• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Pamukcum o kültür netine o puan imkansız.:26:
Sınıftan bir arkadaşın 46 gy 29gk'ye 76 gelmiş canım:26: Sınıfça öyle bir karara vardılar netlerim hakkında ama kaç gelir ki acaba.:26: kpss puanı hesaplayan önerdiğin bir site var mı canım, hepsinde farklı sonuçlar çıkıyor:31:
evet mantik sorularina hic bakmadan gectim.. sürem yeterse bakarim dedim ama kalan 4-5 dakikami matematikte ugrastigim halde yapamadigim, basit görünen "yapabilirim belki" diye ayirdigim 2 soruya ayirdim ve onlari yaptim.. mantiklar kaldi.. zaten denemenin geneline baktigimda toplamda sadece 80 soru isaretlemisim.. yani 40 bosum var:30:

Senin gayet güzel gelmis baslangica göre:31: calisma stilimi degistirecegim.. bir daha ki denemeye kadar böyle yapayim bakalim nasil olacak:26:

Aynen canım benim de sözel mantıklar kaldı, sayısallarla uğraşıp yaptım ama bu sefer de genel kültüre hiç vakit kalmadı, dikkatli okumadığım içini, çoğu da bilmediğimden 18 tane falan yanlışım çıktı dilekolay.:53:
Bir şekilde halletmem lazım benim şu tarihi, ve de coğrafyadaki dağları, ovaları vs.:50:
Ben de bugün tarihe yazarak çalışayım dedim 4-5 saatte 2 üniteye bakabildim sadece. O da çok fazla soru çözemeden.:50: Neyi deneyeceğimi şaşırdım valla.:26:

Sınıftan bir arkadaşın 46 gy 29gk'ye 76 gelmiş canım:26: Sınıfça öyle bir karara vardılar netlerim hakkında ama kaç gelir ki acaba.:26: kpss puanı hesaplayan önerdiğin bir site var mı canım, hepsinde farklı sonuçlar çıkıyor:31:

Aynen canım benim de sözel mantıklar kaldı, sayısallarla uğraşıp yaptım ama bu sefer de genel kültüre hiç vakit kalmadı, dikkatli okumadığım içini, çoğu da bilmediğimden 18 tane falan yanlışım çıktı dilekolay.:53:
Bir şekilde halletmem lazım benim şu tarihi, ve de coğrafyadaki dağları, ovaları vs.:50:
Ben de bugün tarihe yazarak çalışayım dedim 4-5 saatte 2 üniteye bakabildim sadece. O da çok fazla soru çözemeden.:50: Neyi deneyeceğimi şaşırdım valla.:26:

Kuzum bilmiyom ama benim netlerim o dediğin arkadaşlarından daha fazla,bana bile gelmedi o puan....:26:

Kpss uzmanı iyi diye biliyorum canım.:29::29:

kızlar günaydınlar
bu aralar bende coştum güneş karar aldım hiçbir şeyi kafama takmadan çalışıcam şu kpss ye
zaten başka da kurtuluşum yok
şu faceden gruplar oluyor ya kızlar öyle katıldığınız kpss grupları var mı?
pamukcuğum ben sana mailimi gönderecektim kutun doluymuş yollayamadım hakan dedenin videoalrı için :(
öpüyorum kızlar
tatlım wetransfer diye bir site varmış oradan yollamaya çalıştım, maile sığmıyor çünkü. 10 video yolladım denemek için. Geldi mi acaba?:26:
Kuzularıııııııııım;
Pambık, Zeytin, Carpe Diem, Naz61, Elfmet, Ebiss, Pantera, Patruska, Tuesba, Kaizen_, İlkay10, Pnr_, Asmunikal, Simay ve ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlar bi fikrim geldi.
(Yahu biz baya kalabalık bi aile olmuşuz :1::nazar:)

Canlarım derim ki, şaka maka aylar geçti. Bakın kaldı 6 ay gibi bi süre. Konularımızı bildirimimiz bi düzene girdi. Tek tek uğraşmıyoruz, toplu halde pambığıma iletiyoruz.
Derim ki bi de günlük rapor verelim. Yani çok uzun tutmadan, okurken de fazla vakit almayacak şekilde. Kulak çekme operasyonu olmayacaksa beğenip geçelim, yok olacaksa o zaman alıntılayarak fırçalayıp geçelim :52:

Ben şöyle düşündüm, daha iyi fikirler olursa bekliyorum.

Örenğin günlük çalışma saatimiz 5 saat üzeri ise; Kendime bugün 5 puan verdim yazalım.
Yada 4 saat ve üzeri ise ; Kendime bugün 4 puan verdim. (Ama 5 saati geçmediysem)
.
.
.
.
En son 1 saat ve üzeri 1 puan
Veeeee hiç çalışmadıysam Ben dün Tembel Bir Teneke oldum :18: şeklinde.

