2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Tarih hepimizin ortak sorunu sanırım :) ben datadan çalışıp hakan dededen veya murattan tekrar ediyorum. Sonra uzman, murat, yediiklim, hakan dede gibi elime hangi kaynak geçerse çözüyorum. Ama hala yanlışım çıkıyor mu? Evet maalesef çıkıyor :KK43: Rabbim kolay kavrama gücü ve bol ezber yeteneği versin inşallah şu derslerimiz için :)

Bu arada kızlar habertürk ile cumartesi lisans, pazar önlisans deneme sınavları veriliyor ücretsiz olarak. Denemeler yargı yayınevinden. Ben zaten kupon topladığım için ikisini de almış oldum. Sizlerin de haberi olsun söyleyeyim dedim.

hem lisans hemde ön lisansın demene sınavını aldım bende:KK52: kupon biriktirilen kitabı bugün gördüm :KK31: güzel midir acep?

hem lisans hemde ön lisansın demene sınavını aldım bende:KK52: kupon biriktirilen kitabı bugün gördüm :KK31: güzel midir acep?

Ben yargının soru bankası seti için biriktiriyorum kuponu. Soru bankasında yayın ayırt etmeden çözme taraftarıyım. O yüzden güzeldir güzel olmasa bile bakış açısı kazandırır diye düşünmek istiyorum :)
Bu arada yukarıda soru sormuşsun. Topiğin ana sayfasında da belirtilmiş aslında ama söyleyeyim ben de kendi fikrimi. Bence böyle tek kitap olarak alma. Çok üstünkörü geçer diye düşünüyorum. Data A'dan Z'ye tarih kitabı gayet iyi ben ordan çalışıyorum tarihe. Matematikte uzmanı çok çok beğendim. Coğrafya için uzman beğeniliyor bir de fem cep kitapçığı çok beğeniliyor. Anayasa için de yine data beğeniliyor. Ben de kaynaklarımı böyle aldım açıkçası.
Soru bankası için de elinize ne geçerse çözün :)

ben hala bi düzene sahip değilim:KK31: eskiden matla pek aram yoktu. yeni yeni alışmaya başladım temelden gidiyorum şuanda.diğer derslerdede pek iyi değilim. bi gün çok çalışıyorum diğer günler az:KK31: erkek arkadaşım benden daha çok hırpalıyor kendini resmen. hergün ders çalış diyor,program hazırlamış bana. bugün kitaplara baktı. gaz veriyor ama. bende istek olmayınca doğru düzgün çalışamıyorum. yazdıklarınızı okudum çok imrendim size en azından bi düzen var. dershaneye gitmeyi istemedim. hiç bi zaman anlamıyorum dershane sistemini . o yüzden şuan evde kendimi hazırlayıp,yazın hızlandırılmış kursa gidip pişircem kendimi. en az 85 almam gerek :KK31: houfff houff

Ben yargının soru bankası seti için biriktiriyorum kuponu. Soru bankasında yayın ayırt etmeden çözme taraftarıyım. O yüzden güzeldir güzel olmasa bile bakış açısı kazandırır diye düşünmek istiyorum :)
Bu arada yukarıda soru sormuşsun. Topiğin ana sayfasında da belirtilmiş aslında ama söyleyeyim ben de kendi fikrimi. Bence böyle tek kitap olarak alma. Çok üstünkörü geçer diye düşünüyorum. Data A'dan Z'ye tarih kitabı gayet iyi ben ordan çalışıyorum tarihe. Matematikte uzmanı çok çok beğendim. Coğrafya için uzman beğeniliyor bir de fem cep kitapçığı çok beğeniliyor. Anayasa için de yine data beğeniliyor. Ben de kaynaklarımı böyle aldım açıkçası.

ilk sayfaları okuyamadım malesef. bende takıntı var ya bütün sayfaları okuyacağım yada hiç baş sayfalara bakmayacağım:KK37: modüler set almayı düşündüm her yayının sadece bazı dersler için güzel kitapları olduğunu söylüyorlar. bugün erkek arkadaşım yediiklime felan bakmış onda zorlanırsın zor biraz dedi. kararsızım kaynak konusunda:KK31: ne yazcektim unuttum :44:

kaynaklardan memnunsan bende o şekilde alayım ama bana görüntülerini gönderebilir misin kitapların?

