• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

söylediğin iyi oldu zaten 29 da ucuz ama bilemedm
neden beğenmemiş acabaaa
kızlar bir de YDS ye girmeli miyim ama dil bilgm hiç yok
doğru yanlışı götürüyor mu
kaç almak gerek ?

Canım yds'de yanlıs dogruyu götürmüyor.

bilgisayar sertifikası dediğinz m.e.b. onaylı mı acaba

Meb onaylı diyor, ama ünide aldıgımız dersi de saydırabiliyormusuz canım. Bu arada sen beni yanlıs anladın cidden. Kızmadıydım...:24:

değil mi, haklısın. bugün coğrafyaya başlıyorum. daha önce iklimlere kadar çalışmıştım ama baştan başlıyorum bugün.
bu arada hepinize günaydın kızlar :3:

İyi aksamlar demeliyim, daha yeni geldim :9:

Sağolun canlarım, güzel arkadaşlarım. Evet çok şükür en azından paçayı kurtardım. O şimdi kendi başını yesin :60:

Rabbim çok büyük, ahımı bırakmayacağını biliyorum ama nefis işte, perişan olduğunu bana da gösterir inşallah :27:

Carpem sen üşüttün mü hayırdır? Bu arada sen nasıl sabırlı bir insanmışsın kuzum :1:

Zeytincim senin sıkıntını biliyorum canım, Rabbim yardım etsin. En hayırlı zamanda en hayırlı şekilde dileklerine kavuşursu inşallah.
Psikoloji kolay annem, sen iste biz senin psikolojini hemencik toplarız, dimi Carpem :34:

Ösym'nin sitesinde yeni bir yapılanma olduğu için herşey karma karışık olmuş Carpem, ben de lise mezunu görünüyorum :1:
Aman ihmal etme kuzum..

Biliyorum bugün basıma ne isler acıldı o yüzden...Benim de resim görünmüyordu, elden yapın basvuruyu dedi sistem. Bir ben degilmişim meger orada ögrendim. Sabahın köründe gittim ve saatlerce sıra bekledim, sonunda hallettim, yeni geldim eve. Egitim bilgilerini düzeltmek için belge istiyorlar bir de basvuru merkezlerinde yapılmıyormus o işlem sanırsam, sınav kordinatörlüklerinde yapılıyormus. Bir de su anlık düzeltmeden basvuru yapabilirmissiniz, haberiniz olsun.

Zeytinim biz moralini düzeltirik elbet...

Gecti canım bugün iyiydim artık komple. İshal+kusma+regli üçü biraradaydı...

Sabır tasıyım mübarek <3

kızlar evli çalışan ve bir bebek annesı olarak aöf işletme fakültesini bitirmiş bulunmaktayım

yaklasık ıkı aydırda yediiklim kpss b lisans calışmaktayım bazen kazanamıycağımı düşünüp umutsuzluga kapılıyorum bende burdayım bırbırımıze yardım edelım belkı kader bizede güler ve memur oluruuz

Hosgeldin canıms <3

Merhaba Kızlar,

size bir şey soracağım.
şimdi KPSS B'den girince sadece genel yenetek genel kültür mü çözülüyor?
bu konuda malesef bilgim yokta.
Bilgi verirseniz çok sevinirim.:78:

Evet gy-gk. Önceden ingilizce sınavı da oluyordu sonunda, ama simdi yds kullanılıyor onun yerine.

soru çözme çizelgemizi güncelledim... henüz az kişiyiz arkadaşlar katılımlarınızı bekliyorum, soru çözerken birbirimizle yarışalım ki diğer rakiplerimizi geçelim
işte linkimiz http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426:16::16:

Tesekkür ederiz annem...

Bu arada dedigin seyi yapalım, bu aksam buralarda olicigim. Soru sayısı topigine de yazdım gerci.

Biliyorum bugün basıma ne isler acıldı o yüzden...Benim de resim görünmüyordu, elden yapın basvuruyu dedi sistem. Bir ben degilmişim meger orada ögrendim. Sabahın köründe gittim ve saatlerce sıra bekledim, sonunda hallettim, yeni geldim eve. Egitim bilgilerini düzeltmek için belge istiyorlar bir de basvuru merkezlerinde yapılmıyormus o işlem sanırsam, sınav kordinatörlüklerinde yapılıyormus. Bir de su anlık düzeltmeden basvuru yapabilirmissiniz, haberiniz olsun.

Zeytinim biz moralini düzeltirik elbet...

Gecti canım bugün iyiydim artık komple. İshal+kusma+regli üçü biraradaydı...

Sabır tasıyım mübarek <3

Bu arada dedigin seyi yapalım, bu aksam buralarda olicigim. Soru sayısı topigine de yazdım gerci.

Heeeee :26:
Geçmiş olsun canım, bu kadar çalışıp da bu tarz sorunlar yüzünden bi aksilik çıkarsa ölürüm kahrımdan :52:
Oyy senin hastalıkların babası gelmişmiş sana :52:

Evet haydiiiiii akşama görüşürük :64::64::68:

cnm benimde sistemde eğitim kısmında sadece lise görünüyor ösym çağrı merkeziyle görüştüm sıkıntı olmaz dediler ama içim rahat dil hala senin de dedine göre şimdilik düzeltmeye gerek yok yani öylemi :52:

Bölümü kimya idi canım, evet, gy,gk'dan girdi, ama söyle bir durum da var; onun girdigi sene bizim kadar konu yogunlugu yoktu. Sözel mantık, sayısal mantık, ÇTDT eklendi biliyorsun simdi...Onlar da halledilir...Yeter ki tempoya gir sen bir an önce...

Bu arada gazetenin verdigi yargı serisi var bende, eskisi ama, bir arkadas vermisti. Konulardan denemeler seklinde. Aynısı mı ki? Deneme seklinde mi yani?

Yds'ye ben girecegim. Çok ilginc bir sey oldu ama; sistemde resminiz yok diyor, parayı yatırdım, ama sınav kaydı yapamadım. Yarın sabah sınav merkezine gitmem lazım kayıt için. Günde bir iki saat de ona bakacagım bakalım ama ne zaman bilmiyorum :27:

Aslında eski kpds puanım var 68 aldıydım. İki sene gecerliymis atamalarda, ama yükseltirsem iyi olacak...

Kızlar bir de atamalarda bilgisayar sertifikası istiyor ya hani bazen, üniversitede aldıgımız bilgisay dersini kurs niyetine saydırabiliyormusuz belge alıp...Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Son bir sey daha; denemelerinizdeki güncelleri yazınız arkadaslar
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156&page=13

canım ben okulda da bilgisayar dersi aldım ama meb onaylı sertifika için özel bi kursa girip meb yaptığı yazılı ve uygulamalı sınavlara girdim başarılı oldum için de sertifika almaya hak kazandım :34:

Canım yds'de yanlıs dogruyu götürmüyor.

Meb onaylı diyor, ama ünide aldıgımız dersi de saydırabiliyormusuz canım. Bu arada sen beni yanlıs anladın cidden. Kızmadıydım...:24:
kızz yok ben öylesine dedm niye kızdın diye
benm meb onaylı var zaten üni olayınıda bilemiyorum canım yaa
ama öyle bir durum varsa git halk eğitime yazıl sınavına gidersn onu da zaten veririsn
şimdi tam kayıt zamanı dönem başı ya

canım soru çözme topiğimizde günlük 150 sorunun altına inmemeye karar verdik ama bakalım uyacağız inşallah :)

Evet canım sen burada bana bu cevabı yazarken ben orayı okuyordum 14.sayfada kalmıştım en son :) hemen oraya geçip bildirimimi yapıyorum. Bugün itibariyle tekrar çalışmaya başladım inşallah

Busra hala yokkk..:((
Mrb caliskan bayanlar nasil gidiyo konu olarak nerelerdesiniz benim cografyayla vatandaslik kaldi mart sonuna kadar bitirirsem sonrada 3 ay soru cok mu yavasim aceba cocukla zor oluyo biraz ama emeksiz yemek olmuyoo bide kitap alcam hangi siteyi tercih ediyim

Gunaydnnn arkadaslar ben de evli ve bir cocuk sahibi bir anne olarak kpssye hazrlanyrm 21 aylk bir fistgm var.topik olarak beraber yuruttugnz bi calisma yada soru sayisi bildrimi vb. uygulamalarnz var mi beni araniza kabul eder ve kisaca bilgilendirebilirmsnzz.kizmla kahvltmzi yaptk o karalama calismalarina:)) bende konu tekrari ve soru cozumume basliyorm herkese iyi calismalar kolayliklar....

