2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem:KK43:

Kızlar kitaplarımı getirttim,bugun 3 saat cografya calıştım.Ders calışmayı özlemişim....Daha öncede cevaplamıştınız basvurular mart demi???Tarih belli mi?

lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem:KK43:

Evet canım B grubu.

Bugün benim doğum günüm kızlar :)

Dogum günüsü kutlu olsun Nazın <3

En son baktıgımda yayınlamamıslardı basvuru tarihini @guzelim...Daha var ama...Haberimiz olur zaten mutlaka...

Son düzenleme:
hiç düzenli olamıyorum

Troll gibi bir halin var, ondandır.

Anlayamadım :26:

canım ben sadece dershanenin konu tarama sınavlarına girdim onlar da "eh işte" düzeyinde. Bu hafta aynı denemeye gireceğiz o zaman ilkaycım. bu arada ders çalışma konusunda aynı durumdayız. boş vaktim zaten pek olmuyor, olanı da değerlendiremiyorum. nolcak böyle bilmiyorum.:KK31:

Ben de ben deeee :KK53:
Pambığm ve İlkaycım ben de Cumartesi gircem inşallah :KK34:
kuzum ben senin mesajını alıntılamayı unutmuşum ya:KK1:
sorma canım benim bu tarih ne olacak bilemiyorum. Ama fırsatın olunca sınavda çıkan tarih sorularına bir bak. Ben onları ne kadar çok çalışırsam çalışayım yapamam herhalde, o kadar ayrıntı ki...:KK50:

Beni niçin ihmal ediyorsun pambığım :KK43:
:KK52::KK37:

Bakayım kuzum iyi hatırlattın.

Bugün benim doğum günüm kızlar :)

Kuzuuum, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah. İletini okuyunca bi an avatarındaki gibi canlandın gözümde. Rabbim mutluluğunu daim etsin.

Bu arada avatar demişken Carpe Diem duymasın aklıma bişi geldi :KK53: Foto atcaktım da, unuttum zaar :KK52:
Şşşşt o farketmeden ben fotoları getireyim ofise de ilk iş atayım bari, çekmesin kulağımı :KK52:

Benim mesai bitti kuzularım, hepinize verimli bol çalışmalar dilerim. Koskocaman öperim :KK54::KK16:

Son düzenleme:
konularımı ekleyeyim,
Türkçe: paragraf,
ses bilgisi,
sözel mantık,
matematik:eek:beb-okek
rasyonel sayılar
1.dereceden denklemler
2.dereceden denklemler
geometri: üçgende açılar
coğrafya:türkiyenin bitki örtüsü ve toprak tipleri
biraz karışık gidiyorum pamukçum idare et :) umarım listeye eklemede sorun olmuyordur :)

Dogum günün kutlu olsun canım.Yeni yasında kpss'de atanmış mutlu bir memur olman dilegiyle..Nice yıllara

çok teşekkür ederim canım benim :-) Amin güzel duaların içinde sağol inşalah hepimiz istediğim yerlere gelebiliriz. :KK17:

kutlama varmı neler yapıyosun hediye aldınmı hadi anlat ozaman içimiz açılsın:KK52::KK52::KK52: ha annen iyiki yapmış seni kız:nazar:

var tabi canım annemlerdeydim kaynanamlar fln geldiler sağolsun eşimde pasta yaptırmış güzeldi herşey :KK76: hediyeleriimde var çok cici şeyler :-)

Dogum günüsü kutlu olsun Nazın <3

Teşekkür ederim canım sağolasın :KK9:

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere:118:

sağol canım çok teşekkür ederim :-)

doğum günün kutlu olsun arkadaşım, nice mutlu senelere, inşallah kpss yi kazanırda seneye ders çalışmak zorunda kalmazsın :):nazar:

ayy canım çok sağol :KK16: :KK16: amin allah razı olsun canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz istediğimizde olan yerlere yerleşiririz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz :KK16: :KK16:

Kuzuuum, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah. İletini okuyunca bi an avatarındaki gibi canlandın gözümde. Rabbim mutluluğunu daim etsin.

Amin kuzucuumm çok sağol :)) Avatarımdaki gibi çığlık atmadım ama ordaki gibi canlıyım aslında gülecim :KK9: Birde ediyi çok severim çok büyük olmasa bi edi örgü oyuncağımda var canım :KK52:

Bu da pastam kızlar :)) eşim yaptırmış resimde benim bebekliğim :KK9: :KK9:

Eklentiler

• $DSC_1019.jpg
    $DSC_1019.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Anlayamadım :26:

Ben de ben deeee :KK53:
Pambığm ve İlkaycım ben de Cumartesi gircem inşallah :KK34:

Beni niçin ihmal ediyorsun pambığım :KK43:
:KK52::KK37:

Bakayım kuzum iyi hatırlattın.

