2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

bende düşünüyorum sibelcim bende dün tekrar çalışmaya başlaıdm tarih okuyorum sözelleri bitircem matematiğim kötü onuda haftasonları çalışacağım

şimdilik ihtiyaç ve datadan varolan kitaplarımla başladım x yayıncılıktanda şimdi öğlem aramda vatandaşlık okuyacağım

inşallah bendeki bu heves gitmez

ben başlayalı 3 ay oldu giz ama aöf falan engel oldu sürekli ara vermek zorunda kaldım işten eve gidip direk oturuyodum
ama yinede bi verimsizik düzensizlik var gibi..dershane düşünüyorum araştırıyorum bakalım

matematiğide 3 aydır pazarları özel ders alıyorum
bende ihtiyaç ve datadan devam ediyorum

hevesin geçmesin canım
özel sektördeyiz biliyoruz zorlukları ve koşulları
en azından elimizden geleni değilde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışalm sende geç olmadan başla canım
inşallah hayırlı kapılar açılır bizede.. :KK31:

ben başlayalı 3 ay oldu giz ama aöf falan engel oldu sürekli ara vermek zorunda kaldım işten eve gidip direk oturuyodum
ama yinede bi verimsizik düzensizlik var gibi..dershane düşünüyorum araştırıyorum bakalım

matematiğide 3 aydır pazarları özel ders alıyorum
bende ihtiyaç ve datadan devam ediyorum

hevesin geçmesin canım
özel sektördeyiz biliyoruz zorlukları ve koşulları
en azından elimizden geleni değilde elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışalm sende geç olmadan başla canım
inşallah hayırlı kapılar açılır bizede.. :KK31:

bend euzun zamandır çalışıyordum örnek yazın çok çalıştım ama ne olduysa bırakmıştım canım nişanlım itire itire çalıştırdı ki oda çalışmaya başlamıştı çoktandır benim yüüzmden hevesi gidiyordu en azından pazar günleri full evdeyken çalışır

akşamlarıda bütün dizileri izleyeceğme oturur çalışırım dedim canım yapacak birşey yok biryerden başlamak laızm

benim tek eksiğim mat nişanlımda ben lisanstan gircem sanıyormuş duyunca sevindi eylüle kadar çalışırız diye

sen aöf bitirmeyemi çalışıyorsun ben sınavları gemek istemiyorum önlisantan girmek için canım

bend euzun zamandır çalışıyordum örnek yazın çok çalıştım ama ne olduysa bırakmıştım canım nişanlım itire itire çalıştırdı ki oda çalışmaya başlamıştı çoktandır benim yüüzmden hevesi gidiyordu en azından pazar günleri full evdeyken çalışır

akşamlarıda bütün dizileri izleyeceğme oturur çalışırım dedim canım yapacak birşey yok biryerden başlamak laızm

benim tek eksiğim mat nişanlımda ben lisanstan gircem sanıyormuş duyunca sevindi eylüle kadar çalışırız diye

sen aöf bitirmeyemi çalışıyorsun ben sınavları gemek istemiyorum önlisantan girmek için canım

şimdi aradım ben mesela burdaki 2 dershane zaten ikiside doluymuş şubatta yeni grup açılçakmış şubata kadar beklicem ben mecbur moralim bozuldu yaa küçük yerde yaşamanın dezavantajları işte bunlarda :KK31:

evet aöf devam ediyim dedim ama zor oldu çook yogun geçiyo
2.dönem dondururum belki de canım

bakalım hayırlısı artık

şimdi aradım ben mesela burdaki 2 dershane zaten ikiside doluymuş şubatta yeni grup açılçakmış şubata kadar beklicem ben mecbur moralim bozuldu yaa küçük yerde yaşamanın dezavantajları işte bunlarda :KK31:

evet aöf devam ediyim dedim ama zor oldu çook yogun geçiyo
2.dönem dondururum belki de canım

bakalım hayırlısı artık

canım bende dün araştırdım forum memurlardada yuazıyor şubatta kurs oluyormuş bitincede etütle o güne kadar devam edebiliyormuşsun bende büyük ihtimal şubatta başlayabilirim

