2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Teşekkür ederim Devrimcim, gerçekten öyle diyorum artık

Allah razı olsun, en azından sadece paramı kaybettim

Bu arada o konulara daha hiç başlamadım ama ben de önyargılıyım biraz, hiç sevmediğim konular
Başarılar canım, halledersin merak etme

As kusum

Güncellere bakıyorum kızlar, program yapacagım birazdan...Sonra da derse

bencede büşş projeye gömüldüü
bırakmaz bizi tabisi...

bende şimdi hakan dede part 2 devamm edicemm dün soluksuz dinledimmm yaa tarihi sevdircek gibi bu adam bana
hadi öptüm sizleri

Ah kuzum ya sen neler çekmişsin böyle ben olsam o Nur olcak kişiye söylerdim, kaç kurtar kendini derdim :S ama bu kez kıza derdi kıskanıyo ayırmak için yapıyo, salak kız da inanırdı. kız aklı su aklı diye boşuna dememişler, bazen oluyor ki çok mantıksız davranıyoruz ve karşımızdakilerin bize neden tepki gösterdiklerini anlayamıyoruz, işte bu yüzden sevince gözlerimiz görmüyor

Canım tekrar söylüyorum Allah sevdiği kullara dert verirmiş, sen sakin ol elbette bunun meyvesini yiceksin inşallah :) KPSS yi kazanırsın inşallah canım.

hoşgeldin arkadaşım aramıza, inşallah hep birlikte kazanırız

bende grubunuza katılmak istiyorum lütfen kpss kazanmak istiyorum bu sene

[COLOR="#"]Ebisscim bende bu hafta ders çalışamadım misafirlerim falan geldi, temizlik hazırlık falan derken 1 haftam gitti sayılır [/COLOR]

hayırlı olsun canım, kpss ye kendine göre plan yapmalısın, ben kendi adıma çok plan yapıyorum ama çok uyamıyorum, ilk etapta rehberlikçim 4 saatle çalışmamı önermişti,, daha sonrada yavaş yavaş ders saatlerini arttırmamı tabiki. konu bittikten sonra en az 50-100 arası soru çöz ki pekişsin, birde farklı kaynaklardan soru çözmeye çalış canım

Evet canım ya uzun süredir gelmedi, arada bakıyorum profiline siteye giriyor ama buraya uğrayamıyor malesef, bakıp çıkıyo olsa gerek

Canım çözdüğün soruları soru çözme topiğimizede yaz bizimle haftalık yarışa katılabilirsin böylece

canım videoyu bende indirdim ama henüz izlemedim, faydalı oluyor mu?
bencede büşş projeye gömüldüü
bırakmaz bizi tabisi...

bende şimdi hakan dede part 2 devamm edicemm dün soluksuz dinledimmm yaa tarihi sevdircek gibi bu adam bana
hadi öptüm sizleri

Hiç sorma kuzum vallahi, daha bunlar özet yani
Rabbim o kadar büyük ki Elfim, ne zaman elimi açıp istediysem boş çevirmedi çok şükür. Bu konuda da en büyük rahatlığım Rabbim sayesinde. İnanıyorum ki o benim hakkımı yedirmeyecek, kimseninkini yedirmiyor gerçi..

Gerçekten bazen kör olabiliyoruz, ben onunla birlikteyken bi tane teyzesinin kızı vardı. Sürekli imada bulunurdu bana ama dediğin gibi 'Bana ilgisi var, kıskançlığından yapıyor' derdi. Meğer kızcağız beni uyandırmaya çalışıyormuş. Aaah ah

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzum benim, inşallah emeklerimiz boşa çıkmaz da Rabbim dünya huzurumuzu bu vesileyle verir.

Senin bu olayını okuyunca erkeklerin ne kadar yalancı olabilecegini, bizim gözümüzün kör oldugunu bir kez daha anladım...Sevgi gözümüzü kör etmez, inanmak istedigimize inanmayız umarım...Çok şükür eline düsmeden pacayı yırtmıssın, ya evlenseydin bununla düsünsene...

Bosver...Senden uzaklasan, Allah istedigi için uzaklasmıstır, cünkü O senin zarar görmeni istememiştir. Emin ol buna...ki gözünle de görmeni saglamıs Allah ne kadar igrenc bir insan oldugunu. Darısı tüm kandırılan ve gözü acılmamısların basına eger ortada bir yalan varsa...

Kızlar cografya calısıyorum, dün ve bugün biraz rahatsızdım. Sabahlama hevesim var bakalım...Sabah sınav var ama girmeyi düsünmüyorum, derse bile zor gidecegim...Buralardayım. Kim burada bilmiyorum baska <3

Deli gibin kendi kendime yazdım...

