• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kizlar mrb
topigimiz durgun gibi. malum cocuk olunca yazamiyorum ama takipteyim okuyorum tektek. guness cim actigin topigi okudum inan bana cok etkilendim kendimi buldum sanki yazilarinda allah her daim yolunu ve ufkunu acik etsin.
Busra nerelerdesin cnm ya ozledik seni. vallahi agustostan beri senle bu topikle cok guzel ve guclu bi sekilde motive oluyorummm
kizlar ya ben mati geoyu turkceyi bitirdim tarihtende osmanli bitmek uzere ama sorun tarihhh cokmu yavas gidiyorum anlamadim guya subatta bitecek soru cozecektim hep ama cocuk evisi cok yoruluyorum vijdanim hic rahat degil yas 29 olacak :(( evhanimi olarak kalmak istemiyorummm

Kızlar sunu paylasıp sigara-kahve ikilisine sıgınıp pesine derse devam edecegim...

[video=youtube;6c6_lecPRsU]http://www.youtube.com/watch?v=6c6_lecPRsU&list=RDH4nFaV_tzvI[/video]

Canım sıkkın biraz. İyi ki varsınız, varlıgınız mutlu ediyor beni, benim gibisiniz hepiniz. Hepimizin derdi ortak...

Duman...Panik yapınca insan cuvallıyor, sakin olmak lazım...

sa kızlar nasılsınız.. nasıl gidiyor çalışmalarınız..
lisanslar için 5ay kaldı. inşALLAH kazasız belasız geçer :50:

İnşallah...

Kızlar günaydın hepinize, bir seyler yiyorum, sonrasında oturacagım hemen calısmaya...

Ögleden sonra bankaya gidebilirim ama...O ara gidecek :P

Güncellere bakim.

Pamık nerelerdesin annem? :5:

İnşallah...

Kızlar günaydın hepinize, bir seyler yiyorum, sonrasında oturacagım hemen calısmaya...

Güncellere bakim.

deneme çözdüğünüzde güncelleri bir kağıda not alın..
ben kartvizitten küçük sarı kağıtlara arkalı önlü yazmıştım. kese gibi bişi vardı onu içine koymuştum..
yolda gidip gelirken bazen tv izlerken bakıyodum..

ben kartvizitten küçük sarı kağıtlara arkalı önlü yazmıştım. kese gibi bişi vardı onu içine koymuştum..

cok iyi fikir:46:
Guncellere son bi iki ay kala mi baksam diyordum ama deneme sinavlarinda onlari bos biraktikca sinirleniyorum :41:

hiç şansım yok deme bana göre de benim hiç şansım yok ama durum şöyle dershane deki hoca program yaptı bunun üstüne çıkmaya çalışarak çözmeye çalışsam da genelde böyle çünkü konuları çok çabuk unutuyorum en çok da tarihi o yüzden hepsini bir götürmeye çalışıyorum ama şu da bir video 2,5 saat felan her gün oturup izlemiyorum soruları çözmeden önce bir ders için 1 saat ayırıyorsam bunun 15 dk. konuya şöyle bir bakıyorum sonra 45 dakika ne çözebilirsem sonrasında gece yatmadan vaktim kalırsa ekstra çalışıyorum.

Canım maşallah :nazar: Ne güzel planlamışsın herşeyi. Ben de konuları hemen unutuyorum :1: Ama yatmadan önce okumak gerçekten çok faydalı. Benim en büyük sıkıntım sabah 9 akşam 6 çalışıyor olmam. Akşamları bi 3 saatim kalıyor, o da yemek, bulaşık duş vs. olmazsa. Tabi bi de tam saatimde çıkabilirsem :31:
Desteğin için teşekkürler canım arkadaşım, yine de pes etmiyorum inşallah. Sizlerin sayesinde motivasyonum tavan yine :15:

Kizlar mrb
topigimiz durgun gibi. malum cocuk olunca yazamiyorum ama takipteyim okuyorum tektek. guness cim actigin topigi okudum inan bana cok etkilendim kendimi buldum sanki yazilarinda allah her daim yolunu ve ufkunu acik etsin.
Busra nerelerdesin cnm ya ozledik seni. vallahi agustostan beri senle bu topikle cok guzel ve guclu bi sekilde motive oluyorummm
kizlar ya ben mati geoyu turkceyi bitirdim tarihtende osmanli bitmek uzere ama sorun tarihhh cokmu yavas gidiyorum anlamadim guya subatta bitecek soru cozecektim hep ama cocuk evisi cok yoruluyorum vijdanim hic rahat degil yas 29 olacak :(( evhanimi olarak kalmak istemiyorummm

