2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Tatlım güle güle kullan. Su yediiklimin ki super ben bitirdim sözelim mantık kısmını artık kolay kolay soru kaçmıyor benden

Tatlım güle güle kullan. Su yediiklimin ki super ben bitirdim sözelim mantık kısmını artık kolay kolay soru kaçmıyor benden

işaallah benden de sayısal mantık kaçmaz kuzu yaaa:44: ben dersane ye gidiyorum birde dışardan fem in sınavlarına giriyorum yarında fem in sınavı var işalahh iyyi geçer şimdiden :18: iyi gecelerrrr canım malum sabah erken kalkmam lazım

Bu arada millet son girdiğim denemem açıklandı durum iyi yani bana göre iyi, 40 tan kademe kademe 60 a yükseldim. inşallah bu rakam 90 ları da görecek :129::129::129:

Elf'im, dizi 4 sezon, ama bizimkiler gibi degil...Bölüm sayısı fazla degil, bence seversin, tam kafa dagıtmalık...Bu sezon 5. olacak.

Kızlar hafta sonu kitap alacagım ben de...

Şu yediklimin sayısal mantık-sözel mantık kitabı iyi mi cidden? (Elimdeki sözel mantık soruları bitti, zaten bir kitap var yenilerden elimde türkceden, bir de yaprak testleri cözdüm bizim dershanenin), cografyadan da soru bankası almayı düsünüyorum (Data ve uzman kariyerin çözümlü soru bankasını düsündüm ben, yorum yapar mısınız?). Cografya için hangi kitabı almalıyım? Ama set önermeyin olur mu? Elimde ihtiyac modüler+soru bankası, yargı modüler, pegem modüler var zaten, set istemiyorum. Konu anlatımlı olmayan soru bankası olarak satılan tek bir kitap olsun.

Sagolun simdiden...

Son düzenleme:

canım coğrafyadan uzman kariyerin öğreten soru bankası çok güzel. içinde kavram haritaları da var, soruyu nasıl çözmen gerektiğini de anlatıyor açıklamalarda. bunun dışında data sözellerde iyi diyolar. datanın soru bankası da var bende. kalın, baya soru var içinde. ama daha çözmeye başlamadım.

bizim pamuğumuz nerde :26: hiç bu kadar ara vermezdi topiğe :44: bir sorunu mu var acaba, merak ettim :26:

Sağol canım benim, ben de akşam inceledim yediiklimi. Çok iyi gerçekten. Darısı başıma inşallah

Carpem Elfmet kullanmış memnun kalmış. Ben de akşam inceledim gerçekten çok iyi açıklayıcı geldi. Çözdükçe paylaşırım.
Canım ben coğrafyayı ihtiyaç, yedikilm, pegem ve uzman kariyerden çözüyorum. Ama şunu kesinlikle söyleyebilirim uzman kariyeri tek geçerim. Ögreten soru bankasını da inceledim de almadım kitabım çok diye, seçilmiş sorular serisinden aldım bi tane. Ösym'nin yaptığı tüm sınavlardan kpss mantığına uygun olanları seçip arşivlemişler. Çözümleri de çok iyi. Sorular kolaydan zora gidiyor. İlk coğrafyasını almıştım, sonra tarih ve türkçesini de aldım. Önerebilirim canım, hatta coğrafyasının öğreten soru bankasını da alcam vaktim kalırsa.

Evet uzman kariyer konusunda hemfikiriz

günesimmm anladımm ben canım merak ettmee

evett ya pamukkkk nerde

Damam Panteracım

Arkadaşlar yine şirket dışındaydım, az önce geldim. Yemek kalkmadan biraz atıştırcam, sonra inşallah ders çalışcam.

Öpüyorum hepinizi...

kızlar ben bugün tarihi bitirdim

tabi çağdaş türk ve dünya tarihi kaldı ama onu coğrafya ve vatandaşlığı bitirdikten sonra halledeceğim
elimde geçen yıllardan kalma bi iki tarih kitabı var .. ara ara çözmüşüm onlardan.. onları da bitirip yeni basım tarih kitabı alacağım .. sizce uzman kariyer mi alayım? bu arada yargının tarih 41 deneme diye minik bir kitabını aldım..

birde bir şey soracağım..tarih konu anlatım kitabının arkasında kronolojik sıra var.. bunu nasıl ezberleyebilirim? gruplarama mı ayırsam, 10 ar lı mesela :44:

Son düzenleyen: Moderatör:

Teşekkür can can...Hafta sonu almaya karar verdim o zaman kesinlikle.