Bu arada avatar demişken Carpe Diem duymasın aklıma bişi geldi :KK53: Foto atcaktım da, unuttum zaar :KK52:
Şşşşt o farketmeden ben fotoları getireyim ofise de ilk iş atayım bari, çekmesin kulağımı :KK52:

Benim mesai bitti kuzularım, hepinize verimli bol çalışmalar dilerim. Koskocaman öperim :KK54::KK16:

Aaa aşkolsun :KK43: Pamık gibi insanım...

Gündüz güncel topiginde yazdıgımın aynını kopyalayıp yapıstırmıs arkadas, bir de cevapları bir acayip...Ondan dedim. İstersen ekleme can, inan ki alınmam, hele ki troller dolanıyorsa ciddi ciddi...Ben de tedirgin olup kaldırmıstım. :KK55:

çok teşekkür ederim canım benim :-) Amin güzel duaların içinde sağol inşalah hepimiz istediğim yerlere gelebiliriz. :KK17:

var tabi canım annemlerdeydim kaynanamlar fln geldiler sağolsun eşimde pasta yaptırmış güzeldi herşey :KK76: hediyeleriimde var çok cici şeyler :-)

ayy canım çok sağol :KK16: :KK16: amin allah razı olsun canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz istediğimizde olan yerlere yerleşiririz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz :KK16: :KK16:

Amin kuzucuumm çok sağol :)) Avatarımdaki gibi çığlık atmadım ama ordaki gibi canlıyım aslında gülecim :KK9: Birde ediyi çok severim çok büyük olmasa bi edi örgü oyuncağımda var canım :KK52:

Pastan pek güzelmiş Naz...<3

Kızlar gece tayfasından kimse var mı bugün? Ben buralardayım, calısıyorum...

Ara verdigimde yazarım gene, öpüldünüz...

Size;

[video=youtube;01JUJYK5ALQ]http://www.youtube.com/watch?v=01JUJYK5ALQ[/video]

ne mutlu sana hiç böyle mutlu kalabalık doğum günüm olmadı benim hep yalnızdım halada yalnızdım çok imrendim

doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirir inş :nazar:

Tuesba yarın yaz sonucunu mutlaka...

Uyuyorum kızlar ben, tarih videosu izlerkene dalıp gitmeyi planlıyorum, hiç uykum yok... Bugün güzel calıstım, kendimi tebrik ediyorum.

Öpüldünüz. <3

Gününüz aydın olsun hatunlar...

[video=youtube;1TB1x67Do5U]http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U[/video]

:KK9: :KK9:

Ayyy maşallah canım, Rabbim mutluluğunu daim etsin. Ben de ediyi çok severim, benim de minik bir edim vardı ama öğrenciyken yurtta başına bişi geldi :KK52::KK52:

Aaa aşkolsun :KK43: Pamık gibi insanım...

Gündüz güncel topiginde yazdıgımın aynını kopyalayıp yapıstırmıs arkadas, bir de cevapları bir acayip...Ondan dedim. İstersen ekleme can, inan ki alınmam, hele ki troller dolanıyorsa ciddi ciddi...Ben de tedirgin olup kaldırmıstım. :KK55:

Öylesin canım benim hiç şüphem yok.
Carpe Diemcim; hele şu cahil arkadaşını aydınlattın ya daha ne deyim sana. Virüs gibi bişi bu troll galiba :26:
Ala ala neyse maillerimiz var canım çok şükür.

güneşşş maill attım sana :)))

Tamam Zeynepcim şimdi bakıyorum :KK34:

Gününüz aydın olsun hatunlar...

Gecenenin kapanışı da açılışı da Carpe Diemden sevgili Kpss dostları :KK52:
Benim gibi tembeller de uyusun hala :KK52:

Şuraya yazayım da vijdan azabım azcık daha artsın madem :18:

Dün akşam evdeydim arkadaşlar, herşey hazır, çalışma masam karşımda, yemeğim vardı yemiştim. Ev işi de yok.

Peki bu tembel arkadaşınız ne yapsa beğenirsiniz, üşüyorum ış vış diyerek mayışa mayışa saati 12 yaptı, sonra da yatağına gitti yattı :KK47:

İyi bi cezayı haketti bakalım, bu gece geç saate kadar çalışma cezası düşünüyorum kendime. Daha etkili bi ceza gelirse aklınıza yazın bana :KK52:

Bugün ofiste de açamam muhtemelen, Ankara'dan İnsan Kaynakları Koord. geldi. Gözünü ayırmaz artık üzerimizden, o yüzden işlerim var diye dışarda takılmayı düşünüyorum bugün :KK52: Azcık da donayım da akıllanayım :KK52:

selam kızlar nasılsınız
güneş dün akşam aynısını bende yaptım yemeğim vardı işim de yoktu masanın üstünde kitaplar
üşüyorum dedim kanapeye uzandım uyuyakalmışım
eşim kaldırdı ordan da yatağa geçtim bu akşam bende kendime ceza uygulamayı düşünüyorum
alt tarafı 2 saat çalışıcam ne kadar çok büyütüyorum ya.

X