• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

İzle canım...Güzel dizi...Tatile gittin mi can? Kitabı aldım bu arada.

Bir onu aldım, bir de tavsiye ettiginiz üzere cografyadan uzman kariyerin cözümlü soru bankasını aldım...

Güle güle kullan cicilerini tatlım :)

maaşallah canım. ben de oralardayım tarihten. aynı anda biririp vatandaşlığa başlasak dimi :8::8:

Aaa maşallah Elifim, başlayalım valla. Hatta dün ilk üniteye şöyle bi baktım, daha önce çalışmış olmama rağmen ben böyle :53::53: :1: Çoook çalışmamız lazım Elfim :31:

Güle güle kullan cicilerini tatlım :)

Aaa maşallah Elifim, başlayalım valla. Hatta dün ilk üniteye şöyle bi baktım, daha önce çalışmış olmama rağmen ben böyle :53::53: :1: Çoook çalışmamız lazım Elfim :31:

Sagol kusum <3 Data'yı da almak istemistim cografya, o da sonraya kalsın artık...

Bu arada güncel topiginde yazdıgına buradan cevap vereyim...Müsait oldugun bir ara yaz can can, bu hafta onları yapabilirsem word'e dönüstürmeyi düsünüyorum artık ben de. Becerebilirsem bir upload sitesine atarım, hepimiz alıp kullanırız...Bir ay kala da kalanları yazarım...:ssz:

Kızlar icim bayıldı benim. Yok mu kimsecikler? Cografyadan tırsmaya basladım :18: Acık kalsın bura, calısasım yok, kendimi zorlayım buranın psikolojisi ile.

Müzik paylasayım bari bir de;

[video=youtube;ZutbYqEhY1w]http://www.youtube.com/watch?v=ZutbYqEhY1w[/video]

Kızlar icim bayıldı benim. Yok mu kimsecikler? Cografyadan tırsmaya basladım :18: Acık kalsın bura, calısasım yok, kendimi zorlayım buranın psikolojisi ile.

Müzik paylasayım bari bir de;

[video=youtube;ZutbYqEhY1w]http://www.youtube.com/watch?v=ZutbYqEhY1w[/video]

Bebegim bende cografya cozuyorum aynen benimde calisasim yok yafff napcaz boyle :21:

öncelkle kendimi tanıtayım
ben kpss B grubundan sınava hazırlanıyorum ve sizlerle tanışmak istedm aklımda o kadar çok soru var kii
mesela gnde kaç soru çözmeliyiz ya da çözüyorsunuz bunu çok merak ediyorum

Hosgeldin Canim. Hayirli olsun insallah. Konulari bitirip soru cozuyoruz fazla soru cozemiyorum kendi adima. Konular bitince daha cok cozecegim insallah. Soru cozme topigimizde var orayada bekleriz.

Bebegim bende cografya cozuyorum aynen benimde calisasim yok yafff napcaz boyle :21:

Ben de su konuyu komple bitireyim sorulara gececegim birazdan...Daha ilk konudayım yeni basladı cografya bizde...Adam Nisan dedi biliyor musun bitis tarihine? Ben de kolları sıvadım, bu ay cografya ve vatandaslıgı kendim bitirecegim...Haftada iki konu bitirsem biter insallah diye umuyorum cografyadan.:18: Biter de mi?:18: Diger dersleri de toparlamam lazım elbet, sürekli unuttugum seyler var, ucundan ucundan gene yazıyorum...

ben kpss B grubundan sınava hazırlanıyorum ve sizlerle tanışmak istedm aklımda o kadar çok soru var kii

Hosgeldin canım... :24:Benim belli bir günlük soru sayım yok...Konular bitmedi henüz cünkü benim de. Bir bakıyorsun full konu calısıyorum, bir bakıyorsun soru cözüyorum. Bu ayın sonunda konuları full bitirmis olmak istiyorum (Türkce haric)...(İnsallah diyelim seytan gelmesin).

Elfmet yazmıs zaten, soru sayısı topigimiz var bir tane baslayalı iki hafta oldu, oraya yazıyoruz...

Ben de su konuyu komple bitireyim sorulara gececegim birazdan...Daha ilk konudayım yeni basladı cografya bizde...Adam Nisan dedi biliyor musun bitis tarihine? Ben de kolları sıvadım, bu ay cografya ve vatandaslıgı kendim bitirecegim...Haftada iki konu bitirsem biter insallah diye umuyorum cografyadan.:18: Biter de mi?:18: Diger dersleri de toparlamam lazım elbet, sürekli unuttugum seyler var, ucundan ucundan gene yazıyorum...