şubata kadar evde eksiklerimi giderip akşamları çalışacağım biraz matten pratik yapıcam

ve beni bekleyen evlilik hazırlıkları olayını şubata kadar halletmem lazım ya haftaiçi sınırlarız zorlayıp dershaneye gidicem yada haftasonu

henüz karar veremedim

sen haftaosnumu gidiceksin haftaiçimi canım

canım bende dün araştırdım forum memurlardada yuazıyor şubatta kurs oluyormuş bitincede etütle o güne kadar devam edebiliyormuşsun bende büyük ihtimal şubatta başlayabilirim

şubata kadar evde eksiklerimi giderip akşamları çalışacağım biraz matten pratik yapıcam

ve beni bekleyen evlilik hazırlıkları olayını şubata kadar halletmem lazım ya haftaiçi sınırlarız zorlayıp dershaneye gidicem yada haftasonu

henüz karar veremedim

sen haftaosnumu gidiceksin haftaiçimi canım

bende şubatta başlıcam artık canım
10 eylüle kadar devam edicekmiş
yine ozamana kadar bende evde devam edicem
seninde az kaldı şafaga :KK16:
hafta içi haftasonu fark etmiyo canım kaydolıyımda gidicem bi şekilde iş çıkısında tabi mecbur :KK31:

bende şubatta başlıcam artık canım
10 eylüle kadar devam edicekmiş
yine ozamana kadar bende evde devam edicem
seninde az kaldı şafaga :KK16:
hafta içi haftasonu fark etmiyo canım kaydolıyımda gidicem bi şekilde iş çıkısında tabi mecbur :KK31:

canım şu zorlu ekolu duydunmu hiç yada burdan duyan arkadaşlar alan arkadaşlar varsa bilgi verebilirmi nişanlımın tarihe coğrafyaya nihtiyacı var alsammı diyorum

Selam kızlaar ben geldim.:KK16:
Bu aralar yine yoğunluğum üzerimde.:KK50: Final haftası yaklaşıyor. Bu hafta ne yapsam kârdır diye asılacağım artık akşamları.
Dershane konularınıza baktım da biz biraz gerideyiz sanırım biz. Bak panik yaptım şimdi.:26:

zeytinim bu tarih azmin beni de hırslandırdı. Ben de bu haftasonuna kadar akşamları full kpss çalışıp beynime kazınıncaya kadar not çıkartarak çalışayım diyorum. Başka türlü olmayacak çünkü.:KK31:

güneşim ben sana bu akşam atarım o zaman elimdekileri kuzum. Sadece mail adresini yazmak yeterli oluyor anladığım kadarıyla.
Canım bu arada sen internet download manager indirmeyi denedin mi? Benim kullanma sürem dolduğu içn kullanamıyorum ama sen o programla indirebilirsin aslında.:44: Ben sana akşam döneceğim inşallah kuzum.:KK54::KK54:

Çarpanlara Ayırma konusu çok mu zor yoksa bana mı öyle geliyor :26:

tatlım aslında genel olarak bir kaç bilmen gereken ayrıntı var. onun dışında mantığını oturttuktan sonra soruları görünce cevabı görmek çok kolay oluyor. Zaten genelde hep aynı tip şeyler çıkıyor. İnşallah halledersin çalışınca canım, en olmadı internetten o konuyu dinle. Çok zor değil merak etme.:KK16:

Herkese iyi akşamlar. Bitirdiğim konuları ekliyorum.

Coğrafya

- Türkiye'nin Fiziksel Özellikleri
Matematik
- Basit Eşitsizlik ve Sıralama

- Mutlak Değer

PamukSekercim listeye eklersen çok sevinirim. Sana da çok zahmet oluyor :KK16::KK16:
Canım benim ne zahmeti. Zevkle ekliyorum ben vaktim oldukça. Tebrik ederim tatlım. Darısı çarpanlara ayırma'nın başına:KK61:
Merhaba kızlar iş arıyordum belki hatırlarsınız iş bulamadım en azından hazirana kadar iş aramayacağım bu saatten sonra dershaneye yazılmak istiyorum aralıkta ocakta açılacak kurslar var mıdır kızlar yargı bakırköy ü düşündüm ama sizce nasıldır? siz hangi kurstasınız memnun musunuz?

