- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi PammukSeker
-
- #4.001
Tatlım güle güle kullan. Su yediiklimin ki super ben bitirdim sözelim mantık kısmını artık kolay kolay soru kaçmıyor bendenArkadaşlar dün bi yerde işim vardı, biraz da beklemem gerekiyordu yine işle ilgili birini bekliyordum. Bi baktım yan tarafta kitapçılar çarşısıOnu beklerken bari yeni ciciler alayım kendime dedim ve aldıııııııım,
İhtiyacım da vardı, aşağıya ekliyorum resimlerini
Eki Görüntüle 955681 Eki Görüntüle 955678 Eki Görüntüle 955679 Eki Görüntüle 955682
Bu arada daha önce tanımadığım için biraz önyargılı idim Uzman Kariyere. Ama şuan kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim gibi çözümsüz kitapları sevmeyen varsa muhakkak bir incelesin. Özellikle öğreten soru bankalarında, çözümler konu tekrarı gibi. Dakikalarca kitapları karıştırmaya gerek yok, çözümü okuduğunda anında tekrar yapmış oluyorsun.
Hadi kolay gelsin canlarım, öperim hepinizi
Tatlım güle güle kullan. Su yediiklimin ki super ben bitirdim sözelim mantık kısmını artık kolay kolay soru kaçmıyor benden
Bu arada millet son girdiğim denemem açıklandı durum iyiyani bana göre iyi, 40 tan kademe kademe 60 a yükseldim. inşallah bu rakam 90 ları da görecek :129::129::129:
Arkadaşlar dün bi yerde işim vardı, biraz da beklemem gerekiyordu yine işle ilgili birini bekliyordum. Bi baktım yan tarafta kitapçılar çarşısıOnu beklerken bari yeni ciciler alayım kendime dedim ve aldıııııııım,
İhtiyacım da vardı, aşağıya ekliyorum resimlerini
Eki Görüntüle 955681 Eki Görüntüle 955678 Eki Görüntüle 955679 Eki Görüntüle 955682
Bu arada daha önce tanımadığım için biraz önyargılı idim Uzman Kariyere. Ama şuan kesinlikle tavsiye ederim. Özellikle benim gibi çözümsüz kitapları sevmeyen varsa muhakkak bir incelesin. Özellikle öğreten soru bankalarında, çözümler konu tekrarı gibi. Dakikalarca kitapları karıştırmaya gerek yok, çözümü okuduğunda anında tekrar yapmış oluyorsun.
Hadi kolay gelsin canlarım, öperim hepinizi
Elf'im, dizi 4 sezon, ama bizimkiler gibi degil...Bölüm sayısı fazla degil, bence seversin, tam kafa dagıtmalık...Bu sezon 5. olacak.
Kızlar hafta sonu kitap alacagım ben de...
Şu yediklimin sayısal mantık-sözel mantık kitabı iyi mi cidden? (Elimdeki sözel mantık soruları bitti, zaten bir kitap var yenilerden elimde türkceden, bir de yaprak testleri cözdüm bizim dershanenin), cografyadan da soru bankası almayı düsünüyorum (Data ve uzman kariyerin çözümlü soru bankasını düsündüm ben, yorum yapar mısınız?). Cografya için hangi kitabı almalıyım? Ama set önermeyin olur mu? Elimde ihtiyac modüler+soru bankası, yargı modüler, pegem modüler var zaten, set istemiyorum. Konu anlatımlı olmayan soru bankası olarak satılan tek bir kitap olsun.
Sagolun simdiden...
Tatlım güle güle kullan. Su yediiklimin ki super ben bitirdim sözelim mantık kısmını artık kolay kolay soru kaçmıyor benden
Elf'im, dizi 4 sezon, ama bizimkiler gibi degil...Bölüm sayısı fazla degil, bence seversin, tam kafa dagıtmalık...Bu sezon 5. olacak.
Şu yediklimin sayısal mantık-sözel mantık kitabı iyi mi cidden? (Elimdeki sözel mantık soruları bitti, zaten bir kitap var yenilerden elimde türkceden, bir de yaprak testleri cözdüm bizim dershanenin), cografyadan da soru bankası almayı düsünüyorum (Data ve uzman kariyerin çözümlü soru bankasını düsündüm ben, yorum yapar mısınız?). Cografya için hangi kitabı almalıyım? Ama set önermeyin olur mu? Elimde ihtiyac modüler+soru bankası, yargı modüler, pegem modüler var zaten, set istemiyorum. Konu anlatımlı olmayan soru bankası olarak satılan tek bir kitap olsun.
Sagolun simdiden...
canım coğrafyadan uzman kariyerin öğreten soru bankası çok güzel. içinde kavram haritaları da var, soruyu nasıl çözmen gerektiğini de anlatıyor açıklamalarda. bunun dışında data sözellerde iyi diyolar. datanın soru bankası da var bende. kalın, baya soru var içinde. ama daha çözmeye başlamadım.
günesimmm anladımm ben canım merak ettmee
evett ya pamukkkk nerde
bizim pamuğumuz nerde :26: hiç bu kadar ara vermezdi topiğe :44: bir sorunu mu var acaba, merak ettim :26:
Sağol canım benim, ben de akşam inceledim yediiklimi. Çok iyi gerçekten. Darısı başıma inşallah
Carpem Elfmet kullanmış memnun kalmış. Ben de akşam inceledim gerçekten çok iyi açıklayıcı geldi. Çözdükçe paylaşırım.
