2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Tarihten bende de şu kitap var elimde ben beğeniyorum bir inceleyin isterseniz kızlar.Her konudan 7 - 8 test var hemde başında konu özeti gibi birşey var konuyla ilgili önemli notları maddelemişler.Başına da "Okumayan Kaybediyor." diye not düşmüşler. :KK35: :KK35: Sorularda iyi biraz zorlayıcı ama bana göre faydalı ben beğendim :-) bulabilirseniz kitapçılarda inceleyin sonra netten sipariş verebilirsiniz o siteden ben alıyorum genelde hem uygun fiyatları hemde kargo yok :KK52: :KK52:

Data Yayınları KPSS Tarih Soru Bankası Data Yayınları 2014 | Yediiklim Yayınları,İhtiyaç Yayınları,Kpss Kitapları, Kpss kitabı

Son düzenleme:
Tarihten bende de şu kitap var elimde ben beğeniyorum bir inceleyin isterseniz kızlar.Her konudan 7 - 8 test var hemde başında konu özeti gibi birşey var konuyla ilgili önemli notları maddelemişler.Başına da "Okumayan Kaybediyor." diye not düşmüşler. :KK35: :KK35: Sorularda iyi biraz zorlayıcı ama bana göre faydalı ben beğendim :-) bulabilirseniz kitapçılarda inceleyin sonra netten sipariş verebilirsiniz o siteden ben alıyorum genelde hem uygun fiyatları hemde kargo yok :KK52: :KK52:

İyi misin annem? :KK52:

canım çok geçmiş olsun :KK43: benimde vardı baş ağrısı sorunum, norolojı migren falan demişti, başka bi doktora gittim, ne migreni dedi sinüzitin var iltihap olmuş, ilaçla geçer dedi :):KK1: bi kaç doktora görünmekte fayda var. malesef bi çok doktor ilaç firmalarıyla anlaşıp, basıyor ilaçları :KK43: bir örnek daha verim, eltim bacakları ağrıyodu, kireçlenme var ve sinirden olmuş demiş, sinir ilaçları vermiş ağır bide, başka bir hastaneye götürdüm minüsküs çıktı :KK43: sinirden değilmiş yani :KK43: bu hafta bende misafir ve hastanelerde uğraştım :KK43: ve ders çalışamadım. bende çok suçlu hissediyorum kendimi, koskoca hafta sadece mattan 90 soru falan çözmüşümdür :KK43:

saol cnm benim :KK42: bu zamanda doktorlara bile güvenilmiyor malesef ama ben küçük bi yerde oturuyorum fazla seçenek yok araştırdım ondan sonra gittim bende bakalım perşembe tomografi sonuçları çıkacak belli olcak ne oldu :44: baş ağrılarından kurtulmak istiyorum artık :KK25:

cnm çok geçmiş olsun başka dr lara da görün bence
antidepresan ilaçlarını hemen kullanma
ağır ilaçlar bunlar iyi düşün iyi olsun bozma moralini

sağol cnm tarih zaten zorlayıcı birde yanlış soru ile fln sıkıntı yapmayalım
yedi iklim le fem üzerinde surucam

sınav yaprak testler var sınavın soruları iyimidir
bu yıl ilk kez giriyorum yayın konusunda bilgim pek yok
inşallah ilk ve son olurD:

saol tatlım :KK42: kullanmaya başladım artık cnm netten falan araştırdım ilaçları kötü bişey söylememişler bakalım zamanla görcez nasıl gelecek :44:

Ben girecegim canım, zaten kendi dershanem...İlkini kacırdım, ikinciyi kacırmayacagım...Ben haber veririm size diger sınav tarihlerini de..

Canım ben datanın yeni soru bankasını aldım, konu anlatımlısı vardı bende, begeniyordum...Zaten data tarihde en iyilerden biri. Murat yayınlarının da kitapcık seklinde soruları var bende, bir arkadastan almıstım. Murat'ın soruları epey zorlayıcı ama güzel...Pegem, yargı, ihtiyac bunların da konu anlatımlı soru bankaları var bende. İçlerinden en mantıklı zorlayıcısı yargı, pegemde sırf zor olsun diye sacmalanan sorular görüyorum. Yedi iklime de güzel diyorlar...

Vays, kimler gelmiş...Seni epey yoruyorlar Güneşim...:KK16:

Gecmiş olsun can can...Sonucu yaz mutlaka...

saol tatlım :KK42: perşembe günü burdan haberdar ederim burdan :KK43:

kızlar birde yeni soru bankaları almak istiyorum farklı yyınlardan çözmek iyi olucak elimde pegem ve uzman yayıncılık var
data tarih iyimidir
sizin beğendiğiniz soru bankası yayınları neler var

tatlım ben data tarih soru bankası aldım konularda çok ilerlemedim için ilk konuları çözdüm memnun kaldım :KK9: yediiklim soru bankası seti almak istiyordum dersaneye giden bi arkadaşıma danıştım oda şiddetle önerdi mutlaka al dedi :KK52: yanlış soru her yayında oluyor bende yargının konu anlatımlı seti var konu sonu testlerinde mutlaka 1-2 yanlış oluo mesela :KK50:

Kızlar merhabalar,bende 2010 yılına ait ihtiyac akademinin konu anlatımlı kitapları var.Konularda cok degişiklik var mı?Ordan calışsam olur mu ki???

Kızlar merhabalar,bende 2010 yılına ait ihtiyac akademinin konu anlatımlı kitapları var.Konularda cok degişiklik var mı?Ordan calışsam olur mu ki???

bende de o set var + yargı 2014 var. tarihten çağdaş türk ve dünya tarihi eklenmiş onu biliyorum onun dışında eklenen var mı bilmiyorum ama bence şimdilik yeterli olur. elindekileri bitir yine bakarsın

Tesekkür ederim.Türkce'de full cıkarıyorum.Calışmama gerek yok.Tarihte sıkıntı var,cografya iyi.Bakalım kolay gelsin herkese.Netten calışamıyorum.Elimde karalayacagım birşey olması lazım.

Tesekkür ederim.Türkce'de full cıkarıyorum.Calışmama gerek yok.Tarihte sıkıntı var,cografya iyi.Bakalım kolay gelsin herkese.Netten calışamıyorum.Elimde karalayacagım birşey olması lazım.

Türkçe öğretmeniyim ve asla bu kadar iddialı konuşmam.Beşer şaşar.:KK51:

Cesaretinizi tebrik ederim.:KK24:

Bugune kadar diger kpsslerde de full cıkardım,testlerdede öyle.Tabi bu her zaman full olcagı anlamına gelmez.Dikkatsizlikten.....içinde bulundugum durumdan hatada olabilir.Bugune kadar olmadı sukur ama olmayacagı anlamınıda gelmez....

Kızlar bu mesajı üzülerek yazıyorum ancak ben iki hafta aranızda olmayacağım. Çünkü şu an ne kpss çalışabiliyeum ne tezimi yazabiliyorum. Birini yapsam aklım diğerinde kalıyor. Tarihte de ipin ucunu kaçırdım. Öyle moralim bozuk ki anlatamam...

Selam kızlar, alan sayfasında sormuştum buraya da yazayım.
Kpss-A için benim fikrim, seneye rahat bi şekilde okul olmadan hazırlanmak fakat yakın bi arkadaşım şimdi başlayıp iktisat, muhasebe gibi seçip bazılarını bitir diye bi öneride bulunmuştu. En azından B grubundan bi yere girmekten iyidir diye diyor ki B grubu da öyle kolay değil.
Seneye B'den girip sonrasında alana hazırlanmak pek olmuyormuş. Yani olduğun yerde kalırsın anlamında. Gk-gy çalışırken aynı zamanda alandaki bazı dersleri seçip onlara da bakmak mantıklı mı sizce?
Ancak bu sadece seneye için bi yatırım değil de aynı zamanda bi yere girmek için de? Soru karışık olduysa kusura bakmayın. :/
canım sen kpss a'dan yerleşmek istiyorsan eğer, benim önerim şimdiden 2014 kpss'ye girecekmişcesine çalışman. Elinden geldiğince tüm konuları hallet ki bir dahaki kpss'ye daha az konu kalsın ve bu sayede önümüzdeki yıl konu çalışmakla vakit kaybetmek yerine bol bol soru çözmüş olursun ama önceliğin genel kültür ve genel yetenek olsun ki kpss b grubunda da işe yarasın.
Ben böyle düşündüm açıkçası canım. Umarım nacizane yardımcı olabilmişimdir.:KK16:

Ben de Matematikten Temel sayılar-Rasyonel Sayılar konusunu bitirdim. Ebob ekokda biraz sorunlarım var sanırmı :/
Türkçeden sözcükte anlam bitti.
Tarihte İslamiyet öncesi türk tarihi, türk islam devletleri,kültür ve uygarlıklarını bitrdim. Ama hala yanlışlarım çıkıyo :KK43:
Coğrafyanın ve geometrinin kapağını açmadım daha.