Canım bakırköy yargı hakkında pek bir bilgim yok açıkçası ama ben ihtiyaç'a gidiyorum gaziosmanpaşa şubesine. Gayet memnunum. Bir de çalışabilsem tam olacak yani:KK1: Kaynak, uzaktan eğitimden video izleyebilme açısından da artıları olduğunu düşünüyorum ama herkese göre bu memnuniyetler değişiyor işte. İyice araştır da öyle yazıl kuzum.

mrblar dün tekrarlarmı yaptım bugün akşam konulardan devam edicem
bu arada bu aylarda dershaneye başlanırmı ? başlayan varmı ?
dersane olmadan yapamıcam gibi sanki bende başlamayı düşünüyorm

bende düşünüyorum sibelcim bende dün tekrar çalışmaya başlaıdm tarih okuyorum sözelleri bitircem matematiğim kötü onuda haftasonları çalışacağım

şimdilik ihtiyaç ve datadan varolan kitaplarımla başladım x yayıncılıktanda şimdi öğlem aramda vatandaşlık okuyacağım

inşallah bendeki bu heves gitmez
sibelim ve giz'cim evet bu tarihlerde bir çok dershanenin ocak kurları oluyor. Çünkü bir çok insan gk ve gy için ocakta başlıyor hazırlanmaya. Bir araştırın bence canlarım. Dershanesine göre değişir belki ama ben dershanenin çok büyük faydasını gördüm. İş kişide bitiyor evet ama ben dershane olmasa çoktan bu maratondan kopmuştum herhalde. Fiyatları da uygun olursa yorumlarını olumlu bulduğunuz bir dershaneye yazılabilirsiniz bence.
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız??:26: Kısaca kendimden bahsedeyim..2 yıllık muhasebe mezunuyum,adından dgs sınavını kazanıp hatayda işletme okudum. Lise muzunu olarak,önlisans,lisan mezunu olarak bu zamana kadar bütün sınav çeşitlerine girdim. Bu 5.kez kpss'ye gireceğim.İkinci kez lisans mezunu olarak gireceğim. bu zamana kadar 82-73 arası puanlar aldım. Ama bu sefer hedefim 90 ve üstü.Matematiğim zayıf ama çalışmalarla toparlamaya çalışıyorum.Ankaradayım dershaneye gidiyorum ve nişanlıyım. Nişanlım özel sektörde çalışıyor ve bende o yüzden ankaraya atanmak zorundayım..Herkese bol şans diliyorum ve hepimizin Allah yardımcımız olsun..

Merhaba canım hoşgeldin aramıza:KK16:
Bundan önceki kpsslerdeki puanların da iyimiş canım. Matematiği halledersen rahatça 90 üstü alırsın bence.:KK61:
Çalışmaların esnasında aramıza bekleriz seni de:KK16: Kolay gelsin şimdiden tatlım:KK16:

ilk önce herkese bu yoğun tempoda bu stresli döneminizde kolay gelsin demek istiyorum ben 2012 de sınava girdim ve 2013 temmuzda atandım önlisans halkla ilşkiler mezunuyum.85.447 ile atandım ben evliyim 5 yaşında da bir oğlum var dersaneye gittim ve bu şekilde kazandım kısaca sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istedim mart ayına kadar konuları bitirmiştim bundan sonra sürekli soru çözümü günlük 500-600 soru çözüyordum ama mutlaka çözüyordum bütün kaynaklardan yararlandım özellikle tarihte data yı tek geçerim körfezin deneme sınavlarıyla birebir çıkmış sorular vardı. arkadaşlar sizler elinizden geleni yapın gerisi rabbimizin takdiri yiyecek ekmeğiniz varsa oluyor ve isterkende mutlaka hayırlısını isteyin çünkü benim keşke atanmasaydım dediğim günler oldu eşim ve çocuğumundan ayrı kaldım ama şimdi çok şükür kavuştuk herkese kolay gelsin En Büyük KK

Günaydın Hanımlaaar, :KK64:

Gününüz güzel olsun, verimli, keyifli bir gün diliyorum.
Ben de ofisteki arkadaşımla bi karar aldım, en azından ofiste günlük 1 saat çalışma zorunluluğu koyduk kendimize.
Tüm işlerimizi ona göre ayarlayalım dedik. Hadi bakalım, umarım başarırız.

“Dünyayı değiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silah, eğitimdir.”

