• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Canım bence yargıya hiç gerek yok. Daha eldekileri bitirmeden alınan kitaplar bence daha çok stres yaratıyo her zaman için.
Ayrıca yargıyı kuponla alan arkadaşım hiç memnun kalmadım demişti, bilgin olsun =)

söylediğin iyi oldu zaten 29 da ucuz ama bilemedm
neden beğenmemiş acabaaa
kızlar bir de YDS ye girmeli miyim ama dil bilgm hiç yok
doğru yanlışı götürüyor mu
kaç almak gerek ?

söylediğin iyi oldu zaten 29 da ucuz ama bilemedm
neden beğenmemiş acabaaa
kızlar bir de YDS ye girmeli miyim ama dil bilgm hiç yok
doğru yanlışı götürüyor mu
kaç almak gerek ?

Sayfaları çok kaliteli değil demişti sanırım. Bazı sorular da biraz saçma gelmiş. Hiç kitabı olmayanlar için olabilir ama sizin zaten setiniz varmış.
Yds şartı da yok bu sınavda, doğru yanlış bilmiyorum :)

Sayfaları çok kaliteli değil demişti sanırım. Bazı sorular da biraz saçma gelmiş. Hiç kitabı olmayanlar için olabilir ama sizin zaten setiniz varmış.
Yds şartı da yok bu sınavda, doğru yanlış bilmiyorum :)

siz yüksek mi düşünüosnz neden giriyorsunz

siz yüksek mi düşünüosnz neden giriyorsunz

Benim bölüm ingilizce olduğu için biraz kendimi denemek için giriyorum açıkçası :)
Yani öyle kurslara gidip çalışarak gireceğim bi sınav olmayacak. Deneme amaçlı
:1:
Son başvuru tarihi 12 şubat bu arada düşünen varsa.

Benim bölüm ingilizce olduğu için biraz kendimi denemek için giriyorum açıkçası :)

evet biliyorm sağol cnm ama kpss gk gy de aranmıyor dimi yds öyle okumştm bi de sana sorayım
zaten iyi alacağımı düşünmüyorm gramer falan çok kötü benm
alesi düşünüyodm ama alese de yds siz almazlar
alesi ciddi anlamda düşnmedm ama öylesine belki yüksek lisans yapmaya karar veririm diye ama yapmam ya kpss yi kazansam yeter herhalde bana bizim bölmden yüksek pek işe yaramıyor çnkü

yok tatlış
5 çözmlü soru bankası
5 tane de cep kitapçığıı
ne diyosn alim mi
yalnz benm elmdekiler şunlar
yetişir mi yani bi bakalm da

ihtiyaç çözümlü soru bankası serisi
yedi iklim konu anlatmlı kitap (dersanenin daha elime geçmedi konu anlatımının ardından testler var mı blmiyorum)
yedi iklim soru bankası (dersane den)
yaprak testler dersaneden

yani 3 test grubum var konu anlatmlı kitapta test var mı bilemiyorm muhtemelen çözmlü sorular yer alıyordur
bir de yargıyı alırsam yetiştirebilir miyim acaba
yoksa boşuna mı uğraşmış olurum

Sen bilirsin canım, bana kalırsa al, puffitt iyi olmadıgını söyledi ama...bilemedim.

Bilgisayar sertifikasına sevindim. :ssz: Ben derse dönim kızlar, kolay gelsin. :24:

Vakit kaybetme bence...Sevdigin bir dersten eksik bir konun varsa ona bak, sonra buna dön...:ssz:

Annem yazdıydım gene yazıyorum, beş ay calısıp 95 alan arkadasım var benim. Panik olmadan, konuları günlere bölerek calıs, her konudan bol soru cözecek sekilde...

Kızlar yeni geldim sayılır dershaneden. Birazdan baslayacagım calısmaya. Cografya cözecegim.

