2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Kızlar merhabaa

Ben bugün tarihi çağdaş tdt hariç hakan dede videolarıyla ikinci kez bitirdim. Yarın coğrafyayı bitirmeyi planlıyorum. Vatandaşlığı da bitirmiştim ama videolar çok etkili oluyor, coğrafyadan sonra vatandaşlığa başlarım diyorum. Bana vatandaşlık videoları için öneriniz var mı acaba?

Bi de 106 soru çözdüm tarihten. Artık devamı eve gidince inşallah.

Canım ne güzel, sen de iyi çalışmışsın. Daha sınav uzakken böyle aralar idare edilebilir bence. Önemli olan sınav yaklaşınca kopmadan, sıkılmadan çalışabilmek. O ara seni motive etmiştir umarım:)

Güneşciiimm nasılsın? Özelden mail adresimi göndersem bana da şu programı gönderebilir misin senin için problem olmayacaksa?:KK34:

Bu arada fikir süper, soru bazlı da yapabiliriz bunu bence. sorular da kanaat notu olmaz mı :))

Sağol tatlım, iyiyim çok şükür. Olur tabii ki gönderirim, memnuniyetle :KK16:

Canım o soru işini daha önce burda arkadaşlarla konuşmuştuk. Tablo halinde ders ders çözdüğümüz soruları ekleyeceğiz. Ama biraz daha ilerleyen dönemlerde demiştik. Konuları da bitirmiş oluruz diyorduk. Tabii yine de burda diğer arkadaşların da fikirini alalım. Talep çok olursa öyle de yapabiliriz. Sevgiler :KK16:

Pambığım sana zahmet;

Coğrafya, Türkiyenin Fiziki özellikleri
Tarih : Osmanlı Kuruluş, Yükselme, Kültür ve Medeniyet
Matematik: Mutlak Değer
Vatandaşlık Türk Anayasa Tarihi, Temel Hak ve Hürriyetler

ekleyebilir misin. Öperim :KK16:

Güneşşş fikrin çok iyi bence. Ancak beni biliyorsunuz 2 haftalık ara vermiştim kpss ye tez yüzünden. Sadece tezden aşırı sıkıldığımda bir ili test çözüyorum o kadar. İnşallah bu ayın sonuna bitmiş olacak tezim sonrasında finaller geliyor ama zorlayacaklarını düşünmüyorum şükür vizelerim de gayet iyi geldi :) o yüzden finalleri bahane etmeyeceğim ancak bu ayın sonuna kadar yani tezi teslim edene kadar iptal durumundayım ben. Ocak ayından itibaren Rabbim izin verirse hep yanınızda olcam çalışmalar konusunda. İkinci döneme dersim de yok zaten 3 dersim kaldı onlar da seçmeli :)

Canlarım ben geldim..
Ama hiç iyi gelmedim.:KK5: Bayadır girip yazamıyorum..
Biri benim kulağımı çeksin nolur.:KK5::KK5: Bu hafta benim için resmen koca bir sıfır'dı. Ne konu çalıştım ne test çözdüm.:KK50: (Sadece bugün vicdanımı rahatlatmak için 50 mat. sorusu çözdüm)
İşin kötü tarafı hiç bir bahanem yoktu.:KK50: Bu aralar içim çok sıkılıyor. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Sürekli uyuyorum. Eğer böyle devam edersem ciddi ciddi depresyona gireceğim. :KK5:
Beni bir sirkeleyin yoksa kpss yalan olacak.:KK58::KK58:

Canlarım ben geldim..
Biri benim kulağımı çeksin nolur.:KK5::KK5: Bu hafta benim için resmen koca bir sıfır'dı. Ne konu çalıştım ne test çözdüm.:KK50: (Sadece bugün vicdanımı rahatlatmak için 50 mat. sorusu çözdüm)
İşin kötü tarafı hiç bir bahanem yoktu.:KK50: Bu aralar içim çok sıkılıyor. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Sürekli uyuyorum. Eğer böyle devam edersem ciddi ciddi depresyona gireceğim. :KK5:

canım benim bu hafta bende bir şey yapmadım.misafirlerim geldi falan, bu hafta verimsiz geçti geçen hafta çok verimli çalışmıştım. kendi kendime avutuyorum işte kendimi. şuannn seni silkeliyorumm :) hadi kalk bakayım, diğer rakiplerimiz bizi geçmeden ders çalışmalıyız. bide atama puanlarına bak, yene işe yarar, sanırım.

