• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kızlar biri bana su kpss'ye kac gün kaldı cizelgesinin nasıl yapıldıgını söyleyebilir mi adım adım?

Topik acmıstım, ama beceremedim, bi de orada kpss cizelgesi yok :(

Nasıl yaptınız?

Günes sende var, anlatıver gari, ben de isterem :30: (Smile'a bak ya)

Hadi ben derse döndüm...Buralardayım.

Müzik de paylasayım;

[video=youtube;660lDnNsV8s]http://www.youtube.com/watch?v=660lDnNsV8s[/video]

Son düzenleme:
Kızlar yatıyorum ben, bugünlük bu kadar...Allah rahatlık versin...

Geceye cuk oturdu. İlk defa dinledim, buyrunuz;

[video=youtube;AE3RMVY2XFg]http://www.youtube.com/watch?v=AE3RMVY2XFg[/video]

carpe :3:
Vatandaslik videolarını indirdim:31: birde acik acik anlatmissin nasil indirecegimizi, cok tesekkurler:16: harikasin :46: en kisa zamanda izleyecegim insallah :31:
Bende bugün tarih calisacagim.. son iki konu kaldi, onlarda bi bitse tarihten bol soru çözme sürecine girecegim :16:

ben hazırladım kendime, epostanı yolla göndereyim canım.

Kızlar biri bana su kpss'ye kac gün kaldı cizelgesinin nasıl yapıldıgını söyleyebilir mi adım adım?

Nasıl yaptınız?

Müzik de paylasayım;

Günaydııııın kızlar,
Bu gün bi değişiklik yapayım Cumartesi Cumartesi çalışayım dedim :52: (Her cumartesi olduğu gibi :60:)
Dün gece şeytanın bacağını kırdım çalışıyorum dedim kiiiiiii, hiç tahmin etmediğimi bi misafirim gelmesin mi. Yurtta kalan bi arkadaş yurda geç kalmış, yatacak yer olarak da ben gelmişim aklına :53:
Sağolsun sabah 4'e kadar yatmayınca, yüzümü kızarttım veeee tatlım sen devam et ben yatıyorum dedim :52:
Bugün sersem gibiyim, sadece 62 soru çözdüm akşam :18:

Neyse haftaya inşallah telafi etcem hepsini, minimum 600 soru diye hedef koydum ama bakalım artık :31:

Hepinizi öpeeer, güzel verimli çalışmalar dilerim.

Nasıl yaptınız?

Müzik de paylasayım;

Hahahahaaa yerim ben o smile'ı yaaa. :30: Ey Yarabbim :52:

Kuzucum o takip çizelgesini çözebilmek için 3 gün uğraşmıştım :53: Ama çözdüm kiiiii :34:

Kullanıcı kontrol paneline giriyorsun, oradan sol taraftan profili düzenle diyorsun. Mousunu iyice aşağı indiriyorsun.
Çizelge alanını buluyorsun. Aşağılarda azcık.

Sonra kuzum yeni bir sekme açıyorsun. Yeni sekmende,
Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan istediğin bir siteye giriyorsun. Orada birsürü örnek çizelgeler var. Kilo, sınav, mezuniyet, evlilik vs. gibi bişiler işte. ordan beğendiğin çizelgeyi hazırlıyorsun, o sana tarih filan soruyor zaten. En son çizelgeni hazırladıktan sonra linkini kopyalayıp, kullanıcı kontrol panelinde daha önce açtığımız
Çizelge kısmına yapıştırıyorsun.

Değişiklikleri kaydet diyor, ardından Güneşçiğine kokulu bir öpücük gönderiyorsun.

Hadyi öperim kuzum :38:

ben hazırladım kendime, epostanı yolla göndereyim canım.

Yollayım canım, evlilik cizelgesi gördüm sende ama? :26:

carpe :3:
Vatandaslik videolarını indirdim:31: birde acik acik anlatmissin nasil indirecegimizi, cok tesekkurler:16: harikasin :46: en kisa zamanda izleyecegim insallah :31:
Bende bugün tarih calisacagim.. son iki konu kaldi, onlarda bi bitse tarihten bol soru çözme sürecine girecegim :16:

Rica ederim canım :51: Youtube'da cok video var kpss ile ilgili, işimize yarayanları indirebiliriz bu sekilde :8::8::7:

Günaydııııın kızlar,
Bu gün bi değişiklik yapayım Cumartesi Cumartesi çalışayım dedim :52: (Her cumartesi olduğu gibi :60:)
Dün gece şeytanın bacağını kırdım çalışıyorum dedim kiiiiiii, hiç tahmin etmediğimi bi misafirim gelmesin mi. Yurtta kalan bi arkadaş yurda geç kalmış, yatacak yer olarak da ben gelmişim aklına :53:
Sağolsun sabah 4'e kadar yatmayınca, yüzümü kızarttım veeee tatlım sen devam et ben yatıyorum dedim :52:

Neyse haftaya inşallah telafi etcem hepsini, minimum 600 soru diye hedef koydum ama bakalım artık :31:

Kuzucum o takip çizelgesini çözebilmek için 3 gün uğraşmıştım :53: Ama çözdüm kiiiii :34:

Kullanıcı kontrol paneline giriyorsun, oradan sol taraftan profili düzenle diyorsun. Mousunu iyice aşağı indiriyorsun.

Tickerfactory.com, lilypie.com, daisypath.com ve baby-gaga.com'dan istediğin bir siteye giriyorsun. Orada birsürü örnek çizelgeler var. Kilo, sınav, mezuniyet, evlilik vs. gibi bişiler işte. ordan beğendiğin çizelgeyi hazırlıyorsun, o sana tarih filan soruyor zaten. En son çizelgeni hazırladıktan sonra linkini kopyalayıp, kullanıcı kontrol panelinde daha önce açtığımız

Değişiklikleri kaydet diyor, ardından Güneşçiğine kokulu bir öpücük gönderiyorsun.

Ben de günlük soru sayısı kotası koymustum kendime güya, ama dün Murat yayınlarının arkadastan aldıgım tarih soruları var, inanılmaz zor...Harita bilgisi+tarih sıralama bilgisini yorumlattırıyor sorular...Onları cözeyim dedim, bir ton yanlıs cıktı, harita bilgim kıttır benim. Hop konu okumaya bu sefer eksigim deyip...Vakit gitti bi sürü...:ssz: Çalıstıgım bitirdigim konular bunlar ya. İnsanın morali cöküş yasıyor.

Canım bir deniyeyim ben onu.:emir_bebek:

Ben yanlış anlamışım, baya excelde çizelge oluşturdum gün gün ama o işinize yarar yolliyim bakın. pr0gram gibi bişey :)

Elfmetcim günaydın,
senin çizelge nasıl bişi canım?

Yollayım canım, evlilik cizelgesi gördüm sende ama? :26:

Rica ederim canım :51: Youtube'da cok video var kpss ile ilgili, işimize yarayanları indirebiliriz bu sekilde :8::8::7:

Ben de günlük soru sayısı kotası koymustum kendime güya, ama dün Murat yayınlarının arkadastan aldıgım tarih soruları var, inanılmaz zor...Harita bilgisi+tarih sıralama bilgisini yorumlattırıyor sorular...Onları cözeyim dedim, bir ton yanlıs cıktı, harita bilgim kıttır benim. Hop konu okumaya bu sefer eksigim deyip...Vakit gitti bi sürü...:ssz: Çalıstıgım bitirdigim konular bunlar ya. İnsanın morali cöküş yasıyor.

Canım bir deniyeyim ben onu.:emir_bebek:

Ben yanlış anlamışım, baya excelde çizelge oluşturdum gün gün ama o işinize yarar yolliyim bakın. pr0gram gibi bişey :)

Güzel olmuş elfmetim...Kalan günü bile eklemişsin, cok sevdim. Kullanabilirim belki bunu da, tesekkür ederim :16:

Yeni geldim sayılır kızlar dısarıdan, bir iki saat oldu...Yemek yedim, simdi birazdan oturacagım derse...Gene buralarda olacagım.

Güzel olmuş elfmetim...Kalan günü bile eklemişsin, cok sevdim. Kullanabilirim belki bunu da, tesekkür ederim :16:

Yeni geldim sayılır kızlar dısarıdan, bir iki saat oldu...Yemek yedim, simdi birazdan oturacagım derse...Gene buralarda olacagım.

rica ederim canım bende buralardayım, konu dinliyorum. ondan sonra test çözeceğim. iyi çalışmalar.

Günaydııııın kızlar,

Tüm kokulu öpücükler senin annem, becerdim...:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

rica ederim canım bende buralardayım, konu dinliyorum. ondan sonra test çözeceğim. iyi çalışmalar.

Kolay gelsin kuzum...

Günes yazdı gerci ama, ben tekrar yazayım son kısımda sıkıntı yasadım ama cözdüm. Buraya yazayım, baskaları da yapmak ister belki.

Kullanıcı kontrol paneli--> Profil düzenle --> En alttaki ''çizelge'' kutucugundaki bosluk.

Ben daisypath sitesinden yaptım. Siteyi baska bir sekmede actık.

Üst tarafta ''create'' e tıkla.
(Orada kategoriler var, hangi kategoriden önemli degil yaptıgın sanırım, ben ''holidays''--->''Hallowen'' dan yaptım.)

Atıyorum ''graduation'' ı tıkladık.

''Full size ticker'' ı sec.

Birinci adım diyor, sol taraftan taban seciyorsun. Secilimi yaptıktan sonra ikinci adıma geciyor.

onu da secince üçüncü adım (tarih ekleme) ye geliyor sıra. ''Display how long until you graduate'' e tıkla ve 5 temmuz 2014 seklinde degistir orayı. Bir altında ''Optional settings'' e gel. ''Enter your personal text here...'' yazan yeri sil, kendi notunu ekle. ''Öl kpss'' gibi :35: Hemen altında ''until I graduate'' var, sil ve ''kpss'' yaz.

Şimdi sag taraftaki next'e tıkla. For websites--->image URL tıkla.

Link gelecek, o linki kopyala ve kk'da az önce actıgın ''cizelgedeki bosluga'' yapıstır, alttan tamamla...

:55::55::55::55::55:

Sağolun canlar bende yaptım o olayı :) sınavdan sonra da bebeşim olunca onu takip ederim :)

tüm kokulu öpücükler senin annem, becerdim...:10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Kolay gelsin kuzum...

Günes yazdı gerci ama, ben tekrar yazayım son kısımda sıkıntı yasadım ama cözdüm. Buraya yazayım, baskaları da yapmak ister belki.

Kullanıcı kontrol paneli--> profil düzenle --> en alttaki ''çizelge'' kutucugundaki bosluk.

Ben daisypath sitesinden yaptım. Siteyi baska bir sekmede actık.

üst tarafta ''create'' e tıkla.
(orada kategoriler var, hangi kategoriden önemli degil yaptıgın sanırım, ben ''holidays''--->''hallowen'' dan yaptım.)

atıyorum ''graduation'' ı tıkladık.

''full size ticker'' ı sec.

Birinci adım diyor, sol taraftan taban seciyorsun. Secilimi yaptıktan sonra ikinci adıma geciyor.

Onu da secince üçüncü adım (tarih ekleme) ye geliyor sıra. ''display how long until you graduate'' e tıkla ve 5 temmuz 2014 seklinde degistir orayı. Bir altında ''optional settings'' e gel. ''enter your personal text here...'' yazan yeri sil, kendi notunu ekle. ''öl kpss'' gibi :35: Hemen altında ''until ı graduate'' var, sil ve ''kpss'' yaz.

şimdi sag taraftaki next'e tıkla. For websites--->image url tıkla.

Link gelecek, o linki kopyala ve kk'da az önce actıgın ''cizelgedeki bosluga'' yapıstır, alttan tamamla...

:55::55::55::55::55:

günaydn bayanlar :) bol bol ders çalışmalı bir gün diliyorum sizlere :) şimdi ders başına oturuyorum ve video izleyeceğim , konu bitirmek için :):12:

slm kızlar :34: bayadır giremiyorum gruba zamanım oldunda geçmişi okucam bu aralar herşeyden soyutlamış duurmdayım kendimi :43:
cnm ders çalışmak istemiyor ilk günlerdeki hevesim isteğim kaçmış gibi silkinmeye ihtiyacım var galiba :50:

Merhaba çalışkan kızlar :) uzun zamandır aranızda yoktum bir taraftan düğün hazırlıkları ,açıköğretim sınavları,iş güç derken pek vakit bulamadım.

Ben hızlandırılmış Kpss önlisans kursuna yazılmaya karar verdim geçmi kaldım bilmiyorum ama anca fırsat buldum :14:

Sizin önerebileceğiniz özellikle Bursada iyi bir dershane varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

selam kızlar 2 gündür heves ediyorum çalışmaya eşimden fırsat yoktu
onu bugün sepetledim dışarı ben oturdum ders çalıştım
hem konuları tekrar ettim takıldığım yerlere baktım hemde 120 coğrafya sorusu çözdüm ohh içim rahatladı
ay eskiden ne güzel çalışıyordum ne oldu bana yaa :(
neyse şu önümdeki cumayı atlatıp dr den güzel haberler alsam iyice toparlayıp kaldığım yerden devam edicem
ay dua edin kızlar bana ya

bence biter bende dersanemdeki hocamı beğen miyorum evde video larda n kitaplardan çalışıyorum o açığı kapatıyorum canım çalış sorusunu çöz bu çok ii yapacak seni ve ayrıca hergün bir testte olsA PARAĞRAF ÇÖZ CANM BEN ÇOK FAYDASINI GÖRÜYORUM HATTA BU GÜN DENEME SINAVIM VARDI GENELDE BENM TÜRKÇEM ÇOK KÖTÜYDÜ 10-15 ARASINDA Kİ DÜŞÜN OKADAR KÖTÜYDÜ AMA BÜGÜN 22 NET YAPTIM DEDİĞİMİ 2 GÜN OLSUN DENE BENCE...:nazar: BAKTIN İŞE YARADI DEVAM ET CANIM:) BU SIRADA SINAVLARDAN KAÇ NET YAPIYOSUN CANIM:nazar:

ELFMET CANIM BU KISIM NE OLUYOR BEN YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN BİLMİYORUM MALESEF :(AÇIKLARMISIN LÜTFEN BANADA:(:18::nazar:

Sağolun canlar bende yaptım o olayı :) sınavdan sonra da bebeşim olunca onu takip ederim :)

Kpss sonrası bebek hayalleri, vays :16: İnsallah su zorlu dönemi bir an önce atlatır, yapmak istediklerimizi yaparız hepimiz...

slm kızlar :34: bayadır giremiyorum gruba zamanım oldunda geçmişi okucam bu aralar herşeyden soyutlamış duurmdayım kendimi :43:
cnm ders çalışmak istemiyor ilk günlerdeki hevesim isteğim kaçmış gibi silkinmeye ihtiyacım var galiba :50:

Canım bir haftada toparlayabilirsin, yeter ki program yap, bi de uygula elbet...Benim de kacırdıgım yerler var, hepimizin var, toparlayacagız hepberaber...

Merhaba çalışkan kızlar :) uzun zamandır aranızda yoktum bir taraftan düğün hazırlıkları ,açıköğretim sınavları,iş güç derken pek vakit bulamadım.

Ben hızlandırılmış Kpss önlisans kursuna yazılmaya karar verdim geçmi kaldım bilmiyorum ama anca fırsat buldum :14:

Sizin önerebileceğiniz özellikle Bursada iyi bir dershane varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim :16:

Hosgeldin tekrar...:8: Bursalı degilim, ama ihtiyacın, yargının, pegemin her yerde kolu var canım...Bakacaksan bunlardan birine bakabilirsin...Bursalı olmayandan anca bu kadar...<3

Gec kalmadın, benim arkadasım hızlandırılmıs kursla, üstelik calısarak 90 üstü aldı (üstelik lisanstan), su an memur...5 ay bir senenin yarısı hemen hemen...Aslında biz mi abartıyoruz ne? :) Panikliyoruz...

selam kızlar 2 gündür heves ediyorum çalışmaya eşimden fırsat yoktu
onu bugün sepetledim dışarı ben oturdum ders çalıştım
hem konuları tekrar ettim takıldığım yerlere baktım hemde 120 coğrafya sorusu çözdüm ohh içim rahatladı
ay eskiden ne güzel çalışıyordum ne oldu bana yaa :(
neyse şu önümdeki cumayı atlatıp dr den güzel haberler alsam iyice toparlayıp kaldığım yerden devam edicem
ay dua edin kızlar bana ya

İyi etmissin, canım senin neyin var?

ELFMET CANIM BU KISIM NE OLUYOR BEN YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN BİLMİYORUM MALESEF :(AÇIKLARMISIN LÜTFEN BANADA:(:18::nazar:

Benim anlattıgım seyi soruyorsan, mesajlarımızın altındaki ''kpss'ye kac ay ve gün kaldıgını gösteren çizelge''nin nasıl yapıldıgı canım...

Ben güncellere bakim...

Selam canlar insallah iyisinizdir...
Ben bugun soru cosdum 2 haftalik bi program yaptim mutfagima asdim esimlede anlastik her aksam rapor vericem. hos esim calismami pek istemiyo ama ekonomik ozgurluk ayri bisey bence her ne kadar para ihtiyacin olmasada...
İnsallah emegimizin karsiligini alirizzz
oglusum uyumak uzre bu saat oldu annesi ders calisacak ya uyumadi daha:(
Bol calismali bi hafta olur insallah..

Back