• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Arkadaşlar ben geldim,

Uzun bir süredir yoktum. Bu süreç biraz sancılı biraz keyifli geçti. Hayatımda çok radikal kararlar aldım, yahut almaya çalıştım. Hala sancıları devam ediyor. Rabbim hidayet versin inşallah.

Sözün özü kaldığım yerden devam arkadaşlar..
Geçmişi okuyamadım, vaktim olursa gün içinde okuyacağım.

Hepinize başarılar dilerim.

:34:

Güneşciiimmm hoş geldin canım. O kararlar hepimize lazım oluyor bazen. Umarım senin için hayırlı olur sonuçları. Bu aralar motivasyonumuz çok düşük. Yavaş yavaş kendimize gelmeye çalışıyoruz biz de.

Öyle oluyor gibi canım, panik olmustum, calısmaya ilk basladıgımda ales cıkmıs sorulardan cözüyordum o zaman cok uzun zaman alıyordu, ama zamanla düzeliyor, düsünmen gelisiyormus dedigin gibi...Hocamla konustum bugün bu arada..

Tamam can can, ara ara o kararları almamızı saglayan seyler yasıyoruz hepimiz. Su yasıma kadar anladıgım hayat habire bastan baslamak...Önemli olan motive olup yılmamak, çünkü motive olabilenler basarıyı yakalıyor, bu yüzden kendimizi ufak tefek seylerle motive edip, kimseyi umursamadan, hatta bizi üzen kişi, olayları etrafımızdan uzaklastırarak elimizden geldigince yolumuza devam etmemiz lazım.

Ben de aldıgım radikal kararı uygulamak için hocanın yanına gittim bugün, temmuza kadar sadece rakamları haline yoluna koyacagım. Bu dönem jüriye cıkmayacagımı dedim hocaya. Zaten ben anca haziran gibi bitirebilirmisim, öyle dedi, o zaman da kpss'ye 1 ay kalıyor, cok yerinde bir karar vermisim kızlar. Kendimi takdir ettim, aslında en basından komple bıraksaymısım, 2012'de belki de simdiye atanmıstım. Çok sevdigim birinin lafı su; ''Olmusla ölmüşe care yok''. Her sey kader aslında.

Aslına bakarsanız, vicdan mı yaptı nedir bilmem ama, rakamların büyük kısmını incelemiş (hepsini degil:) ) eksikleri yaptırmıs, ama elbette haziran dedi, hatta temmuzdan sonra yaparsam da eylülde bitiremezmisim. Yani kpss'den sonrası yaptıgımda tezim benim yüksek 3,5 senede bitmiş olacak. :)) Buna da sükür diyorum, biliyorsunuz, yazmıstım, komple bırakacaktım aslında.

İçimi döktüm epey uzun yazmısım, hocayla konusunca rahatlamıstım, iyiydim aslında, ama aksamdan beri epey üzgünüm ve bugün calısmak istemiyorum, güzel bir seyler yapacagım kızlar. Yarın bomba gibi olacagım :16:

Elbette güncelleri yazacagım ama simdi <3

Güncel topigimizi okuyun mutlaka yazmasanız bile, ben en son denemede 1 tane fire verdim bu topik sayesinde.

Bu arada Çagdas Türk ve Dünya Tarihi için Meb'in 2013 kitabını buldum (sayfanın 21. basamagında, yanındaki meb kutucuguna tıklayınca, direk tıklayınca kendi iniyor) Bence en güvenilir kaynak bu, asıl kaynak olarak kullanılabilir. En azından söyle bir okumamız lazım, dershane kitaplarından calıstıktan sonra ya da birlikte. (256 sayfa)
http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_do...-ders-kitaplari-pdf_764505_gorme_engelli.html

Şunları da paylasmak istiyorum; bunlar sayesinde de denemede 1 yanlısım cıktı vatdan. (Üstelik sadece x yayıncılıgın kitabından okumustum biraz sadece, soru cözmedim henüz dershanede baslamadı cünkü vat)

Vatandaşlık 650 soru videoları
http://www.youtube.com/watch?v=2K2lQdiB6Xo
http://www.youtube.com/watch?v=vQBv3xALxqw
http://www.youtube.com/watch?v=kf9fo2F6Vkw
http://www.youtube.com/watch?v=idR5pRycCfQ

