2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Habertürk denemesini aldım bugün, unutan ve almak isteyen varsa hatırlatayım dedim :)
Saman kağıttan hiç hoşlanmıyorum aslında ama küçücük değil en azından sayfalar
:103:

Kuzu bu dedigini hemen ekliyorum güncellere...Notumuzda olsun.

Ekliyorum kuzu simdi, gördüm...

Tamam kuzu, bundan sonra öyle yapalım iyi fikir, birbirimizi itmemiz lazım...

Pamık...Arada ben de o ruh hali içine giriyorum, sonra cıkıyorum...Gecici emin ol, bir de su hocana söyle seni süründürmesin projede, böyle demeyeceksin elbette, daha kibar bir dille...Nefret ediyorum hocalardan.

Kaizencim merhaba izin verirsen ben de birkaç şey söylemek istedim. Öncelikle eşinin sana o lafları kötü niyetle söylemediğini çok iyi biliyorum. Öyle olsa çalışmana o kadar destek vermezdi. Şu konuda eşine hak verebiliriz ki bence de soru çözmelisin. Matematik inan kural ezberleyerek yapılan bir şey değil canım. Sürekli soru çözeceksin. Konuyu sadece bir defa veya iki defa veya en fazla üç defa çalış. Sonrasında soru çözmeye çalış. Konu çalıştıkça o matematik formülleri gözünde büyür emin ol. Ama soru çözebildiğini gördükçe o formüller kendiliğinden yerleşecek kafana artı daha da çok çözmek isteyeceksin. Çok düşünmem lazım yapabilmek için demişsin olsun çok zaman alsın. Sen soru çözmekten vazgeçme o süre kısalacaktır emin ol

Seni bütün bir hafta topikte de göremeyince çok yoğun olduğunu düşünmüştüm. Ama hem yoğunluğun yokmuş hem de çalışmamışsın. Hiç yakışıyor mu bize böyle şeyler? Hele ki topik sahibesi olarak sana hiç uymuyor böyle davranışlar pamukçum elfmet çok güzel şeyler söylemiş dene onları bakalım :) bak kaç senedir görüştüğün biri de var ve evlilik de istiyorsunuz artık. Atanmadan nasıl olacak bu iş? Haydi kalk hemencicik başla çalışmalarına. Ne kadar erken atanırsam sevdiceğime o kadar erken kavuşacağım diye düşün canım benim

Son düzenleme:

haklısın, sorulara yoğunlaşacağım, çözemesem de uğraşacağım
bugünü matematiğe verdim zaten, çok sıkılırsam kurtarıcım coğrafya
bugün şu çarpanlara ayırma özdeşliklerini kesin bitirmeliyim dediğin çok doğru özellikle şu özdeşliklere baktıkça gözümde büyüyor

büşra az önce dersaneden mesaj geldi puanim cok kötü.. moralim bozuldu:26: sanirim yazarak calismakla yanlis yapiyorum cok zaman kaybettim, bakmadigim birçok konu var nasil artacak bu puan

büşra az önce dersaneden mesaj geldi puanim cok kötü.. moralim bozuldu:26: sanirim yazarak calismakla yanlis yapiyorum cok zaman kaybettim, bakmadigim birçok konu var nasil artacak bu puan

konuları şubata en geç mart başına kadar bitireceksin değil mi?
tecrübeliler hep bu zamanlarda bitirin konuları, sonra da sadece soru çözün deneme çözün diyor ya, bence daha vaktimiz var

Son düzenleme:
konuları şubata en geç mart başına kadar bitireceksin değil mi?
tecrübeliler hep bu zamanlarda bitirin konuları, sonra da sadece soru çözün deneme çözün diyor ya, bence daha vaktimiz var

bitirmek amacim tabii matematik ve türkçe sorunum yok.. ama bu sozeller:44: biter insallah subata kadar.. daha az uyumaya baslayip, hobilerimle gecirdigim zamanlari da azaltmaliyim:26: yeterince calismadigimim farkindayim

Cok üzüldüm 64 aldigimi görünce esime karsi bi sucluluk hissettim.. bu sinava hazirlanmak icin isimi bıraktım. . Evin maddi yükü ona kaldı.. ama benim aldigim sonuca bak

kendime bugünde yıldızlı pekiyi veriyorum :) hadi sizin notlarınızı görelim kızlar

tatlım bozma moralini, inşallah düzelecek, benim denemelerim çoook düşük temelim yok, bu yıl çalışmaya başladım, konular bitmeden de kendimi deneyemiyorum full konu çalışıp soru çözüyorum, daha yolun başındayız...
bu arada bende bu yıl kpss için işi bıraktım. kazanmaktan başka şansımız yok. inşallah hallederiz. moralini yüksek tutmaya bak, bu çok önemli.

kendime bugünde yıldızlı pekiyi veriyorum :) hadi sizin notlarınızı görelim kızlar

yıldızlı pekiyi icin kac saat calismis olmak gerekiyordu:44:

Ben kendime 4 puan veriyorum bu puanlari hafta sonunda toplayayim bakayim, hafta hafta kendimi olceyim "naapiyorum" diyeyim

bu deneme bana ders oldu kpss' yi önem listemde biraz asagilarda birakmisim demekki.. stres yapmayayim derken geri plana atmisim.. gecem gündüzum olmaliydi.. öss' deki gibi.. neyse toparlayacagim kendimi

Ben de kendime 2 puan veriyorum bugün, yarına 4-5 olur umarım :)
Çok haketmişim gibi bir de film açtım. Neyse en azından moral olur yarına :)

Sizin hepinizi teek teeek yerimm beeennn
En büyük moral kaynağım oldunuz bu zorlu günlerimde, yanımdaki insanların yapamadığını yaptınız... İyiki varsınız meleklerimm iyikiiiii

sağol kuzum, en düşük atama puanının 89 olduğu bir bölümüm olduğundan bakmama gerek kalmadan aklıma geldikçe çalışma isteğim artıyor aslında ama bu aralar biraz bıkkınlık gelmişti herşeyden. Bugün biraz daha iyiydim canım. Tarih çalıştım, biraz da okul derslerine baktım. Sen de bu haftanın acısını çıkarmışsın bugün maşallah canım darısı başıma.
Bende de tükenmişlik sendromu başladı sanırım canım. Başlamadan bitirmeliyim. Yoksa benim de sonum psikiyatrist olacak. Tavsiyelerin için sağol tatlımm
Büşracım isteksizlik, dersten kopmalar herkste olur dönem dönem ama önemli olan toparlanmak. Hem okul hem kpss derken bunalmış olablrsn. Birkaç gün kendini sıkmadan çalışmayı dene sonra tam gazzzz devam
Haklısın canım. Hiç bir şey yapmadığım halde hem okulu hem kpssyi çok kafamda büyütüyorum. Sanırım ilk önce kafamda bitirmem gerekiyor bazı şeyleri. Teşekkür ederim desteğin için canımm

kıyama bana sibeliimmm
Toparlanmalıyım gerçekten kuzum, bugün az da olsa toparladım kendimi, biraz tarih baktım. Vicdanımın sızısı yavaş yavaş diniyor çalıştıkça.
Hayallerimizin peşinden gitmek nasip olur inşallah tatlımm.

Kuzucan, projem başlamadı ki daha. Bu hafta 3 gün okula gitmedim hatta. Zaten sorun da burada canım, hiç bir işim olmadığı halde çalışamıyorum, içimden sadece uyumak geliyor falan, bütün depresyon belirtilerini gösteriyorum anlayacağın. Ben de en yakın zamanda çıkarım inşallah bu ruh halinden canım.
Pınarıım, bu son söylediğin baya hırslandırdı beni. Ne güzel şeyler yazmışsın öyle tatlım, çok teşekkür ederim yanımda olup destek verdiğin için. Bugün yazdıklarınızı okuyup hemen ders başına geçtim, tarihe çalışmadan buraya gelmemeye söz verdim ve de başardım.
Verdiğin moral için çok teşekkür ederim kuzumm

Son düzenleme:

ilkayımm, ben optiğe genel kültürü işaretlemeyi unutmuşum o yüzden 60 puan geldi ama normalde genel yetenekten 50, genel kültürden 26 netim var. O da 77 gibi bir puana denk geliyormuş sanırım. Benim coğrafyayla vatandaşlık kurtardı genel kültürü canım. Sen daha onlara çalışmadığın için normal bence. Ve bu sayısal-sözel mantığın gelmesi kendi adıma çok kötü oldu, çok vakit alıyor ve normalde full çıkardığımız türkçe-matematiğin netlerini düşürüyor. İnşallah ilerleyen zamanlarda 80lere,90lara çıktığımız günleri de görürüz canım..

Pamukcum o kültür netine o puan imkansız.:26:

evet mantik sorularina hic bakmadan gectim.. sürem yeterse bakarim dedim ama kalan 4-5 dakikami matematikte ugrastigim halde yapamadigim, basit görünen "yapabilirim belki" diye ayirdigim 2 soruya ayirdim ve onlari yaptim.. mantiklar kaldi.. zaten denemenin geneline baktigimda toplamda sadece 80 soru isaretlemisim.. yani 40 bosum var

Senin gayet güzel gelmis baslangica göre calisma stilimi degistirecegim.. bir daha ki denemeye kadar böyle yapayim bakalim nasil olacak:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…