• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Canlarım ben geldim..
Ama hiç iyi gelmedim.:5: Bayadır girip yazamıyorum..
Biri benim kulağımı çeksin nolur.:5::5: Bu hafta benim için resmen koca bir sıfır'dı. Ne konu çalıştım ne test çözdüm.:50: (Sadece bugün vicdanımı rahatlatmak için 50 mat. sorusu çözdüm)
İşin kötü tarafı hiç bir bahanem yoktu.:50: Bu aralar içim çok sıkılıyor. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Sürekli uyuyorum. Eğer böyle devam edersem ciddi ciddi depresyona gireceğim. :5:
Beni bir sirkeleyin yoksa kpss yalan olacak.:58::58:
pamukşekerciğim bir arabende öyleydim ama şuanda toparladım depresif bir durumdu sanırm benimde sürekli uyumak istiyordum
hiçbir iş yapmak istemiyordum şuanda daha iyiyim ve iyi olmak zorundayım
işsiz kalmama az kaldı birdaha iş bulabilmem için memur olmam şart yoksa onca yıl okuduğum emeğim çöpe gidecek
bunları düşünüp motive ediyorum kendimi toparlanıyorum hemen sende moralini yüksek tut cnm

bitirmek amacim tabii:ssz: matematik ve türkçe sorunum yok.. ama bu sozeller:44: biter insallah subata kadar.. daha az uyumaya baslayip, hobilerimle gecirdigim zamanlari da azaltmaliyim:26: yeterince calismadigimim farkindayim:ssz:

Cok üzüldüm 64 aldigimi görünce:43: esime karsi bi sucluluk hissettim.. bu sinava hazirlanmak icin isimi bıraktım. . Evin maddi yükü ona kaldı.. ama benim aldigim sonuca bak:25:
daha çok var sınava toparlarsın cnm
henüz benimde bitiremediğim konular var ama acele etmiyorum diğer konuları iyice öğrenmeden de yeni konu eklemesi yapmıcam kendime

Kuzularım. Hakan dede videolarını isteyenlerden ricam özelden mesaj atmanız.:34: Geçmişte yazdıklarınızı görmüştüm ama şu an bulamadım:50: Hem özelden yollarsanız ben de maillerinizi bulmakta zorlanmam canlarım.:16: Çok yavaş yolluyor wetransfer. O yüzden yollamışken herkese toplu yollayayım.:16::16:
Bu arada güneşimm senin de mail adresini bekliyorum.:16:

pamuğum mail adresmi geçen sefer gönderemedim
mesaj kutun doluymuş şimdi denicem tatlım bana da gönderirsen videoları sevinirim

kızlar cumartesi günü için kendime kocamannn bir sıfır veriyorum
ama annem gelmişti yatıya kaldı
denmez ki şimdi kırk yılın başı gelmiş sen otur ben ders çalışıcam diye
pazar günü için de 3 veriyorum kendime çünkü saat 4 gibi gitti annem yemek ti ortalığı topla saat epey geç oldu ama vicdanım yatmaya el vermedi oturdum soru çözdüm karma hala yanlışlarım çıkıyor coğrafya ve tarihte sinir oluyorum kendime
yapılmaması gereken hataları yapıyorum

birde bu aralar çok dalgın ve unutkanım
2 sefer kapıda anahtarları unuttum
ist.da yaşasak kesin baımıza bir bela gelecekte Allahtan küçük yerdeyiz birşey olmuyor
karşı komşum salak dicek artık ilkinde getirdi ikinciyi umarım görmemiştir
herşeyi unutmaya başladım dikkatim çok dağınık

kızlar ben başak burcuyum, burcumun uğurlu sayı ve gününde mutabıkım :) ama renklerine dair farklı farklı şeyler var :1::1::1: uğurlu rengimden deri bileklik almak istiyordum ama bu gidişle alakasız bi renk alacağım :) içinizde başak olan olanlarınız varsa bu knuda bana yardımcı olabilirler mi :15::15:

Kuzularıııım,
3 gündür giremiyorum :50: işlerim çok yoğun, hatta hafta sonu bile çalıştım. Eksilerden daha alttayım, her türlü fırçayı da hakediyorum :14:

Cuma saat 23 e kadar ofisteydim, streste cabası
Cumartesi saat 21 e kadar yine çalıştım.
Pazar saat 19 a kadar yine çalıştım, eve gittiğimde yorgunluktan uyuyakalmaşım :14:
Ve ne yazıkki şuan yine mesai yapıyorum ve hafta sonuna kadar da yoğunluğum bitmeyecek gibi görünüyor.

Dün gece 3 gibi uyandım, 40 tane tarih sorusu çözdüm sonra yine uyuyakalmışım.

Yorgun ve uykusuzum, vijdan azabı çekiyorum, topiğimizi takip edemiyorum, evim çok kirlendi, yaklaşık 15 gündür dışarıda yiyorum içim kurudu resmen vs. vs.

Kendime 3 günlük sıfır veriyorum, hatta sıfır az gelir, eksili rakamlara doğru geçtim. -10 mesela

Bana dua edin arkadaşlar :14::14:

Ve bunları uzun uzun yazdım ki, hayatı daha düzenli ve az tempolu olan arkadaşlar benim durumumu göz önüne getirsin ve tembellik yapmasın lütfen :20:

Geçmişi okuyamadım arkadaşlar, fırsat olursa bugün okurum.

Hepinizi seviyorum, başarılar...

Kızlar merhaba; sanırım haftasonu çoğumuz kaytarmışız:34:
Benim İzmir'den arkadaşım geldi, cumartesi pazar kocaaa bir sıfırı hakettim. Bugün de coğrafya bölgeleri bitiriyim diyorum ama hiiiç istek yok içimde. Ofis de soğuk, büzüldüm koltukta oturuyorum. Bana gaz verecek güzeller aranıyor :)
:1::1::1:

Kuzularıııım,
3 gündür giremiyorum :50: işlerim çok yoğun, hatta hafta sonu bile çalıştım. Eksilerden daha alttayım, her türlü fırçayı da hakediyorum :14:

Cuma saat 23 e kadar ofisteydim, streste cabası
Cumartesi saat 21 e kadar yine çalıştım.
Pazar saat 19 a kadar yine çalıştım, eve gittiğimde yorgunluktan uyuyakalmaşım :14:
Ve ne yazıkki şuan yine mesai yapıyorum ve hafta sonuna kadar da yoğunluğum bitmeyecek gibi görünüyor.

Dün gece 3 gibi uyandım, 40 tane tarih sorusu çözdüm sonra yine uyuyakalmışım.

Yorgun ve uykusuzum, vijdan azabı çekiyorum, topiğimizi takip edemiyorum, evim çok kirlendi, yaklaşık 15 gündür dışarıda yiyorum içim kurudu resmen vs. vs.

Kendime 3 günlük sıfır veriyorum, hatta sıfır az gelir, eksili rakamlara doğru geçtim. -10 mesela

Bana dua edin arkadaşlar :14::14:

Ve bunları uzun uzun yazdım ki, hayatı daha düzenli ve az tempolu olan arkadaşlar benim durumumu göz önüne getirsin ve tembellik yapmasın lütfen :20:

Geçmişi okuyamadım arkadaşlar, fırsat olursa bugün okurum.

Hepinizi seviyorum, başarılar...

özledik seni :) bunaltma kendini al bi temizlikçi halletsin köşe bucak :) düzenli evde daha iyi çalışılıyor, dağınık evde insanında kafası karışıyor bişey yapmak istemiyor. Sen telafi edersin canım, ben sana güveniyorum. bizi de ayrıca motive ettin sağol. bugünden beri burç özelliklerime takmış bulunmaktayım. bu saate kadar oyalandım, şimdi kalkıyorum ve kendime gelmek için herşeyi yapıyorummm...
görüşmek üzere, hoş kalınnnnn :1::16::16::16:

Meleklerim, can yoldaşlarım,

Hadi bakalım bu bunalmış kuzunuza yazın notlarınızı da iyice bunalsın, bu gece uyumasın çalışsın.
Hem deee rapor edelim ki utancımızdan daha çok çalışalım :52:

Güneşşş fikrin çok iyi bence. Ancak beni biliyorsunuz 2 haftalık ara vermiştim kpss ye tez yüzünden. Sadece tezden aşırı sıkıldığımda bir ili test çözüyorum o kadar. İnşallah bu ayın sonuna bitmiş olacak tezim sonrasında finaller geliyor ama zorlayacaklarını düşünmüyorum şükür vizelerim de gayet iyi geldi :) o yüzden finalleri bahane etmeyeceğim ancak bu ayın sonuna kadar yani tezi teslim edene kadar iptal durumundayım ben. Ocak ayından itibaren Rabbim izin verirse hep yanınızda olcam çalışmalar konusunda. İkinci döneme dersim de yok zaten 3 dersim kaldı onlar da seçmeli :)

Merhaba Pnrım, kuzum sen özel durumundan bir kurtul inşallah, ardından seni motive etmek için de uğraşırız biz. Bak burda bir sürü meleğimiz var :34:

Canlarım ben geldim..
Ama hiç iyi gelmedim.:5: Bayadır girip yazamıyorum..
Biri benim kulağımı çeksin nolur.:5::5: Bu hafta benim için resmen koca bir sıfır'dı. Ne konu çalıştım ne test çözdüm.:50: (Sadece bugün vicdanımı rahatlatmak için 50 mat. sorusu çözdüm)
İşin kötü tarafı hiç bir bahanem yoktu.:50: Bu aralar içim çok sıkılıyor. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Sürekli uyuyorum. Eğer böyle devam edersem ciddi ciddi depresyona gireceğim. :5:
Beni bir sirkeleyin yoksa kpss yalan olacak.:58::58:

Pambığım ne oldu sana, aaaaaa hiç yakıştıramadım vallahi :20:
Güneşin azcık geç kaldı sana destek olmak için ama, sağolsun diğer meleklerimiz yardımcı olmuş. Yoksa ben silkeleyecektim :4:
Geçti dimi kuzum :34:

Ben dün 3lük bir öğrenciydim ama bugün 5i hakettiğimi düşünüyorum. :52: Öğlen ikiden akşam 7 ye kadar tarih çalıştım :32: :32:

Ooooy oy oy maşallah kuzuma :34:

süper fikir günescim ben varım :52: bugün ve yarın tembel tenekeyim çünkü evde gün var :50:

Seni gidi tembel teneke seniiiii :9:

çok iyi düşümüşsünüz benimde motivasyonum bozuluyor bu hafta düzenli çalıştım diyemem. önceleri dersleri bir arada çalışıyordum. Türkçe bir konu sonra matematik sonra tarih gibi cografya gibi ama vazgeçtim türkçe bitti şimdi matematik çalışıyorum konu konu ama bundanda sıkıldım galiba. Bu hafta çok verimli çalıştım sayılmaz ama bugün 3 saat matematik çalıştı. oran orantı ebob ekok ama soru çözmedim 5 üzerinden 3 zayıf veriyorum kendime :((((

3 de iyidir Ziraatcim, seni yıldızlı pekiyi'lerle görmek isteriz :34:

günesss
güzel fikir sunmuşsun düzensiz çalışanlar napıcak nasıl not vericek ?
ben mesela iş yerinde çalışmaya başlıyorum müşteri geliyo ara ver tel çalar ara ver mail gelir cvplamak için ara ver işimi bitirip yine devam et yani 1 saatin tam 1 saati de çalışamıyorum :27:
orta halliii diyelimm en iyisiiii :37::9:

Panteracım, tahmini süre verebiliriz. Yani bugün ben 1 saatten fazla çalışmışımdır diyorsak 1 verebiliriz.
Orta halli de iyi fikir ama :34:

çok güzel bir fikir aslında ... elimden geldiğince girip günlük raporumu yazacağım ve mesela bu akşamdan başlayayım her bı akşamlar giremediğim oluyor onun dışında yazarım bende inşallah işe yarar kendi adıma söyleyeyim.