Bu videoları indirebilirsiniz de, Yolunu söylüyorum;

Deneme amaclı videomuz şu link olsun. (Güzel bir müzik videosu) http://www.youtube.com/watch?v=f0YOb5IC1js

1. adım videoyu tıklayıp acın.
2. adım adres cubugundaki linki şu şekilde degiştirin
http://www.ssyoutube.com/watch?v=f0YOb5IC1js
(Yani iki tane s ekledik, baska bir sey yapmadık)
3. adım enterlayın
4. adım karsınıza indirme bölümü gelecek, sag taraftaki mp4 360p kısmına tıklayın
5. adım videonuz iniyor su an

Afiyet olsun :ssz:

Gidip güncellere bakayım ve yazayım..

Bu da size;

Favori gaz sarkım;

[video=youtube;6NzeQkBuxNE]http://www.youtube.com/watch?v=6NzeQkBuxNE[/video]

Canım hocanla görüşmen beklediğin kadar kötü değilmiş, çok sevindim. Paylaşımların da çok güzel. çok teşekkür ederiz.

canım hoşgeldin özlettin kendini yaff :) sık sık buralardaydın birden gittin merak ettik... neler oldu çabuk anlat bakemm...:34:

Elfmetciiiim hoşbuldum :17: teşekkür ederim. Çok ilginç olaylar oldu hayatımda kuzum yaa, manevi anlamda çok şey kattı, sonra bazı konularda vijdan azaplarım başladı. Hala içinden çıkabilmiş değilim ama mücadele ediyorum. Şuan çok uzun olur ama birkaç gün içinde bu olaylar ile ilgili bi topik açıp yardım istiycem. O zamana kadar sürpriz olsun :34:

güneş nerelerdesin sen güzel kararlar almış olmana sevindim
hakkında hayırlısı cnm

Zeytinciiiiiiiim, canım yaa. Sorma başıma neler geldi, ne buhranlar ne müjdeler. Neyse geçiyor inşallah. Bir derdim var kısmına yazcam inşallah, ordan da yardımlarınızı beklerim.

Sizler nasılsınız bu arada Elfmetim, Zeytinim, Carpe Diemim :34:
Bu arada Pamuk da mı yok :26:

carpe cnm güzel videolar eklemişsin
vatandaşlığa geçtiğimde pekiştirmek için süper olacak
artık yavaştan da geçmem lazım unutucam diye pek çalışmadığım çünkü çalıştıklarımı elimde soru bankam olmadığı için unuttum zaten kaynaklarımda pek güzel değildi yeni aldıklarımla hafta sonu giriş yapıyorum artık
nisan 1 de işten çıkmış ve rahatlamış bir şekilde matematiğe el atıcam
zaten sadece anladıklarıma çalışıcam hepsine çalışsam da zaman sorunu olacağını düşündüğümden yapamam boşuna vakit kaybederim
bari bildiklerime çalışayım:D

türkçeden çok az soru çözüyorum dilbilgisinde sıkıntım var dinlediğiniz video varmı kızlar
uzaktan eğitimde hoca üstün körü anlamış

Ben de Vatandaşlığı erteliyorum sürekli kuzum. Başlamak lazım artık :31:

Rica ederim canım...

O zaman şöyle yapabilirsin, o topikte hemen hemen günlük, bazen birkac gün birlestirilmiş günceller var. Onları bir deftere yazabilirsin bastan sona. Ben de word haline getirirken yazacagım tekrar...

:ssz:

Edit; Valla canım kacıyordum gitmekten yanına, yüzünü göresim yoktu, cesaretimi toplayıp gittim sonunda. Kötü karsılamadı, onun yüzünden pek cok seyden geri kaldıgımın farkında zaten, öyle anladım ben.

Carpe Diemcim Merhaba,

Okul konusunu bu şekilde gönlünün ve aklının da razılığıyla, gönül ferahlığıyla kapatmana çok sevindim. Gerçekten çok iyi olmuş canım. Geçmiş olsuuuuun :34:
Canım ne güzel videolar eklemişsin öyle teşekkürler. SS youtube olayını da çok sevdim. Program kurmaya gerek yok yani :52:

Bu arada ben güncelleri de çok ihmal ettim, :18: İnşallah orası ile de ilgilenmeye başlıycam.

Arkadaşlar bu şekilde birden yok olmamda sadece yaşadıklarım etkili değildi. Şehir dışına da çıktım, telden giremedim. Tele program indirdim ama KK mobil uygulaması çok kötü ne yazıkki, siyah bir ekran var hiç bişi yok :50:

Neyse beni affedin, hepinizi çok seviyorum :38:

Bu arada birazcık çalıştım bu süreçte, hemen kendimi toparlamam lazım.

Başarılaaar ...:nazar:

Güneşciiimmm hoş geldin canım. O kararlar hepimize lazım oluyor bazen. Umarım senin için hayırlı olur sonuçları. Bu aralar motivasyonumuz çok düşük. Yavaş yavaş kendimize gelmeye çalışıyoruz biz de.

Ebissssciiim merhaba,
Çok teşekkür ederim canım benim, hoşbuldum. Vallahi gözümde tüttünüz anlatamam. Çok özledim :17:

Evet baya bi düşmüş motivasyon :50: Ben de çok farklı değilim. Bugün yeni bir başlangıç olsun inşallah, tüm kuzucuklarımı çalışmaya davet ediyoruuuum :64::24:

güneşciğim konu açınca link yaz buraya takip eelim fikir veririz balım
pamuk daha yok evet :( özledik onu da
bende birkaç günür motivasyon dşüklüğünden şikayet ediyordum ama bugün toparladım kendimi işi gücü bıraktım 2 saat ders çalıştım 4 gibi devam edicem

Elfmetciiiim hoşbuldum :17: teşekkür ederim. Çok ilginç olaylar oldu hayatımda kuzum yaa, manevi anlamda çok şey kattı, sonra bazı konularda vijdan azaplarım başladı. Hala içinden çıkabilmiş değilim ama mücadele ediyorum. Şuan çok uzun olur ama birkaç gün içinde bu olaylar ile ilgili bi topik açıp yardım istiycem. O zamana kadar sürpriz olsun :34:

Zeytinciiiiiiiim, canım yaa. Sorma başıma neler geldi, ne buhranlar ne müjdeler. Neyse geçiyor inşallah. Bir derdim var kısmına yazcam inşallah, ordan da yardımlarınızı beklerim.

Sizler nasılsınız bu arada Elfmetim, Zeytinim, Carpe Diemim :34:
Bu arada Pamuk da mı yok :26:

Ben de Vatandaşlığı erteliyorum sürekli kuzum. Başlamak lazım artık :31:

Carpe Diemcim Merhaba,

Okul konusunu bu şekilde gönlünün ve aklının da razılığıyla, gönül ferahlığıyla kapatmana çok sevindim. Gerçekten çok iyi olmuş canım. Geçmiş olsuuuuun :34:
Canım ne güzel videolar eklemişsin öyle teşekkürler. SS youtube olayını da çok sevdim. Program kurmaya gerek yok yani :52:

Bu arada ben güncelleri de çok ihmal ettim, :18: İnşallah orası ile de ilgilenmeye başlıycam.

Arkadaşlar bu şekilde birden yok olmamda sadece yaşadıklarım etkili değildi. Şehir dışına da çıktım, telden giremedim. Tele program indirdim ama KK mobil uygulaması çok kötü ne yazıkki, siyah bir ekran var hiç bişi yok :50:

Neyse beni affedin, hepinizi çok seviyorum :38:

Bu arada birazcık çalıştım bu süreçte, hemen kendimi toparlamam lazım.

Başarılaaar ...:nazar:

Can can sıkıntın neyse burada da paylas linki, merak ettim dogrusu..

Rica ederim bu arada...

Okula gelince yeter dedim bu kadar...İçim rahat canım, elimden geleni yaptım ben...Artık onunla cok fazla ugrasabilecegimi sanmıyorum.

Hosgelmişsin tekrar:16:

Son düzenleme:
$DSC00499.jpg $DSC00500.jpg

Kızlar size iki sorum var tarih.

