2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

söylediğin iyi oldu zaten 29 da ucuz ama bilemedm
neden beğenmemiş acabaaa
kızlar bir de YDS ye girmeli miyim ama dil bilgm hiç yok
doğru yanlışı götürüyor mu
kaç almak gerek ?

söylediğin iyi oldu zaten 29 da ucuz ama bilemedm
neden beğenmemiş acabaaa
kızlar bir de YDS ye girmeli miyim ama dil bilgm hiç yok
doğru yanlışı götürüyor mu
kaç almak gerek ?

Sayfaları çok kaliteli değil demişti sanırım. Bazı sorular da biraz saçma gelmiş. Hiç kitabı olmayanlar için olabilir ama sizin zaten setiniz varmış.
Yds şartı da yok bu sınavda, doğru yanlış bilmiyorum :)

siz yüksek mi düşünüosnz neden giriyorsunz

siz yüksek mi düşünüosnz neden giriyorsunz

Benim bölüm ingilizce olduğu için biraz kendimi denemek için giriyorum açıkçası :)
Yani öyle kurslara gidip çalışarak gireceğim bi sınav olmayacak. Deneme amaçlı

Son başvuru tarihi 12 şubat bu arada düşünen varsa.

evet biliyorm sağol cnm ama kpss gk gy de aranmıyor dimi yds öyle okumştm bi de sana sorayım
zaten iyi alacağımı düşünmüyorm gramer falan çok kötü benm
alesi düşünüyodm ama alese de yds siz almazlar
alesi ciddi anlamda düşnmedm ama öylesine belki yüksek lisans yapmaya karar veririm diye ama yapmam ya kpss yi kazansam yeter herhalde bana bizim bölmden yüksek pek işe yaramıyor çnkü

Sen bilirsin canım, bana kalırsa al, puffitt iyi olmadıgını söyledi ama...bilemedim.

Bilgisayar sertifikasına sevindim. Ben derse dönim kızlar, kolay gelsin.

değil mi, haklısın. bugün coğrafyaya başlıyorum. daha önce iklimlere kadar çalışmıştım ama baştan başlıyorum bugün.
bu arada hepinize günaydın kızlar

Sağolun canlarım, güzel arkadaşlarım. Evet çok şükür en azından paçayı kurtardım. O şimdi kendi başını yesin

Rabbim çok büyük, ahımı bırakmayacağını biliyorum ama nefis işte, perişan olduğunu bana da gösterir inşallah

Carpem sen üşüttün mü hayırdır? Bu arada sen nasıl sabırlı bir insanmışsın kuzum

Zeytincim senin sıkıntını biliyorum canım, Rabbim yardım etsin. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde dileklerine kavuşursu inşallah.
Psikoloji kolay annem, sen iste biz senin psikolojini hemencik toplarız, dimi Carpem

Ösym'nin sitesinde yeni bir yapılanma olduğu için herşey karma karışık olmuş Carpem, ben de lise mezunu görünüyorum
Aman ihmal etme kuzum..

sağol cnm benim aminnnn

test güncellerini hiç yazmasam daha iyi berbat durumdayım
çok az çözebildim bu hafta soru ama bu hafta biraz daha iyiyim
bu arada akvaryum aldık daha sakinleşirim inş.

Canım bir an önce toparlan dön aramıza, bazen insanda bunalımlar oluyor ama kolay çıkmaya çalış buhrandan, ne kadar iyi şeyler ekersen bilinçaltına o kadar iyi şeyler hasat edersin, kötü şeyler düşünme ne olur ... İnşallah her şey dilediğin gibi olur tatlım. Soru sayfasına öneriler yazdım tatlım, bu hafta bomba gibi bekliyoruz seni

sağol cnm benim aminnnn

kızlar evli çalışan ve bir bebek annesı olarak aöf işletme fakültesini bitirmiş bulunmaktayım

yaklasık ıkı aydırda yediiklim kpss b lisans calışmaktayım bazen kazanamıycağımı düşünüp umutsuzluga kapılıyorum bende burdayım bırbırımıze yardım edelım belkı kader bizede güler ve memur oluruuz

mrb kızlar bende epeydır kpss calısıyorum 6aydır falan sımdılerde konu tekrarlarına basladım malum unutuluo sureklı tekrar yapmassam sankı hıc calısmamısım gıbı hıssedıyorum sızdede oluyormu?bırde netten cografyacı nihan atamanın vıdeolarını ızledım konuyu guzel anlatıyor vıdeolarını satın almak ıstıyorum ama bıraz pahalı geldı 75 ıle 150 arası bısı eger bu vıdeolardan alan varsa bende uygun tllık alıp bırbırımıze sıfreyı verıp dınleyelımmı.benım alcagım sıfreyle oda ıstedıgı dersı dınler..sımdı bununla ılgılı konuda acıcam ılgılenen varsa yazın kızlar gercekden cok guzel anlatmıs benım konu tekrarı ıcınde ıı olucak..

umutsuzluğa kapılma tatlım, elbette şans gerçekten memurluğu istersek yüzümüze gülecek, Allah bağışlasın bebişini

Merhaba Kızlar,

size bir şey soracağım.
şimdi KPSS B'den girince sadece genel yenetek genel kültür mü çözülüyor?
bu konuda malesef bilgim yokta.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.:78:

sağol cnm benim aminnnn

Ooooy ben çok severim akvaryumu, huzurun gelmiş Zeytinciiim

Aramıza hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun.

Güzel ellerine sağlık elifiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…