Arkadaşlar konumuzla pek alakası yok ama paylaşmak istedim :)

Benim gibi yağlı saçlarla problemi olan ve günlük duş almadan rahat edemeyenler için,
Az önce ünlü bi şampuan markasının yetkilileri geldi. Yakın zamanda toz şampuan üreteceklermiş. Yani şöyle, mesela saçınız çok yağlandı. İnsan içine çıkacak gibi değil Hemen şampuanı saç diplerinize döküyorsunuz, sonra bir güzel masaj yapıyorsunuz. Sonra da saç kurutma makinesi ile tozu saçınızdan çıkarıyorsunuz. Hoooooop saçlarınız duştan yeni çıkmış gibi oluyormuş.

Seyehatte, sınav yoğunluğunda vs. günlük duş almaya vaktiniz yoksa hazırsınız

Ben bu konuda çok muzdaripim, umarım bir an önce çıkar da ben de bi denerim. Kimyasal olarak hazırmış, şuan patent işlemleri devam ediyormuş. Hatta başka markalar patentini almak için teklif bile vermiş. Sürpriiiiiiz

Yaa böyle bi şey bana çok lazım cidden uzun saçın derdi hiç bitmiyo, hele ki kışın
Çok süper olurdu

o 2 konuyu neden atladın canım merak ettim ?
bide tarihi ne kadar zamanda bitirdin ya diğer derslerden çok zor geldi bana ben bikaçgündür çalışıyorum yazarak çalışıyorum bide nerdeyse kkitabı yazıyorum ama çok zorluyo :26:
sen nasıl çalıştın nasıl ilerledin ilkaycım ???

o iki konu cok ezber gibi geldi güncel bilgileri calisirken onlari da calisacagim biraz sona dogru yani
ben ekimden araliga kadar sirf tarih calistim ve senin gibi neredeyse herseyi yazarak calistim.. sonra baktim böyle bitecek gibi degil yazmayi biraktim.. disimdan okuyarak calistim önemli yerleri cizdim maddeler seklinde görmek istediklerimi kitabin kenarlarina postit kagitlara yazdim bi taraftanda cografya ve vatandaslikta calismaya basladim.. simdi cografyanin yarisina geldigimde tarih bitti

Helal olsun canım maşalllah maşllah işallah kazanırsın

canım sana şunu diyebilirim ki madem tarihi bitirmişsin unutmadan pekişmesi anlamında yeni bir tarik kitabı al ve çöz önere bileceğim tarihten 3050 soruluk tarih soru dünyasının yediiklimini alabilirsin çok sayıda soru var senn için ii olur ben aldm mesala ama başlamadım tarih bitmedi bende bitsin ful çözerim

tamam tatlım izleyim o diziyi revengeyi iyice karıştırdılar bu bölümde sinir oldum. birde ona bakıyım.
bu arada güneş söylemiş ama bende söyleyim, sözel mantık konu konu bölümlemişler birde soruları çözerken ayrıntılarıyla çözüyorlar, çok iyi anlatıyor, ama soru bankası niteliğinde değil çok soru yok yani. alsan memnun kalırsın öyle bir kitap :)

vuuuvvvvv enterasan, ama ben pimpirikliyim ya saçıma bişey sürünce yıkamadan çıkamam herhalde birde saçlarım kuru zaten sizin adınıza sevindim.

kızlar bu haftam çok yoğun geçti çok soru çözdüğüm söylenemez ve çok yoruldum, yarın dinlenme maksatlı kaplıca ılıcaya gidicem kendime ödül vereyim dedim

bu arada özel yapım isimli sonsuzluk bilekliğim geldi pek beklediğim gibi çıkmadı ama güzel yine de fotosunu eklemeye çalıştım ama olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…