selam kızlar günaydın
haftasonu nete pek girmedim
tarihe odaklandım
özellikle dün çok verimli çalıştım
dikkatlice özenli bir şekilde notlar aldım
bu hafta müdürüm yok bende fırsattan istifade yanıma aldım defterimi aldığım notları okumaya başlıcam birazdan
öpüyorum hepinizi

Bu arada güneş'imm kuzum, şu hakan dede videolarını unuttuğumu sanıyorsan yanılıyorsun ama şöyle bir şey oldu ki; akıllı kardeşim bana sormadan masaüstü bilgisayarı windows8'e yükseltmiş ve içindeki tüüm bilgiler uçup gitmiş.:KK50: Şimdi sadece telefonuma mp3e çevirerek attıklarım kalmış canım. Onları bilgisayara atarak wetransfer demiştin sanırım. oradan atabilirim eğer mp3 halleri de olur dersen.
Video indirmeyi denedim tekrardan ama yapamadım, internet download manager'i deneme süreniz dolduğu için indiremezsiniz diyor.:KK50:

Ben de ortada videosuz kaldım yani kuzum:KK50:. Elinde hakan dede videoları olan varsa paylaşabilir mi acaba bizimle canımlarım?:26:

pamuğum youtube den izliyorum ben hakan dede yazınca tüm videoları çıkıyor 1 2 3 takip ediyorum sırayla hepsini

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız??:26: Kısaca kendimden bahsedeyim..2 yıllık muhasebe mezunuyum,adından dgs sınavını kazanıp hatayda işletme okudum. Lise muzunu olarak,önlisans,lisan mezunu olarak bu zamana kadar bütün sınav çeşitlerine girdim. Bu 5.kez kpss'ye gireceğim.İkinci kez lisans mezunu olarak gireceğim. bu zamana kadar 82-73 arası puanlar aldım. Ama bu sefer hedefim 90 ve üstü.Matematiğim zayıf ama çalışmalarla toparlamaya çalışıyorum.Ankaradayım dershaneye gidiyorum ve nişanlıyım. Nişanlım özel sektörde çalışıyor ve bende o yüzden ankaraya atanmak zorundayım..Herkese bol şans diliyorum ve hepimizin Allah yardımcımız olsun..

Kuzularıııııııııım :KK8:
:KK55: Ben geldiim.
Özledim sizi yafu, olmuyor böyle ayrı gayrı. Benim işler yine çok yoğun, 3 gündür ihmal ettim topiğimizi. :KK43:

merhaba arkadaslar
topiği maalesef ki yeni kesfettim benide aranıza alırsanız cok sewinirim:) tek basıma beceremeyeciğim bu işi:) bir türlü sistemli bi biçimde calısmayı beceremiyorum çünkü. bu arada işletme mezunuyum, ewliym ve 15 aylık bi oglum oglum var. daha dogru düzgün baslayamadım calışmalara nerden nasıl baslamalıyım. haftalık bi calısma programı felan mı hazırlamalıyım kendime.yardımcı olursanız cok cok sewinirim.
şimdiden tskkürler:)

Hoşgeldin aramıza canım,
Arkadaşım önce kendine konu anlatımlı bi yayın bul, severek çalışacağın. Ardından mat içn Şenol Hoca, Tarih için Hakan Dede gibi video tavsiyeleri var. Onları geçmiş sayfalardan bulabilirsin.