:51:

güneşciğim konu açınca link yaz buraya takip eelim fikir veririz balım
pamuk daha yok evet :( özledik onu da
bende birkaç günür motivasyon dşüklüğünden şikayet ediyordum ama bugün toparladım kendimi işi gücü bıraktım 2 saat ders çalıştım 4 gibi devam edicem
Kuzuuuuuuuum balın çok mutlu oldu valla :17:
Damam yazcam inşallah :34: atarım linki.
Zeytinciğim ben de çok saldım elime kitap aldığım yok, biri beni silkelesin. Bugün ofiste işim çok yoğun olmayacak gibi, en az 3 saat çalışmak istiyorum. Bu arada arkadaşlar yediiklimin coğrafya ve tarih soru bankalarını indirdim. 2012 baskı, taramaları da çok iyi değil ama ofiste iş görüyor. Geçen hafta sürekli çözüyordum. Zeytinim sen seversin, gönderiyim mi sana :34:
İsteyen arkadaşlar özelden maillerinizi atıverin size zahmet :54:

Can can sıkıntın neyse burada da paylas linki, merak ettim dogrusu..

Rica ederim bu arada...

Okula gelince yeter dedim bu kadar...İçim rahat canım, elimden geleni yaptım ben...Artık onunla cok fazla ugrasabilecegimi sanmıyorum.

Hosgelmişsin tekrar:16:

Tekrar hoşbuldum Kuzuum, damam ilk fırsatta yazcam kuzum. Zaten birileri ile konuşmaya çok ihtiyacım var bu konuda.
Okul konusunda bu kadar rahatlamana gerçekten çok sevindim canım benim, hadi o zaman çok çok çalışalım :52:

Ben yorum bile yapamadım bu sorulara, çok mu uzaklaşmışım ben :14:

Kızlar soru çizelgemizi oluşturmuş bulunmaktayım, bildirimlerinizi bekliyorummm...
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=684426&p=33591683#post33591683

Soru çözme çizelge işini Güness arkadaşımız yapacaktı ama bu aralar görünmüyor, işleri yoğun sanırım, geldiğinde kendisine devredebilirim, bu aralar salmış durumdaydım, belki bu şekilde topik açarsak hırslanırız diye düşündüm, haftanın birincilerini de seçeceğiz, böylelikle yarış ederde çok soru çözeriz inşallah :1:

Aaaaaaaa Elfmetciim :38:
Çoook sevindim görünce, ellerine sağlık. Hemen inceleyeceğim.
Canım çok incesin çok teşekkür ederim, sana zahmet olmazsa devretmene gerek yok. Benim işlerim bazen çok yoğunlaşıyor, vijdan azabı çekiyorum sonra :17:

canım daha fazla çözdüğüm oluyor ama genelde türkçe 50 soru matematik 30-40 soru tarih 70-80 soru vatandaşlık 50 soru civarı

Aaaaay maşallah Patruskacım, bunların hepsini 1 günde mi yapıyorsun :26: Ben tek bir konuya odaklanıyorum, onunla ilgili 100 bazen 150 soru çözebilirsem çok mutlu oluyorum. Ama bunu akşamları işten geldikten sonra yapıyorum. Gün içinde müsait olursam ki daha 1-2 kez oldum :1: o zaman ofiste de çalışıyorum.

Ooooy benim hiç şansım yok galiba :14:

Bazı günler hiç kitap yüzü açmadan bitiyor :14:
Seinfeld dizisini izledin mi? oradaki Jerry Seinfeld. çok eski bir dizi :1: ve çok komik

Ayyy evet ben hatırladım o filmi Kaizencim, çoook komikti :52:

Carpe Diem gel annem, ben sana izletirim :52:

bebeğim ben de bunu farkettim üstündeki yükü alayım dedim, çalışıyorsun ya insan uygun olamıyor bazen kendimden biliyorum... benim şuan ev işinden başka işim olmadığı için sıkıntı olmaz. ama yetemediğim yerde yardımlarınızı beklerim tabiki. merakla yeniliklerini bekliyorum bu arada :)

Canım çok incesin çok teşekkür ederim, sana zahmet olmazsa devretmene gerek yok. Benim işlerim bazen çok yoğunlaşıyor, vijdan azabı çekiyorum sonra :17:

Aaaaay maşallah Patruskacım, bunların hepsini 1 günde mi yapıyorsun :26: Ben tek bir konuya odaklanıyorum, onunla ilgili 100 bazen 150 soru çözebilirsem çok mutlu oluyorum. Ama bunu akşamları işten geldikten sonra yapıyorum. Gün içinde müsait olursam ki daha 1-2 kez oldum :1: o zaman ofiste de çalışıyorum.

