2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem

Kızlar kitaplarımı getirttim,bugun 3 saat cografya calıştım.Ders calışmayı özlemişim....Daha öncede cevaplamıştınız basvurular mart demi???Tarih belli mi?

lisans mezunu b grubumu oluyodu:26: ben b grubumuyum ben ne yapıcam daha bilmediğim bi sınava nasıl çalışcam oyyyyyyyyyyyyy ben nerelere gidem

Evet canım B grubu.

Bugün benim doğum günüm kızlar :)

Dogum günüsü kutlu olsun Nazın <3

En son baktıgımda yayınlamamıslardı basvuru tarihini @guzelim...Daha var ama...Haberimiz olur zaten mutlaka...

Son düzenleme:
hiç düzenli olamıyorum

Troll gibi bir halin var, ondandır.

Anlayamadım :26:

Ben de ben deeee
Pambığm ve İlkaycım ben de Cumartesi gircem inşallah

Beni niçin ihmal ediyorsun pambığım

Bakayım kuzum iyi hatırlattın.

Bugün benim doğum günüm kızlar :)

Kuzuuum, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah. İletini okuyunca bi an avatarındaki gibi canlandın gözümde. Rabbim mutluluğunu daim etsin.

Bu arada avatar demişken Carpe Diem duymasın aklıma bişi geldi Foto atcaktım da, unuttum zaar
Şşşşt o farketmeden ben fotoları getireyim ofise de ilk iş atayım bari, çekmesin kulağımı

Benim mesai bitti kuzularım, hepinize verimli bol çalışmalar dilerim. Koskocaman öperim

Son düzenleme:
konularımı ekleyeyim,
Türkçe: paragraf,
ses bilgisi,
sözel mantık,
matematikbeb-okek
rasyonel sayılar
1.dereceden denklemler
2.dereceden denklemler
geometri: üçgende açılar
coğrafya:türkiyenin bitki örtüsü ve toprak tipleri
biraz karışık gidiyorum pamukçum idare et :) umarım listeye eklemede sorun olmuyordur :)

Dogum günün kutlu olsun canım.Yeni yasında kpss'de atanmış mutlu bir memur olman dilegiyle..Nice yıllara

çok teşekkür ederim canım benim Amin güzel duaların içinde sağol inşalah hepimiz istediğim yerlere gelebiliriz.

kutlama varmı neler yapıyosun hediye aldınmı hadi anlat ozaman içimiz açılsın ha annen iyiki yapmış seni kız

var tabi canım annemlerdeydim kaynanamlar fln geldiler sağolsun eşimde pasta yaptırmış güzeldi herşey hediyeleriimde var çok cici şeyler

Dogum günüsü kutlu olsun Nazın <3

Teşekkür ederim canım sağolasın

doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere:118:

sağol canım çok teşekkür ederim

doğum günün kutlu olsun arkadaşım, nice mutlu senelere, inşallah kpss yi kazanırda seneye ders çalışmak zorunda kalmazsın :)

ayy canım çok sağol amin allah razı olsun canım güzel dileklerin için inşallah hepimiz istediğimizde olan yerlere yerleşiririz rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz

Kuzuuum, ömrün uzun sağlıklı olsun inşallah. İletini okuyunca bi an avatarındaki gibi canlandın gözümde. Rabbim mutluluğunu daim etsin.

Amin kuzucuumm çok sağol :)) Avatarımdaki gibi çığlık atmadım ama ordaki gibi canlıyım aslında gülecim Birde ediyi çok severim çok büyük olmasa bi edi örgü oyuncağımda var canım

Bu da pastam kızlar :)) eşim yaptırmış resimde benim bebekliğim

Eklentiler

• $DSC_1019.jpg
    63,6 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Aaa aşkolsun Pamık gibi insanım...

Gündüz güncel topiginde yazdıgımın aynını kopyalayıp yapıstırmıs arkadas, bir de cevapları bir acayip...Ondan dedim. İstersen ekleme can, inan ki alınmam, hele ki troller dolanıyorsa ciddi ciddi...Ben de tedirgin olup kaldırmıstım.

Pastan pek güzelmiş Naz...<3

Kızlar gece tayfasından kimse var mı bugün? Ben buralardayım, calısıyorum...

Ara verdigimde yazarım gene, öpüldünüz...

Size;

[video=youtube;01JUJYK5ALQ]http://www.youtube.com/watch?v=01JUJYK5ALQ[/video]

ne mutlu sana hiç böyle mutlu kalabalık doğum günüm olmadı benim hep yalnızdım halada yalnızdım çok imrendim

doğum günün kutlu olsun cnm yeni yaşın sağlık mutluluk huzur getirir inş

Tuesba yarın yaz sonucunu mutlaka...

Uyuyorum kızlar ben, tarih videosu izlerkene dalıp gitmeyi planlıyorum, hiç uykum yok... Bugün güzel calıstım, kendimi tebrik ediyorum.

Öpüldünüz. <3

Gününüz aydın olsun hatunlar...

[video=youtube;1TB1x67Do5U]http://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U[/video]

Amin kuzucuumm çok sağol :)) Avatarımdaki gibi çığlık atmadım ama ordaki gibi canlıyım aslında gülecim Birde ediyi çok severim çok büyük olmasa bi edi örgü oyuncağımda var canım

Ayyy maşallah canım, Rabbim mutluluğunu daim etsin. Ben de ediyi çok severim, benim de minik bir edim vardı ama öğrenciyken yurtta başına bişi geldi

Öylesin canım benim hiç şüphem yok.
Carpe Diemcim; hele şu cahil arkadaşını aydınlattın ya daha ne deyim sana. Virüs gibi bişi bu troll galiba :26:
Ala ala neyse maillerimiz var canım çok şükür.

güneşşş maill attım sana :)))

Tamam Zeynepcim şimdi bakıyorum

Gününüz aydın olsun hatunlar...

Gecenenin kapanışı da açılışı da Carpe Diemden sevgili Kpss dostları
Benim gibi tembeller de uyusun hala

Şuraya yazayım da vijdan azabım azcık daha artsın madem :18:

Dün akşam evdeydim arkadaşlar, herşey hazır, çalışma masam karşımda, yemeğim vardı yemiştim. Ev işi de yok.

Peki bu tembel arkadaşınız ne yapsa beğenirsiniz, üşüyorum ış vış diyerek mayışa mayışa saati 12 yaptı, sonra da yatağına gitti yattı

İyi bi cezayı haketti bakalım, bu gece geç saate kadar çalışma cezası düşünüyorum kendime. Daha etkili bi ceza gelirse aklınıza yazın bana

Bugün ofiste de açamam muhtemelen, Ankara'dan İnsan Kaynakları Koord. geldi. Gözünü ayırmaz artık üzerimizden, o yüzden işlerim var diye dışarda takılmayı düşünüyorum bugün Azcık da donayım da akıllanayım

selam kızlar nasılsınız
güneş dün akşam aynısını bende yaptım yemeğim vardı işim de yoktu masanın üstünde kitaplar
üşüyorum dedim kanapeye uzandım uyuyakalmışım
eşim kaldırdı ordan da yatağa geçtim bu akşam bende kendime ceza uygulamayı düşünüyorum
alt tarafı 2 saat çalışıcam ne kadar çok büyütüyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…