- 24 Mayıs 2013
- 786
- 169
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.361
Kızlar merhabaa
Ben bugün tarihi çağdaş tdt hariç hakan dede videolarıyla ikinci kez bitirdim. Yarın coğrafyayı bitirmeyi planlıyorum. Vatandaşlığı da bitirmiştim ama videolar çok etkili oluyor, coğrafyadan sonra vatandaşlığa başlarım diyorum. Bana vatandaşlık videoları için öneriniz var mı acaba?
Bi de 106 soru çözdüm tarihten. Artık devamı eve gidince inşallah.
Canım ne güzel, sen de iyi çalışmışsın. Daha sınav uzakken böyle aralar idare edilebilir bence. Önemli olan sınav yaklaşınca kopmadan, sıkılmadan çalışabilmek. O ara seni motive etmiştir umarım:)
Güneşciiimm nasılsın? Özelden mail adresimi göndersem bana da şu programı gönderebilir misin senin için problem olmayacaksa?
Bu arada fikir süper, soru bazlı da yapabiliriz bunu bence. sorular da kanaat notu olmaz mı :))
Sağol tatlım, iyiyim çok şükür. Olur tabii ki gönderirim, memnuniyetle
Canım o soru işini daha önce burda arkadaşlarla konuşmuştuk. Tablo halinde ders ders çözdüğümüz soruları ekleyeceğiz. Ama biraz daha ilerleyen dönemlerde demiştik. Konuları da bitirmiş oluruz diyorduk. Tabii yine de burda diğer arkadaşların da fikirini alalım. Talep çok olursa öyle de yapabiliriz. Sevgiler