bebeğim ben de bunu farkettim üstündeki yükü alayım dedim, çalışıyorsun ya insan uygun olamıyor bazen kendimden biliyorum... benim şuan ev işinden başka işim olmadığı için sıkıntı olmaz. ama yetemediğim yerde yardımlarınızı beklerim tabiki. merakla yeniliklerini bekliyorum bu arada :)

Çook teşekkür ederim kuzum benim, gerçekten bazen gün içinde 5 dakika bile oturmadan akşam ettiğim günler oluyor. Çok sağol kuzum :17:

Damam, sen haber et yeter ki :34:

Aaaaa beğen butonu yok mu olmuş :53:

:52::1::55:

Canım konunu okuyacagım simdi linkini attıgın.:ssz:

Okul beni cok oyaladı, ama en azından suna sükrediyorum lab asamasıyla cok fazla ugrasmayacagım artık. (Bitti sanmıstım, yazmıstım hatırlarsanız, neyse :) ) Bu da su demek oluyor; yazacagım sadece, istatistik yapıp sonuc yorumlayıp makalelerle destekleyip sonra jüri asamasına gelecek sıra. Bu yazma kısmını kpss'den sonra işe girsem bile aksamları yapabilirm, ama lab asaması öyle degildi, o yüzden pişman degilim ilk dönem labla ugrastıgıma. Ha eger komple gitseydi, emegime cidden cok yazık olacaktı, cünkü ben buraya kendi tezim dısında cok emek ettim, hatta tezime baslama önsartım bu emekti hocanın bana dayattıgı :7: Canını yedigim.

Not: Begen tusu sol yanda olim. :33: Ben de yeni kesfettim sayılır, yıldız gibi olan, mesaj şikayet tusunun yanında.

Canım konunu okuyacagım simdi linkini attıgın.:ssz:

Okul beni cok oyaladı, ama en azından suna sükrediyorum lab asamasıyla cok fazla ugrasmayacagım artık. (Bitti sanmıstım, yazmıstım hatırlarsanız, neyse :) ) Bu da su demek oluyor; yazacagım sadece, istatistik yapıp sonuc yorumlayıp makalelerle destekleyip sonra jüri asamasına gelecek sıra. Bu yazma kısmını kpss'den sonra işe girsem bile aksamları yapabilirm, ama lab asaması öyle degildi, o yüzden pişman degilim ilk dönem labla ugrastıgıma. Ha eger komple gitseydi, emegime cidden cok yazık olacaktı, cünkü ben buraya kendi tezim dısında cok emek ettim, hatta tezime baslama önsartım bu emekti hocanın bana dayattıgı :7: Canını yedigim.

Not: Begen tusu sol yanda olim. :33: Ben de yeni kesfettim sayılır, yıldız gibi olan, mesaj şikayet tusunun yanında.

Oooh oh geçmiş olsun kuzuuum :64: Hem emeklerin boşa gitmedi, hem de planlaman çok yerinde oldu :12::68:

Heeee beğen tuşu orda mıymış yaaw, ala ala. 2 gün gelmedik çok cahil kalmışım :53:

bebeğim yorum yapamadan konu kapatılmış, ama iyi niyetlerim ve dualarım seninle :34:

Evet canım kapatılmış ne yazıkki.

İnsanların etkilenme ihtimaline karşı kapatılmış :53:

O derece kötü yani :1:

Güzel dileklerin için teşekkür ederim kuzuuuuum, Allah razı olsun. Dualarını esirgeme :)

Son düzenleme:

hiç şansım yok deme bana göre de benim hiç şansım yok ama durum şöyle dershane deki hoca program yaptı bunun üstüne çıkmaya çalışarak çözmeye çalışsam da genelde böyle çünkü konuları çok çabuk unutuyorum en çok da tarihi o yüzden hepsini bir götürmeye çalışıyorum ama şu da bir video 2,5 saat felan her gün oturup izlemiyorum soruları çözmeden önce bir ders için 1 saat ayırıyorsam bunun 15 dk. konuya şöyle bir bakıyorum sonra 45 dakika ne çözebilirsem sonrasında gece yatmadan vaktim kalırsa ekstra çalışıyorum.

Back