Merhaba Dumancım, çok özletme kendini :34:
Diğer konudaki desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım, 'Kendimi Buldum Sanki Yazılarında' kısmını okuyunca duygulandım gerçekten. Rabbim hepimizin yolunu ve ufkunu açık etsin inşallah :17:
Ben de tarihte seninle aynı fikirdeyim canım, ne yaparsam yapayım sanki hep yerimde sayıyorum :31: ama sanırım tarihin pekişmesi için bu gerekli.
Ben işten şikayetçiyim ama seninkileri okuyunca ev, eş, çocuk :53: Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar sunu paylasıp sigara-kahve ikilisine sıgınıp pesine derse devam edecegim...

[video=youtube;6c6_lecPRsU]http://www.youtube.com/watch?v=6c6_lecPRsU&list=RDH4nFaV_tzvI[/video]

Canım sıkkın biraz. İyi ki varsınız, varlıgınız mutlu ediyor beni, benim gibisiniz hepiniz. Hepimizin derdi ortak...

Duman...Panik yapınca insan cuvallıyor, sakin olmak lazım...

Ne oldu tatlım, neyin var senin?

Ooooy 5 ay mııııı :18:

İnşallah...

Güncellere bakim.

Ben de işlerimi biraz hafiflettim. Ayıptır söylemesi ikindi namazımı kılınca birazcık soru çözcem ofiste :12::12::12:
Evet yafu Pambıııııııııııık, nerdesin gel artık :31:

Aaa çok iyi fikirmiş gerçekten. Ne güzel olur Asmunikal, teşekkürler :34:

slm kızlar bu aralar çok zorlanıyrm ders çalışırken sadece gün içinde ne soru çözebilirsem o
çok yorgunum bu da çok etkiliyor dikkatimi
o yüzden 2 gündür sallaım dersleri kısmetse haftasonu dinlenip ders çalışıcam öpüyorum hepinizi

Evet canım kapatılmış ne yazıkki.

İnsanların etkilenme ihtimaline karşı kapatılmış :53:

O derece kötü yani :1:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzuuuuum, Allah razı olsun. Dualarını esirgeme :)

Uzun süredir bu topiğin sessiz takipçilerindenim okulla alakalı sorunlarınızı felanda bılıyordum konunuzuda onunla alakalı sanmıstım okuyunca cok mutlu oldum sızın adınıza Rabbim malı dilediğine ilmi ise dileyene verirmiş yani insanların etkilenmesi gibi bir sebebten kapatılması gercekten çok komik :)Dini konular haricinde hiçbirkonuda etkilenmiyor bu insanlar herhalde :) her konuyu acabılıyoruz çünkü :)Rabbim içindeki huzuru aşkı artırsın inşallah :)

Ve dersanem yarıyıl tatılıne gırdı kızlar 1 hafta ben ne durumdayım diye bakıyorum ama bakmak ıstemıyorum hiiiç durum cok vahiiim :( tarih biteli 2 ay oldu en cok calıstgm dersken denemede yerlerdeyimm :( matten bi sürü ders kacırdım eksıklerımı calısıp soru cozmem lazım.türkçe derslerine katılmıyorum cunku hocamızdan hıc memnun degılım baslayalı 1 ay oldu bi tane soru cozmuslugum yokk turkceden.1 hafta yetermi sizce bu eksiklere :((

Uzun süredir bu topiğin sessiz takipçilerindenim okulla alakalı sorunlarınızı felanda bılıyordum konunuzuda onunla alakalı sanmıstım okuyunca cok mutlu oldum sızın adınıza Rabbim malı dilediğine ilmi ise dileyene verirmiş yani insanların etkilenmesi gibi bir sebebten kapatılması gercekten çok komik :)Dini konular haricinde hiçbirkonuda etkilenmiyor bu insanlar herhalde :) her konuyu acabılıyoruz çünkü :)Rabbim içindeki huzuru aşkı artırsın inşallah :)

O zaman öncelikle hoşgeldin aramıza arkadaşım. Aslında hep aramızdaymışsın sen arkadaşım, bizimle birlikte yola devam etmek istersen mutlu oluruz.
Güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim, gerçekten içimdeki bir boşluk doldu. Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallah, dualarınızı da esirgemeyin.
Konunun kapatılması konusunda kapatan yöneticiyle iletişime de geçtim ama dini bir konu olması yeterliymiş kapatılması için. :53:İnsanlar en özel hayatlarını paylaşıyor, her türlü içerik var bazı alanlarda. Her türlü etkilenmeye önlem alınmalı madem diye de aklımdan geçirmedim değil :52:
Rabbim hepimizin içindeki huzuru arttırsın inşallah, şu cümleyi kurarken bile içimden bir coşkuyla kopup geliyor çok şükür :17:

Ve dersanem yarıyıl tatılıne gırdı kızlar 1 hafta ben ne durumdayım diye bakıyorum ama bakmak ıstemıyorum hiiiç durum cok vahiiim :( tarih biteli 2 ay oldu en cok calıstgm dersken denemede yerlerdeyimm :( matten bi sürü ders kacırdım eksıklerımı calısıp soru cozmem lazım.türkçe derslerine katılmıyorum cunku hocamızdan hıc memnun degılım baslayalı 1 ay oldu bi tane soru cozmuslugum yokk turkceden.1 hafta yetermi sizce bu eksiklere :((

Yooo :20: Ümitsizliğe düşme kuzum. Tarih hepimizin en dertli olduğu ders galiba :1: Ama şunu açıkça söyleyebilirim, Ösym'nin sorularında şüpheye yer olmuyor. Daha kesin sorular olur, acaba mı lara yer bırakmamak için defalarca kontrol edilir. Nitekim çıkmış sorulara baktığımızda bunu daha rahat anlayabiliriz. O yüzden bu kadar çalıştıktan sonra boşa gideceğini zannetmiyorum, aynı azimle devam etmek lazım.

Çalışıyor musun evde misin bilmiyorum canım ama, eğer evdeysen rahatlıkla toparlarsın 1 haftada. Yok çalışıyorsan biraz daha fedakarlık gerekecek sanırım. Bizim de 2 haftaydı sömestr tatilimiz, dün ikinci döneme başladık biz. Coğrafyayı baştan alıp ekonomik coğrafyaya kadar, tarihi de baştan alıp Balkan savaşlarına kadar getirdim. Eminim daha iyisini yapabilirsin.

(Yani bi de tatil olmasaymış, ben tam bir tembel tenekeymişim :1:)

slm kızlar bu aralar çok zorlanıyrm ders çalışırken sadece gün içinde ne soru çözebilirsem o
o yüzden 2 gündür sallaım dersleri kısmetse haftasonu dinlenip ders çalışıcam öpüyorum hepinizi

Zeytincim ateş almaya mı geldin, hemen gösterip kaçmışsın güzel yüzünü :53:
Ben de saldım baya aslına bakarsan, hatta şimdi ofiste başlıyorum çalışmaya inşallah.

Aynı performansını bekliyorum kuzum, biz de seni çok öpüyoruz :38:

tarihten korkuyordum :26:simdi tarih calismaktan zevk aliyorum:ssz: ama su vatandasligi nasil halledecegim bilmiyorum:63:

Canım maşallah :nazar: Ne güzel planlamışsın herşeyi. Ben de konuları hemen unutuyorum :1: Ama yatmadan önce okumak gerçekten çok faydalı. Benim en büyük sıkıntım sabah 9 akşam 6 çalışıyor olmam. Akşamları bi 3 saatim kalıyor, o da yemek, bulaşık duş vs. olmazsa. Tabi bi de tam saatimde çıkabilirsem :31:
Desteğin için teşekkürler canım arkadaşım, yine de pes etmiyorum inşallah. Sizlerin sayesinde motivasyonum tavan yine :15:

Merhaba Dumancım, çok özletme kendini :34:
Diğer konudaki desteğin için çok teşekkür ederim arkadaşım, 'Kendimi Buldum Sanki Yazılarında' kısmını okuyunca duygulandım gerçekten. Rabbim hepimizin yolunu ve ufkunu açık etsin inşallah :17:
Ben de tarihte seninle aynı fikirdeyim canım, ne yaparsam yapayım sanki hep yerimde sayıyorum :31: ama sanırım tarihin pekişmesi için bu gerekli.
Ben işten şikayetçiyim ama seninkileri okuyunca ev, eş, çocuk :53: Allah yardımcın olsun canım.

Ne oldu tatlım, neyin var senin?