Nelson MANDELA

Bu da içimden geldi, öpüyorum hepinizi :KK19:

Güneşim kuzum, nelson Mandela'nın sözü gerçekten şu anki dünya şartlarına cuk oturmuş. Önceden devletler birbirlerine savaşla kılıçla üstünlük sağlıyormuş. Şimdi ise en güçlü silah eğitim, bilim. :KK31:
O sebepten çoook çalışmamız gerek çoook.:KK9::KK9:

Bu arada kuzular aklıma gelmişken söyleyeyim Genel Kültürde güncel bilgilerde Nelson Mandela'nın çıkma olasılığı yüksek. Lisans veya önlisans'ta çıkacak gibime geliyor. Unutmayalım.:KK74: Hatta izlemeyenleriniz varsa "Özgürlüğün rengi" filmini önerebilirim.:KK61:

pamugummm gündüz aradım ben işte burda cok secenek yok bide kucuk yer olunca şubatta fark dershanesi var onun acılcakmıs oda cok iyi dğeil ben ihtiyaç istiyodumm :KK50:
şubata kadar devam ediyimde şubatta mecbur kalırsam oraya başlıcam artık düzen olsun en azından napalım :KK31:

Canım benim ne zahmeti. Zevkle ekliyorum ben vaktim oldukça. Tebrik ederim tatlım. Darısı çarpanlara ayırma'nın başına:KK61:

Canım bakırköy yargı hakkında pek bir bilgim yok açıkçası ama ben ihtiyaç'a gidiyorum gaziosmanpaşa şubesine. Gayet memnunum. Bir de çalışabilsem tam olacak yani:KK1: Kaynak, uzaktan eğitimden video izleyebilme açısından da artıları olduğunu düşünüyorum ama herkese göre bu memnuniyetler değişiyor işte. İyice araştır da öyle yazıl kuzum.

çok teşekkür ederim büşra bakırköye gidip dershanelerle görüşeyim uzaktan eğitim imkanı çok güzel karar verirken bunuda düşüneyim çok sağol :KK16:

Merhaba canım hoşgeldin aramıza:KK16:
Bundan önceki kpsslerdeki puanların da iyimiş canım. Matematiği halledersen rahatça 90 üstü alırsın bence.:KK61:
Çalışmaların esnasında aramıza bekleriz seni de:KK16: Kolay gelsin şimdiden tatlım:KK16:

Merhabalar hoşbuldum:):) İnşallah canım tek hedefim 90'ı görmek yanına yaklaşmak benim için yeterli.. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin:KK31:

Bende kuzucuk olmak istiyorum nolur nolur daha dun basladim cok mu gec kaldim bana yardim edin nolur bende lisans maliye mezunuyum 4001den mi ataniliyo kpssB den yoksa alandan girmeden de maliyeye alan yerleri yazabiliyomuyum inanin hicbisey bilmiyorum ve destek alicam kimse yok burayi gorunce cok sevindim:-) bide baslamak icin cok mu gec kaldim sizce banada yardimci olun evde calisiyorum nasil bi planla ilerlemeliyim

