2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

cidden evde çocuk varsa yaramazlar hiç izin verm,yor kendimiz için bişey yapmaya :) bende çalışıyorum hazırlanmak içinde başka çare gelmiyor kursa gitmekte benim için hem yorucu olacak hemde oğlmu hiç göremicem o yüzden ertelediğim bi ihtimal ama bakalım. hakkımızda hayırlısı

bende çalışmaya tarihten başladım ama iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum :S

canım matematik ve geometriden başlamanı öneririm.tarih için biraz erken sanki.çünkü sorular ezbere dayalı çıkıyor 10 aya kadar unutursun.ben şu an sayısalı halletmeye çalışıyorum sözele son aylarda ağırlık vermeyi düşünüyorum.

evet arkadaşım geometriye hiç bakmadım şimdi sadece matematik çalışıyorum. tarihe bakıyorum ama dediğin gibi erken sanırım geometriye de baksam iyi olacak ama kurs başlıyor bir yandan da önden matematik çalışırsam derste daha kolay anlarım diye düşündüm bencede en güzeli sıcak bilgiler

Ben hepsi buradadan aldım yargının soru bankasi çözümlu henüz elime ulaşmadı ama yorumlar olumlu netten satin alınabilir kitaplar

Bu arada ismim listeye eklenirse matematikten temel kavramları bitirdim. Bu konu şimdiden teşvik etti beni dersane başlamadan geometri ve matematiğe yükleneyim bende.

kızlaarrr uzaktan eğitim için tavsiyeniz var mı lisans için kursa gidicektim ama oğlumla ilgilenecek hiç vaktim olmuo bide calışıyorum o yüzden uzaktan eğitim düşündüm siz ne dersiniz:)

ben ihtayacın uzaktan eğitimine kaydoldum canım. sadece mat ve coğrafyayı dinleyebildim şuan 2. haftada ve şuan çok memnunum... bende evli olduğum için ve özel sektörde çalıştığım için uzaktan eğitimi tercih ettim,doğru bi karar vermişim

hmm ayy canım benim yaa memnunsan bende biraz daha araştırayım bugün konuştum braz tablet falan veriyoruz dedi ama bilemedim yinede kitap falan vermiyormuş. keşke böyle bi uygulamasıda olsaydı.. işte gereksiz yere sık eliyorum bende :)))

kızlaarrr uzaktan eğitim için tavsiyeniz var mı lisans için kursa gidicektim ama oğlumla ilgilenecek hiç vaktim olmuo bide calışıyorum o yüzden uzaktan eğitim düşündüm siz ne dersiniz:)

benimde dershaneye gidicek vaktim yok o yüzden uzaktan eğitimi tercih ettim ve memnunum
ilk arke den aldım ihtiyaçta güzel diyorlar birde zorlu eğitim var
ücretsiz videolarını izleyebilirsin

Kuzulaaarr sonunda ben geldimm.
Size şu an okuldaki masamdan yazıyorum.:126: Malesef artık tatilim bitti ve ben de hem çalışıp hem kpssyi halletmeye çalışan bir öğrenci olacağım bundan sonra.
Tatilde kpss adına hiç birşey yapamadım. Yanımda da bir sürü kitap götürmüştüm halbuki. Tatil nasıl geçti hiç birşey anlamadım zaten... Anlayacağınız çok feci sendromdayım.
Bir an önce kpss çalışmalarıma hız vermem gerek yoksa ipi ucu kaçacak iyice.:18:
Bu hafta sonu dershanem de başlıyor.
Ay kızlar ben bir yerlerde yığılır kalırsam, bu ağır tempoya dayanamazsam beni toplarsınız dimi?
Hepinizi tek tek çok özledimm.
Ben hemen geçmişe gidiyorum, konularınızı da tabloya ekliyorum.

Canım islamiyet öncesi türk tarihi (tarih) ve temel kavramlar (mat) konularını ekler misin bana da?