Müzik atayım <3

[video=youtube;y0zWNIoZX5k]http://www.youtube.com/watch?v=y0zWNIoZX5k[/video]
değil mi, haklısın. bugün coğrafyaya başlıyorum. daha önce iklimlere kadar çalışmıştım ama baştan başlıyorum bugün.
bu arada hepinize günaydın kızlar :3:

Senin bu olayını okuyunca erkeklerin ne kadar yalancı olabilecegini, bizim gözümüzün kör oldugunu bir kez daha anladım...Sevgi gözümüzü kör etmez, inanmak istedigimize inanmayız umarım...Çok şükür eline düsmeden pacayı yırtmıssın, ya evlenseydin bununla düsünsene...

Bosver...Senden uzaklasan, Allah istedigi için uzaklasmıstır, cünkü O senin zarar görmeni istememiştir. Emin ol buna...ki gözünle de görmeni saglamıs Allah ne kadar igrenc bir insan oldugunu. Darısı tüm kandırılan ve gözü acılmamısların basına eger ortada bir yalan varsa...

Kızlar cografya calısıyorum, dün ve bugün biraz rahatsızdım. Sabahlama hevesim var bakalım...Sabah sınav var ama girmeyi düsünmüyorum, derse bile zor gidecegim...Buralardayım. Kim burada bilmiyorum baska <3

Deli gibin kendi kendime yazdım...

selam kızlar
güneşimm sıkma canını canım kör şeytanından bulsun o adam yazıklar olsun böyle erkeklere
sen o nur a anlatsan ne olcak ne değişecek ki sen kıskandın olucaksın
Rabbim kpss yi kazanmayı nasip etsin de başının gözümün sadakası olsun dersin
o da nasıl bir adammış Allahtan da mı korkmaz.sen dua et cnm ya onu hiç tanıyamasaydın evlenseydin başın daha çok ağrırdı
boşver sıkma canını

kızlar bu aralar toparlayamadım bir türlü kendimi
bugün çalıştım soru çözdüm fln ama hiç keyfim yok
psikolojiyi düzeltmem lazım biran önce
öpüyrum hepinizi

Sağolun canlarım, güzel arkadaşlarım. Evet çok şükür en azından paçayı kurtardım. O şimdi kendi başını yesin :60:

Rabbim çok büyük, ahımı bırakmayacağını biliyorum ama nefis işte, perişan olduğunu bana da gösterir inşallah :27:

Carpem sen üşüttün mü hayırdır? Bu arada sen nasıl sabırlı bir insanmışsın kuzum :1:

Zeytincim senin sıkıntını biliyorum canım, Rabbim yardım etsin. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde dileklerine kavuşursu inşallah.
Psikoloji kolay annem, sen iste biz senin psikolojini hemencik toplarız, dimi Carpem :34:

Yds'ye ben girecegim. Çok ilginc bir sey oldu ama; sistemde resminiz yok diyor, parayı yatırdım, ama sınav kaydı yapamadım. Yarın sabah sınav merkezine gitmem lazım kayıt için. Günde bir iki saat de ona bakacagım bakalım ama ne zaman bilmiyorum :27:

Aslında eski kpds puanım var 68 aldıydım. İki sene gecerliymis atamalarda, ama yükseltirsem iyi olacak...

Kızlar bir de atamalarda bilgisayar sertifikası istiyor ya hani bazen, üniversitede aldıgımız bilgisay dersini kurs niyetine saydırabiliyormusuz belge alıp...Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son bir sey daha; denemelerinizdeki güncelleri yazınız arkadaslar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156&page=13

Ösym'nin sitesinde yeni bir yapılanma olduğu için herşey karma karışık olmuş Carpem, ben de lise mezunu görünüyorum :1:
Aman ihmal etme kuzum..

Sağolun canlarım, güzel arkadaşlarım. Evet çok şükür en azından paçayı kurtardım. O şimdi kendi başını yesin :60:

Rabbim çok büyük, ahımı bırakmayacağını biliyorum ama nefis işte, perişan olduğunu bana da gösterir inşallah :27:

Carpem sen üşüttün mü hayırdır? Bu arada sen nasıl sabırlı bir insanmışsın kuzum :1:

Zeytincim senin sıkıntını biliyorum canım, Rabbim yardım etsin. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde dileklerine kavuşursu inşallah.
Psikoloji kolay annem, sen iste biz senin psikolojini hemencik toplarız, dimi Carpem :34:

Ösym'nin sitesinde yeni bir yapılanma olduğu için herşey karma karışık olmuş Carpem, ben de lise mezunu görünüyorum :1:
Aman ihmal etme kuzum..

sağol cnm benim aminnnn

test güncellerini hiç yazmasam daha iyi berbat durumdayım
çok az çözebildim bu hafta soru :( ama bu hafta biraz daha iyiyim
bu arada akvaryum aldık daha sakinleşirim inş.