Hosgeldin canım... :24:Benim belli bir günlük soru sayım yok...Konular bitmedi henüz cünkü benim de. Bir bakıyorsun full konu calısıyorum, bir bakıyorsun soru cözüyorum. Bu ayın sonunda konuları full bitirmis olmak istiyorum (Türkce haric)...(İnsallah diyelim seytan gelmesin).

Elfmet yazmıs zaten, soru sayısı topigimiz var bir tane baslayalı iki hafta oldu, oraya yazıyoruz...

linkini vereblr misin ben ilk sayfada var sandm ama şimdi baktım yok cnm

merhabalar konu olarak nerelerdesiniz?

Canım benim matematik-geometri bitti hemen hemen, elbet soru cözmem lazım daha cok...Tarih'den inkılaplar ve dıs politikaya geldim, ama sürekli unutuyorum tekrar ediyorum, zaten dershanede de yetistiremedi hoca ek ders yapıyoruz bu yüzden. Türkce (sözel mantık ve anlamlardan soru cözdüm) ve cografyaya yeni basladım. Vatandaslıgı okudum ve video izledim, soru cözmedim henüz. Özet kitabım var x yayıncılık onu komple bastan bitirip, pegem'in kitabından konu calısacagım ayrıntılı. Durum bu bendeki...

Ben cografyayi bitirdim cabuk ilerliyor da tarih dedigin gibi unutuluyor tbmm ye geldim ondan az geriye donuk sorular cozup oyle devam etmeyi dusunuyorum. Matematik ne guzel cozerken unutuyorum ya :43:

Ben cografyayi bitirdim cabuk ilerliyor da tarih dedigin gibi unutuluyor tbmm ye geldim ondan az geriye donuk sorular cozup oyle devam etmeyi dusunuyorum. Matematik ne guzel cozerken unutuyorum ya :43:

Tarih öyle ya...Sürekli tekrar gerektiriyor, bir de her kitapta ayrı ayrı ek bilgiler var...Düzenli not haline getirmesi cok zor...Baska derslerle hasır nesirken unutuluyor...Sürekli bir geriye dönüs yasanıyor bu yüzden...Ne yapalım tekrar edecegiz mecbur...

Sana bir soru elfim;

Bir limanın iç kesimle olan ulasım agına ne denir?

Cografya bulmacasında var kitabın, bulamadım ne oldugunda nette de aradım...

Tarih öyle ya...Sürekli tekrar gerektiriyor, bir de her kitapta ayrı ayrı ek bilgiler var...Düzenli not haline getirmesi cok zor...Baska derslerle hasır nesirken unutuluyor...Sürekli bir geriye dönüs yasanıyor bu yüzden...Ne yapalım tekrar edecegiz mecbur...

Sana bir soru elfim;

Gunaydin canim. Tarih synen dedigin gibi ozet kitaplarimda var ama her birinde ek bilgiler oluyor. Not tutmaktan sag elim incindi.biraz bastirarak yaziyorym aliskanlik malesef.
Bu arada sorunun cevabi hinterland olmasi lazim bebegim. Bildigin bisey aslinda. Hinterlandi genis diyoruz ya limana demiryolu kara yolu vs baglantili oldugu icin.

Günaydın Arkadaşlar,

Dün iş çıkışı dershanem vardı, matematikçi problemlere başladı. En sevdiğim konu :12: Artık matematiğe de biraz yoğunlaşsam iyi olacak.

Gerçi eve gittim yattım hemen, azcık moralim bozuktu. Hala da geçmiş değil ama yeni bir güne başlamış olmakla mutlu etmeye çalışıyorum kendimi. :31:

Öpüyorum hepinizi... :16:

Aramıza hoşgeldin canım, başarılar :16:

Sagol kusum <3 Data'yı da almak istemistim cografya, o da sonraya kalsın artık...
Bu arada güncel topiginde yazdıgına buradan cevap vereyim...Müsait oldugun bir ara yaz can can, bu hafta onları yapabilirsem word'e dönüstürmeyi düsünüyorum artık ben de. Becerebilirsem bir upload sitesine atarım, hepimiz alıp kullanırız...Bir ay kala da kalanları yazarım...:ssz:

Ben ne kadar tembel bi insanım Carpem ya :31: Neyse ilk fırsatta yazcam inşallah.

Sana bir soru elfim;

Tarihle ilgili komik bişi paylaşayım arkadaşlar; Ben Öss'yi kazandığım yıl 13 birinci bölümden 13 de ikinci bölümden toplam 26 soru çıkıyordu. Neyse sınava girdim. 26 sorunun sadece 19 tanesini cevaplayabilmişim. 19 sorunun da 16 sı yanlış :60::63:

Allahtan diğer dersler fulle yakındı da yırtmıştım. Aramız o derece iyidir yani :1:

Carpem cevap Hinterland mıydı :44:

Back