Tabi en önemlisi muhakkak günlük bir kota koy kendine, artık herşeyimizi Kpss'ye odakladık biz. Zamanla program kendiliğinden oluşuyor zaten, ama yine de kağıt üzerinde bir programın olsun.
Hadi kolay gelsin :KK64:

Merhabalar canlarıııımmmm:KK16:
Ben geldim. Topiğimize yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoşgelmiş:KK16:
Bu arada dersler bize özlü sözler yazdırır olmuş.
"Matematik beni matlaştırıyor",
"Mutlak değer çıkmazlarındayım",
"Mutlak değer Umarım değer" :KK9::KK9:
Çok tatlısınız :KK9::KK9::KK16:
Bir tane de benden gelsin madem:
"Tarihin tozlu sayfalarında kaybolmak üzereyim.":KK37::KK1:
Tarihi sevmeye başladığımı düşünmüştüm ama yanılmışım. O beni sevmedikçe, emeklerimin karşılığını vermedikçe ben de onu sevmeyeceğim:KK19: Kim ne eser yazmış, hangi padişah ne icraat yapmış, hangi savaşta ne olmuş. vs vs bunlar çok zorluyor beni ve benim balık hafızamı.:KK50::KK30:

Bir yandan da hafta içleri yoğun olmama rağmen dershaneyle paralel gitmeye çalışıyorum. En azından sözellerde bunu yapmam gerek yoksa ipin ucunu yakalayamam.:KK50:

Dershaneye giden kuzular size bir sorum olacak; Dershanede derslerde hangi konulardasınız? Bizim geriden gittiğimize dair şüphelerim var da ondan şey ettim.:26:
Biz: matematikte basit eşitsizliklerdeyiz
türkçe: paragraf
vatandaşlık: yargı
coğrafya: 2. ünitenin ovalar kısmındayız
tarih: osm. devl. kültür ve uygarlık.
daha geometri görmeye başlamadık. Vatandaşlık ocak'a kadar bitecek, ondan sonra işlemeye başlayacağız sanırım.

Ben yine çok konuştum. Hemen geçmişe gidip alıntılar yapayım:KK55:
Hepinizi çok seviyor ve de öpüyoruumm.:KK16::KK16:

Hihihihihihii çok şekersin pambığım.
Mutlak değer, umarım değer ve ben :KK37:

Ben de dershane konuların yazayım kuzum, malum aynı dershanedeyiz. iller arası kıyas olur :KK1:
Türkçe Yazım kuralları bitti şimdi nerdeyiz bilmiyorum :KK52:
Tarih Osmanlıda Duraklamaya yeni başladık
Vatandaşlık Yürütme başladık
Matematik Üslü Sayılar
Coğrafya Ovalar, Akarsuların filan olduğu ünite :KK53: neydi ki o ünite :KK53:

işte böyle kuzum. Biz de seni çok seviyorum Pambığım, topiğimizin kraliçe arısı :KK19:

Bu arada güneş'imm kuzum, şu hakan dede videolarını unuttuğumu sanıyorsan yanılıyorsun ama şöyle bir şey oldu ki; akıllı kardeşim bana sormadan masaüstü bilgisayarı windows8'e yükseltmiş ve içindeki tüüm bilgiler uçup gitmiş.:KK50: Şimdi sadece telefonuma mp3e çevirerek attıklarım kalmış canım. Onları bilgisayara atarak wetransfer demiştin sanırım. oradan atabilirim eğer mp3 halleri de olur dersen.
Video indirmeyi denedim tekrardan ama yapamadım, internet download manager'i deneme süreniz dolduğu için indiremezsiniz diyor.:KK50:

Ben de ortada videosuz kaldım yani kuzum:KK50:. Elinde hakan dede videoları olan varsa paylaşabilir mi acaba bizimle canımlarım?:26:

Hmmmm seni seniiiiiii :KK20:
Şaka yaptım kiii :KK52:
Tamam kuzum, Zeytin gibi yaparız biz de olmazsa.
Aslında mp3 ler de işime yarayabilir. Wetransfer diycem ben sana yine :KK53:

Tarih hepimizin ortak sorunu sanırım :) ben datadan çalışıp hakan dededen veya murattan tekrar ediyorum. Sonra uzman, murat, yediiklim, hakan dede gibi elime hangi kaynak geçerse çözüyorum. Ama hala yanlışım çıkıyor mu? Evet maalesef çıkıyor :KK43: Rabbim kolay kavrama gücü ve bol ezber yeteneği versin inşallah şu derslerimiz için :)

Bu arada kızlar habertürk ile cumartesi lisans, pazar önlisans deneme sınavları veriliyor ücretsiz olarak. Denemeler yargı yayınevinden. Ben zaten kupon topladığım için ikisini de almış oldum. Sizlerin de haberi olsun söyleyeyim dedim.