Ooooy 5 ay mııııı :18:

Ben de işlerimi biraz hafiflettim. Ayıptır söylemesi ikindi namazımı kılınca birazcık soru çözcem ofiste :12::12::12:
Evet yafu Pambıııııııııııık, nerdesin gel artık :31:

Aaa çok iyi fikirmiş gerçekten. Ne güzel olur Asmunikal, teşekkürler :34:

Allah kabul etsin canım :nazar:, konunun kapanması cok fena oldu...Zaten fikrimi yazmıstım oraya...Ben de kılamasam bile, en azından okuyacagım, bu hafta icin degil, ama haftaya baslayabilirim inşallah...:16:

Aslında gece calısma saati yapıyorduk 11'de. O güzel fikirdi, bu gece buralarda olacagım:32:

Canım hedef koy kendine, program yap geceli gündüzlü, bitirebilirsin bence. :emir_bebek:

tarihten korkuyordum :26:simdi tarih calismaktan zevk aliyorum:ssz: ama su vatandasligi nasil halledecegim bilmiyorum:63:

Vatandaslık için birkac sayfa önce video paylastım ben canım, onlara bak mutlaka...Bir de x yayınlıcılıgn ince bir kitabını aldım, 3 lira bir seydi, ondan bakıyorum. Haftaya bitirecegim o kitabı, bir günü ona ayırdım.

Kecelerin manyak güzel bu arada:nazar:

Canım denmelerinizdeki güncelleri buraya ekleyin kısa kısa...Bunlar word notu olacak sonrasında, ben denemelerden ve günlük gazetelerden, eksik geldigini hissettigimde haberlerden, bazen de ek bilgileri buraya ekliyorum. Hatta dershanenin kitabından da ekledim yarısını. (tamamlayacagım)

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=654156&page=11

Katılım artarsa elimizde hicbir yerde olmayan bir not olacak bu, katılınız efenim :16:

Son düzenleme:
Zeytincim ateş almaya mı geldin, hemen gösterip kaçmışsın güzel yüzünü :53:
Ben de saldım baya aslına bakarsan, hatta şimdi ofiste başlıyorum çalışmaya inşallah.

Aynı performansını bekliyorum kuzum, biz de seni çok öpüyoruz :38:

canım bu akşam soru çözmeyle tekrar başlıyrm çalışmaya
yeter bu kadar tembellik:)
carpe canım girebilirmiym gece neti açamıyrm ama bende akşam çalışıyor olucam
gün içinde bol soru çözdüm ama akşam devam etmeliyim

güneşim yoğundum bugün birde o arada soru çözmek için didindim:D

carpe tatlim x yayinciligin ders notlari bende de var.. sence vatandaslik icin ordan calismak yeterli mi:26: ben pegemden çalışıyorum ama çok sıkıcı :63: kitabi elime alasim gelmiyor:19: x yayincilik renkli ve ince olmasi sebebiyle daha sevilesi:1:

canım bu akşam soru çözmeyle tekrar başlıyrm çalışmaya
yeter bu kadar tembellik:)
carpe canım girebilirmiym gece neti açamıyrm ama bende akşam çalışıyor olucam
gün içinde bol soru çözdüm ama akşam devam etmeliyim

güneşim yoğundum bugün birde o arada soru çözmek için didindim:D

Temam canım...Ben buralarda olacagım bundan sonra aksam yemekten sonra simdiki gibi acık bırakacagım calısırken, ama kendi kendine offline oluyor, ona bir cözüm getiremedim hala :55:

carpe tatlim x yayinciligin ders notlari bende de var.. sence vatandaslik icin ordan calismak yeterli mi:26: ben pegemden çalışıyorum ama çok sıkıcı :63: kitabi elime alasim gelmiyor:19: x yayincilik renkli ve ince olmasi sebebiyle daha sevilesi:1:

Yeterli olmaz sanırım canım, oradan okuyarak biraz, o attıgım videoları izleyerek denemede yaptıgım net iyiydi buna dayanarak dedim. Benim elimdeki en yeni kitap pegem, vatandaslık dersini en son alacakmısız, o sebeple önce bir temel olusturayım dedim, sonra ben de pegemden calısacagım (bir ara ondan biraz okudum, ama ben de sıkıldım sen gibi, içinden cıkamadım, yazayım dedim, cok vakit gidecekti...) vatı.
x yayıncılık konsantre halde biraz, ama temel seyler var gibi...Bir de oturup bir günde okunabilir, incecik bir sey zaten. :36:

[video=youtube;3V1Lov1U9mU]http://www.youtube.com/watch?v=3V1Lov1U9mU[/video]

Şunu paylasıp ders calısıyorum <3

Kızlar bu arada yarın tiyatroya gidiyorum, bu haftalık ödül verdim kendime. :ssz:

Buralardayım...Hadi kolay gelsin hepimize. :24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::24::2 4::24::24::24:

Back