Tamam patruskacım, sen de toplu verirsin istersen. Bizde topluca kulak çekme operasyonu yaparız :1: Başarılar canım.

Seni bütün bir hafta topikte de göremeyince çok yoğun olduğunu düşünmüştüm. Ama hem yoğunluğun yokmuş hem de çalışmamışsın. Hiç yakışıyor mu bize böyle şeyler? Hele ki topik sahibesi olarak sana hiç uymuyor böyle davranışlar pamukçum :( elfmet çok güzel şeyler söylemiş dene onları bakalım :) bak kaç senedir görüştüğün biri de var ve evlilik de istiyorsunuz artık. Atanmadan nasıl olacak bu iş? Haydi kalk hemencicik başla çalışmalarına. Ne kadar erken atanırsam sevdiceğime o kadar erken kavuşacağım diye düşün canım benim ;)

Ooooooy harikasın Pnr, Pambığım :20:
Nasıl beğendim yazdıklarını anlatam, bu nasıl bir silkeleme olmuş böyle. Ben çöktüğümde de bekliyorum, çekin kulaklarımı.

Pambığıma da faydalı olmuş, bak nasıl gelmiş kendine.

büşra :ssz: az önce dersaneden mesaj geldi:ssz: puanim cok kötü.. moralim bozuldu:26: sanirim yazarak calismakla yanlis yapiyorum cok zaman kaybettim, bakmadigim birçok konu var :14: nasil artacak bu puan:14:

İlkaycım sen ders ders gidiyorsun, bu sonuç normal bence. Kendini bu kadar bunaltma, sonra başka bi sıkıntı çıkar. Bu dönemdeki denemeler bence sadece sınavda oturmayı ve sabrı öğretiyor. Daha çok eksik konumuz var çünki.
Herkese iyi geceler...GY-GK başlığını görünce çok sevindim.:46::46::46: Ben en son kpss ye 2 sene önce girmiştim.2014 te tekrar girmek istiyorum;ama çalışmaya henüz başlamadım sorunlarımdan dolayı.Elimde hiç kaynak bırakmadım bir daha girmem diye.Malesef hayat insanın istediği gibi gitmiiyor.Neyse..Bu topiği açandan Allah razı olsun.İnşallah en kısa zamanda bir kaynak alıp,çalışmaya başlayacağım.İhtiyaç yayınını düşünüyorum.siz ne önerirsiniz?
Herkese başarılar.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...:16::16:

Hoşgeldiiiiiiiiiiiin, canım ilk sayfada öneriler var ordan fikir edinebilirsin. Ben İhtiyaçtan çalışan biri olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim ama herkesin algılayış şekli farklıdır tabi. Burdan edindiğin fikirlerle kitapçıya gidip bizzat elinle inceleyip almanı tavsiye ederim ilk kaynağını. Sevgiler

6saat 3 türkçe test tarih iki konu tekrari 5 test 3 mat. Testi bu günkü çalışmalarım iyi geceler yatmaya gidiyorum kizlarrr

Ooooy Patruskacım, Yıldızlı Pekiyi Maşallah :nazar:

Kuzularım. Hakan dede videolarını isteyenlerden ricam özelden mesaj atmanız.:34: Geçmişte yazdıklarınızı görmüştüm ama şu an bulamadım:50: Hem özelden yollarsanız ben de maillerinizi bulmakta zorlanmam canlarım.:16: Çok yavaş yolluyor wetransfer. O yüzden yollamışken herkese toplu yollayayım.:16::16:

Pambığım giremiyordum kaç gündür, hemen atcam özelden. Öperim :38:
Hmm bu arada Pambığım, her gönderimde weetransfere tekrar tekrar yükleme yapmana gerek yok. Bi kişiye atarken senin mailine de gönderildi şeklinde bir mail düşer. O mailin içinde ilet veya başkasına gönder gibi bi alan var, ordan direkt yollayabilirsin.
Bu arada mp3 de varmıydı Pambığım :17:
Sana da zahmet çıkıyoruz, hakkını helal et :38:

Bugün kendime 4 puan veriyorum, yarın da denememiz var.
Denemedeki süreyi de sayıyor muyuz puanlamada
:76:

Bence denemeleri saymayalım Puffitt, onlar da ekstralarımız olsun.