Damam çok sevindim Nazım :)
Haydi gayret o zaman :KK66:

O zaman ben de bildirimde bulunayım.
Ben dün kendime 3 verdim :18:
Bu akşam 4 ve üzeri puan alcam, söz veriyorum. :KK6:

Ben dün 3lük bir öğrenciydim ama bugün 5i hakettiğimi düşünüyorum. :KK52: Öğlen ikiden akşam 7 ye kadar tarih çalıştım :KK76: :KK76:

ben bugün 5 saat çalıştım :) misafirlerim geldi ve yeni gittiler, birazdan ders çalışcam, girip durumumu bildireyim dedim.:KK15:

Canlarım ben geldim..

tatlım saydığın şeylerin hepsi bende de vardı sürekli uyumak bişey yapmak istememek hatta evden çıkmak istemiyordum bile evdekiler dalga geçiyordu şu televizyonda bi reklam varya tükenmişlik sendromu die ona yakalandın falan die :KK52: baktım olcak gibi dil psikiyatr gittim depresyondaymışım :KK43: yani anlican bunlar depresyon alameti o yüzden moralini çok bozmamaya çalış hatta biraz ara ver kafanı dağıt sağlam kafayla tekrar kaldın yerden devam et :KK45:
sen böyle çalışamıyorum bişey yapmıorum dedikçe daha kötü etkiler seni :KK4:

Kuzularıııııııııım;
Pambık, Zeytin, Carpe Diem, Naz61, Elfmet, Ebiss, Pantera, Patruska, Tuesba, Kaizen_, İlkay10, Pnr_, Asmunikal, Simay ve ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar bi fikrim geldi.
(Yahu biz baya kalabalık bi aile olmuşuz :KK1::nazar:)

Canlarım derim ki, şaka maka aylar geçti. Bakın kaldı 6 ay gibi bi süre. Konularımızı bildirimimiz bi düzene girdi. Tek tek uğraşmıyoruz, toplu halde pambığıma iletiyoruz.
Derim ki bi de günlük rapor verelim. Yani çok uzun tutmadan, okurken de fazla vakit almayacak şekilde. Kulak çekme operasyonu olmayacaksa beğenip geçelim, yok olacaksa o zaman alıntılayarak fırçalayıp geçelim :KK52:

Ben şöyle düşündüm, daha iyi fikirler olursa bekliyorum.

Örenğin günlük çalışma saatimiz 5 saat üzeri ise; Kendime bugün 5 puan verdim yazalım.
Yada 4 saat ve üzeri ise ; Kendime bugün 4 puan verdim. (Ama 5 saati geçmediysem)
.
.
.
.
En son 1 saat ve üzeri 1 puan
Veeeee hiç çalışmadıysam Ben dün Tembel Bir Teneke oldum :18: şeklinde.

Eğer 5 saat ve üzeri ve hatta çok verimli 6-7 saat filan olursa yıldızlı pekiyi verelim. :nazar:

Ne dersiniz :KK34:

En azından burdan yazmaya utanırım da çalışırım kendi adıma :KK52:

süper fikir günescim ben varım :KK52: bugün ve yarın tembel tenekeyim çünkü evde gün var :KK50:

kızlar şimdi siz yazınca benimde aklıma geldi bir ara bende de öyle haldeydim. sürekli uyuyup bişey yapmak istemiyodu canım. meğersem bende mi depresyondaymışım :KK43: neyse ki farkına varmadan geri çıkmışım. bu gibi durumda, kendi kendime konuşuyorum ben. Aynaya bakıyorum kendime soruyorum, " kızım sen napıyosun, bu hal ne kalk toparlan" diyorum. bide evde kimse yoksa "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diye bağırıyorum:KK1::KK1::KK1: televizyonda doktor söylemişti. bide ellerim avuç kısmını birbirine sürtçekmişsin, elektrik akımı iyi geliyormuş.
bazı zamanlarda plates yapıyorum, koşuyorum evde (koşu bandında) o zamanda kan dolaşımı hızlanıyor ve ister istemez kendine geliyorsun.
son bişey daha var. ruhsal olarak bunaldığımda, abdest alıyorum ve gerçekten çok faydalı kızlar... birinden biri uyuyodur, uygulayın işe yarar inşallah. bende bunlar işe yarıyor :):KK16::KK16:

Canlarım ben geldim..

