• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhaba arkadaşlar ben de işletme ön lisans mezunuyum.Biraz geç kaldım ama bende çalışmaya başlıyorum.Elimde lisans konu anlatımları var ama bunlardan çalışsam olur mu yoksa ön lisans için ayrı mı almalıyım birde hangi yayınları önerirsiniz

Merhaba arkadaşlar ben de işletme ön lisans mezunuyum.Biraz geç kaldım ama bende çalışmaya başlıyorum.Elimde lisans konu anlatımları var ama bunlardan çalışsam olur mu yoksa ön lisans için ayrı mı almalıyım birde hangi yayınları önerirsiniz
Hayirli olsun simdiden canim. Lisans kitaplarindan soru coz ama onlisans konu anlatimi yeni edin derim. Mufredata biseyler falan ekleniyor ya o yuzden gucel olmasi iyi olur. Ihtiyacin konu anlatimlisini bi tanidigim calisiyor memnun. Ama yedi iklim falanda iyidir diye dusunuyorum.

:nazar: canm bence yeni yayın kitaplarından al hemde ön lisaş al çünkü lisans biraz daha zor soru çözerken biraz motivasyonun bozulabilir tatlım yediiklim, pegem, fem ,data, x-yayıncılığı ,beyaz kalem, ihtiyaç ,yargı bunlar iyi :)şimdiden ii çalışmalar canım :nazar:

o iki konu cok ezber gibi geldi güncel bilgileri calisirken onlari da calisacagim biraz sona dogru yani:31:
ben ekimden araliga kadar sirf tarih calistim ve senin gibi neredeyse herseyi yazarak calistim.. sonra baktim böyle bitecek gibi degil yazmayi biraktim.. disimdan okuyarak calistim önemli yerleri cizdim maddeler seklinde görmek istediklerimi kitabin kenarlarina postit kagitlara yazdim:31: bi taraftanda cografya ve vatandaslikta calismaya basladim.. simdi cografyanin yarisina geldigimde tarih bitti :31:

dıştan okumak kesinlikle çok faydalı işten çıktım 1 ay önce gündüz evde kimse olmuyo ve paso bağıraa bağıra okuyorummm :52::52:
yazmadan olmuyo tabi ama ben türkçe ve cografya bitirdim böyle zorlanmadım tarih çok zorluyo benii hala çözüm taktik arıyorum ama pekde bişi yok herkes çalışrak öğreniş nerdeyse :34:

:nazar: canım sana şunu diyebilirim ki madem tarihi bitirmişsin unutmadan pekişmesi anlamında yeni bir tarik kitabı al ve çöz önere bileceğim tarihten 3050 soruluk tarih soru dünyasının yediiklimini alabilirsin çok sayıda soru var senn için ii olur ben aldm mesala ama başlamadım tarih bitmedi bende bitsin ful çözerim :nazar:

ben bitirmedim tatlım yanlış alıntı yaptın galiba keşke bitirmiş olsammm :52:
daha yeni başladımmm bennn tariheee :52:

bu arada bugün 2.konumu bitirdim tarihten islam devletleri ve kültür medeniyet :16:
pamugummmm yok ama ben yazıyımmm yinedee :31:

Son düzenleme:
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istedim :)

Benim gibi yağlı saçlarla problemi olan ve günlük duş almadan rahat edemeyenler için,
Az önce ünlü bi şampuan markasının yetkilileri geldi. Yakın zamanda toz şampuan üreteceklermiş. Yani şöyle, mesela saçınız çok yağlandı. İnsan içine çıkacak gibi değil :52: Hemen şampuanı saç diplerinize döküyorsunuz, sonra bir güzel masaj yapıyorsunuz. Sonra da saç kurutma makinesi ile tozu saçınızdan çıkarıyorsunuz. Hoooooop saçlarınız duştan yeni çıkmış gibi oluyormuş.

