2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Güneşçim önerin varsa çalışma programı hakkında alabilirim. Bugün kurstaki danışman hocam ile konuştum bu durumu. Günü 21 saat olarak düşün dedi o 3 saati sil ve onu sadece kpssye ayır dedi. Geriye kalan saatlerde ne yaparsan yap dedi.

Pamukşeker evet var aslında öyle bir düşüncemiz çünkü her iki tarafın da ailesi akrabalar biliyor. Babam abim annrm herkes biliyor :) onun da aynı şekilde. Aslında ben atanmadan evliliği düşünmüyoruz :/ onun için bu sene atanmak zorundayım. Çünkü işe başladıktan sonra da 2 sene çalışacağım. Yani para biriktirmek istiyorum. Sonuçta ailem kalkıp düğün yapacak bilmem ne yapacak kredi çekecek ben mutlu olcam ama ben koca evine gittikten sonra 55 yaşındaki babam o borcu kapatmak zorunda çalışmaya devam etmek zorunda kalcak. Ben bunu istemiyorum. Para biriktireyim babamlar destek olcaksa da 5bini geçmesin istiyorum. Yalnız bu yaz mezun olunca en azından bi yüzük takacağız Rabbim nasip ederse artık zamanı geldi diye düşünüyoruz :) planlarımız böyle işte :)

kızlar sorun bende mi konuyu güzelce çalışıyorum sıra soru çözmeye gelince bi bakıyorum konuda hiç geçmeyen şeyler çok moralim bozuluyor bütün hevesim kaçıyor :KK43: tek kaynaktan konu çalıştım için mi oluyor bu sizce :44:

bide yeni üye oldum için özelden msj atamıyorum sizden rica etsem çalışma programlarını banada mail atabilirmisiniz tuba_lostfan@hotmail.com (mail adresim baya komik gelebilir ergenlik döneminden kalma :KK52:)

Haydi bakayım ders çalışmaya bayanlar :)) ben burdayım, sizde uslu uslu ders çalışıyorsunuzdur inşallah, matematik sorusu çözeceğim ben :) herkese kolay gelsin :KK16:

Evet canım Konya'dayız ikimizde, geçenlerde karşılaştık. O kırmızı ışıkta yan yana durduk hem de :KK52: Ben şirket aracıylaydım o da benim aracımla, hey yarabbim ya. Sevinsem mi üzelsem mi bilemedim yani :KK43:

Ortak arkadaşlarımız da var Pamığım, konuyu açan olunca susturuyorum ama ben. Önce ne kadar Allah korkusu varmış onu görelim, eğer haram yiyecekse bana eş olamaz zaten diyorum. Vijdanıyla baş başa kalsın, bana bahsetmeyin diyorum.

Aslında çok da seviyorum, ama affedemiyorum.
Rabbim hakkımda hayırlı neyse onu versin inşallah tatlım, niyetim temizdi hep, çok da mücadele ettim ama olmadı...

Senin işin de zor canım ya, Allah yardımcın olsun. O zaman pratikleşecek planlar yapalım sana :) En azından fazla vakit kaybetmemiş olursun. Ama muhakkak ki sağlığın her zaman 1 adım önde.

Allah nazarlardan korusun :nazar: 7,5 yıl, dile kolay. Maşallah Pnrcım.
Biz parçalandık diyorum ben artık tatlım. Rabbim büyük bakalım, ben de kpss'ye kendime arayış olsun diye açmıştım ilk kapılarımı. Umarım nasibim burdadır. Rabbim utandırmasın hiçbirimizi ama şuan senin de dediğin gibi düşünmemeye çalışıyorum :KK43:

Aramıza hoşgeldin canım, umarım gönlüne göre olur :)

Elfmetcim, çook teşekkür ederim. Evet bu da benim imtihanımmış diyorum, ama 3 yılıma sebep oldu. Hayırlısı olsun rabbim diyorum susuyorum hep. Amiiin inşallah hep birlikte hep mutlu oluruz, rabbim üzülmemize hiç izin vermesin
:KK16:

Daha az önce ordaydım Carpe_Diemcim :KK53: şaşırdım birden burda da okuyunca :KK1:

Ben de oradaki devlet yurdunda kalmıştım ilk yıl, sonra Bosna yörünge siteleri, en son da burası. Görünce tanırmışız birbirimizi :KK1:
Tamam canım beklerim, görüşelim muhakkak.

