz gibi bir açıklama yapmıştı, bunlar o dönemden kalma galiba. kesin olarak şu sınavın şu soruları açık uçlu olacak gibi bişey yazmadılar henüz. ben her gün sitesine bakıyorum, bugün elektronik sınav sistemi ve soruların yayımlanmamasıyla ilgili bi açıklamaları vardı sitelerinde.

inşallah olmaz oyle birşey çok saçma

Busracimmm hosgeldin canim ya gozlerim yollarda kaldi inan senle o kadar motive oluyorumki sanki sana ayip olacak diye ders calismayinca icim icimi yiyo. senide tempolu bi donem bekliyo Allah yardimcin olsun canim. oglumun dogum gunu vardi bide usuttu bikac gundur calisamadim insallah yarin toparliyacam gorusuruz tatlimmm

Ben daha çalışmaya başlamadım. Önümde bir mülakat var onun stresini yaşıyorum, atlattıktan sonra odaklanacağım inşallah kpssye.. Bu arada konulara baktım da üniv.sınavı konuları da aynı, çok güzel kaynak kitaplarım vardı üniv. sınavı için hala duruyorlar, kpss için ayrıca alacağım inşallah ama onlardan da yararlanmayı düşünüyorum açıkçası...

Herkese çalışmasında kolay gelsin :KK34:

Listeye eklendim ve bana bi ders çalışma azmi geldi anlatamam gerçekten çok teşekkürler böyle bi forum için :) bu arada samsundan katılıyorum... Size iyi çalışmalar arkadaşlar inşallah hepimiz iyi puanlar alıp yerlerşiriz... Dualarımda benim gibi ders çalışanlarla yani sizlerle :) allah(c.c) zihin açıklığı versin hepimize inşallah.
Canım çok sevindim bu sayede şevkinin artmasına. Umarım tablo doldukça heveslenirsin, heveslendikçe tabloyu doldurur tüm konuları bitirirsin.:nazar: Dualarla, birbirimize desteklerimizle ve sıkı çalışmalarımızla çook yüksek puanlar alıp istediğimiz kurumlara atanacağız inşallah.:KK16:

benide eklermisiniz ama ben henüz başlamadım bugün data yayınlarının coğrafya ve matematik kitabını aldım yarın ilk konularına bakmayı planlıyorum. herkese bolşans bu arada ziraat mühendisiyim ankarada yaşıyorum ben gk gy ek olarak hukuk ve işletmedende sınava giricem ama henüz emin değilim
Hoşgeldin ziraatcim. Ekledim ismini tablomuza. Umarım yarın konu bitirip ders tablosuna da ismini yazdırırsın:KK61:. İyi çalışmalar.:KK16:
hoşgeldin canım :KK16:

çok teşekkürler adımı gördüm listede, motive tavan yaptı bende :KK52: :KK76::KK9:
bu aralar çalışma aşkıyla doluyum inş böyle devam ederim :119:

Kuzum hoşbuldum. Hele seni pek hoş buldum.:nazar: Matematiği doldurdun taşırdın maşallahhh:KK16: Diğer derslerin tamamında da en kısa sürede ismini görürüz umarım tatlım. Aşkın şevkin hiç azalmasın, artarak devam etsin ve bize de bulaşsın inşallah.:KK52:
Elektronik sınav olacağı kesinleşti mi yani canım?:26:
Kızlar şu an elimde Data yayınlarının konu anlatımlı kitapları, İhtiyaç'ın cep kitapçığı seti ve Sen Sor ben Söyleyeyim, Uzman Kariyer'in soru bankası seti var. Hepsi 2013. Şu anda da Yargı'nın 2014 konu anlatımı için kupon biriktiriyorum. :KK8: Farklı farklı yayınlardan soru çözmenin iyi olacağını düşünüyorum. Bu ikisini almak istiyorum ama kararsız kaldım. :26: Sadece mantık için bir soru bankası istiyorum ve sadece yediilklim ile bu var. Teorem konusunda hiç bir fikrim yok deneyen oldu mu acaba?

Eki Görüntüle 806059

Eki Görüntüle 806066
Mantık soruları şu ales tarzı sorular sanırım değil mi? Ales çözümlü çıkmış sorular kitabı da alabilirsin aslında, ben öyle yaptım. Teorem yayıncılık hakkında da hiç bir fikrim yok malesef.:KK31:

Busracimmm hosgeldin canim ya gozlerim yollarda kaldi inan senle o kadar motive oluyorumki sanki sana ayip olacak diye ders calismayinca icim icimi yiyo. senide tempolu bi donem bekliyo Allah yardimcin olsun canim. oglumun dogum gunu vardi bide usuttu bikac gundur calisamadim insallah yarin toparliyacam gorusuruz tatlimmm
Ah kuzuumm kıyamam sana:KK16: Bu düşüncelerin beni sevindirdi.:KK62: Eğer bu topik sayesinde ders çalışma şevkin az da olsa artıyorsa ne mutlu bana:KK16:
Oğluşunun da doğum gününü kutlarım. Rabbim birlikte nice güzel yaşlar ve hayırlı uzun bir ömür nasip etsin inşallah.
Benim de bu tempolu dönemde bol bol destek ve duaya ihtiyacım var canım.. Duan için teşekkür ederim. İyiki varsınız.:KK16:

Ben daha çalışmaya başlamadım. Önümde bir mülakat var onun stresini yaşıyorum, atlattıktan sonra odaklanacağım inşallah kpssye.. Bu arada konulara baktım da üniv.sınavı konuları da aynı, çok güzel kaynak kitaplarım vardı üniv. sınavı için hala duruyorlar, kpss için ayrıca alacağım inşallah ama onlardan da yararlanmayı düşünüyorum açıkçası...

Herkese çalışmasında kolay gelsin :KK34:

Umarım mülakatını başarıyla atlatırsın canım. Üniversite kitaplarından çalışmak da mantıklı ama kpss kitaplarından takviye şart tabi. Sana da kolay gelsin. Mülakatını atlattıktan sonra aramıza bekleriz. :KK16:

X