Gunaydnnn arkadaslar ben de evli ve bir cocuk sahibi bir anne olarak kpssye hazrlanyrm 21 aylk bir fistgm var.topik olarak beraber yuruttugnz bi calisma yada soru sayisi bildrimi vb. uygulamalarnz var mi beni araniza kabul eder ve kisaca bilgilendirebilirmsnzz.kizmla kahvltmzi yaptk o karalama calismalarina:)) bende konu tekrari ve soru cozumume basliyorm herkese iyi calismalar kolayliklar....

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426 soru sayısı topigimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156 güncel topigimiz
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=668642 bir de motivasyon topigimiz var annem :34:

Heeeee :26:
Geçmiş olsun canım, bu kadar çalışıp da bu tarz sorunlar yüzünden bi aksilik çıkarsa ölürüm kahrımdan :52:
Oyy senin hastalıkların babası gelmişmiş sana :52:

Evet haydiiiiii akşama görüşürük :64::64::68:

Sonucta kendi hataları canım...Sorun cıkacagını sanmıyorum, sınavlara girdikce bilgilerinizi güncelleyin diyor. Yani sen kpss'ye girmeden önce hallet, benim de diploma not bilgim eksik görünmüyor.

cnm benimde sistemde eğitim kısmında sadece lise görünüyor ösym çağrı merkeziyle görüştüm sıkıntı olmaz dediler ama içim rahat dil hala senin de dedine göre şimdilik düzeltmeye gerek yok yani öylemi :52:

Basvuruda sıkıntı olmuyor canım. http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/YDS/2014YDSkilavuz722014.pdf Kavuz 5. sayfadada basvuru yapılabilecek diyor...Ama kpss'den önce o bilgileri güncellememiz lazım. Herkeste böyle sıkıntılar oldugu için su an cogu insan basvuruyu elden yapıyor ama, yani cehennem gibi sıra oluyor. Dün mahvoldum ben, sabahın erkeninden gittim, işimi hallettigimde ögleden sonra bir bucuk ikiydi saat.

canım ben okulda da bilgisayar dersi aldım ama meb onaylı sertifika için özel bi kursa girip meb yaptığı yazılı ve uygulamalı sınavlara girdim başarılı oldum için de sertifika almaya hak kazandım :34:

İyi etmissin can...Puffit üniversite dersleri de sertifika yerine geciyor dedi, ben onun için sormustum...

Yeni gelenler hosgelmis...:16:

Yavrular...Her yere yazdım madem buraya da yazim <3

Beraber calısma gecemiz hayırlı olsun, hadi bakalım...Şimdi defolup devam edim, acık bura...Kendi kendine offline oluyor, ama buralardayım...

:nazar:

Yavrular...Her yere yazdım madem buraya da yazim <3

Beraber calısma gecemiz hayırlı olsun, hadi bakalım...Şimdi defolup devam edim, acık bura...Kendi kendine offline oluyor, ama buralardayım...

evet evet bende buralardayım, haydi kızlar çalışma vakti bol bol soru çözelimmmm... heyoooooo :))):10::10::10::10::10:

Bende buralarda sayılırım kızlar annemlerdeyim telefondan giriyorum ara ara bakmaya çalışırım bende matematik çözüyorum problemler :-) hadi kızlar kolay gelsin.

Bende buralarda sayılırım kızlar annemlerdeyim telefondan giriyorum ara ara bakmaya çalışırım bende matematik çözüyorum problemler :-) hadi kızlar kolay gelsin.

Naz da buralardaymıs <3 Sana da kolay gelsin tatlım.

[video=youtube;wXncuCC73RA]http://www.youtube.com/watch?v=wXncuCC73RA&list=PL18C388C7EE1C8AE7[/video]

Matematikten problemlerden 267soru çözdüm dünde yaprak testten çözmüştüm 60tane elimde başka kitap yok annemdeyim su anda. Türkçe var elimde ona başlıcam birazdan kızlar kimse yok mu carpe sen buralarda misin?

İyi geceler kızlar :3:
Dün ve bugün hiiiç çalışmadım. Normalde gece çalışmak adetim değil ama şimdi en azından bi saat bakayım diyorum.
Kolay gelsin sizlere de =)

Back