Evet çok şükür tatlım. Allah razı olsun.
Fakat çok büyük oyuncuymuş nan, valla 3 yıl boyunca ne kendi ne de ailesi en ufacık bir açık vermedi. Üstelik bu kızı nasıl bu kadar çabuk buldu, yahut zaten var mıydı.
Allahım bir an önce kurtarsın şurdan inşallah.. Bu şehirden de gitmek istiyorum, onunla ilgili hiçbir şeyi hatırlamak istemiyorm. Tek kurtuluş Kpss, Allahım inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Rabbim görsün yangınımı...
Canım araba konusu tamamen şartlar yüzünden öyle oldu. Ben 1,5-2 yıl önce arabayı S......com isimli siteden buldum. Araç İzmirdeydi. Sahibi paraya sıkışmış, dediki gel 15 bine hemen al git. Ben de o zaman iş yerinden izin alamıyorum. Neyse 1 günlük izin aldım, gece bindim sabaha izmirdeyim. Adam ne dese iyi, abla ben bi yerden para buldum. Alacaksan araba 17 bin lira.
Tabi bende o kadar yok. Bindim geri geldim, adama da bi ton laf saydım. Neyse akşam Konya'ya geldim ki adama nasıl arıyor. Yalvarıyor resmen, Abla sana araba 13 bin. Yoksa yarın haciz gelecek. Sabah hemen vereyim satışını diye. Neyse tabi ben iş yerinden tekrar izin alamayınca buna dedim git sen al, ben de sonra satışını alırım diye. Akşam otobüse binmek zorunda kaldığından, noter de yok tabi. Vekalet veremedim araç bunun üstüne oldu. Derken geldi annesinin beyninde tümör olduğu ortaya çıktı, aylarca hastane köşelerde sabahladık, arabayı düşünecek hal kalmadı, derken annesi vefat etti. Senin anlayacağın kader ağlarını ördü derler ya ( biraz arabesk oldu ama). En son işte olaylar olaylar derken bu haldeyiz.
Sen hiç Allahtan korkmuyor musun diyorum, "Bi daha mı dünyaya gelcem, yanarsam da ahirette yanayım" diyor.
Aaaah, Allahım öyle büyük ah ediyorum ki, ne dünyada ne de ahirette huzur bulamasın inşallah. Cayır cayır yansın da ben hakkımı helal etmedikçe ölmesin inşallah...
Gerçekten Allah kurtarmış kuzum, çok şükür.
Bu arada bi İk odasına geçiyorum, bi kendi odama. Ortalıkçı oldum iyice