- 12 Mart 2013
- 585
- 14
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.361
merhaba kızlar daha önce bi kaç kez çalışıp sonra devam etmemein ardından,
iktisat son sınıf öğrencisi, evli, ev hanımı, henüz çocuğu olmayan biri olarak bende varım artık aranızda...
umarım motivasyonumuz hiç bitmez... kahvaltımı yapıp, çalışmaya saat tam 10'da başlıycam...
hadi bismillah............
Zeytin bende 3 aydır iş arıyorum Allah umutsuz kullarını sevmezmiş benden umudu kesti dermiş deyip hep dua ediyorum. Aynı durumdayız sıkma canını 1 sene iş arayıp bulan tanıdıklarım var KPSS ile inşallah bir kazanıcaz pir kazanıcaz
aynen ben kendimi bildim bileli bahtsızım şanssızım aklınıza ne gelirse oama inançlı biriyim bende bu sene kpss sadece odaklanmayı duusnuyorum dershane fikrınız varmııı
bu arada geçmişi okurken fark ettmm 1 günde kaç derse çalışıyosunuz ?
ben ders ders gidiyorum mesela 1 günde hem tarih-hem türkçe çalışamıyorum mesela
ama geneli karışık gidiyo sanırım öyle daha mı iyi acaba ? :26::26:
tarih: Islamiyet öncesi türk devleti bitti... <iframe src="//player.vimeo.com/video/58248520" width="400" height="300" frameborder="0" webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen></iframe> hoca gerçekten güzel anlatıyo... 1 sayfa arkalı önlü ilk özetimide çıkarmış oldum
şimdiii ara vaktihttps://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cdzelb-epm4
matematik: Temel kavramlar bitti. Videolar izlendi, kitaptan çalışıldı, sorular çözüldü...
evet11.18-12.16 arası ne ara verip bunları yaptın
evethaklısın motive olmak için önceden yazdım onu.. yani bitti diye...
12 buçukta başladım çalışmaya bulaşıkları yıkayıp:104:
hala devam ediyorum canım temel kavramlara.. şuanda da ara verdim 10 dakika...
matematikte ikinci bir 50 soru daha çözüp sonra tekrar ara vericem..
kızlar beni de alın aranıza :) tek başına motive olmak oyle zor ki, bi gün çaışıyosan ertesi güne canın istemiyor.Birbirimizi gaza getirip bol bol çalışalım
ben çalışmaya matematikten başladım şu an sadece temel kavramları bitirdim:18:
kızlar merhaba anlaşılan ben geç kaldım çalışmaya başlamak için :18: :18: :18: benim henüz kitabım bile yok 2013 temmuz 58 puan aldım bu yıl sıkı tutup daha iyi puan almak istiyorum. bende gruba katılmak istiyorum hangi dersten hangi kaynak ile başlamamı önerirsiniz
yalnız değilsin canım bende yeni başladım daha
ben şu an 2012 den kalan ihtiyaç yayınlarından çalışmaya başladım ama ilerleyen zamanlarda yeni kaynaklar almak niyetindeyim
kaynak araştırmalarından bizleri de haberdar edersen sevinirim
benimde yeni kitaplar almam lazım
bende çalışmaya tarihten başladım ama iyi mi ettim kötü mü bilemiyorum :S