-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.161
Bir okusana yazdıgını
Ben cözemedim ya da bilemedim.
Hangi kitap?
haha kuzum linki kopyalamıştım ama msjıma eklememişimşimdi ekledim
Pınarcım Kpss ye daha en az 6 ay var. Böyle bir çelişkiye düşüyorsan bence de aradan tezi çıkar hiç olmazsa. Kafan rahatlasın. Tabe en doğrusunu sen bilirsin cnm. Tez çalışırken sıkıldığında özlersen filan arada bakarsın kpss yeKızlar bu mesajı üzülerek yazıyorum ancak ben iki hafta aranızda olmayacağım. Çünkü şu an ne kpss çalışabiliyeum ne tezimi yazabiliyorum. Birini yapsam aklım diğerinde kalıyor. Tarihte de ipin ucunu kaçırdım. Öyle moralim bozuk ki anlatamam...
Kızlar bu arada denemelerden bahsetmişsiniz, önümüzdeki hafta da ihtiyaç'ın türkiye geneli sınavı var. Gelin hep beraber girelim.
ben de haftasonu pegem'e gidip bakayım, ona da girmeyi düşünüyorum
türkiye geneli deneme sınavları ücretli olur herhalde dimi kızlar internette bulamadım
Kuzum nerelerdesin sen.
İş yoğunluğun azalsın aradaki açığı kapatırsın tatlım, vicdan azabı çekme.
Bu arada sınavın nasıl geçti güneşim? Tarih beni can evimden vurdu yine.Bissürü yanlış çıktı, sinir oldum. Ya bu tarih beni halledecek, ya ben onu.
En yakın zamanda eski formuna dönmeni bekliyorum canım. görüşmek üzere.
kızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorumcuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:
ders çalışamıyorum die vicdan azabından ölüyorum
Kızlar bu arada denemelerden bahsetmişsiniz, önümüzdeki hafta da ihtiyaç'ın türkiye geneli sınavı var. Gelin hep beraber girelim.
ben de haftasonu pegem'e gidip bakayım, ona da girmeyi düşünüyorum
türkiye geneli deneme sınavları ücretli olur herhalde dimi kızlar internette bulamadım
Pamukşekerim öyle sıcak kanlı ve iyi niyetli insanlarsınız ki buraya girmeden yapamaz oldum zaten :) bugün tezimin ideolojiler kısmını bitiriyorum. Sırada marksizim ve devlet, maksizmin ve sınıf çatışması, marksizmîn ekonomik öğretisi, marksizmin yöntemi, marx ve hukuk konuları kaldı :/ bitecek inşallah...
Bu arada geçen gün söylemiştim sanırm gözünden kaçtı canım basit eşitsizliikler ve sıralama ile osmanlı devleti kuruluş ve yükselişi bitti. Tabloya ekler misin?
Carpe-diemcim pegeme sordum ben dün. Geçen hafta bir deneme yapılmış türkiye geneli. Bir daha bir dahaki ay yapılırmış. Girş ücreti 5tl imiş :/
tünaydın arkadaşlar ben de tüm konuları ortaladım. Matematik için kursa başlayacağım mart gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, güzel haberlerimizi alalım buradan ve inşallah belki de en iyi kurumlarda iş arkadaşı olalım.. sevgiler :)
Hahahaha kuzularım ilahi güldürdünüz beniAnnem iyi misin sen Şeker cadılar sizi
Pınarcım Kpss ye daha en az 6 ay var. Böyle bir çelişkiye düşüyorsan bence de aradan tezi çıkar hiç olmazsa. Kafan rahatlasın. Tabe en doğrusunu sen bilirsin cnm. Tez çalışırken sıkıldığında özlersen filan arada bakarsın kpss ye
Pambığım sorma ben KTT 'ye de giremedim. Şehir dışında bi ilçeye gitmiştim, hava da karlı olunca yetişemedim sınava. Neyse TG'ye gireriz artık. Senin tarih niye öyle oldu ki kuzum benim ? Tekrar da ediyorsun halbuki.. :26:
Benim olsa tembelim diycem de
Yilikecim dışardan girenler için ücretli oluyor sanırım. Kendi öğrencisine ücretsizdi
Geldim geldim Pambığım,
Günlerce elime kitap alamamanın verdiği vijdan azabıyla dün gece Osm. Kuruluş ve Yükselme dönemini bitirdim bu arada
Canım çok geçmiş olsun, daha önce gördüm de bir türlü yazma fırsatım olmadı. Ciddi bişi yoktur inşallah, sonuçları bekliyoruz.