Aaaa sağol Pnrcım, iyi oldu söylediğin. Bu hafta ben de alayım, ne kadar farkıl yayın olursa o kadar iyi olur tabi.

ben hala bi düzene sahip değilim:KK31: eskiden matla pek aram yoktu. yeni yeni alışmaya başladım temelden gidiyorum şuanda.diğer derslerdede pek iyi değilim. bi gün çok çalışıyorum diğer günler az:KK31: erkek arkadaşım benden daha çok hırpalıyor kendini resmen. hergün ders çalış diyor,program hazırlamış bana. bugün kitaplara baktı. gaz veriyor ama. bende istek olmayınca doğru düzgün çalışamıyorum. yazdıklarınızı okudum çok imrendim size en azından bi düzen var. dershaneye gitmeyi istemedim. hiç bi zaman anlamıyorum dershane sistemini . o yüzden şuan evde kendimi hazırlayıp,yazın hızlandırılmış kursa gidip pişircem kendimi. en az 85 almam gerek :KK31: houfff houff

Ayyy maşallah, ben de böyle destek olan partnerlere çok imreniyorum. Vallahi helal olsun.
Çatlak Kemikcim ee sen de üzme çocuğu artık :KK1:

Günlük kota koy kendine en azından canım, kotayı dolduramayınca 1-2 kez uykundan fedakarlık ettin mi bak nasıl dolduruyor insan :KK52:Başarılar canım.

selam kızlar günaydın
haftasonu nete pek girmedim
tarihe odaklandım
özellikle dün çok verimli çalıştım
dikkatlice özenli bir şekilde notlar aldım
bu hafta müdürüm yok bende fırsattan istifade yanıma aldım defterimi aldığım notları okumaya başlıcam birazdan
öpüyorum hepinizi

Ooooh hadi kolay gelsin Zeytinciğim :KK34:

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorum beni de aranıza alır mısınız??:26: Kısaca kendimden bahsedeyim..2 yıllık muhasebe mezunuyum,adından dgs sınavını kazanıp hatayda işletme okudum. Lise muzunu olarak,önlisans,lisan mezunu olarak bu zamana kadar bütün sınav çeşitlerine girdim. Bu 5.kez kpss'ye gireceğim.İkinci kez lisans mezunu olarak gireceğim. bu zamana kadar 82-73 arası puanlar aldım. Ama bu sefer hedefim 90 ve üstü.Matematiğim zayıf ama çalışmalarla toparlamaya çalışıyorum.Ankaradayım dershaneye gidiyorum ve nişanlıyım. Nişanlım özel sektörde çalışıyor ve bende o yüzden ankaraya atanmak zorundayım..Herkese bol şans diliyorum ve hepimizin Allah yardımcımız olsun..

Hoşgeldiiiiiiiiiiiin :KK34:
Bu kadar ön hazırlığın varmış maşallah canım :nazar:
Karamsarlığı düşmeden, özgüvenini kaybetmeden raahat rahat çalış bence. Allah yardımcın olsun.

Kuzularım ben yine dışarı çıkcam şimdi, bugünlerde pek yoğun çalışıyorum. Büyük bi banka ile ülke geneli bi kampanya çıktı şimdi de başıma. Gövde büyük olunca kontrol de zorlaşıyor. Yani Güneş yine yollarda :KK50:

Neyse yine kimseye muhtaç değiliz en azından, Rabbime çok şükür. Amaaa hedef hep kpss, artık toplantılarda filan anlatım bozukluklarını yazım hatalarını buluyorum. Yönetim de nasıl dikkatli dinliyor Güneş Hanım filan diyordur yazııııııııııık :KK52:

Bilseler ki içimde kpss aşkı yanıyor :KK33:

Hepizi kocaman öpüyorum canlarım, çok verimli bol çalışmalar dilerim.