Canım ben coğrafyayı ihtiyaç, yedikilm, pegem ve uzman kariyerden çözüyorum. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim uzman kariyeri tek geçerim. Ögreten soru bankasını da inceledim de almadım kitabım çok diye, seçilmiş sorular serisinden aldım bi tane. Ösym'nin yaptığı tüm sınavlardan kpss mantığına uygun olanları seçip arşivlemişler. Çözümleri de çok iyi. Sorular kolaydan zora gidiyor. İlk coğrafyasını almıştım, sonra tarih ve türkçesini de aldım. Önerebilirim canım, hatta coğrafyasının öğreten soru bankasını da alcam vaktim kalırsa.
Evet uzman kariyer konusunda hemfikiriz
Damam Panteracım
Arkadaşlar yine şirket dışındaydım, az önce geldim. Yemek kalkmadan biraz atıştırcam, sonra inşallah ders çalışcam.
Öpüyorum hepinizi...
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istedim :)
Benim gibi yağlı saçlarla problemi olan ve günlük duş almadan rahat edemeyenler için,
Az önce ünlü bi şampuan markasının yetkilileri geldi. Yakın zamanda toz şampuan üreteceklermiş. Yani şöyle, mesela saçınız çok yağlandı. İnsan içine çıkacak gibi değilHemen şampuanı saç diplerinize döküyorsunuz, sonra bir güzel masaj yapıyorsunuz. Sonra da saç kurutma makinesi ile tozu saçınızdan çıkarıyorsunuz. Hoooooop saçlarınız duştan yeni çıkmış gibi oluyormuş.
Seyehatte, sınav yoğunluğunda vs. günlük duş almaya vaktiniz yoksa hazırsınız
Ben bu konuda çok muzdaripim, umarım bir an önce çıkar da ben de bi denerim. Kimyasal olarak hazırmış, şuan patent işlemleri devam ediyormuş. Hatta başka markalar patentini almak için teklif bile vermiş. Sürpriiiiiiz
kızlar ben bugün tarihi bitirdim
tabi çağdaş türk ve dünya tarihi kaldı ama onu coğrafya ve vatandaşlığı bitirdikten sonra halledeceğim
elimde geçen yıllardan kalma bi iki tarih kitabı var .. ara ara çözmüşüm onlardan.. onları da bitirip yeni basım tarih kitabı alacağım .. sizce uzman kariyer mi alayım? bu arada yargının tarih 41 deneme diye minik bir kitabını aldım..
birde bir şey soracağım..tarih konu anlatım kitabının arkasında kronolojik sıra var.. bunu nasıl ezberleyebilirim? gruplarama mı ayırsam, 10 ar lı mesela :44:
bugün 433 vatandaslik sorusu çözdümsimdi 1 saat yürüyüş yapacağım disarda, carpenin tavsiye ettigin vatandaslik videolarini dinlecegim 2 gündür icim dışım vatandaslik oldu
o 2 konuyu neden atladın canım merak ettim ?
bide tarihi ne kadar zamanda bitirdin ya diğer derslerden çok zor geldi bana ben bikaçgündür çalışıyorum yazarak çalışıyorum bide nerdeyse kkitabı yazıyorum ama çok zorluyo :26:
sen nasıl çalıştın nasıl ilerledin ilkaycım ???
canım carpenin tavsiye ettiği video hangisi?
o iki konu cok ezber gibi geldi güncel bilgileri calisirken onlari da calisacagim biraz sona dogru yani
ben ekimden araliga kadar sirf tarih calistim ve senin gibi neredeyse herseyi yazarak calistim.. sonra baktim böyle bitecek gibi degil yazmayi biraktim.. disimdan okuyarak calistim önemli yerleri cizdim maddeler seklinde görmek istediklerimi kitabin kenarlarina postit kagitlara yazdimbi taraftanda cografya ve vatandaslikta calismaya basladim.. simdi cografyanin yarisina geldigimde tarih bitti
o 2 konuyu neden atladın canım merak ettim ?
bide tarihi ne kadar zamanda bitirdin ya diğer derslerden çok zor geldi bana ben bikaçgündür çalışıyorum yazarak çalışıyorum bide nerdeyse kkitabı yazıyorum ama çok zorluyo :26:
sen nasıl çalıştın nasıl ilerledin ilkaycım ???
Sagolun simdiden...
Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istedim :)
Benim gibi yağlı saçlarla problemi olan ve günlük duş almadan rahat edemeyenler için,
Az önce ünlü bi şampuan markasının yetkilileri geldi. Yakın zamanda toz şampuan üreteceklermiş. Yani şöyle, mesela saçınız çok yağlandı. İnsan içine çıkacak gibi değilHemen şampuanı saç diplerinize döküyorsunuz, sonra bir güzel masaj yapıyorsunuz. Sonra da saç kurutma makinesi ile tozu saçınızdan çıkarıyorsunuz. Hoooooop saçlarınız duştan yeni çıkmış gibi oluyormuş.
Seyehatte, sınav yoğunluğunda vs. günlük duş almaya vaktiniz yoksa hazırsınız
Ben bu konuda çok muzdaripim, umarım bir an önce çıkar da ben de bi denerim. Kimyasal olarak hazırmış, şuan patent işlemleri devam ediyormuş. Hatta başka markalar patentini almak için teklif bile vermiş. Sürpriiiiiiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?