Benim İzmir'den arkadaşım geldi, cumartesi pazar kocaaa bir sıfırı hakettim. Bugün de coğrafya bölgeleri bitiriyim diyorum ama hiiiç istek yok içimde. Ofis de soğuk, büzüldüm koltukta oturuyorum. Bana gaz verecek güzeller aranıyor :)

Ben de şuan büzülmüş haldeyim Ebisscim, aramıza hoşgeldin Tembel Tenekemiz :1:

özledik seni :) bunaltma kendini al bi temizlikçi halletsin köşe bucak :) düzenli evde daha iyi çalışılıyor, dağınık evde insanında kafası karışıyor bişey yapmak istemiyor. Sen telafi edersin canım, ben sana güveniyorum. bizi de ayrıca motive ettin sağol. bugünden beri burç özelliklerime takmış bulunmaktayım. bu saate kadar oyalandım, şimdi kalkıyorum ve kendime gelmek için herşeyi yapıyorummm...
görüşmek üzere, hoş kalınnnnn :1::16::16::16:

Sağol Elfmetim, evet ben de sabah aynı şeyi düşünmüştüm. Baktım apartmanın merdivenleri siliniyor, komşumdan rica ettim, bayan tanıdık ve memnunsanız bi gün bana da yardımcı olsun diye.

Ben de sizi çok özledim kiiiiiiii :)

Bana bi gün temizliğe gelse bi daha apartmana bile uğramaz herhalde, 2 haftadır elimi dokunmadım :52::52:

Desteğin için sağol kuzum, inşallah bu akşamdan itibaren eski performansıma döncem. Tabi işten vaktinde çıkmayı başarabilirsem.

Burçlar nerden geldi aklına canım :12::12:

Başarılar Elfmetcim ve tüm kuzularım :46::37:

Son düzenleme:
hımmm kızıyorum bak çabuk ders çalış :1::1: alışmazsan atanamazsın :( bizde üzülürüz sende... çabuk çalış bize de örnek ol bakıyım :16:

Meleklerim, can yoldaşlarım,

Hadi bakalım bu bunalmış kuzunuza yazın notlarınızı da iyice bunalsın, bu gece uyumasın çalışsın.
Hem deee rapor edelim ki utancımızdan daha çok çalışalım :52:

Merhaba Pnrım, kuzum sen özel durumundan bir kurtul inşallah, ardından seni motive etmek için de uğraşırız biz. Bak burda bir sürü meleğimiz var :34:

Pambığım ne oldu sana, aaaaaa hiç yakıştıramadım vallahi :20:
Güneşin azcık geç kaldı sana destek olmak için ama, sağolsun diğer meleklerimiz yardımcı olmuş. Yoksa ben silkeleyecektim :4:
Geçti dimi kuzum :34:

Ooooy oy oy maşallah kuzuma :34:

Seni gidi tembel teneke seniiiii :9:

3 de iyidir Ziraatcim, seni yıldızlı pekiyi'lerle görmek isteriz :34:

Panteracım, tahmini süre verebiliriz. Yani bugün ben 1 saatten fazla çalışmışımdır diyorsak 1 verebiliriz.
Orta halli de iyi fikir ama :34:

Tamam patruskacım, sen de toplu verirsin istersen. Bizde topluca kulak çekme operasyonu yaparız :1: Başarılar canım.

Ooooooy harikasın Pnr, Pambığım :20:
Nasıl beğendim yazdıklarını anlatam, bu nasıl bir silkeleme olmuş böyle. Ben çöktüğümde de bekliyorum, çekin kulaklarımı.

Pambığıma da faydalı olmuş, bak nasıl gelmiş kendine.

İlkaycım sen ders ders gidiyorsun, bu sonuç normal bence. Kendini bu kadar bunaltma, sonra başka bi sıkıntı çıkar. Bu dönemdeki denemeler bence sadece sınavda oturmayı ve sabrı öğretiyor. Daha çok eksik konumuz var çünki.

Hoşgeldiiiiiiiiiiiin, canım ilk sayfada öneriler var ordan fikir edinebilirsin. Ben İhtiyaçtan çalışan biri olarak gönül rahatlığıyla önerebilirim ama herkesin algılayış şekli farklıdır tabi. Burdan edindiğin fikirlerle kitapçıya gidip bizzat elinle inceleyip almanı tavsiye ederim ilk kaynağını. Sevgiler

Ooooy Patruskacım, Yıldızlı Pekiyi Maşallah :nazar:

Pambığım giremiyordum kaç gündür, hemen atcam özelden. Öperim :38:
Hmm bu arada Pambığım, her gönderimde weetransfere tekrar tekrar yükleme yapmana gerek yok. Bi kişiye atarken senin mailine de gönderildi şeklinde bir mail düşer. O mailin içinde ilet veya başkasına gönder gibi bi alan var, ordan direkt yollayabilirsin.
Bu arada mp3 de varmıydı Pambığım :17:
Sana da zahmet çıkıyoruz, hakkını helal et :38:

Bence denemeleri saymayalım Puffitt, onlar da ekstralarımız olsun.

Ben de şuan büzülmüş haldeyim Ebisscim, aramıza hoşgeldin Tembel Tenekemiz :1:

Sağol Elfmetim, evet ben de sabah aynı şeyi düşünmüştüm. Baktım apartmanın merdivenleri siliniyor, komşumdan rica ettim, bayan tanıdık ve memnunsanız bi gün bana da yardımcı olsun diye.

Ben de sizi çok özledim kiiiiiiii :)

Bana bi gün temizliğe gelse bi daha apartmana bile uğramaz herhalde, 2 haftadır elimi dokunmadım :52::52:

Desteğin için sağol kuzum, inşallah bu akşamdan itibaren eski performansıma döncem. Tabi işten vaktinde çıkmayı başarabilirsem.

Burçlar nerden geldi aklına canım :12::12:

Başarılar Elfmetcim ve tüm kuzularım :46::37:

güneşçim şöyle ki ben geçenlerde kahve falına baktırdım, kadın ısrarla uğurlu günümün perşembe, uğurlu sayımın 5, uğurlu rengiminde beyaz olduğunu söyledi :1: bende merak ttim bi burcuma bakıyım dedim, kadın sadece sayıyı tutturmuş :)) ondan takmış vaziyetteyim :) :18::18:

büşra :ssz: az önce dersaneden mesaj geldi:ssz: puanim cok kötü.. moralim bozuldu:26: sanirim yazarak calismakla yanlis yapiyorum cok zaman kaybettim, bakmadigim birçok konu var :14: nasil artacak bu puan:14:

yaa bunu okuyunca moralim bozuldu ilkay :26: bende hep yazarak çalışıyorum bazen bakıyorum yuh kitabı aynen geçirmişim resmen diyorum :26: çok zaman kaybettiriyo ama bi gerçekde bende bu şekilde anlıyorum aslında
ilk denemen sanırımm bu arada moralini bozma bence canımm :34:

ayy bende zeytinee mesaj attım banada yollarmısın diye oda senin attıgını söyledi canımcıımmmm bende hemen mailimi atıyorum sanaaa zahmet olmazsaa banada atabilinmiii :17::17: :54:

Eki Görüntüle 905458

siz hangi basamaktasınız ??????????:15:

kızlar motivasyon topiğimize bunu gibi güdüleyici şeyler ekledim, bir göz atın derim :15:

YAPACAĞIMMM !!! :34::34::34:
(inşallah Allah nasip ederse ) :31:

Bu arada kendime 1 veriyorum 2 günde Türkiyenin ekonomik cografyasını bitirdimm :19:
Dün baya kişi kaytarmış biride ben tabisi uzun zamandan sonra bi pazar evdeydim ve paso yatttım yaa :27:

arkadaşlar bende yazarak çalışıyorum tarihi okusamda yeter ama maalesef unutmuşumdur diye yazıyorum , yazmaktan mutluyum kısa kısa yazıyorum önemli olayları yazıyorum ki daha 1 üniteyi nbitirdim test çözdüm çözdüğüm testin yanlış ve önemli sorularınıda not ettim bazen testi olduğu gibi geçirip, bazen sorusunu cevabını yazdım

kendime bir metot oluşturmadım bu halimi seviyorum 1 haftadır başladım zaten çalışmaya coğrafya ve anayasada okuyorum ayrıca şimdilik memnunum gidişattan ama yazmak gerçek anlamıyla zaman da kaybettirebilir

tek eksiğim matematik tek korkutğumda matemattik henüz çalışmaya başlamadım :)

kızlar ben başak burcuyum, burcumun uğurlu sayı ve gününde mutabıkım :) ama renklerine dair farklı farklı şeyler var :1::1::1: uğurlu rengimden deri bileklik almak istiyordum ama bu gidişle alakasız bi renk alacağım :) içinizde başak olan olanlarınız varsa bu knuda bana yardımcı olabilirler mi :15::15:

ben başak burcuyum burcumuzun uğurlu rengi mordu bildiğim kadarı ile nasıl birşey düşünüyorsun

yaa bunu okuyunca moralim bozuldu ilkay :26: bende hep yazarak çalışıyorum bazen bakıyorum yuh kitabı aynen geçirmişim resmen diyorum :26: çok zaman kaybettiriyo ama bi gerçekde bende bu şekilde anlıyorum aslında
ilk denemen sanırımm bu arada moralini bozma bence canımm :34:

ya evet ilk denemem:26: ben sesli okuyarak anliyorum ama aklimdan sürekli "ya acaba yazsam mi sunlari, havada mi kaliyor" gibi düşünüyorum yazayim diyorum.. sonrada yazarak vakit kaybediyorum.. kafamda deli sorular :52:

arkadaşlar bende yazarak çalışıyorum tarihi okusamda yeter ama maalesef unutmuşumdur diye yazıyorum , yazmaktan mutluyum kısa kısa yazıyorum önemli olayları yazıyorum ki daha 1 üniteyi nbitirdim test çözdüm çözdüğüm testin yanlış ve önemli sorularınıda not ettim bazen testi olduğu gibi geçirip, bazen sorusunu cevabını yazdım

kendime bir metot oluşturmadım bu halimi seviyorum 1 haftadır başladım zaten çalışmaya coğrafya ve anayasada okuyorum ayrıca şimdilik memnunum gidişattan ama yazmak gerçek anlamıyla zaman da kaybettirebilir

tek eksiğim matematik tek korkutğumda matemattik henüz çalışmaya başlamadım :)

ben başak burcuyum burcumuzun uğurlu rengi mordu bildiğim kadarı ile nasıl birşey düşünüyorsun

tatlım, bende mavi diye biliyordum :) ama açık sarı, limon sarısı, gri, açık mavi, saks mavisi,erguvan değişik değişik renk yorumları var bilemedim yani :) birde toprak burcu olduğu için toprak renkleriymiş :S
sonsuzluk işaretli deri bileklik istiyorum, sonsuzlukta da eşimin ve benim ismim yazacak, yılbaşına aldırtmayı düşünüyorum :1::1: ama pek istediğim gibi bişey bulamadım sanırım 14 şubatı bulacak :1::1:

tatlım, bende mavi diye biliyordum :) ama açık sarı, limon sarısı, gri, açık mavi, saks mavisi,erguvan değişik değişik renk yorumları var bilemedim yani :) birde toprak burcu olduğu için toprak renkleriymiş :S
sonsuzluk işaretli deri bileklik istiyorum, sonsuzlukta da eşimin ve benim ismim yazacak, yılbaşına aldırtmayı düşünüyorum :1::1: ama pek istediğim gibi bişey bulamadım sanırım 14 şubatı bulacak :1::1:

ahhh ahhh benimde sonsuzluk kolyem varidi çokta severim ama takamıyorum şimdilerde kardeşcağzımın nişan hediyesiydi sevdicekte kıskanıp doğum gününde kelebek alınca kelebek talim oldum ahhh ahhh