Büşracım isteksizlik, dersten kopmalar herkste olur dönem dönem ama önemli olan toparlanmak. Hem okul hem kpss derken bunalmış olablrsn. Birkaç gün kendini sıkmadan çalışmayı dene sonra tam gazzzz devam :KK55:

dünü telefi ettim sanırım :) bugun 7 saat gibi çalıştım. kendime yıldızlı yıldızlı pekiyi veriyorum.:KK51::KK51::nazar::nazar::nazar:
yarın mat kursum var. erken yatıyım bari, uykum yok ama napıyım bilemedim :KK9::KK9:

kızlar şimdi siz yazınca benimde aklıma geldi bir ara bende de öyle haldeydim. sürekli uyuyup bişey yapmak istemiyodu canım. meğersem bende mi depresyondaymışım :KK43: neyse ki farkına varmadan geri çıkmışım. bu gibi durumda, kendi kendime konuşuyorum ben. Aynaya bakıyorum kendime soruyorum, " kızım sen napıyosun, bu hal ne kalk toparlan" diyorum. bide evde kimse yoksa "Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa" diye bağırıyorum:KK1::KK1::KK1: televizyonda doktor söylemişti. bide ellerim avuç kısmını birbirine sürtçekmişsin, elektrik akımı iyi geliyormuş.
bazı zamanlarda plates yapıyorum, koşuyorum evde (koşu bandında) o zamanda kan dolaşımı hızlanıyor ve ister istemez kendine geliyorsun.
son bişey daha var. ruhsal olarak bunaldığımda, abdest alıyorum ve gerçekten çok faydalı kızlar... birinden biri uyuyodur, uygulayın işe yarar inşallah. bende bunlar işe yarıyor :):KK16::KK16:

Şunlardan birini denemem lazım acilen :106:
Çok uyuşuk bi hal var bende de, bi başlasam devamı gelir biliyorum ama kalkıp başına oturamıyorum ki
:KK5:

Kuzularıııııııııım;
Pambık, Zeytin, Carpe Diem, Naz61, Elfmet, Ebiss, Pantera, Patruska, Tuesba, Kaizen_, İlkay10, Pnr_, Asmunikal, Simay ve ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar bi fikrim geldi.

Canlarım derim ki, şaka maka aylar geçti. Bakın kaldı 6 ay gibi bi süre. Konularımızı bildirimimiz bi düzene girdi. Tek tek uğraşmıyoruz, toplu halde pambığıma iletiyoruz.
Derim ki bi de günlük rapor verelim. Yani çok uzun tutmadan, okurken de fazla vakit almayacak şekilde. Kulak çekme operasyonu olmayacaksa beğenip geçelim, yok olacaksa o zaman alıntılayarak fırçalayıp geçelim :KK52:

Örenğin günlük çalışma saatimiz 5 saat üzeri ise; Kendime bugün 5 puan verdim yazalım.
Yada 4 saat ve üzeri ise ; Kendime bugün 4 puan verdim. (Ama 5 saati geçmediysem)
.
.
.
.