Eğer 5 saat ve üzeri ve hatta çok verimli 6-7 saat filan olursa yıldızlı pekiyi verelim. :nazar:

Ne dersiniz :34:

En azından burdan yazmaya utanırım da çalışırım kendi adıma :52:
Harika bir fikir tatlım. Ben bugün sanırım 5 puanlık bir öğrenciydim:61:
Kuzum bilmiyom ama benim netlerim o dediğin arkadaşlarından daha fazla,bana bile gelmedi o puan....:26:

Kpss uzmanı iyi diye biliyorum canım.:29::29:
Çok teşekkür ederim lisacımm:16::16::16: orada puanım 78 çıktı ama sınavdaki standart sapma daha farklı demekki.:44: Senin kaç nete kaç puan geldi tatlım?:26: yarın hocalara da bir sorayım bakalım.:31:

tatlım wetransfer diye bir site varmış oradan yollamaya çalıştım, maile sığmıyor çünkü. 10 video yolladım denemek için. Geldi mi acaba?:26:

Harika bir fikir tatlım. Ben bugün sanırım 5 puanlık bir öğrenciydim:61:

Çok teşekkür ederim lisacımm:16::16::16: orada puanım 78 çıktı ama sınavdaki standart sapma daha farklı demekki.:44: Senin kaç nete kaç puan geldi tatlım?:26: yarın hocalara da bir sorayım bakalım.:31:

Özelden yazıyorum canım....:16::16:

Herkese iyi geceler...GY-GK başlığını görünce çok sevindim.:46::46::46: Ben en son kpss ye 2 sene önce girmiştim.2014 te tekrar girmek istiyorum;ama çalışmaya henüz başlamadım sorunlarımdan dolayı.Elimde hiç kaynak bırakmadım bir daha girmem diye.Malesef hayat insanın istediği gibi gitmiiyor.Neyse..Bu topiği açandan Allah razı olsun.İnşallah en kısa zamanda bir kaynak alıp,çalışmaya başlayacağım.İhtiyaç yayınını düşünüyorum.siz ne önerirsiniz?
Herkese başarılar.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...:16::16:

6saat 3 türkçe test tarih iki konu tekrari 5 test 3 mat. Testi bu günkü çalışmalarım iyi geceler yatmaya gidiyorum kizlarrr

Kuzularım. Hakan dede videolarını isteyenlerden ricam özelden mesaj atmanız.:34: Geçmişte yazdıklarınızı görmüştüm ama şu an bulamadım:50: Hem özelden yollarsanız ben de maillerinizi bulmakta zorlanmam canlarım.:16: Çok yavaş yolluyor wetransfer. O yüzden yollamışken herkese toplu yollayayım.:16::16:
Bu arada güneşimm senin de mail adresini bekliyorum.:16:

Kuzularım. Hakan dede videolarını isteyenlerden ricam özelden mesaj atmanız.:34: Geçmişte yazdıklarınızı görmüştüm ama şu an bulamadım:50: Hem özelden yollarsanız ben de maillerinizi bulmakta zorlanmam canlarım.:16: Çok yavaş yolluyor wetransfer. O yüzden yollamışken herkese toplu yollayayım.:16::16:
Canım mesaj atmaya çalıştım umarım gelmiştir? Bu arada ben de kendimi sana yazdığım şeylerle avutuyorum öyle hırslandırıyorum :) sende de işe yarayacağını umarak yazdım

cnm sana msj attım ..

canım bende tekrar mesaj attım inşallah gelmiştir.

selamlar herkese :3:

bugün çok geç kalktık çünkü gece hiç uyuyamadık. uyuyamadım kalkayım da soru çözeyim desem öyle de değil. tam uykuya dalıyorum paattt yıldırım düşüyor. kalbimiz ağzımızda yerimizden fırlıyoruz. gece ingilterenin güneyinde sağlam yıldırımlı yağmur vardı :52:

şu an herkes elektrik yüklü, hala başım ağrıyor :9:

bugün tarih coğrafya matematik çalışacağım...

Herkese iyi geceler...GY-GK başlığını görünce çok sevindim.:46::46::46: Ben en son kpss ye 2 sene önce girmiştim.2014 te tekrar girmek istiyorum;ama çalışmaya henüz başlamadım sorunlarımdan dolayı.Elimde hiç kaynak bırakmadım bir daha girmem diye.Malesef hayat insanın istediği gibi gitmiiyor.Neyse..Bu topiği açandan Allah razı olsun.İnşallah en kısa zamanda bir kaynak alıp,çalışmaya başlayacağım.İhtiyaç yayınını düşünüyorum.siz ne önerirsiniz?
Herkese başarılar.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...:16::16:

konunun ilk sayfasında listelerin olduğu mesajın altında kaynak isimleri de var önerilen, ayrıca videolar da çok yararlı oluyor tavsiye ediyoruz :34:

kızlar merhaba türkçe dilbilgisi için video arıyorum ama bulamadım.
tavsiyeleriniz var mı?

bugün tatil günümdü, ama 1 saatçik ders çalışabildim. şimdide olduğumuz denemelere bi göz atıcam. perşembe günü denememiz var dershanede, bu kez yüksek puan almam lazım :ssz:

Bugün kendime 4 puan veriyorum, yarın da denememiz var.
Denemedeki süreyi de sayıyor muyuz puanlamada
:76:

kizlar mrb evli cocuklu olmamdan mutevellit fazla yazamiyorum ama hic bir sayfasini kacirmadan okuyup motive oluyorum. memlekete geldim maglum cocukla zorlaniyorm diye. annem ogluma bakiyo bende tarih calismaya calisiyorm cunku tarihim sifir.eve gidene kadar en azindan osmanliyi bitirsem oda kar diyorum. ihtiyactan calisip ustune minik notlar tutuyorum sonra soru bankasindan sorulari bitiriyorm hakan dede dinliyorum daha ne yapimki:( ama hersey karisiyo sanki... sayisalci birinin tarih calismasi buyuk bi eziyet gibi geldi bana ama yilmak yok... kizlar size nacizane bi tavsiyem cok sevsenizde onsuz yapamasanizda memur olmadan evlenmeyin yada cocuk yapmayin inanin cok zor goruldugu gibi degil. herkese rabbim zihin acikligi versin

Back