halbusii bende sonsuzluk bilekliği i,stiyordum ama deri değil deri hep tkaılmaz su ile temasta kokar canım beyaz altın yada sarı altın alsan nereden alacaksın lidyana diye bir site var oralarda satılıyordu

bence deri alma canım yada sen bilirsin yine ama deri çabuk yıpranıyor

aaa vallla mor yazmıyor bende şaşırdım ben senelerdir mor biliyordum yahuuu uğurlu taşımız safirmiş çokta severim

ya evet ilk denemem:26: ben sesli okuyarak anliyorum ama aklimdan sürekli "ya acaba yazsam mi sunlari, havada mi kaliyor" gibi düşünüyorum yazayim diyorum.. sonrada yazarak vakit kaybediyorum.. kafamda deli sorular :52:

ay çalışma stili hemen hemen aynı senle iş yerinde kimse olmayınca bangır bangır okuyorum ama evde olmuyo bu malesef aslında evde olması lazım işte olmaması lazım bende tam dersi :52:

ay çalışma stili hemen hemen aynı senle iş yerinde kimse olmayınca bangır bangır okuyorum ama evde olmuyo bu malesef aslında evde olması lazım işte olmaması lazım bende tam dersi :52:

cumartesiden beri sesli, birine bisey anlatirmis gibi tonlamali okuyorum :1: aksam esim mac izlerken gittim calisma odasinda böyle calisiyordum, geldi "sen kimle konusuyorsun" dedi :1:

cumartesiden beri sesli, birine bisey anlatirmis gibi tonlamali okuyorum :1: aksam esim mac izlerken gittim calisma odasinda böyle calisiyordum, geldi "sen kimle konusuyorsun" dedi :1:

kpss yandaşlarımlaaann diyeydinn :27: bende evde deneyince annemm babamm kendimizi duyamıyoruz diye geliyolar odaya :9:
küçük harflerle oku diyolar napalım mecbırr artık :9:

ahhh ahhh benimde sonsuzluk kolyem varidi çokta severim ama takamıyorum şimdilerde kardeşcağzımın nişan hediyesiydi sevdicekte kıskanıp doğum gününde kelebek alınca kelebek talim oldum ahhh ahhh

halbusii bende sonsuzluk bilekliği i,stiyordum ama deri değil deri hep tkaılmaz su ile temasta kokar canım beyaz altın yada sarı altın alsan nereden alacaksın lidyana diye bir site var oralarda satılıyordu

bence deri alma canım yada sen bilirsin yine ama deri çabuk yıpranıyor

aaa vallla mor yazmıyor bende şaşırdım ben senelerdir mor biliyordum yahuuu uğurlu taşımız safirmiş çokta severim

erguvan morun tonları işte :) erguvan ne dedim kendi kendime ben de bir an meğersem mor ve tonlarıymış :1::1::1: kararsız kaldım bilemedim şimdi :S beğendiğim modeli bi paylaşayımda herkesin fikrini alayım o zaman :)

erguvan morun tonları işte :) erguvan ne dedim kendi kendime ben de bir an meğersem mor ve tonlarıymış :1::1::1: kararsız kaldım bilemedim şimdi :S beğendiğim modeli bi paylaşayımda herkesin fikrini alayım o zaman :)

paylaş canım paylaş deri bilekliği çok ama çok sever hiç çıkarmazdım ama sonra dediğim sorunlar oldu sen anladığım kadarıyla evli bir hatunsun ee yemek bulaşık derken zedelenir sen iyisimi zincir aldır hatta hemen gold storeden bakayım

14 Ayar Altn 0.01 ct Prlanta Sonsuzluk Bileklik DB21186

14 Ayar Altn 0.01 ct Prlanta Sonsuzluk Bileklik DB21185

kpss yandaşlarımlaaann diyeydinn :27: bende evde deneyince annemm babamm kendimizi duyamıyoruz diye geliyolar odaya :9:
küçük harflerle oku diyolar napalım mecbırr artık :9:

beni kendi kendime konusturan kader utansin dedim :27: bi daha ki denemede 70 almazsam beni cezalandiracakmis :9:

Back