bir önceki mesajıma cevap yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum, o gün çok sinirlendim biraz da umudumu kaybetmiştim ama girip girip buradan bana cevaplarınızı okudukça kendime geldim
konuya ilk girdiğim zamanlar yazmıştım eşim aslında fazla destek veriyor, ben çalışırken yemeği yapıyor çayımı kahvemi getiriyor, neyeihtiyacım varsa gidip alıyor, tırım tırım dershane arıyor, bir kere sırf matematik için hocası en iyisiymiş diye matematik kursuna yazdırmıştı, araştırmış etmiş o kadar, ama sanırım o gün o da umudunu kaybetti, benim umutsuz bir şekilde matematiğin başında öfleyip püflememden fenalık gelmiş olmalı ona da.
çok formül var bunları ezberlemem lazım anlamıyorum, bu formülleri nasılaklımda tutacağım falan derken başladı yeter artık bırak şu formülleri soru çöz diye söylenmeye, daha konulardayım soru çözemiyorum, sadece konu sonlarındaki basit soruları çözebiliyorum
misal o konuyla ilgili ama direk öğrendiğim gibi soru çeşitlerinden sormazlarsa, evirip çevirip başka türlü sorarlarsa, o konuyu bitirmiş olmama rağmen çözemiyorum. çözsem bile çok düşünmem gerekiyor ve zaman bitiyor. denemelerde çok yavaş ilerliyorum.
neyse bakalım dediğiniz gibi umudumuzu kaybetmeyelim daha dört beş ay oldu, şubat başına kadar 42 gün var. şubat başı tüm konularımız bitmiş olsun