Seyehatte, sınav yoğunluğunda vs. günlük duş almaya vaktiniz yoksa hazırsınız :1:

Ben bu konuda çok muzdaripim, umarım bir an önce çıkar da ben de bi denerim. Kimyasal olarak hazırmış, şuan patent işlemleri devam ediyormuş. Hatta başka markalar patentini almak için teklif bile vermiş. Sürpriiiiiiz :17:

Bi arkadaşım bahsetmişti Toni guy'ın ürününü kullanmış o köpük gibi demişti yanlış hatırlamıyorsam. Kuaför bi tanıdığından tester ürünü almış memnundu. Pahalı olur herhalde öyle bir mucize :21:

Hayirli olsun simdiden canim. Lisans kitaplarindan soru coz ama onlisans konu anlatimi yeni edin derim. Mufredata biseyler falan ekleniyor ya o yuzden gucel olmasi iyi olur. Ihtiyacin konu anlatimlisini bi tanidigim calisiyor memnun. Ama yedi iklim falanda iyidir diye dusunuyorum.

:nazar: canm bence yeni yayın kitaplarından al hemde ön lisaş al çünkü lisans biraz daha zor soru çözerken biraz motivasyonun bozulabilir tatlım yediiklim, pegem, fem ,data, x-yayıncılığı ,beyaz kalem, ihtiyaç ,yargı bunlar iyi :)şimdiden ii çalışmalar canım :nazar:
Teşekkür ederim arkadaşlar hepimiz için hayırlı olur inş:nazar: Bi de bana güvenilir netten sipariş edebileceğim yer önerirseniz çok sevinirim hemen başlamak istiyorum bende:nazar:

Merhaba arkadaşlar ben de kpss ye hazırlanıyorum gy/gk dan..kasımda çalışmaya başlamıştım ama az az çalışıyordum.Sonra aralıkta çok üzücü bir olay atlattım 1 ayım havaya uçtu resmen..ocağa da biraz sarktı malesef..sizce bu vakitten sonra yetiştirebilir miyim?paniğe kapıldım da:(memurlar net diye bir site var oraya girince moralim bozuldu..herkes yok konular bitti,yok şu kadar soru bankası bitti..bu ne ya dedim ben mi çok tembelim bunlar mı robotlaşmış?kızlar bir şeyler yazın olur mu bana..hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız inşş:)

Merhaba arkadaşlar ben de kpss ye hazırlanıyorum gy/gk dan..kasımda çalışmaya başlamıştım ama az az çalışıyordum.Sonra aralıkta çok üzücü bir olay atlattım 1 ayım havaya uçtu resmen..ocağa da biraz sarktı malesef..sizce bu vakitten sonra yetiştirebilir miyim?paniğe kapıldım da:(memurlar net diye bir site var oraya girince moralim bozuldu..herkes yok konular bitti,yok şu kadar soru bankası bitti..bu ne ya dedim ben mi çok tembelim bunlar mı robotlaşmış?kızlar bir şeyler yazın olur mu bana..hepiniz emeklerinizin karşılığını alırsınız inşş:)
Umutsuzluğa kapılmaya hiç gerek yok.Eşim öğretmenlik için sadece 3 ay sıkı bi şekilde çalıştı ve atandı:nazar: hem de bölümü 20 kişi bazen de hiç alım yapmayan bir bölümdü. Biz de yaparız sanıyorum bizim konularımız daha az hem ve 8 ay var önemli olan verimli çalışabilmek

Umutsuzluğa kapılmaya hiç gerek yok.Eşim öğretmenlik için sadece 3 ay sıkı bi şekilde çalıştı ve atandı:nazar: hem de bölümü 20 kişi bazen de hiç alım yapmayan bir bölümdü. Biz de yaparız sanıyorum bizim konularımız daha az hem ve 8 ay var önemli olan verimli çalışabilmek

cevap yazdığın için teşekkürler Natis:)biraz moral oldu bana ama benim 5 ayım var:(8 ay olmasını çok isterdim inan:)lisanstan gireceğim ben..ama evet sıkı çalışmazsam olmayacağını biliyorum hala isteksizlik var ama mecbur değişmeliyim..sen de inşş emeklerinin karşılığını alırsın..görüşmek üzere..

mrb canım umutsuzluğa kapılma son 3 ayda sıkı çalışıp atanan tanıdıklarım var yetişmeyecek diye üzülme başla hemen :16::16::16:

Kitap siparişimi verdim.İhtiyaç konu anlatımlı set+soru bankası+yargı +beyaz kalem ve yedi iklim soru bankası olmak üzere bir sürü kitap aldım.Hızlı başlıyorum çabuk yorulmam umarım:1:

Günaydııııııııın,
Hayırlı haftalar çalışkan kuzularım :)

kızlar bu haftam çok yoğun geçti çok soru çözdüğüm söylenemez ve çok yoruldum, yarın dinlenme maksatlı kaplıca ılıcaya gidicem :9::9: kendime ödül vereyim dedim :1::1:

bu arada özel yapım isimli sonsuzluk bilekliğim geldi pek beklediğim gibi çıkmadı ama güzel yine de :12: fotosunu eklemeye çalıştım ama olmadı :31:

Aaaa hayırlı olsun bilekliğin Elfmetcim, eminim çok yakışmıştır. :34:

Bi arkadaşım bahsetmişti Toni guy'ın ürününü kullanmış o köpük gibi demişti yanlış hatırlamıyorsam. Kuaför bi tanıdığından tester ürünü almış memnundu. Pahalı olur herhalde öyle bir mucize :21:

Gerçekten mucize :1: Hevesle bekliyorum, gelirse yazarım inşallah.. Bunun çok pahalı olacağını sanmıyorum canım, her markette bulunan bir marka çıkarıyor, ya da öyle olmasını umut ediyorum :24:

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle kararın. Hiç panik olma, ben eylülden bu yana çalışıyorum ama işim yüzünden günlerce kitap açmadığım günler oluyor. Kimi insan vardır 50 soruda olayı çözer, kimi insan var 500 soru çözer ama çözmüş olmak için çözer. Nitekim bazen duyarsınız kesin kazanır gözüyle baktığım filanca kişi kazanamadı da hiç ummadığım şu kişi atandı diye :1:
Mümkünse kendine bi plan yap, motivasyonunu düşürme. Nihayetinde bir sınav ve hayatımız sadece bu sınava bağlı değil.

En önemlisi de temiz bir kalp ile Rabbimden bol bol iste ve hep hayırlısıyla iste.

Sevgiler..

Kitap siparişimi verdim.İhtiyaç konu anlatımlı set+soru bankası+yargı +beyaz kalem ve yedi iklim soru bankası olmak üzere bir sürü kitap aldım.Hızlı başlıyorum çabuk yorulmam umarım:1:

Arkadaşım sana da hayırlı olsun, inşallah Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın. Başarılar

Günaydın arkadaşlar,

Yine yoğun ve stersli bir hafta olacak. Cumartesi Ankara'daydım, gece 1'di geldiğimde. Pazar yorgunluktan öğleye kadar kalkamadım, sonra denemem vardı ona girdim. Ortalığı toparladım filan derken çok fazla çalışamadım.

Ama;
Bu hafta çok fazla soru çözemediysem de en azından konu çalıştım.
Tarih 1. TBMM'ye kadar bitti.
Vatandaşlığa da artık başlamam gerekiyor diye Bismillah dedim.

Hepinize başarılar dilerim :38:

tamam tatlım izleyim o diziyi revengeyi iyice karıştırdılar bu bölümde sinir oldum. birde ona bakıyım.
bu arada güneş söylemiş ama bende söyleyim, sözel mantık konu konu bölümlemişler birde soruları çözerken ayrıntılarıyla çözüyorlar, çok iyi anlatıyor, ama soru bankası niteliğinde değil çok soru yok yani. alsan memnun kalırsın öyle bir kitap :)

vuuuvvvvv enterasan, ama ben pimpirikliyim ya saçıma bişey sürünce yıkamadan çıkamam herhalde :9::9: birde saçlarım kuru zaten :8::8: sizin adınıza sevindim. :16:

kızlar bu haftam çok yoğun geçti çok soru çözdüğüm söylenemez ve çok yoruldum, yarın dinlenme maksatlı kaplıca ılıcaya gidicem :9::9: kendime ödül vereyim dedim :1::1:

bu arada özel yapım isimli sonsuzluk bilekliğim geldi pek beklediğim gibi çıkmadı ama güzel yine de :12: fotosunu eklemeye çalıştım ama olmadı :31:

İzle canım...Güzel dizi...Tatile gittin mi can? Kitabı aldım bu arada.

Bir onu aldım, bir de tavsiye ettiginiz üzere cografyadan uzman kariyerin cözümlü soru bankasını aldım...

