Gecmis olsun canım...İyiyim ben kendi adıma, biraz bas agrım var bugün benim de, gerci yeni kalktım sayılır, ondandır muhtemelen. Bence hemen doktora git ebisim. Öksürükle birlikte geliyor, sıcak ballı karabiberli süt yap iç bol bol, yumusaması için bogazının. Bir de theraflue iyi geliyor. Toparlarsın 5 ay var daha yahu...Panik yapmayalım...Benim bir arkadasım calısarak ve son aylar calısarak 92 aldı, su an memur...Biz daha önce basladık, biirdigimiz konular var elimizde hem...Baska bir arkadasım da, yüksegi erteleyip 5 ay kala yogunlasarak 95 aldı.
Hosgeldin canım...A grubu degil de B'yiz biz genelde, ama A grubu topigi de gördüm ben...Hem bura hem orayı takip edebilirsin. Canım ebise de yazdım. Cok kısa zamanda 90 üstü puan alanlar var. Senin işin biraz daha zor olacak ikisinden birden daha önce hazırlıgın yoksa ve calısıp calısmama durumuna da baglı...Performansına da baglı ama, yapabilirsin...
Bura dısında soru sayımızı yazdıgımız bir topigimiz (elfmet), güncelleri yazdıgımız bir topigimiz (carpe__diem, yani ben
) , bir de moral motivasyon için topigimiz var (elfmet), gözatabilirsin.
Yok canım bilmiyordum, ilk kez duydum
Daha yeni cografya calısıyorum...Dogru cevap bu arada bulmacanın cevapları yok, diger harflerle ve harf sayısıyla uyumlu.
Ne oldu? Merak ettim. Kim bozdu moralini nan? :26:
Sorun degil kuzum...Müsait oldugunda yaz, ben de bu hafta yazmaya calısacagım bakalım...En gec haftaya bitirmis olurum. Ama bu haftasonu denemem var, yazsam iyi olacak bana da...
Diger tarafta sormussun, sayısal mantık sözel mantık kitabım yedi iklim canım. Yeni edindim...
Ben tarihsiz kazanmıstım, hic konu calısmadım bile, cift sınav geldigi dönemdi cünkü...Anca kendi konularımı bitirebilmiştim. Her seyin yenisi bize rast geliyor. Secilmiş miyiz neyiz anlamadım. Na kpss'nin de yenisine rast geldik...Dil sınavı Yds oldu.
Bu arada Yds'nin basvuruları basladı haberiniz olsun.
Yapamadıgım sorular icin yeni bir yöntem gelistirdim, resimlerini cekiyorum artık. Oturup yazmaktan daha kolay...Sonradan kitaplardan tek tek dönemeyecegiz...Aklınızda olsun bu arada o da.
Son olarak cevap
Hinterland
Kızlar bugün soru cözümüne gidecegim dershaneye tarihten, ondan önce de yds'ye basvuru icin para yatıracagım bankaya da ugramam lazım...Bir de benim harcı yatıracagım. Anca aksam calısabilecegim...Biraz güncellere bakayım bugünün, görüsürüz aksama...