Sen de hosgeldin, ben de bu arada

Benim adımı da ekler misin? Henüz başlamadım ekim ayında başlayacağım,buraya yazarsam gaza gelirim.

canıımmm hoşgeldinnn
böle umutsuz olmak yok yılmak yıkılmak yokk kii konu sahibesii olaraktann sen bizi gazla daha
işten eve gidip biran önce ders çalışsam diye can atıyorum hergün ben ya işyerindede ehliyete yazıldım ona çalışıyorum
arada netten veya telden bakıyorum konulara ama verimli olmuyo

Son düzenleme:

Hoşgeldin merak etme biz toparlamaya çalışırız birbirimizi
benimde adımı ekler misin tabloya bittikçe yazacağım :)

Kızlarr hepiniz harikasınız maşallahh, ekle ekle bitmedii Tablomuz hep böyle dolsun taşsın inşallah Tabloya bir bakın da konularınızdan yazmayı unuttuğum, atladığım varsa söyleyiverin bana.
Ben de bugün kaşla göz arasında-boş vakitlerimde- milli muharebeler hazırlık dönemine çalıştım. Sorularını da akşam evde çözerim inşallah.

Bu arada çook yeni gelen olmuş. Hepinize tek tek cevap verebilmeyi çok isterdim ancak vaktim kısıtlı malesef.
Hepiniz hoşgeldiniz kızlar (Alıntılamayı unuttuklarım varsa özür dilerim.) Hep birlikte çok güzel puanlar alacağız inşallah.
İyi çalışmalar hepinize.

bende aranıza katılcam bu hafta başlıyorum çalışmalara mühendisim...allah yardımcımız olsun inş

merhaba ..........
bende işletme son sınıf öğrencisiyim ve 7 aylık bir kızım var bu sene kpss hazırlanayım diyorum nolur yardım et nasıl yapabilirim

diğer topik öğretmenlik olduğu için kendimi buraya transfer ettim kolay gelsin hepimize kızlar
ama burda kimse yok bakıyorum da herkes çalışmaya gitmiş
rakipler hızlı geliyor

Merhaba arkadaşlar
Ben de bugün veya yarın çalışmaya başlıyorum artık. Güzel bi ortam olmuş, daha motive olurum düşüncesiyle başlamadan yazayım istedim :) Herkese iyi çalışmalar bu arada :)

merhaba kızlar bende işletme fakultesi mezunuyum inşallah bende bu sene kpss tekrar hazırlanıcam herkese şimdiden allah kolaylık versin

Canım islamiyet öncesi türk tarihi (tarih) ve temel kavramlar (mat) konularını ekler misin bana da?

Sen de hosgeldin, ben de bu arada
Ekledim canım, teşekkür ederim, sen de hoşgeldin aramıza. Neşeli sohbetlerimiz ve verimli çalışmalarımız olsun inşallah.
Benim adımı da ekler misin? Henüz başlamadım ekim ayında başlayacağım,buraya yazarsam gaza gelirim.
Ekledim tatlım ama bölümünü de söyler misin, okurken atladım galiba.:26:
Kuzuumm hoşbuldumm, sorma valla moral ve gaz vereyim derken bi baktım benim gazım ve moralim tükenmiş
Artık seni çok iyi anlayabiliyorum, burada geçirdiğim her vakit boşa gidiyor gibi geliyor. Hemencik evime gidip kpssye bakmak istiyorum. Ama biz yine de yılmıyoruz vee bizi buralardan çekip alacak kurtarıcımıza her boş vaktimizi değerlendirerek çalışıyoruzz.

Hoşgeldin merak etme biz toparlamaya çalışırız birbirimizi
benimde adımı ekler misin tabloya bittikçe yazacağım :)
Canım ekledim ama bölümünü söyleyebilir misin, daha önce yazmışsındır belki ama atladım sanırım.:44:

sayfanın sahibi geldiğine göre benimde adımı ekler misiniz
ben şu an matematik soru çözüyorum konuları bitirmeye başlamadım
konuları bi yere not edip bitirdikçe söylemeye çalışacağım
iibf mezunuyum izmirden hazırlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…