2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

tatlım aslında genel olarak bir kaç bilmen gereken ayrıntı var. onun dışında mantığını oturttuktan sonra soruları görünce cevabı görmek çok kolay oluyor. Zaten genelde hep aynı tip şeyler çıkıyor. İnşallah halledersin çalışınca canım, en olmadı internetten o konuyu dinle. Çok zor değil merak etme.:KK16:

dün çok vaktimi aldı, sanırım benim kaynağım karışık anlatıyor, çarpanlara ayırıyorum sadeleştiriyorum ama şu özdeşlikler manyak karışık geldi, kitap konu anlatımında özdeşlik formülü şudur diyor altına örnek vermiş soruyu yazmış sonra cevabı yazmış, o cevaba gelene kadar nasıl yol izlemiş sadece formüle bakarak çıkaramıyorum, sanırım dediğin gibi videolara bakacağım, sizin önerdiğiniz videolar çok iyi. çok iyi anlatıyorlar.

en iyisi vidyolardan çalışmak. anlamadığım konulara oradan bakacağım.
kpss kazanından mustafa hoca, ekolhoca ve şenol hoca
üçünü de seviyorum :KK16:

şenolhocayı dinliyorum bende ekolden falan iyi geldi
şenolhocanın tek eksık yanı çok hızlı konuşuyo anlatıyo ya
yada bana öyle geliyo ama bisürü yorum almış bu yönde
başa sarıp sarıp duruyorum bende artık napalım çareler tükenmez :KK9::KK53:

az önce eşim birden parladı şu an hem çok şaşkınım hem de çok sinirliyim. bana bir matematikçi bir mühendis bile senin kadar çok formül konu anlatımı üzerinde durmuyordur, yeter artık soru çözmeye başla dedi. ben mi çok gerizekalıyım. benim bu soruları çözebilmem için ilk önce konuları çalışmam gerekmiyor mu
sen annenin karnından matematik öğrenmiş şekilde mi çıktın diyorum, ben dil öğrencisiyim, dört işlemden başka matematik görmedim, sen lisede konuları formülleri hallettin üniversite zamanında da devamlı soru çözdün mezun olduktan iki sene sonra da kpss kazandın ama ben şunun şurasında matematik görmeye başlayalı dört beş ay oluyor benden nasıl böyle bir şey beklersin diyorum

evet hatalıyım matematik görmemiş olsam bile kendi kendime lisede olsun üniversitede olsun matematik çalışmalıydım. ama benim çevremde de hiç matematik çözen eden birisi olmadı ki, mezun olduktan sonra bile kpss sınavına girmem gerektiğini bilmiyordum. benim sınıfımdan bölümümden kpss ye hazırlanan tek bir kişi bile yoktu. evlendikten sonra öğrendim eşim ve eşimin çevresi aracılığıyla kpss sınavını.

her şeye geç kaldım...

İhtiyaç Akademi öğrencisi var mı ? :44:

Şifre vermişlerdi ama bugün öğrenci girişinden açıyorum sayfa bomboş.:KK53:

Aynı sorunu yaşayan var mı ?

ihtiyacin tg'sine giren arkadaslar sinaviniz nasıldı:26: ben bugün aldim cevap anahtarini aksam eve gittigimde kontrol edecegim bakalim:KK30: cumartesi aksam mesaj atacagiz dediler:KK53:

Not : Bu konuyu konustuysaniz kacirdim, tekrarladiysam özür dilerim kizlar :KK17:

az önce eşim birden parladı şu an hem çok şaşkınım hem de çok sinirliyim. bana bir matematikçi bir mühendis bile senin kadar çok formül konu anlatımı üzerinde durmuyordur, yeter artık soru çözmeye başla dedi. ben mi çok gerizekalıyım. benim bu soruları çözebilmem için ilk önce konuları çalışmam gerekmiyor mu
sen annenin karnından matematik öğrenmiş şekilde mi çıktın diyorum, ben dil öğrencisiyim, dört işlemden başka matematik görmedim, sen lisede konuları formülleri hallettin üniversite zamanında da devamlı soru çözdün mezun olduktan iki sene sonra da kpss kazandın ama ben şunun şurasında matematik görmeye başlayalı dört beş ay oluyor benden nasıl böyle bir şey beklersin diyorum

evet hatalıyım matematik görmemiş olsam bile kendi kendime lisede olsun üniversitede olsun matematik çalışmalıydım. ama benim çevremde de hiç matematik çözen eden birisi olmadı ki, mezun olduktan sonra bile kpss sınavına girmem gerektiğini bilmiyordum. benim sınıfımdan bölümümden kpss ye hazırlanan tek bir kişi bile yoktu. evlendikten sonra öğrendim eşim ve eşimin çevresi aracılığıyla kpss sınavını.