Eğer 5 saat ve üzeri ve hatta çok verimli 6-7 saat filan olursa yıldızlı pekiyi verelim. :nazar:

çok iyi düşümüşsünüz benimde motivasyonum bozuluyor bu hafta düzenli çalıştım diyemem. önceleri dersleri bir arada çalışıyordum. Türkçe bir konu sonra matematik sonra tarih gibi cografya gibi ama vazgeçtim türkçe bitti şimdi matematik çalışıyorum konu konu ama bundanda sıkıldım galiba. Bu hafta çok verimli çalıştım sayılmaz ama bugün 3 saat matematik çalıştı. oran orantı ebob ekok ama soru çözmedim 5 üzerinden 3 zayıf veriyorum kendime :KK43:(((

Canlarım ben geldim..

kıyamayızzz kiiiii sanaaaa :KK16::KK16::KK16:
amaa toparlanman lazım kuzummm
benimde çok dağıldıgım boşverdiğim anlar oluyo
miskin miskin yatarkenn kalk sibel yapman lazım diyorum !
hergün çok çalışamasam bileee vicdanım rahat etsin diye 2 sayfa ilerliceksem bile bakıyorum o bile kar diye..
vee kazandıgımı buradan gittiğimii düşünmek beni acaip hırslandırıyo zaten :KK53: :KK9:
hayaller güzeldir her zaman ! ama o hayallerin peşinden gitmek mesele :KK34:

günesss
güzel fikir sunmuşsun düzensiz çalışanlar napıcak nasıl not vericek ?
ben mesela iş yerinde çalışmaya başlıyorum müşteri geliyo ara ver tel çalar ara ver mail gelir cvplamak için ara ver işimi bitirip yine devam et yani 1 saatin tam 1 saati de çalışamıyorum :KK53:
orta halliii diyelimm en iyisiiii :KK37::KK9:

bir önceki mesajıma cevap yazan tüm arkadaşlara tek tek teşekkür ediyorum, o gün çok sinirlendim biraz da umudumu kaybetmiştim ama girip girip buradan bana cevaplarınızı okudukça kendime geldim :KK16::KK16::KK16::KK16:

konuya ilk girdiğim zamanlar yazmıştım eşim aslında fazla destek veriyor, ben çalışırken yemeği yapıyor çayımı kahvemi getiriyor, neyeihtiyacım varsa gidip alıyor, tırım tırım dershane arıyor, bir kere sırf matematik için hocası en iyisiymiş diye matematik kursuna yazdırmıştı, araştırmış etmiş o kadar, ama sanırım o gün o da umudunu kaybetti, benim umutsuz bir şekilde matematiğin başında öfleyip püflememden fenalık gelmiş olmalı ona da.

çok formül var bunları ezberlemem lazım anlamıyorum, bu formülleri nasılaklımda tutacağım falan derken başladı yeter artık bırak şu formülleri soru çöz diye söylenmeye, daha konulardayım soru çözemiyorum, sadece konu sonlarındaki basit soruları çözebiliyorum

misal o konuyla ilgili ama direk öğrendiğim gibi soru çeşitlerinden sormazlarsa, evirip çevirip başka türlü sorarlarsa, o konuyu bitirmiş olmama rağmen çözemiyorum. çözsem bile çok düşünmem gerekiyor ve zaman bitiyor. denemelerde çok yavaş ilerliyorum.

neyse bakalım dediğiniz gibi umudumuzu kaybetmeyelim daha dört beş ay oldu, şubat başına kadar 42 gün var. şubat başı tüm konularımız bitmiş olsun :KK4::KK4::KK4:

10 dan beri vatandaşlık çalıştım temel hak ve hürriyetler konusunu bitirdim soruları çözdüm :KK16:
öğleden sonra yasamaya başlıcam işim çıkmazsa eğer pamıgımm ekleeee mucuuu muccuuu :KK53::KK16:

Kuzularıııııııııım;

.
.
.
.

çok güzel bir fikir aslında ... elimden geldiğince girip günlük raporumu yazacağım ve mesela bu akşamdan başlayayım her bı akşamlar giremediğim oluyor onun dışında yazarım bende inşallah işe yarar kendi adıma söyleyeyim.

çok güzel bir fikir aslında ... elimden geldiğince girip günlük raporumu yazacağım ve mesela bu akşamdan başlayayım her bı akşamlar giremediğim oluyor onun dışında yazarım bende inşallah işe yarar kendi adıma söyleyeyim.

tamamdır akşamları bildireceğim
misal dün akşam kendime 4 puan vermiştim :KK34:

X