Canım bir an önce toparlan dön aramıza, bazen insanda bunalımlar oluyor ama kolay çıkmaya çalış buhrandan, ne kadar iyi şeyler ekersen bilinçaltına o kadar iyi şeyler hasat edersin, kötü şeyler düşünme ne olur ... İnşallah her şey dilediğin gibi olur tatlım. Soru sayfasına öneriler yazdım tatlım, bu hafta bomba gibi bekliyoruz seni :34:
selam kızlar
güneşimm sıkma canını canım kör şeytanından bulsun o adam yazıklar olsun böyle erkeklere
sen o nur a anlatsan ne olcak ne değişecek ki sen kıskandın olucaksın
Rabbim kpss yi kazanmayı nasip etsin de başının gözümün sadakası olsun dersin
o da nasıl bir adammış Allahtan da mı korkmaz.sen dua et cnm ya onu hiç tanıyamasaydın evlenseydin başın daha çok ağrırdı
boşver sıkma canını

kızlar bu aralar toparlayamadım bir türlü kendimi
bugün çalıştım soru çözdüm fln ama hiç keyfim yok
psikolojiyi düzeltmem lazım biran önce
öpüyrum hepinizi

sağol cnm benim aminnnn

kızlar evli çalışan ve bir bebek annesı olarak aöf işletme fakültesini bitirmiş bulunmaktayım

yaklasık ıkı aydırda yediiklim kpss b lisans calışmaktayım bazen kazanamıycağımı düşünüp umutsuzluga kapılıyorum bende burdayım bırbırımıze yardım edelım belkı kader bizede güler ve memur oluruuz

mrb kızlar bende epeydır kpss calısıyorum 6aydır falan sımdılerde konu tekrarlarına basladım malum unutuluo sureklı tekrar yapmassam sankı hıc calısmamısım gıbı hıssedıyorum sızdede oluyormu?bırde netten cografyacı nihan atamanın vıdeolarını ızledım konuyu guzel anlatıyor vıdeolarını satın almak ıstıyorum ama bıraz pahalı geldı 75 ıle 150 arası bısı eger bu vıdeolardan alan varsa bende uygun tllık alıp bırbırımıze sıfreyı verıp dınleyelımmı.benım alcagım sıfreyle oda ıstedıgı dersı dınler..sımdı bununla ılgılı konuda acıcam ılgılenen varsa yazın kızlar gercekden cok guzel anlatmıs benım konu tekrarı ıcınde ıı olucak..

kızlar evli çalışan ve bir bebek annesı olarak aöf işletme fakültesini bitirmiş bulunmaktayım

yaklasık ıkı aydırda yediiklim kpss b lisans calışmaktayım bazen kazanamıycağımı düşünüp umutsuzluga kapılıyorum bende burdayım bırbırımıze yardım edelım belkı kader bizede güler ve memur oluruuz

umutsuzluğa kapılma tatlım, elbette şans gerçekten memurluğu istersek yüzümüze gülecek, Allah bağışlasın bebişini :16:

Merhaba Kızlar,

size bir şey soracağım.
şimdi KPSS B'den girince sadece genel yenetek genel kültür mü çözülüyor?
bu konuda malesef bilgim yokta.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.:78:

sağol cnm benim aminnnn

Ooooy ben çok severim akvaryumu, huzurun gelmiş Zeytinciiim :16:

Aramıza hoşgeldin canım, Allah yardımcın olsun.

soru çözme çizelgemizi güncelledim... henüz az kişiyiz arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum, soru çözerken birbirimizle yarışalım ki diğer rakiplerimizi geçelim
işte linkimiz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426:16::16:

Güzel ellerine sağlık elifiiiim :16:

Back