- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- 53
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.961
Günaydın arkadaşlar,
Oyyy mis miss Ben de öperim kuzum çok beğendim. Elifmet de yapmış, güle güle kulanın inşallah.
Güle güle kullan kuzum benim, inşallah bebişi takip ettiğini de görürüz.
Ben bu hafta yazamadım kuzum, inşallah haftaya yazayım. Bu hafta 100 soru filan olmuştur zaten :18:
Oyyy kendine gel Güneş, silkelen toparlan çabuk.
Maşallah canım, ne güzel. İmrendim vallahi Darısı başıma inşallah
Evet yaa Pamuk yok hala, ben de mesaj atmıştım geçenlerde ama cevap vermedi hala. Kuzum, inşallah sağlığı sıhatı yerindedir.
Yahu ben ne zaman rahatlıycam, ne zaman oturup bi çalışcam. Dün yine eve gittim saat 11, 1'e kadar çalıştım yattım. Sabah işe yetişeceğim içi çok da geç yatamıyorum. Ooof of
Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar,
Tüm kokulu öpücükler senin annem, becerdim...
Oyyy mis miss Ben de öperim kuzum çok beğendim. Elifmet de yapmış, güle güle kulanın inşallah.
Sağolun canlar bende yaptım o olayı :) sınavdan sonra da bebeşim olunca onu takip ederim :)
Güle güle kullan kuzum benim, inşallah bebişi takip ettiğini de görürüz.
ÖNCE GENEL OLARAK YAZIYIM : SORU SAYILARINIZI İSTİYORUM BUGÜN SON GÜN... YARIN ÖĞLENE KADAR YAZIN GEÇEN HAFTAKİ SORU SAYILARINIZI http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426:16:
banada bu topikler yardımcı oluyor şevk alıyorum :) listeye soru sayımı falan yazıcam diye...
bol çalışmalı haftalar şimdiden :)
Ben bu hafta yazamadım kuzum, inşallah haftaya yazayım. Bu hafta 100 soru filan olmuştur zaten :18:
Oyyy kendine gel Güneş, silkelen toparlan çabuk.
bugün 300 soru çözdüm toplamda, yarın dersanem var uyucam, görüşmek üzere....
bu arada pamuk yok uzun süredir, onun hakkında endişelenmeye başladım, hiç bu kadar uzatmazdı, duyanların görenlerin buraya bilgi vermesini rica ediyorummm
Maşallah canım, ne güzel. İmrendim vallahi Darısı başıma inşallah
Evet yaa Pamuk yok hala, ben de mesaj atmıştım geçenlerde ama cevap vermedi hala. Kuzum, inşallah sağlığı sıhatı yerindedir.
Yahu ben ne zaman rahatlıycam, ne zaman oturup bi çalışcam. Dün yine eve gittim saat 11, 1'e kadar çalıştım yattım. Sabah işe yetişeceğim içi çok da geç yatamıyorum. Ooof of
Hepinize iyi çalışmalar arkadaşlar,