Selam kızlaar ben geldim.
Bu aralar yine yoğunluğum üzerimde. Final haftası yaklaşıyor. Bu hafta ne yapsam kârdır diye asılacağım artık akşamları.
Dershane konularınıza baktım da biz biraz gerideyiz sanırım biz. Bak panik yaptım şimdi.:26:
zeytinim bu tarih azmin beni de hırslandırdı. Ben de bu haftasonuna kadar akşamları full kpss çalışıp beynime kazınıncaya kadar not çıkartarak çalışayım diyorum. Başka türlü olmayacak çünkü.
güneşim ben sana bu akşam atarım o zaman elimdekileri kuzum. Sadece mail adresini yazmak yeterli oluyor anladığım kadarıyla.
Canım bu arada sen internet download manager indirmeyi denedin mi? Benim kullanma sürem dolduğu içn kullanamıyorum ama sen o programla indirebilirsin aslında.:44: Ben sana akşam döneceğim inşallah kuzum.
Meraba Pambığım,
Hmm hiç düşünmemiştim :26:
ilk önce herkese bu yoğun tempoda bu stresli döneminizde kolay gelsin demek istiyorum ben 2012 de sınava girdim ve 2013 temmuzda atandım önlisans halkla ilşkiler mezunuyum.85.447 ile atandım ben evliyim 5 yaşında da bir oğlum var dersaneye gittim ve bu şekilde kazandım kısaca sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istedim mart ayına kadar konuları bitirmiştim bundan sonra sürekli soru çözümü günlük 500-600 soru çözüyordum ama mutlaka çözüyordum bütün kaynaklardan yararlandım özellikle tarihte data yı tek geçerim körfezin deneme sınavlarıyla birebir çıkmış sorular vardı. arkadaşlar sizler elinizden geleni yapın gerisi rabbimizin takdiri yiyecek ekmeğiniz varsa oluyor ve isterkende mutlaka hayırlısını isteyin çünkü benim keşke atanmasaydım dediğim günler oldu eşim ve çocuğumundan ayrı kaldım ama şimdi çok şükür kavuştuk herkese kolay gelsin
Aayyy maşallah arkadaşım, çok sevindim senin adına. Üstelik ilk defa benim mesleğimden olup da atanmış biriyle tanıştım :)
Ben de iletişim fakültesi H. İlişkiler ve Tanıtım mezunuzuyum. Atanma şansımızın çok yüksek olmadığını düşünüyorudum. Güzel bir örnek oldunuz, teşekkür ederim. İlk defa kpss ye girceğimden kadrolar vs. pek bilgim yok, varsa tecrübelerinizi ve önerilerinizi dinlemek isterim
Güneşim kuzum, nelson Mandela'nın sözü gerçekten şu anki dünya şartlarına cuk oturmuş. Önceden devletler birbirlerine savaşla kılıçla üstünlük sağlıyormuş. Şimdi ise en güçlü silah eğitim, bilim.
O sebepten çoook çalışmamız gerek çoook.
Bu arada kuzular aklıma gelmişken söyleyeyim Genel Kültürde güncel bilgilerde Nelson Mandela'nın çıkma olasılığı yüksek. Lisans veya önlisans'ta çıkacak gibime geliyor. Unutmayalım. Hatta izlemeyenleriniz varsa "Özgürlüğün rengi" filmini önerebilirim.
Aaaaa bilmiyordum Pambığım, bu arkadaşın özelliği neymiş ki. Aydınlatıver şu cahil arkadaşını
Bende kuzucuk olmak istiyorum nolur nolur daha dun basladim cok mu gec kaldim bana yardim edin nolur bende lisans maliye mezunuyum 4001den mi ataniliyo kpssB den yoksa alandan girmeden de maliyeye alan yerleri yazabiliyomuyum inanin hicbisey bilmiyorum ve destek alicam kimse yok burayi gorunce cok sevindim
bide baslamak icin cok mu gec kaldim sizce banada yardimci olun evde calisiyorum nasil bi planla ilerlemeliyim
Hoşgeldin kuzum, artık sen de bizim kuzulardan oldun
Hayır tabii ki geç kalmadın, başlam kazanmanın yarısıdır diye klişe bir atasözü söylemek istedim bi an
Elimizden geldiğince yardımcı olmak isteriz tabii ki, sen yeter ki destek iste
hepinize iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ? ben tüm hırsımla zaman yaratmaya çalışıyorum kendime geceleri ikilere üçlere kadar çalışıyorum uyku tutmuyor zaten ders düşünmekten...matematikten soru çözüyorum ara verdim selam verip devam edeceğim çalışmaya.
