- 10 Mart 2013
- 3.831
- 416
-
- Konu Sahibi PammukSeker
- #3.181
Bugün benim doğum günüm kızlar :)
lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem
hiç düzenli olamıyorum
Troll gibi bir halin var, ondandır.
canım ben sadece dershanenin konu tarama sınavlarına girdim onlar da "eh işte" düzeyinde. Bu hafta aynı denemeye gireceğiz o zaman ilkaycım. bu arada ders çalışma konusunda aynı durumdayız. boş vaktim zaten pek olmuyor, olanı da değerlendiremiyorum. nolcak böyle bilmiyorum.
kuzum ben senin mesajını alıntılamayı unutmuşum ya
sorma canım benim bu tarih ne olacak bilemiyorum. Ama fırsatın olunca sınavda çıkan tarih sorularına bir bak. Ben onları ne kadar çok çalışırsam çalışayım yapamam herhalde, o kadar ayrıntı ki...
Dogum günün kutlu olsun canım.Yeni yasında kpss'de atanmış mutlu bir memur olman dilegiyle..Nice yıllara
kutlama varmı neler yapıyosun hediye aldınmı hadi anlat ozaman içimiz açılsınha annen iyiki yapmış seni kız
Dogum günüsü kutlu olsun Nazın <3
doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere:118:
doğum günün kutlu olsun arkadaşım, nice mutlu senelere, inşallah kpss yi kazanırda seneye ders çalışmak zorunda kalmazsın :)
Kuzuuum, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah. İletini okuyunca bi an avatarındaki gibi canlandın gözümde. Rabbim mutluluğunu daim etsin.
Anlayamadım :26:
Ben de ben deeee
Pambığm ve İlkaycım ben de Cumartesi gircem inşallah
Beni niçin ihmal ediyorsun pambığım
Bakayım kuzum iyi hatırlattın.
Kuzuuum, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah. İletini okuyunca bi an avatarındaki gibi canlandın gözümde. Rabbim mutluluğunu daim etsin.
Bu arada avatar demişken Carpe Diem duymasın aklıma bişi geldiFoto atcaktım da, unuttum zaar
Şşşşt o farketmeden ben fotoları getireyim ofise de ilk iş atayım bari, çekmesin kulağımı
Benim mesai bitti kuzularım, hepinize verimli bol çalışmalar dilerim. Koskocaman öperim
çok teşekkür ederim canım benimAmin güzel duaların içinde sağol inşalah hepimiz istediğim yerlere gelebiliriz.
var tabi canım annemlerdeydim kaynanamlar fln geldiler sağolsun eşimde pasta yaptırmış güzeldi herşeyhediyeleriimde var çok cici şeyler
Teşekkür ederim canım sağolasın
sağol canım çok teşekkür ederim
ayy canım çok sağolamin allah razı olsun canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz istediğimizde olan yerlere yerleşiririz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Amin kuzucuumm çok sağol :)) Avatarımdaki gibi çığlık atmadım ama ordaki gibi canlıyım aslında gülecimBirde ediyi çok severim çok büyük olmasa bi edi örgü oyuncağımda var canım
Bu da pastam kızlar :)) eşim yaptırmış resimde benim bebekliğim
güneşşş maill attım sana :)))günes_ sana mesajj gonderemedım gonderılmıyo burdann bana mail adresını verebılır mısınn mesajla ????? çalıstıgımm ıcınn daha yenı gordummm kusura bakma.
çok teşekkür ederim canım benimAmin güzel duaların içinde sağol inşalah hepimiz istediğim yerlere gelebiliriz.
var tabi canım annemlerdeydim kaynanamlar fln geldiler sağolsun eşimde pasta yaptırmış güzeldi herşeyhediyeleriimde var çok cici şeyler
Teşekkür ederim canım sağolasın
sağol canım çok teşekkür ederim
ayy canım çok sağolamin allah razı olsun canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz istediğimizde olan yerlere yerleşiririz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz
Amin kuzucuumm çok sağol :)) Avatarımdaki gibi çığlık atmadım ama ordaki gibi canlıyım aslında gülecimBirde ediyi çok severim çok büyük olmasa bi edi örgü oyuncağımda var canım
Bu da pastam kızlar :)) eşim yaptırmış resimde benim bebekliğim
doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirir inş
Aaa aşkolsunPamık gibi insanım...
Gündüz güncel topiginde yazdıgımın aynını kopyalayıp yapıstırmıs arkadas, bir de cevapları bir acayip...Ondan dedim. İstersen ekleme can, inan ki alınmam, hele ki troller dolanıyorsa ciddi ciddi...Ben de tedirgin olup kaldırmıstım.
güneşşş maill attım sana :)))
Gününüz aydın olsun hatunlar...