Psikolojiktir merak etmeHiçbir ders senden daha önemli olmaz bu arada Tekrar geçmiş olsun.
Kuzularım ben bi telaşla yazdım yine kaçıyorum. Özel mesajlarıma da bakıp çıkcam, işlerimi erken bitireyim ki akşam dershaneye kaçcam.
Bu arada motivasyon toplantısı için bir otelin balo salonunu ayarladım ki görmeyin gitsin. Şubata kadar ben burda kalabilir miyim diycektim utanmasam
Hepinizi öpüyorum, yarın girerim.
Başarılar ..
canım sen kpss a'dan yerleşmek istiyorsan eğer, benim önerim şimdiden 2014 kpss'ye girecekmişcesine çalışman. Elinden geldiğince tüm konuları hallet ki bir dahaki kpss'ye daha az konu kalsın ve bu sayede önümüzdeki yıl konu çalışmakla vakit kaybetmek yerine bol bol soru çözmüş olursun ama önceliğin genel kültür ve genel yetenek olsun ki kpss b grubunda da işe yarasın.
Ben böyle düşündüm açıkçası canım. Umarım nacizane yardımcı olabilmişimdir.
Dershaneden önce konuları halletmiş olmak çok işe yarıyor kesinlikle canım. Tekrar edince pekişmiş oluyor. geriye soru çözmek kalıyor. Gerçi benim gibi balık hafızalı birinde pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim ama.
Kolay gelsin canım iyi çalışmalar.
Çok iyi yapmışsın zeytincim. Bunu en yakın zamanda ben de uygulayacağım. Böyle ite kaka gitmiyor gerçekten. Vatandaşlık coğrafya yine çalışınca oluyor ama tarih çok nankör bir ders bence, çok bilgi var ve çok çabuk unutuluyor.
İnşallah üstesinden gelebiliriz canım..61:
tatlım ben sana ihtiyacı önerebilirim. Yargının yaprak testleri var, ondaki soruları da beğendim ben. Yediiklim ve data da çok tavsiye ediliyor. Bence bunların içinden 2 tanesini seç şimdilik. Bitirince sınava yakın tekrar alırsın canım.
Kuzum nerelerdesin sen.
İş yoğunluğun azalsın aradaki açığı kapatırsın tatlım, vicdan azabı çekme.
Bu arada sınavın nasıl geçti güneşim? Tarih beni can evimden vurdu yine.Bissürü yanlış çıktı, sinir oldum. Ya bu tarih beni halledecek, ya ben onu.
En yakın zamanda eski formuna dönmeni bekliyorum canım. görüşmek üzere.
Canım benim çok geçmiş olsun. Sağlığın her şeyden daha önemli tuesbacım. O yüzden hayırlısıyla sonuçların temiz çıksın da elbet çalışırsın. Daha önümüzde yeterince vakit var canım. Panik yapıp motivasyonumuzu düşürmeyelim. Çalışmadığımız günlerin acısını önümüzdeki günlerde daha çok çalışarak çıkarırız inşallah.
Sonuçların çıkınca haber ver tatlım. Dualarımız seninle.
Canım bence şimdilik deneme al ama sınava daha çok var. Tarih için nisan gibi tekrardan bir soru bankası al bitir. Sözel dersler biraz nankör oluyor, unutuluyor. en azından benim için öyle.. Ama şu an için çözdüklerin bence de yeterli canım.
A bu çok güzel bir kitaba benziyor canım. Bende yargının yaprak testleri var, çok memnunum. Elimdeki testleri bitirince bu kitaba da bakayım, tavsiyen için çok sağol canım, fiyatı da çok uygun hele ki kargo ücreti olmaması harika.
Merhaba canım, büyük oranda yardımcı olur sana 2010 yayınları ama yeni eklenen konular var ve konu dağılımları değişti. Yine de bir kaç özet kaynaktan destek alırsan senin için daha faydalı olur canım.
Canım benim ya, moralini bozma lütfen. 2 hafta içinde tezini bitirirsen artık kafan rahat olacak ve tüm vaktini kafan rahat bir şekilde kpssye ayırabileceksin canım. Bir de bu açıdan bak.