her şeye geç kaldım...

bence esinin dediklerini duyma:KK36: kim universitede oturup matematik çözer ki:26: lisede de dildeymissin. Matematikten uzak kaldigin icin suan konu calisiyor olman cok normal.. konu calistiktan sonra test cozuyorsun ama degil mi:KK31: sen nasil daha iyi anliyorsan o sekilde ilerle.. herkesin tarzi farkli.. bende mezun olduktan 2 yil sonra kpss gercegi dank etti :KK14: gec kalmadik.

Suan umut bizim herseyimiz, sakin kaybetme :KK54:

bence esinin dediklerini duyma:KK36: kim universitede oturup matematik çözer ki:26: lisede de dildeymissin. Matematikten uzak kaldigin icin suan konu calisiyor olman cok normal.. konu calistiktan sonra test cozuyorsun ama degil mi:KK31: sen nasil daha iyi anliyorsan o sekilde ilerle.. herkesin tarzi farkli.. bende mezun olduktan 2 yil sonra kpss gercegi dank etti :KK14: gec kalmadik.

Suan umut bizim herseyimiz, sakin kaybetme :KK54:

çok teşekkür ederim, şu an matematik konularının yarısına geldim, çok yavaş ilerliyorum ama şubat ayına kadar konuları bitireceğime söz verdim kendime, daha bir buçuk ayım var. umudumu asla kaybetmeyeceğime eminim çünkü hemen hemen her gün bu söylemlerle karşı karşıyayım (eşimden ilk duyuşum) daha çok hırslanıyorum. sinirleniyorum da kendime kızıyorum da. millet üniversitede başlıyor kpss çalışmaya mezun olur olmaz da atanıp çalışmaya başlıyorlar. bana sen daha kpss mi çalışıyorsun diyorlar. hayır yeni başladım diyorum şaşırıyorlar

İhtiyaç Akademi öğrencisi var mı ? :44:

Şifre vermişlerdi ama bugün öğrenci girişinden açıyorum sayfa bomboş.:KK53:

Aynı sorunu yaşayan var mı ?
canım ben şimdi girdim ihtiyacın sitesine, ama bir problem yok. Yalnız baya ağır açılıyor site, biraz beklersen gelir belki karşına. :26:
ihtiyacin tg'sine giren arkadaslar sinaviniz nasıldı:26: ben bugün aldim cevap anahtarini aksam eve gittigimde kontrol edecegim bakalim:KK30: cumartesi aksam mesaj atacagiz dediler:KK53:

Not : Bu konuyu konustuysaniz kacirdim, tekrarladiysam özür dilerim kizlar :KK17:

Tatlım ben de kontrol ettim bugün. sana ayrıntılı olarak yazacağım. şimdi çıkmam gerek.:KK54:

her şeye geç kaldım...

Eşin cok anlayıssız, cidden bak. Sonucta dil cıkıslısın. Hepimizin eksigi var kimimizin sayısal, kimimizin sözel. Bak benim de sözelim rezil...Eksiklerimize yogunlasıyoruz hepimiz...Esini de al karsına ciddi ciddi uyar, sen dogru olanı yapıyorsun su an.

Kızlar epeydir güncelleri bosladıgımın farkındayım, okudum, ama buraya ekleyemedim. Topluca ekleyecegim simdi...Gece aranıza ugrarım tekrar.

Size ;

[video=youtube;lG5aSZBAuPs]http://www.youtube.com/watch?v=lG5aSZBAuPs[/video]

Ben girdim,sözel mantık hariç iyiydi.:KK1:

Merhaba kızlar, vizeler ve projeler derken 1 ay kadar boşladım dersleri. Şimdilerde devam edebiliyorum neyse ki.
Sunumlar ve finaller öncesi ne çalışsam kar diye düşünüyorum. Yarın bitirdiğim konular eklerim.
Bu arada uzun zamandır takip ediyorum sayfayı, bi an olsun bakmamazlık etmedim :126:Çalışanlar, anneler, evliler, öğrenciler herkes bi şekilde zaman ayırıp çabalıyo, çok güzel bişey bu :) Allah kolaylık versin hepimize. :26:

Canlar ben geldim :) daha doğrusu uyumadan önce bir görüneyim dedim :) tez yüzünden hala ayaktayım. İkinci bölümü yarıladım. Hafta sonu ikinci bölüm biter ve son bölüm olan üçüncü bölüme başlarım diye düşünüyorum inşallah. Haydi pınar son artık bitiyor bak diye avutuyorum kendimi hep :) hatta içindekiler kısmının çıktısını aldım yazdıkça karalıyorum oradaki başlıklar :) bu arada tarihi boşlamış durumdayım tez ile birlikte vakit ayırmam pek mümkün olmuyor. Çünkü tezim nedeniyle yeterince okuma yapıyorum zaten bir de tarihe yüklenirsem beyin artık iflas moduna geçer diye düşünüyorum :) ancak bu arada hiç boş kalmamak adına çerez niyetine matematik çözüyorum. Şu an üslü sayılardayım. Ancak tezden kurtulayım tüm kaybaklardan çözeyim sonra bittideyip tabloya eklettieeceğim :) haydi kolay gele hepimize :KK66:

Günaydın Sabah Şekerlerim, Akşam Lokumlarım :KK1:

Slm arkadaşlar ben harita teknikeriyim.evli ve 2,5 yaşında kızım var. mühendislik bürosunda çalışıyorum. bende devlet memuru olmak istiyorum fakat iş ve çocuktan dolayı çalışmaya fırsat bulamıyorum. bana konu anlatım için bir öneriniz varmı iş yerinde çaktırmadan nasıl ders çalışabilirim. yardımcı olursanız sevinirim:KK16::KK16::KK16:

Canım hoşgeldin aramıza, arkadaşım burda dönem dönem güzel kaynaklar paylaşılıyor. Hatta Hülya1987 nickli bir arkadaş geçmiş sayfalarda bi forumun şifresini de vermişti birsürü kaynak vardı orda. Burayı görürse yardımcı olur sanırım. Benim elimde pek bişi yok ama özelden mailini atarsan elimdekileri paylaşırım. (Bilgisayarında çalışırsın) Rabbim utandırmasın.

her şeye geç kaldım...

Kaizenciğim sakın kendini üzme. Herkes aynı şartlarda ve aynı çevrelerde yetişmiyor. Bnunun için kimse seni suçlayamaz. Ben de seninle aynı durumda sayılırım, eş durumum yok ama; inan daha 3 ay önce filan kpss'nin varlığından haberdar oldum. Yani biliyordum aslında ama ilgilenmemiştim.

Sakın motivasyonunu bozma tatlım, hatta inatlarına daha da çok yoğunlaş. Öpüyorum :KK34:

İlkaycım ben girdim tg'ye ama daha girip bakmadım sonucuma.
Ama benim bu sınavdan aldığım cevap yine şu oldu :KK33:

:KK37::KK52:

Canlar ben geldim :) daha doğrusu uyumadan önce bir görüneyim dedim :) tez yüzünden hala ayaktayım. İkinci bölümü yarıladım. Hafta sonu ikinci bölüm biter ve son bölüm olan üçüncü bölüme başlarım diye düşünüyorum inşallah. Haydi pınar son artık bitiyor bak diye avutuyorum kendimi hep :) hatta içindekiler kısmının çıktısını aldım yazdıkça karalıyorum oradaki başlıklar :) bu arada tarihi boşlamış durumdayım tez ile birlikte vakit ayırmam pek mümkün olmuyor. Çünkü tezim nedeniyle yeterince okuma yapıyorum zaten bir de tarihe yüklenirsem beyin artık iflas moduna geçer diye düşünüyorum :) ancak bu arada hiç boş kalmamak adına çerez niyetine matematik çözüyorum. Şu an üslü sayılardayım. Ancak tezden kurtulayım tüm kaybaklardan çözeyim sonra bittideyip tabloya eklettieeceğim :) haydi kolay gele hepimize :KK66:

Maşallah Pnrcım, benim için de matematik bir çerez olsa keşke.
Kızlar yorgunum çerez niyetine biraz mat çözdüm yattım diyebilir miyim ki bi gün :KK1::KK1:

günaydınnnnn:KK16::KK16::KK16: züppperr verimli bir gün olsun hepimizee

Günaydın kuzucuğuuum :KK34:

Arkadaşlar ben yine bugün çok yoğun olcam akşama kadar. Şuan kahvaltımı yapıyorum :KK1:
Biraz sonra ofisten çıkmam gerekiyor, akşama da dershanem var. Umarım işlerim yetişir de onu bari kaçırmam.

Haydi öptüm hepinizi :KK8:

X