pammukşekerim biten konularımı yazıyorum canım....
tarih full bitti tamamına adımı yazabilirsin
coğrafya türkiyenin ekonomik coğrafyası
türkçe anlatım bozuklukları
vatandaşlık türk anayasa tarihi
bugün yedi iklimin keyifli matematik yaprak test kitabını aldım onu çözüyorum şimdi bana biraz zor geldi bir de çözümlü anlatımı bazı sorularda yetersiz gibi ben mi çok zayıfım acaba? aynı kitabı alan var mı merak ettim kızlar ? Eki Görüntüle 899358
Maşallah Maşallah patruşkacım, çok iyi gidiyorsun maşallah. Canım bende de bunun konu anlatımlı kitabı var. Kolaydan zora keyifli matematik ismi. Lakin seni etkilemek istemem ama bana çok yardımcı olmadı, ihtiyacın mat kitabı ve pegemin mat kitabını daha çok sevdim. Daha öğretici. Tabi ben zayıfım matematıkte, senin için durum farklı olabilir canım.
Ama bence kitap amacına ulaşamamış
Canıım güneşiiimm ve isteyen diğer kuzucuklarıımm, hakan dede videolarımı buldum. Flash belleğime atmışım meğer. Hiç hatırlamıyorum bile. Bulunca çok mutlu oldum.
Yalnız tatlım bana tekrardan mail adresini atar mısın özelden. Benim o verdiğim mailime hep virüs spam mailler dadandı. Ben de tüm maillerimi silip onu kullanmamaya karar verdim, senin mailin de kaynadı arada. Ama yeni mail adresi açtım. Sana tertemiz mail adresimle atayım hakan dede'mizi.
Tamam tatlım teşekkür ederim ,özelden atcam mailimi
günaydın kızlar
akşam yeni konu eklemesi yapmadım kendime
eşimle çaylarımızı aldık oturduk karşılıklı
bir o bana sordu bir ben ona
konuları tekrar tekrar anlattık birbirimize
takıldığımız yerler var mı diye kontrol ettik
şu 3.selim ve mahmut u iyice kavramışım anladım ki
umarım bu kez unutmam
bugün 1.dünya savaşı sonrasına çalışmaya başlıyorum artık
diğer konular zaten aklımda ama olsun tekrar tekrar çalışıcam şu tarihe zaten mat.ten çakmıyorum birde tarihte hata olmasın
şuan yeni kaynak almaktan vazgeçtim
elimdekileri bitirip sonra bakıcam
zaten iş yerinde de durumlar kritik
bu ay sözleşmem bitebilir
3 ay daha olsa iyi olacaktı ama kısmet bebek hayallerim vardı masraflarını çıkarırım diyordum ama Rabbim bir kapıyı kapar bin kapı açar elbet. iyi yönünden düşünecek olursam da evde bol bol ders çalışabilirim.pamukcuğum mail adresimi bende yolladım özelden cnm gönderirsen hakan dedeyi sevinirim.bende you tube den devamlı aramak zorunda kalmam
şimdilik benden bu kadar öpüyorum hepinizi iyi çalışmalar
Maşallah Zeytincim, Allah nazarladan korusun. Ne güzel yapmışsınız akşam.
Evet iş konusunda hayırlı bile olabilir, nihayetinde hedefimiz belli. Hem düşünsene çalışmasan bile hayat arkadaşın var destek alabileceğin. Ben bi işssiz kalsam ev kiramı nasıl ödiycem vs. vs. bunalım
Herşeyde vardır bir hayır, öpüyorum.
Bu arada kızlar kısa kısa yazıp kaçıyorum kaç gündür, inanın çok yoğunum. Tekrar yoğun bir şekilde aranıza katılcam ilerleyen günlerde.
Hepinizi öperim, başarılar