Ama yine de 2 hafta boyunca hiç girmemezlik yapma, özletme kendini.
hiç düzenli olamıyorum
deneme sınavına girmiş olan arkadaşlar var mı :26: durumlar nasılben bu haftasonu gireceğim ilk defa .. ihtiyacın denemelerine kayıt yaptırdım. türkiye geneli oluyormuş
birde bu aralar motivasyonumu kaybettim .. masada oturamıyorum uzun süre
Güzel bir seçim bence canım. Bizim coğrafyacı ve vatandaşlık hocası önermişti. Ben de elimdekiler bitince data alacağım inşallah. Şimdiden hayırlı olsun zeytincim.günaydın kızlar
keşke denemelere benimde girebilme şansım olsa
iş yerinden izin almam çok zor şu aralar
ancak marttan sonra girebilirim.
data yı düşünüyoruz hala kızlar akşam baya br inceledik eşimle ayın 20 sinden sonra alıcaz karta fazla yüklendik bu ay hesaplı gidelim o arada zaten konuları tekrar ediyorum ve elimdeki kitaplardan test çözüyorum.
dün akşam nöbetçi öğrenciydim kızlar
11 30 kadar çaıştım yine ancak 2.5 saat çalışabiliyorum
gün içinde fırsat bulursam çalışıyorum
uykum gelincede birşey anlamıyorum salllamaya başlıyorum verimli olmuyor
Tebrik ederim canım ekledim tablomuzakızlaaaaarr bende geometri çalışmaya başladım doğruda açılar bitti. sabah namazına kalkıncada tarih tekrarı yapıyorum çok verimli oluyor tavsiye ederim
Amin canım ne güzel bir dua öyle o.tünaydın arkadaşlar ben de tüm konuları ortaladım. Matematik için kursa başlayacağım mart gibi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, güzel haberlerimizi alalım buradan ve inşallah belki de en iyi kurumlarda iş arkadaşı olalım.. sevgiler :)
Tatlım paralı evet. Kaç para olduğunu bilmiyorum ama dershaneyle konuşup tüm denemelere gireceğini söylersen belki toplu aldığın için indirim olur. Tek tek almak mı toplu almak mı, artık hangisi daha avantajlıysa öyle yaparsın kuzum.türkiye geneli deneme sınavları ücretli olur herhalde dimi kızlar internette bulamadım
oy kuzum benim sen de öylesinPamukşekerim öyle sıcak kanlı ve iyi niyetli insanlarsınız ki buraya girmeden yapamaz oldum zaten :) bugün tezimin ideolojiler kısmını bitiriyorum. Sırada marksizim ve devlet, maksizmin ve sınıf çatışması, marksizmîn ekonomik öğretisi, marksizmin yöntemi, marx ve hukuk konuları kaldı :/ bitecek inşallah...
Bu arada geçen gün söylemiştim sanırm gözünden kaçtı canım basit eşitsizliikler ve sıralama ile osmanlı devleti kuruluş ve yükselişi bitti. Tabloya ekler misin?
Carpe-diemcim pegeme sordum ben dün. Geçen hafta bir deneme yapılmış türkiye geneli. Bir daha bir dahaki ay yapılırmış. Girş ücreti 5tl imiş :/
Tabiki haber veririm tatlım. Ben de belki bu ay girmem başka dershanelerde ama önümüzdeki aydan itibaren girmeyi düşünüyorum canım haber verelim birbirimizeCanım diger dershanelerin sınavlarına biraz daha konular ilerleyince girmeyi planlıyorum...Haber verirsin bize diger sınavları da degil mi?
Evet canım...5 lira bir sey Pegem'inki. Dısarıya ne kadar bilmiyordum ben de, bir arkadas sormus buradan Pegem'e.
Sen de öylesin annem <3 Hadi insallah...Ben de bir toparlayabilsem cok güzel olacak...
İlk denemeyi ben kacırdım canım, 21 ve 22'sinde kesin var, her yere asmıslar dershanede cünkü. Giris ücretini buradan biri gene sormustu, sanırım elfmet...Yanlıs olmasın, önceki sayfalarda vardı. 5 lira diye demişler...
Güncelleri yazıp calısayım..Öptüm..
Öyle düşünme canım, inşallah bir şey çıkmaz da sonrasında gönül rahatlığıyla çalışırsın. Daha sınava çok var nasılsa. Yeterki sağlığın iyi olsun elbet çalışırız canım.teşekkürler tatlım dedin gibi kötü bişi yoktur inşallah bakalım yarın sonuçlar çıkacak :44:
teşekkürler pamukşekerimgünler boş geçip gidince insan ister istemez vicdan azabı çekiyor bide bu önemli dönemde hastalıkların üst üste gelmesi moralimi çok bozdu
Daha girmedim canım, girecegim...Bir de o sekilde toplu tüm deneme sınavlarına kayıt yaptırabiliyor muyuz İhtiyacın? Nasıl? Ücret ne oluyor? Bilgilendirirsen sevinirim.
Bir de kızlar dershaneyi arayıp sordum ben de, Pegem'in ücret 5 lira, ama sınavdan önce sınav giris kartı almanız gerekiyormuş dershaneden.
Bilginize...
deneme sınavına girmiş olan arkadaşlar var mı :26: durumlar nasılben bu haftasonu gireceğim ilk defa .. ihtiyacın denemelerine kayıt yaptırdım. türkiye geneli oluyormuş
birde bu aralar motivasyonumu kaybettim .. masada oturamıyorum uzun süre
Hahahaha kuzularım ilahi güldürdünüz beniAnnem iyi misin sen Şeker cadılar sizi
Pınarcım Kpss ye daha en az 6 ay var. Böyle bir çelişkiye düşüyorsan bence de aradan tezi çıkar hiç olmazsa. Kafan rahatlasın. Tabe en doğrusunu sen bilirsin cnm. Tez çalışırken sıkıldığında özlersen filan arada bakarsın kpss ye
Pambığım sorma ben KTT 'ye de giremedim. Şehir dışında bi ilçeye gitmiştim, hava da karlı olunca yetişemedim sınava. Neyse TG'ye gireriz artık. Senin tarih niye öyle oldu ki kuzum benim ? Tekrar da ediyorsun halbuki.. :26:
Benim olsa tembelim diycem de
Yilikecim dışardan girenler için ücretli oluyor sanırım. Kendi öğrencisine ücretsizdi
Geldim geldim Pambığım,
Günlerce elime kitap alamamanın verdiği vijdan azabıyla dün gece Osm. Kuruluş ve Yükselme dönemini bitirdim bu arada
Canım çok geçmiş olsun, daha önce gördüm de bir türlü yazma fırsatım olmadı. Ciddi bişi yoktur inşallah, sonuçları bekliyoruz.
Psikolojiktir merak etmeHiçbir ders senden daha önemli olmaz bu arada Tekrar geçmiş olsun.
Kuzularım ben bi telaşla yazdım yine kaçıyorum. Özel mesajlarıma da bakıp çıkcam, işlerimi erken bitireyim ki akşam dershaneye kaçcam.
Bu arada motivasyon toplantısı için bir otelin balo salonunu ayarladım ki görmeyin gitsin. Şubata kadar ben burda kalabilir miyim diycektim utanmasam
Hepinizi öpüyorum, yarın girerim.
Başarılar ..
canım ben sadece dershanenin konu tarama sınavlarına girdim onlar da "eh işte" düzeyinde. Bu hafta aynı denemeye gireceğiz o zaman ilkaycım. bu arada ders çalışma konusunda aynı durumdayız. boş vaktim zaten pek olmuyor, olanı da değerlendiremiyorum. nolcak böyle bilmiyorum.
hangi gün gireceksin canım, aynı gün girelimpazar hariç bütün günler bana uyuyor ..
benim sadece ders çalışasım değil, hiçbişey yapasım yok :26: temizlik, yemek, gezmek .. bunları yapasım yokçok sevdiğim keçelerimi bile bi kenara bıraktım :26: napmalı :44: deneme sınavı beni biraz gaza getirir diye umut ediyorum ben kuzum :26:
Ben cumartesi girmeyi düşünüyorum tatlım. pazar bana da uymuyor. sen de müsait olursan c.tesi girelim.
Bu kış sendromu sanırım bizim depresyonumuzun sebebi. Geçen buradan arkadaşımız sarı kantaron diye bir bitki önerdi canım. Bahar depresyonuna çok iyi geliyormuş, mutluluk hormonu salgılatıyormuş falan. benim de daha fırsatım olmadı almaya ama mutlaka alacağım. Belki psikolojikmen düzeltir bizi.
Sınavdan da inşallah güzel puanlar alırız da moral olur bize.