- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.401
Sınıftan bir arkadaşın 46 gy 29gk'ye 76 gelmiş canım:26: Sınıfça öyle bir karara vardılar netlerim hakkında ama kaç gelir ki acaba.:26: kpss puanı hesaplayan önerdiğin bir site var mı canım, hepsinde farklı sonuçlar çıkıyorPamukcum o kültür netine o puan imkansız.:26:
evet mantik sorularina hic bakmadan gectim.. sürem yeterse bakarim dedim ama kalan 4-5 dakikami matematikte ugrastigim halde yapamadigim, basit görünen "yapabilirim belki" diye ayirdigim 2 soruya ayirdim ve onlari yaptim.. mantiklar kaldi.. zaten denemenin geneline baktigimda toplamda sadece 80 soru isaretlemisim.. yani 40 bosum var
Senin gayet güzel gelmis baslangica göre calisma stilimi degistirecegim.. bir daha ki denemeye kadar böyle yapayim bakalim nasil olacak:26:
Aynen canım benim de sözel mantıklar kaldı, sayısallarla uğraşıp yaptım ama bu sefer de genel kültüre hiç vakit kalmadı, dikkatli okumadığım içini, çoğu da bilmediğimden 18 tane falan yanlışım çıktı dilekolay.
Bir şekilde halletmem lazım benim şu tarihi, ve de coğrafyadaki dağları, ovaları vs.
Ben de bugün tarihe yazarak çalışayım dedim 4-5 saatte 2 üniteye bakabildim sadece. O da çok fazla soru çözemeden. Neyi deneyeceğimi şaşırdım valla.:26: