- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #4.041
İzle canım...Güzel dizi...Tatile gittin mi can? Kitabı aldım bu arada.
Bir onu aldım, bir de tavsiye ettiginiz üzere cografyadan uzman kariyerin cözümlü soru bankasını aldım...
maaşallah canım. ben de oralardayım tarihten. aynı anda biririp vatandaşlığa başlasak dimi
Güle güle kullan cicilerini tatlım :)
Aaa maşallah Elifim, başlayalım valla. Hatta dün ilk üniteye şöyle bi baktım, daha önce çalışmış olmama rağmen ben böyleÇoook çalışmamız lazım Elfim
Kızlar icim bayıldı benim. Yok mu kimsecikler? Cografyadan tırsmaya basladım :18: Acık kalsın bura, calısasım yok, kendimi zorlayım buranın psikolojisi ile.
Müzik paylasayım bari bir de;
[video=youtube;ZutbYqEhY1w]http://www.youtube.com/watch?v=ZutbYqEhY1w[/video]
Merhabalar...merhaba kızlar...
Merhabalar...
öncelkle kendimi tanıtayım
ben kpss B grubundan sınava hazırlanıyorum ve sizlerle tanışmak istedm aklımda o kadar çok soru var kii
mesela gnde kaç soru çözmeliyiz ya da çözüyorsunuz bunu çok merak ediyorum
Bebegim bende cografya cozuyorum aynen benimde calisasim yok yafff napcaz boyle
ben kpss B grubundan sınava hazırlanıyorum ve sizlerle tanışmak istedm aklımda o kadar çok soru var kii
Ben de su konuyu komple bitireyim sorulara gececegim birazdan...Daha ilk konudayım yeni basladı cografya bizde...Adam Nisan dedi biliyor musun bitis tarihine? Ben de kolları sıvadım, bu ay cografya ve vatandaslıgı kendim bitirecegim...Haftada iki konu bitirsem biter insallah diye umuyorum cografyadan.:18: Biter de mi?:18: Diger dersleri de toparlamam lazım elbet, sürekli unuttugum seyler var, ucundan ucundan gene yazıyorum...
Hosgeldin canım...Benim belli bir günlük soru sayım yok...Konular bitmedi henüz cünkü benim de. Bir bakıyorsun full konu calısıyorum, bir bakıyorsun soru cözüyorum. Bu ayın sonunda konuları full bitirmis olmak istiyorum (Türkce haric)...(İnsallah diyelim seytan gelmesin).
Elfmet yazmıs zaten, soru sayısı topigimiz var bir tane baslayalı iki hafta oldu, oraya yazıyoruz...
merhabalar konu olarak nerelerdesiniz?
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426&page=12 soru cizelgesi linkimiz.
Sagol tatlimm calis bakem. Telden giriyorum suan da gorur gormez ativerdimBen verecektim ki sen el atmıssın
Neyse derse dönem, buralardayım.
Ben cografyayi bitirdim cabuk ilerliyor da tarih dedigin gibi unutuluyor tbmm ye geldim ondan az geriye donuk sorular cozup oyle devam etmeyi dusunuyorum. Matematik ne guzel cozerken unutuyorum yaBen de su konuyu komple bitireyim sorulara gececegim birazdan...Daha ilk konudayım yeni basladı cografya bizde...Adam Nisan dedi biliyor musun bitis tarihine? Ben de kolları sıvadım, bu ay cografya ve vatandaslıgı kendim bitirecegim...Haftada iki konu bitirsem biter insallah diye umuyorum cografyadan.:18: Biter de mi?:18: Diger dersleri de toparlamam lazım elbet, sürekli unuttugum seyler var, ucundan ucundan gene yazıyorum...
Hosgeldin canım...Benim belli bir günlük soru sayım yok...Konular bitmedi henüz cünkü benim de. Bir bakıyorsun full konu calısıyorum, bir bakıyorsun soru cözüyorum. Bu ayın sonunda konuları full bitirmis olmak istiyorum (Türkce haric)...(İnsallah diyelim seytan gelmesin).
Elfmet yazmıs zaten, soru sayısı topigimiz var bir tane baslayalı iki hafta oldu, oraya yazıyoruz...
Ben cografyayi bitirdim cabuk ilerliyor da tarih dedigin gibi unutuluyor tbmm ye geldim ondan az geriye donuk sorular cozup oyle devam etmeyi dusunuyorum. Matematik ne guzel cozerken unutuyorum ya
Gunaydin canim. Tarih synen dedigin gibi ozet kitaplarimda var ama her birinde ek bilgiler oluyor. Not tutmaktan sag elim incindi.biraz bastirarak yaziyorym aliskanlik malesef.Tarih öyle ya...Sürekli tekrar gerektiriyor, bir de her kitapta ayrı ayrı ek bilgiler var...Düzenli not haline getirmesi cok zor...Baska derslerle hasır nesirken unutuluyor...Sürekli bir geriye dönüs yasanıyor bu yüzden...Ne yapalım tekrar edecegiz mecbur...
Sana bir soru elfim;
Bir limanın iç kesimle olan ulasım agına ne denir?
Cografya bulmacasında var kitabın, bulamadım ne oldugunda nette de aradım...
Sagol kusum <3 Data'yı da almak istemistim cografya, o da sonraya kalsın artık...
Bu arada güncel topiginde yazdıgına buradan cevap vereyim...Müsait oldugun bir ara yaz can can, bu hafta onları yapabilirsem word'e dönüstürmeyi düsünüyorum artık ben de. Becerebilirsem bir upload sitesine atarım, hepimiz alıp kullanırız...Bir ay kala da kalanları yazarım...
Tarih öyle ya...Sürekli tekrar gerektiriyor, bir de her kitapta ayrı ayrı ek bilgiler var...Düzenli not haline getirmesi cok zor...Baska derslerle hasır nesirken unutuluyor...Sürekli bir geriye dönüs yasanıyor bu yüzden...Ne yapalım tekrar edecegiz mecbur...
Sana bir soru elfim;
Bir limanın iç kesimle olan ulasım agına ne denir?
Cografya bulmacasında var kitabın, bulamadım ne oldugunda nette de aradım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?