ilk önce herkese bu yoğun tempoda bu stresli döneminizde kolay gelsin demek istiyorum ben 2012 de sınava girdim ve 2013 temmuzda atandım önlisans halkla ilşkiler mezunuyum.85.447 ile atandım ben evliyim 5 yaşında da bir oğlum var dersaneye gittim ve bu şekilde kazandım kısaca sizlere nacizane tavsiyelerde bulunmak istedim mart ayına kadar konuları bitirmiştim bundan sonra sürekli soru çözümü günlük 500-600 soru çözüyordum ama mutlaka çözüyordum bütün kaynaklardan yararlandım özellikle tarihte data yı tek geçerim körfezin deneme sınavlarıyla birebir çıkmış sorular vardı. arkadaşlar sizler elinizden geleni yapın gerisi rabbimizin takdiri yiyecek ekmeğiniz varsa oluyor ve isterkende mutlaka hayırlısını isteyin çünkü benim keşke atanmasaydım dediğim günler oldu eşim ve çocuğumundan ayrı kaldım ama şimdi çok şükür kavuştuk herkese kolay gelsin En Büyük KK
Canım benim çok teşekkür ederiz yorumlarını ve tecrübelerini bizimle paylaştığın için :KK16: Ve de tebrik ederim, yeni atanmışsın sayılır, hayırlı olsun:KK16: Darısı başımıza inşallah.Eşin ve çocuğunla işinde mutluluklar dilerim :KK16::KK16:
pamugummm gündüz aradım ben işte burda cok secenek yok bide kucuk yer olunca şubatta fark dershanesi var onun acılcakmıs oda cok iyi dğeil ben ihtiyaç istiyodumm :KK50:
şubata kadar devam ediyimde şubatta mecbur kalırsam oraya başlıcam artık düzen olsun en azından napalım :KK31:
Kuzucum, murat dershanesi yok mu orada. murat'ın genelde ocak kurları oluyor. Ama dediğin gibi sen şubata kadar elinden geleni yap, elinden geldiğince konuları bitir. Dershaneye yazılırsan hem tekrar olur, hem de sınava yaklaşırken seni daha sistematik hale getirir. Şubata kadar belki de dershaneye gerek bile kalmaz sibeliimm. Allah yardımcımız olsun inşallah:KK16:
çok teşekkür ederim büşra bakırköye gidip dershanelerle görüşeyim uzaktan eğitim imkanı çok güzel karar verirken bunuda düşüneyim çok sağol :KK16:
Bence de tatlım, en iyisi yüz yüze konuşmak. Böyle internetten araştırınca bir yere varılmıyor, ben yaşadım o durumu dershaneye yazılmadan önce. Ama boşa vakit kaybetmişim, dershanelerle konuşmak için evden çıkıp dershaneye yazılıp geldim.:KK1:
Sen de en iyisi gidip yüz yüze görüş canım.

Merhabalar hoşbuldum:):) İnşallah canım tek hedefim 90'ı görmek yanına yaklaşmak benim için yeterli.. Allah hepimizin emeklerinin karşılığını versin:KK31:
Amin canımcım inşallah. Allah hepimize hayırlısıyla memur olabilmeyi nasip etsin:KK16:
Bende kuzucuk olmak istiyorum nolur nolur daha dun basladim cok mu gec kaldim bana yardim edin nolur bende lisans maliye mezunuyum 4001den mi ataniliyo kpssB den yoksa alandan girmeden de maliyeye alan yerleri yazabiliyomuyum inanin hicbisey bilmiyorum ve destek alicam kimse yok burayi gorunce cok sevindim:-) bide baslamak icin cok mu gec kaldim sizce banada yardimci olun evde calisiyorum nasil bi planla ilerlemeliyim
Hihii:KK9: hoşgeldin yeni kuzucuğumuuzz:KK16::KK16:
Hiç de geç kalmadın tatlım. Bir çok insan ocaktan sonra başlıyor. Sıkı bir çalışmayla marta kadar konuları bitirirsin bile. O yüzden napıyoruz, hemencik kolları sıvayıp ders çalışmaya başlıyoruz.:KK55:
Bu arada şu alan konusundan ben de hiç anlamıyorum canım. Bizim sınıfta b grubundan girecek olan maliye mezunları var ama 4001den mi atanacak bilemiyorum.:26: görünce sorarım. Belki bilen kuzular vardır. Onlar cevaplar:KK16:
Sana şimdiden iyi çalışmalar dilerim tatlım. Kolay gelsin.:KK16:

hepinize iyi akşamlar kızlar nasıl gidiyor ? ben tüm hırsımla zaman yaratmaya çalışıyorum kendime geceleri ikilere üçlere kadar çalışıyorum uyku tutmuyor zaten ders düşünmekten...matematikten soru çözüyorum ara verdim selam verip devam edeceğim çalışmaya.

pammukşekerim biten konularımı yazıyorum canım....

tarih full bitti tamamına adımı yazabilirsin
coğrafya türkiyenin ekonomik coğrafyası
türkçe anlatım bozuklukları
vatandaşlık türk anayasa tarihi

bugün yedi iklimin keyifli matematik yaprak test kitabını aldım onu çözüyorum şimdi bana biraz zor geldi bir de çözümlü anlatımı bazı sorularda yetersiz gibi ben mi çok zayıfım acaba? aynı kitabı alan var mı merak ettim kızlar ? $31307_K.jpg

X