- 16 Eylül 2013
- 1.435
- 349
- 198
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.941
ÖNCE GENEL OLARAK YAZIYIM : SORU SAYILARINIZI İSTİYORUM BUGÜN SON GÜN... YARIN ÖĞLENE KADAR YAZIN GEÇEN HAFTAKİ SORU SAYILARINIZI http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426:16:
Tatlım iyi yapmışsın, bende videolarla gidiyorum 1 hafta tatil vardı dersanem salı başlıyor, hocalar iyi anlatıyor ama meselem erken bitirip bol soru çözmek. deneme netlerim benimde düşük ama yavaş yavaş yükseliyor :)
Carpe Diemcim anlatmış tatlım sağolsun, yavaş yavaş çözersin hepsini merak etme
Dualarım hep sizlerle canım, soru sayını bekliyorum bu arada, ben bugün 70 tarih çözdüm
Selam canım, inşallah programın düzenli bir şekilde devam ettirirsin,
banada bu topikler yardımcı oluyor şevk alıyorum :) listeye soru sayımı falan yazıcam diye...
bol çalışmalı haftalar şimdiden :)
Tatlım iyi yapmışsın, bende videolarla gidiyorum 1 hafta tatil vardı dersanem salı başlıyor, hocalar iyi anlatıyor ama meselem erken bitirip bol soru çözmek. deneme netlerim benimde düşük ama yavaş yavaş yükseliyor :)
bence biter bende dersanemdeki hocamı beğen miyorum evde video larda n kitaplardan çalışıyorum o açığı kapatıyorum canım çalış sorusunu çöz bu çok ii yapacak seni ve ayrıca hergün bir testte olsA PARAĞRAF ÇÖZ CANM BEN ÇOK FAYDASINI GÖRÜYORUM HATTA BU GÜN DENEME SINAVIM VARDI GENELDE BENM TÜRKÇEM ÇOK KÖTÜYDÜ 10-15 ARASINDA Kİ DÜŞÜN OKADAR KÖTÜYDÜ AMA BÜGÜN 22 NET YAPTIM DEDİĞİMİ 2 GÜN OLSUN DENE BENCE... BAKTIN İŞE YARADI DEVAM ET CANIM:) BU SIRADA SINAVLARDAN KAÇ NET YAPIYOSUN CANIM
Carpe Diemcim anlatmış tatlım sağolsun, yavaş yavaş çözersin hepsini merak etme
ELFMET CANIM BU KISIM NE OLUYOR BEN YENİ ÜYE OLDUĞUM İÇİN BİLMİYORUM MALESEF AÇIKLARMISIN LÜTFEN BANADA:18:
Dualarım hep sizlerle canım, soru sayını bekliyorum bu arada, ben bugün 70 tarih çözdüm
selam kızlar 2 gündür heves ediyorum çalışmaya eşimden fırsat yoktu
onu bugün sepetledim dışarı ben oturdum ders çalıştım
hem konuları tekrar ettim takıldığım yerlere baktım hemde 120 coğrafya sorusu çözdüm ohh içim rahatladı
ay eskiden ne güzel çalışıyordum ne oldu bana yaa
neyse şu önümdeki cumayı atlatıp dr den güzel haberler alsam iyice toparlayıp kaldığım yerden devam edicem
ay dua edin kızlar bana ya
Selam canım, inşallah programın düzenli bir şekilde devam ettirirsin,
banada bu topikler yardımcı oluyor şevk alıyorum :) listeye soru sayımı falan yazıcam diye...
bol çalışmalı haftalar şimdiden :)
Selam canlar insallah iyisinizdir...
Ben bugun soru cosdum 2 haftalik bi program yaptim mutfagima asdim esimlede anlastik her aksam rapor vericem. hos esim calismami pek istemiyo ama ekonomik ozgurluk ayri bisey bence her ne kadar para ihtiyacin olmasada...
İnsallah emegimizin karsiligini alirizzz
oglusum uyumak uzre bu saat oldu annesi ders calisacak ya uyumadi daha
Bol calismali bi hafta olur insallah..