Bu hafta pek giremedim kızlar affınıza sıgınıyorum...

<3
Yeni uyandım sayılır, bugün aksam tarih ek dersim var...Cografya'ya giriş yaptık bu arada dershanede sonunda, artık gönül rahatlıgıyla cografya calısabilirim.

Güncelleri toparlayıp yazıp cografya calısacagım konu, videoları da izleyecegim, sonra hazırlanıp cıkacagım, ama önce elf'im senin soru sayını toplayım bir.

Günaydııııııııın,
Hayırlı haftalar çalışkan kuzularım :)

Aaaa hayırlı olsun bilekliğin Elfmetcim, eminim çok yakışmıştır. :34:

Gerçekten mucize :1: Hevesle bekliyorum, gelirse yazarım inşallah.. Bunun çok pahalı olacağını sanmıyorum canım, her markette bulunan bir marka çıkarıyor, ya da öyle olmasını umut ediyorum :24:

Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle kararın. Hiç panik olma, ben eylülden bu yana çalışıyorum ama işim yüzünden günlerce kitap açmadığım günler oluyor. Kimi insan vardır 50 soruda olayı çözer, kimi insan var 500 soru çözer ama çözmüş olmak için çözer. Nitekim bazen duyarsınız kesin kazanır gözüyle baktığım filanca kişi kazanamadı da hiç ummadığım şu kişi atandı diye :1:
Mümkünse kendine bi plan yap, motivasyonunu düşürme. Nihayetinde bir sınav ve hayatımız sadece bu sınava bağlı değil.

En önemlisi de temiz bir kalp ile Rabbimden bol bol iste ve hep hayırlısıyla iste.

Sevgiler

Canım çok sağol ümit verdin bana:)inşş sen de emeklerinin karşılığını alırsın:)
buradaki tüm arkadaşlara kolaylıklar dilerim..
bir de arada stres olmasak ne iyi olur değil mi?:))

İzle canım...Güzel dizi...Tatile gittin mi can? Kitabı aldım bu arada.

Bir onu aldım, bir de tavsiye ettiginiz üzere cografyadan uzman kariyerin cözümlü soru bankasını aldım...

Bu hafta pek giremedim kızlar affınıza sıgınıyorum...

<3
Yeni uyandım sayılır, bugün aksam tarih ek dersim var...Cografya'ya giriş yaptık bu arada dershanede sonunda, artık gönül rahatlıgıyla cografya calısabilirim.

Güncelleri toparlayıp yazıp cografya calısacagım konu, videoları da izleyecegim, sonra hazırlanıp cıkacagım, ama önce elf'im senin soru sayını toplayım bir.

gittim geldim canım, çok rahatladım :9::9: hayırlı olsun cici kitapların. him her miydi dizinin adı bu arada.?

bende soruları tabloya ekleyeyimmm :) görüşürüz :12:
bakalım bu haftaki 1. miz kim :):18::18:

Günaydın arkadaşlar,

Yine yoğun ve stersli bir hafta olacak. Cumartesi Ankara'daydım, gece 1'di geldiğimde. Pazar yorgunluktan öğleye kadar kalkamadım, sonra denemem vardı ona girdim. Ortalığı toparladım filan derken çok fazla çalışamadım.

Ama;
Bu hafta çok fazla soru çözemediysem de en azından konu çalıştım.
Tarih 1. TBMM'ye kadar bitti.
Vatandaşlığa da artık başlamam gerekiyor diye Bismillah dedim.

Hepinize başarılar dilerim :38:

maaşallah canım. ben de oralardayım tarihten. aynı anda biririp vatandaşlığa başlasak dimi :8::8:

gittim geldim canım, çok rahatladım :9::9: hayırlı olsun cici kitapların. him her miydi dizinin adı bu arada.?

bende soruları tabloya ekleyeyimmm :) görüşürüz :12:
bakalım bu haftaki 1. miz kim :):18::18:

Yok elfim civanım, her gecen izledigim film...

Dizinin ismi walking dead. :emir_bebek:

Bu arada güncelleri yazamadım, cografya calıstım...Şimdi o işe girisecegim hemencecik bu haftayı toplu yazacagım hemen hemen.

Back