:KK37:

kaynaklardan memnunsan bende o şekilde alayım ama bana görüntülerini gönderebilir misin kitapların?

Memnunum canım ama resim atamıyorum maalesef çünkü cepten giriyorum nete. Bak şöyle söyleyeyim ben 2012 uzman modüler seti almıştım onun matematiğinden aşırı memnun kaldım. Murat matematik var çok iyi olduğunu söyleyemeyeceğim. Celal aydın diyeceğim ama celal aydın eğer temelin yoksa zorlayabilir :/ matematik temeli olmayan arkadaşlar için bir arkadaşımız kaynak önerisi yapmıştı sayfalarda bakarsanız bulabilirsiniz. Coğrafya için de uzman beğeniliyor. Ben henüz coğrafyaya başlamadığım için yorum yapamayacağım ancak başladığım zaman da uzmandan çalışıcam. Tarih dediğim gibi data yayınlarının a dan z ye kitabı çok ayrıntı ve gayet de iyi geldi bana. Vatandaşlık için de yine datanın kitabı deniyor. Türkçe için hangi kitap olrsa ztn :) netten aratarak da bakabilirsin.

Hoşgeldin aramıza :) benim de erkek arkadaşım (bu yaz sözlüm olacak inşallah) istanbulda özel sektörde. Ailem de istanbulda. Dolayısıyla ben de istanbula atanmak zorundayım aslında :/ önceden hazırlığın varmış ne gzl bizden birkaç adom öndesin aslında. En azından o sınav heycanı yoktur artık :)

Merhabalar canlarıııımmmm:KK16:
Ben geldim. Topiğimize yeni arkadaşlarımız gelmiş, hoşgelmiş:KK16:
Bu arada dersler bize özlü sözler yazdırır olmuş.
"Matematik beni matlaştırıyor",
"Mutlak değer çıkmazlarındayım",
"Mutlak değer Umarım değer" :KK9::KK9:
Çok tatlısınız :KK9::KK9::KK16:
Bir tane de benden gelsin madem:
"Tarihin tozlu sayfalarında kaybolmak üzereyim.":KK37::KK1:
Tarihi sevmeye başladığımı düşünmüştüm ama yanılmışım. O beni sevmedikçe, emeklerimin karşılığını vermedikçe ben de onu sevmeyeceğim:KK19: Kim ne eser yazmış, hangi padişah ne icraat yapmış, hangi savaşta ne olmuş. vs vs bunlar çok zorluyor beni ve benim balık hafızamı.:KK50::KK30:

Bir yandan da hafta içleri yoğun olmama rağmen dershaneyle paralel gitmeye çalışıyorum. En azından sözellerde bunu yapmam gerek yoksa ipin ucunu yakalayamam.:KK50:

Dershaneye giden kuzular size bir sorum olacak; Dershanede derslerde hangi konulardasınız? Bizim geriden gittiğimize dair şüphelerim var da ondan şey ettim.:26:
Biz: matematikte basit eşitsizliklerdeyiz
türkçe: paragraf
vatandaşlık: yargı
coğrafya: 2. ünitenin ovalar kısmındayız
tarih: osm. devl. kültür ve uygarlık.
daha geometri görmeye başlamadık. Vatandaşlık ocak'a kadar bitecek, ondan sonra işlemeye başlayacağız sanırım.

Ben yine çok konuştum. Hemen geçmişe gidip alıntılar yapayım:KK55:
Hepinizi çok seviyor ve de öpüyoruumm.:KK16::KK16:

Bende kadıköy çözüme gidiyorum biz baya ilerledik canım.
Matematikte üslü sayılar bitti
Türkçe sözel mantık bitti paragrafı daha önce bitirmiştik ama tekar paragraf sorularına döndük.
Geometride üçgen tamamen bitti çokgenlere geçicez ama üçgeni tekrar ediyoruz test çözüyoruz her hafta
Tarihten de osmanlı dağılma bitti
Cografyada cografi konum dağlar ovalar göller bitti
Vatandaşlık temel hukuk bitti anayasaya gectik . Hocalar demesine göre şubatta biz ikinci tekrara başlıyoruz.