Bir de müzik paylasalım geceye uysun;

[video=youtube;Gm5S43YC2uo]http://www.youtube.com/watch?v=Gm5S43YC2uo[/video]

çdtye adapte olamıyorum bir türlü acaba coğrafyayı bitirdikten sonra mı dönsem ona ?
kitap bana bakıyor ben kitaba, acayip sıktı beni

kızlar ben yeniyim bir kaçınızla tanşmştk ama benm adapte sorunum var
yani ben zaten yeni başladm okulm bu dönem bitti
dersane de 25 inde açılacak
kitap aldm evde sıkılıyorum bazen çözmekten
geçen hafta iyiydim
dersane ye endeksledm kendimi

çdtye adapte olamıyorum bir türlü acaba coğrafyayı bitirdikten sonra mı dönsem ona ?
kitap bana bakıyor ben kitaba, acayip sıktı beni

Vakit kaybetme bence...Sevdigin bir dersten eksik bir konun varsa ona bak, sonra buna dön...

Annem yazdıydım gene yazıyorum, beş ay calısıp 95 alan arkadasım var benim. Panik olmadan, konuları günlere bölerek calıs, her konudan bol soru cözecek sekilde...

Kızlar yeni geldim sayılır dershaneden. Birazdan baslayacagım calısmaya. Cografya cözecegim.

Müzik atayım <3

[video=youtube;y0zWNIoZX5k]http://www.youtube.com/watch?v=y0zWNIoZX5k[/video]

selam kızlar
güneşimm sıkma canını canım kör şeytanından bulsun o adam yazıklar olsun böyle erkeklere
sen o nur a anlatsan ne olcak ne değişecek ki sen kıskandın olucaksın
Rabbim kpss yi kazanmayı nasip etsin de başının gözümün sadakası olsun dersin
o da nasıl bir adammış Allahtan da mı korkmaz.sen dua et cnm ya onu hiç tanıyamasaydın evlenseydin başın daha çok ağrırdı
boşver sıkma canını

kızlar bu aralar toparlayamadım bir türlü kendimi
bugün çalıştım soru çözdüm fln ama hiç keyfim yok
psikolojiyi düzeltmem lazım biran önce
öpüyrum hepinizi

canmmm bölümü neydii arkadaşının üni de
gy gk den mi aldı 95 nasıl çalşmışş

soru çözme topiğine yazdm buraya da yazym haber türk gazetesi yargı yayınlarını veriyoo 29 kupona kızlar alaym mı ne dersnz 5 aya bter mi

Bugün vatandaşlıktan yargıya baktım biraz.
Biraz da güncellere

Bu arada yds'ye girecek olan var mı aranızda kızlar?

canmmm bölümü neydii arkadaşının üni de
gy gk den mi aldı 95 nasıl çalşmışş

Bölümü kimya idi canım, evet, gy,gk'dan girdi, ama söyle bir durum da var; onun girdigi sene bizim kadar konu yogunlugu yoktu. Sözel mantık, sayısal mantık, ÇTDT eklendi biliyorsun simdi...Onlar da halledilir...Yeter ki tempoya gir sen bir an önce...

Bu arada gazetenin verdigi yargı serisi var bende, eskisi ama, bir arkadas vermisti. Konulardan denemeler seklinde. Aynısı mı ki? Deneme seklinde mi yani?

Bugün vatandaşlıktan yargıya baktım biraz.
Biraz da güncellere

Bu arada yds'ye girecek olan var mı aranızda kızlar?

Yds'ye ben girecegim. Çok ilginc bir sey oldu ama; sistemde resminiz yok diyor, parayı yatırdım, ama sınav kaydı yapamadım. Yarın sabah sınav merkezine gitmem lazım kayıt için. Günde bir iki saat de ona bakacagım bakalım ama ne zaman bilmiyorum

Aslında eski kpds puanım var 68 aldıydım. İki sene gecerliymis atamalarda, ama yükseltirsem iyi olacak...

Kızlar bir de atamalarda bilgisayar sertifikası istiyor ya hani bazen, üniversitede aldıgımız bilgisay dersini kurs niyetine saydırabiliyormusuz belge alıp...Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son bir sey daha; denemelerinizdeki güncelleri yazınız arkadaslar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156&page=13

yok tatlış
5 çözmlü soru bankası
5 tane de cep kitapçığıı
ne diyosn alim mi
yalnz benm elmdekiler şunlar
yetişir mi yani bi bakalm da

ihtiyaç çözümlü soru bankası serisi
yedi iklim konu anlatmlı kitap (dersanenin daha elime geçmedi konu anlatımının ardından testler var mı blmiyorum)
yedi iklim soru bankası (dersane den)
yaprak testler dersaneden

yani 3 test grubum var konu anlatmlı kitapta test var mı bilemiyorm muhtemelen çözmlü sorular yer alıyordur
bir de yargıyı alırsam yetiştirebilir miyim acaba
yoksa boşuna mı uğraşmış olurum

Ben en son kasımda alese girdim. Son 30 ay içinde osymde kayıtlı bi foto olması yeterli yazıyodu :) Yarın parayı yatırmaya gidicem bakalım ben de

Bi de okulda gördüğümüz bilgisayar sertifika yerine geçiyo evet canım, zamanında ben çok bakmıştım. :)

Canım bence yargıya hiç gerek yok. Daha eldekileri bitirmeden alınan kitaplar bence daha çok stres yaratıyo her zaman için.
Ayrıca yargıyı kuponla alan arkadaşım hiç memnun kalmadım demişti, bilgin olsun =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…