Ocakta dersanem başlıcak. Şimdiden bira bilgim olsun diye çalıştım. yararı olur inşallah...
Dershaneden önce konuları halletmiş olmak çok işe yarıyor kesinlikle canım. Tekrar edince pekişmiş oluyor. geriye soru çözmek kalıyor. Gerçi benim gibi balık hafızalı birinde pek işe yaradığını söyleyemeyeceğim ama.:KK1:
Kolay gelsin canım iyi çalışmalar.:KK16:

valla pamukcuğum artık yeter dedim ve 2 gün boyunca sadece masadan kalkmadan tarih çalıştım
dün akşam saat 11 30 da bıraktım artık duraklamaya kadar geldim ama iyice belledim
güzelce notlarımı aldım sorularımı çözdüm.
konuları tekrar bitirene kadar sadece tarih çalışıcam
en son tekrar testleri çözüp elimde bulunan tüm tarih sorularını bitiricem
yoksa bir ileri iki geri olmuyor bu iş

günaydınlar kızlar
Çok iyi yapmışsın zeytincim. Bunu en yakın zamanda ben de uygulayacağım. Böyle ite kaka gitmiyor gerçekten. Vatandaşlık coğrafya yine çalışınca oluyor ama tarih çok nankör bir ders bence, çok bilgi var ve çok çabuk unutuluyor.:KK50:
İnşallah üstesinden gelebiliriz canım..61:

kızlar birde yeni soru bankaları almak istiyorum farklı yyınlardan çözmek iyi olucak elimde pegem ve uzman yayıncılık var
data tarih iyimidir
sizin beğendiğiniz soru bankası yayınları neler var
tatlım ben sana ihtiyacı önerebilirim. Yargının yaprak testleri var, ondaki soruları da beğendim ben. Yediiklim ve data da çok tavsiye ediliyor. Bence bunların içinden 2 tanesini seç şimdilik. Bitirince sınava yakın tekrar alırsın canım.
Kuzularıııım,
Kaçak arkadaşınız geldi :KK55::KK55:

Ooooy çok yoğun bi haftaydı, 2 kez girdim siteye aslında sizi kontrole ama ayaküstü olduğundan cevap yazamadım. Birazdan yine çıkmam lazım ama ne olursa olsun yazcam dedim :KK34:

Pnrcım o senin güzelliğin, mutlu oldum hepimizin adına :KK34:

Maşallah benim kuzuma. Ben de bugün gircem sınava cnm, bakalım kpss ne mesaj verecek bana yine. Geçen sefer ki :KK33: buydu :)

Oyyy deli olurdu vallahi :KK53: çok iyi fikir. :KK34:

Zeytincim ben de henüz bir karar vermiş değilim ama aklımdan yediiklim geçiyor. Senin etkilemek istemem, önerileri ben de bekliycem.

Ben de haftanın raporunu vereyim arkadşalar. Ben bu hafta hiiiç mi hiç çalışamadım, vijdan azabından ölüyorum :KK43:
Sürekli dışardaydım, hafta içi şehir dışına da çıkmak zorunda kaldım. Biraz sonra da motivasyon toplantısı için otel ve balo salonlarına bakmaya gitcem. O arada çaktırmadan dershaneye gidip tarama testine gircem, sonra tekrar işe gelcem :KK52::KK52:
En azından gün içinde biraz da ona vakit ayırmış olayım.
Dün sadece 2 saat matematik çalıştım, oooy ben çok geride kaldım yafu. Acilen silkelenmem lazım.

Hepinize başarılar, ben yine kaçar :KK55:
Kuzum nerelerdesin sen.:KK16:
İş yoğunluğun azalsın aradaki açığı kapatırsın tatlım, vicdan azabı çekme.:KK19:
Bu arada sınavın nasıl geçti güneşim? Tarih beni can evimden vurdu yine.:KK47: Bissürü yanlış çıktı, sinir oldum.:KK19: Ya bu tarih beni halledecek, ya ben onu.:KK1::KK1:
En yakın zamanda eski formuna dönmeni bekliyorum canım. görüşmek üzere.:KK16:

kızlar moralim çok bozuk kaç gündür kitap kapağı açmıyorum :KK50: cuma günü doktora gitmiştim 1 saatin içinde 3 doktora muayene olmayı başardım ama pek ii olmadı benim için :KK43: ilk olarak depresyondaymışım nur topu gibi antidepresanlarım var artık :KK30: dahiliye hiç bişi söylemedi 3 tüp kan aldı :26: son olarak da beyin cerrahına gittim beynimim sol tarafında baloncuklar patlıyor gibi oluyor bide sürekli başım ağrıyordu tomografi çektirdi perşembe belli olcak sonuçlar :44: ama ben yinede korkuyorum üstüne üsttlük 2 gündür feci derecede başım ağrıyo hayatımda böyle bi ağrı çekmedim :18:

ders çalışamıyorum die vicdan azabından ölüyorum :KK43:
Canım benim çok geçmiş olsun. Sağlığın her şeyden daha önemli tuesbacım. O yüzden hayırlısıyla sonuçların temiz çıksın da elbet çalışırsın. Daha önümüzde yeterince vakit var canım. Panik yapıp motivasyonumuzu düşürmeyelim. Çalışmadığımız günlerin acısını önümüzdeki günlerde daha çok çalışarak çıkarırız inşallah.
Sonuçların çıkınca haber ver tatlım. Dualarımız seninle.:KK16:

Ya ben de bu konuda çok kararsızım yardım edin. Elimde murat konu anlatım, soru bankaşarı, yaprak testleri, uzman konu anlatım, soru bankaları, yediiklim yaprak testleri var. Uzman ve yediiklim 2012 basımlar yalnız önceden almıştım şimdi yine de değerlendirip sorularını çözüyorum. Bunlar konu çalışırken bitiyor. Yani bir konuyu çalışıp tüm bu saydığım kaynaklardan soruları çözüyorum sonra bitti diyorum o konu için. Şu an habertürkün verdiği yargı soru bankasını da topluyorum. Ama bir soru bankası daha almak istiyorum. Beyazkalem, fem, ihtiyaç arasında gidip geliyorum sürekli :'( hangisini alsam karar veremiyorum. Veya daha soru bankası seti almasam (3 tane bitirmiş olcam çünkü yargı ile birkikte) bu derslerin denemeleri oluyor ya onlardan mı alsam acaba diyorum. Siz ne dersiniz? Misal tarih dersimiz 8 hafta sonra bitecek ya bizim. O zamana kadar uzman ve murat da bitecek. E üstüne yargı gelcek onu da çözdükten sonra artık sadece tarih denemesi alayım diyorum? Siz ne dersiniz hangisini yapmalıyım sizce?
Canım bence şimdilik deneme al ama sınava daha çok var. Tarih için nisan gibi tekrardan bir soru bankası al bitir. Sözel dersler biraz nankör oluyor, unutuluyor. en azından benim için öyle.. Ama şu an için çözdüklerin bence de yeterli canım. :KK34:

Data Yayınları KPSS Tarih Soru Bankası Data Yayınları 2014 | Yediiklim Yayınları,İhtiyaç Yayınları,Kpss Kitapları, Kpss kitabı
A bu çok güzel bir kitaba benziyor canım. Bende yargının yaprak testleri var, çok memnunum. Elimdeki testleri bitirince bu kitaba da bakayım, tavsiyen için çok sağol canım:KK16:, fiyatı da çok uygun hele ki kargo ücreti olmaması harika.:nazar:
Merhaba canım, büyük oranda yardımcı olur sana 2010 yayınları ama yeni eklenen konular var ve konu dağılımları değişti. Yine de bir kaç özet kaynaktan destek alırsan senin için daha faydalı olur canım.:KK34:
Kızlar bu mesajı üzülerek yazıyorum ancak ben iki hafta aranızda olmayacağım. Çünkü şu an ne kpss çalışabiliyeum ne tezimi yazabiliyorum. Birini yapsam aklım diğerinde kalıyor. Tarihte de ipin ucunu kaçırdım. Öyle moralim bozuk ki anlatamam...
Canım benim ya, moralini bozma lütfen. 2 hafta içinde tezini bitirirsen artık kafan rahat olacak ve tüm vaktini kafan rahat bir şekilde kpssye ayırabileceksin canım. Bir de bu açıdan bak. :KK16:
Ama yine de 2 hafta boyunca hiç girmemezlik yapma, özletme kendini.:KK16:

Kızlar bu arada denemelerden bahsetmişsiniz, önümüzdeki hafta da ihtiyaç'ın türkiye geneli sınavı var. Gelin hep beraber girelim.:KK16:
ben de haftasonu pegem'e gidip bakayım, ona da girmeyi düşünüyorum:KK61:

Son düzenleme:
Canim bize dershanede haftaya turkiye geneli denemeniz olacak dediler ama sadece dershanedekilere mi özel acaba, bilemedim şimdi:26:

günaydın kızlar
keşke denemelere benimde girebilme şansım olsa
iş yerinden izin almam çok zor şu aralar
ancak marttan sonra girebilirim.

data yı düşünüyoruz hala kızlar akşam baya br inceledik eşimle ayın 20 sinden sonra alıcaz karta fazla yüklendik bu ay hesaplı gidelim o arada zaten konuları tekrar ediyorum ve elimdeki kitaplardan test çözüyorum.

dün akşam nöbetçi öğrenciydim kızlar
11 30 kadar çaıştım yine ancak 2.5 saat çalışabiliyorum
gün içinde fırsat bulursam çalışıyorum
uykum gelincede birşey anlamıyorum salllamaya başlıyorum verimli olmuyor

X