Herkese iyi akşamlar. Bitirdiğim konuları ekliyorum.

Coğrafya

- Türkiye'nin Fiziksel Özellikleri
Matematik
- Basit Eşitsizlik ve Sıralama

- Mutlak Değer

PamukSekercim listeye eklersen çok sevinirim. Sana da çok zahmet oluyor :KK16::KK16:

Hoşgeldin aramıza :) benim de erkek arkadaşım (bu yaz sözlüm olacak inşallah) istanbulda özel sektörde. Ailem de istanbulda. Dolayısıyla ben de istanbula atanmak zorundayım aslında :/ önceden hazırlığın varmış ne gzl bizden birkaç adom öndesin aslında. En azından o sınav heycanı yoktur artık :)

Hoşbulduk:KK3: Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah:) Önceki sınavlara hazırlanmadan girmiştim. Bunda ilk defa hazırlanarak ve çalışacağım için çok heyecan olacak biliyorum..Bir de yüksek puan almak zorunda olduğum için bayağı bir stres olacak:KK43::KK43: Ama inşallah hepimizin isteği olur:KK31:

Merhaba kızlar iş arıyordum belki hatırlarsınız iş bulamadım en azından hazirana kadar iş aramayacağım bu saatten sonra dershaneye yazılmak istiyorum aralıkta ocakta açılacak kurslar var mıdır kızlar yargı bakırköy ü düşündüm ama sizce nasıldır? siz hangi kurstasınız memnun musunuz?

Son düzenleme:
Günaydın Hanımlaaar, :KK64:

Gününüz güzel olsun, verimli, keyifli bir gün diliyorum.
Ben de ofisteki arkadaşımla bi karar aldım, en azından ofiste günlük 1 saat çalışma zorunluluğu koyduk kendimize.
Tüm işlerimizi ona göre ayarlayalım dedik. Hadi bakalım, umarım başarırız.

“Dünyayı değiştirmek için kullanabileceğiniz en güçlü silah, eğitimdir.”

Nelson MANDELA

Bu da içimden geldi, öpüyorum hepinizi :KK19:

günaydın kpss güzellerim
şu tarih işini bu sefer halledicem sanırım
yavaş yavaş ilerliyor olsam da artık hafızama kazıya kazıya gidiyorum
tüm konuşarı tekrar tekrar çalışıyorum akşam kitaptan çalışıp deftere notlar alıp gün içinde akşam çalıştığım konuları defterden takip ederek video ile pekiştiriyorum.atladığım bir yer olmasın diye önemli bulduum yerleri tekrar tekrar not alıyorum
vatandaşlık işinide en sona bırakmaya karar verdim tarihten sonra matematik ve birlikte coğrafya yı tekrar edicem
akşamları gelemiyorum ne yazık ki neti hiç açmıyorum dikkatim dağılmasın diye
öptüm sizleri bol motivasyonlu bir gün olsun bugün inşallah:KK70:

Son düzenleme:
mrblar dün tekrarlarmı yaptım bugün akşam konulardan devam edicem
bu arada bu aylarda dershaneye başlanırmı ? başlayan varmı ?
dersane olmadan yapamıcam gibi sanki bende başlamayı düşünüyorm

mrblar dün tekrarlarmı yaptım bugün akşam konulardan devam edicem
bu arada bu aylarda dershaneye başlanırmı ? başlayan varmı ?
dersane olmadan yapamıcam gibi sanki bende başlamayı düşünüyorm

bende düşünüyorum sibelcim bende dün tekrar çalışmaya başlaıdm tarih okuyorum sözelleri bitircem matematiğim kötü onuda haftasonları çalışacağım

şimdilik ihtiyaç ve datadan varolan kitaplarımla başladım x yayıncılıktanda şimdi öğlem aramda vatandaşlık okuyacağım

inşallah bendeki bu heves gitmez

X