- 14 Ocak 2013
- 245
- 87
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.381
Kızlar 2014 yılının konu anlatımları daha bütün yayınlarda çıkmadı, soru bankası ise hiç yok. Eski kitaplardan mı çalışıyorsunuz? :26: Bende de 2013 kaynakları var hep, ekim ayında yüksek lisans ders programım belli olduktan sonra başlayacağım çalışmaya. Yaptığım hesaplara göre 2 ayda genel kültür bitiyor. 3 defa tekrar yapmayı planlıyorum, genel yetenekten sadece soru çözeceğim. Nisandan sonra sa sadece soru ve denemeler. İnşallah bu programı uygulayabilirim.
KPSS Soru Bankası bu sitede bazı 2014 soru bankaları çıkmış ek olarak birde KPSS Kitaplar,htiya,Yediiklim,Yarg,Uzman,Kariyer,Data,Snav,Kitaplar,Soru,Bankas, Deneme Snavlar. yargı yayınlarının soru bankası var
Teşekkürler.Data'nın konu anlatımlıları olduğu için bende soru bankasını almak istemedim aynı sorular vardır diye. Yargı'yı göremedim. :26: Kitabevlerini dolaştım hep önlisans ve lise çıkmış sadece sanırım.
hımm yargıda önlisans ve lise için siz sanırım lisanstan gireceksiniz :) gözüme çarpan olursa haberdar ederim
aaa ben hiç kitap bakmadım 2014 çıkmamış mı ? ders ders mi çalışmak daha mantıkllı yani once tarih konularını bitirip sonra mı coğrafyaya başlamak gerek
çıktı canım çıkmaz mı 1 ay olcak nerdeyse çalışıyorum ben 2014 ihtiyaç yayınları ama bulunduğum şehirde bende bulamamıştım netten aldım (kitapsec.com ) 2.soruna gelince herkezin farklı çalışma yöntemleri var ben 1 günde 2 ders çalışmayı denedim ama olmadı çok yoruluyo beynim artık ki işten eve gidip çalışıyorum çünkü.
o yüzden ben ders ders gidiyorum türkçeden başladım evde günde 1-2 konu bitiriyorum sonra soru çözüyorum
her pazarda özel matematik dersi alıyorum
2014 sadece önlisans ve lise kitapları çıkmış henüz lisans kitapları çıkmadı maalesef.Bu hafta ihtiyaç ve murat'ın konu anlatım setleri gelmiş daha soru bankaları yok.
herkese gnaydınlar
dün akşam iş çıkışı kaza yaptık servisle çok şükür ki sorun yoktu sadece eve geç kaldım ama yine de yılmadım anlatım bozukluklarını bitirdim.daha önceden dilbilgisi de bitmişti unutmuşum yazmayı
sevdim ben bu uzaktan eğitimi tüm konular bittiğine göre artık paragrafı son kez tekrar edip soru çözme vakti geldi
Bende işletme bölümünden kpss b grubundan hazırlanıyorum. Dersaneye kayıt yaptırdım 8 ekimde başlayacak ona ayak sallıyorum :) elimde kaynak var ama bir türlü motive olamadım... Ders çalışmam lazımmm :)
Hırs yapar ders çalışma azmnim gelirde konularda size yetişmeye çalışırımm . Inşallah
en azından ilk konuları calıs. Inan bana dershanede hoca anlatırken cok faydası oluyor. Hosgeldin ben de yeniyim bu başlıkta. Hangi dershane? Nelerle baslayacaklar?
fem akademiye gidicem samsun :) matematik ilk konusuna çalışıp test çözdüm ama motivem çok düşük çalışamıyorum bir türlü bide aksine şimdi ev taşıma derdim çıktı taşınalım öyle başlarım diye öteliyorum. 15 gün içinde yavaş yavaşta taşınıcaz bakalım
kızlaarrr uzaktan eğitim için tavsiyeniz var mı lisans için kursa gidicektim ama oğlumla ilgilenecek hiç vaktim olmuo bide calışıyorum o yüzden uzaktan eğitim düşündüm siz ne dersiniz:)