- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.421
pamukşekerciğim bir arabende öyleydim ama şuanda toparladım depresif bir durumdu sanırm benimde sürekli uyumak istiyordumCanlarım ben geldim..
Ama hiç iyi gelmedim.Bayadır girip yazamıyorum..
Biri benim kulağımı çeksin nolur.Bu hafta benim için resmen koca bir sıfır'dı. Ne konu çalıştım ne test çözdüm.
(Sadece bugün vicdanımı rahatlatmak için 50 mat. sorusu çözdüm)
İşin kötü tarafı hiç bir bahanem yoktu.Bu aralar içim çok sıkılıyor. Hiç bir şey yapasım gelmiyor. Sürekli uyuyorum. Eğer böyle devam edersem ciddi ciddi depresyona gireceğim.
Beni bir sirkeleyin yoksa kpss yalan olacak.![]()
hiçbir iş yapmak istemiyordum şuanda daha iyiyim ve iyi olmak zorundayım
işsiz kalmama az kaldı birdaha iş bulabilmem için memur olmam şart yoksa onca yıl okuduğum emeğim çöpe gidecek
bunları düşünüp motive ediyorum kendimi toparlanıyorum hemen sende moralini yüksek tut cnm
daha çok var sınava toparlarsın cnmbitirmek amacim tabiimatematik ve türkçe sorunum yok.. ama bu sozeller:44: biter insallah subata kadar.. daha az uyumaya baslayip, hobilerimle gecirdigim zamanlari da azaltmaliyim:26: yeterince calismadigimim farkindayim
Cok üzüldüm 64 aldigimi görünceesime karsi bi sucluluk hissettim.. bu sinava hazirlanmak icin isimi bıraktım. . Evin maddi yükü ona kaldı.. ama benim aldigim sonuca bak
![]()
henüz benimde bitiremediğim konular var ama acele etmiyorum diğer konuları iyice öğrenmeden de yeni konu eklemesi yapmıcam kendime
Kuzularım. Hakan dede videolarını isteyenlerden ricam özelden mesaj atmanız.Geçmişte yazdıklarınızı görmüştüm ama şu an bulamadım
Hem özelden yollarsanız ben de maillerinizi bulmakta zorlanmam canlarım.
Çok yavaş yolluyor wetransfer. O yüzden yollamışken herkese toplu yollayayım.
![]()
Bu arada güneşimm senin de mail adresini bekliyorum.![]()
pamuğum mail adresmi geçen sefer gönderemedim
mesaj kutun doluymuş şimdi denicem tatlım bana da gönderirsen videoları sevinirim
kızlar cumartesi günü için kendime kocamannn bir sıfır veriyorum
ama annem gelmişti yatıya kaldı
denmez ki şimdi kırk yılın başı gelmiş sen otur ben ders çalışıcam diye
pazar günü için de 3 veriyorum kendime çünkü saat 4 gibi gitti annem yemek ti ortalığı topla saat epey geç oldu ama vicdanım yatmaya el vermedi oturdum soru çözdüm karma hala yanlışlarım çıkıyor coğrafya ve tarihte sinir oluyorum kendime
yapılmaması gereken hataları yapıyorum
birde bu aralar çok dalgın ve unutkanım
2 sefer kapıda anahtarları unuttum
ist.da yaşasak kesin baımıza bir bela gelecekte Allahtan küçük yerdeyiz birşey olmuyor
karşı komşum salak dicek artık ilkinde getirdi ikinciyi umarım görmemiştir
herşeyi unutmaya başladım dikkatim çok dağınık