Yarın fotoları atcam bu arada, olumlu olumsuz yorumlarınızı bekilyorum :KK1:

Teşekkür ederim Zeytincim, daha az önce bi iş arkadaşım da eşinden şikayet ediyordu yolda. Bi de bu arkadaş erkek yazık :KK1:
Çok sinir bozucu hakikaten, ne gerek var ya, güvenmiyorsan o başka. O zaman gönder gitsin en baştan dimi yani. Hastalık olduğunua inanıyorum ben artık.

Ben de dün akşam dershaneden gelince mat çalıştım biraz, sonra yattım. Kesinlikle suçlu öğrenci psikolojisi gidiyor haklısın canım. Birazdan da işlerim bitince Şenol hoca dinliycem çaktırmadan. Soru çözemiyorum bari konu dinleyim dedim
:KK52:

Naz canım aslında Coğrafya kadar basıt mantık bi ders yok. Hep sebep sonuç ilişkisi, azcık daha üstüne düşersen eminim tamamen kurtulacaksın bu derdinden.

Biz de seni seviyoruz :KK34:

Coğrafya için yukarıdaki şeyi tekrar yazmak istedim sonra vazgeçtim arkadaşım :KK53: Tabi herkesin algı yönetimi, ilgisi farklı. Ama burdan sorabilirsiniz takıldığınızda, hem anısı olan şeyler daha çok akılda kalırmış.

Bu arada ebissssscim, daha önce Hakan Dede videolarını arkadaşlara sormuştum. Varsa paylaşabilir misin? Netten filan mı izliyorsun yoksa?

O zamaaaaaaaaaan, ben biraz Şenol Hocamı dinleyim kızlar. Pek severim kendilerini :KK52::KK52:

:KK55::KK55: :KK55:

Tamam canım...Müsait oldugun zaman at, zorlama kendini..

Ben de devlet yurdunda kaldım ilk, sonra oda arkadaslarımla eve cıkmıstım. 2,5 sene onlarlaydım, sonra dedigim yurda cıktım....

Kpss'den sonra düsünüyorum gelmeyi oralara kısmet olursa <3 De bu ara saldım mı ne ben? Evde olmak yaramadı bana..Düzene sokmam lazım kendimi...Bugün arkadas epey bir payladı beni..

Haydi bakayım ders çalışmaya bayanlar :)) ben burdayım, sizde uslu uslu ders çalışıyorsunuzdur inşallah, matematik sorusu çözeceğim ben :) herkese kolay gelsin :KK16:

Ben de buralardayım canım, bir dus alıp gelecegim hemen aranıza. Güncelleri yazıp calısacagım.

iyi geceler herkese,

ben bugünlük çalışmamı bitirdim. belki ilerleyen saatlerde yeni konuya başlarım. aralık başı itibariyle çalışmaya başladım matematiğe. temel bilgiler ve işlem yeteneği, temel kavramlar, sayı sistemleri, doğal sayılarda bölme, bölünebilme kurallarını bitirdim. asal çarpanlara ayırma, ebob,ekoktan devam edeceğim kısmetse. umarım herkes severek çalışıyordur benim gibi :))

Merhaba canım, hoşgeldin aramıza.:KK16: İhtiyaç konu anlatımı için güzel bir seçim. Ben çok memnunum. İhtiyacın soru bankalarını alabilirsin. Bende yargı var bi de, ondan da memnunum. Murat var ama ona daha hiç başlamadım.
Sen bence ihtiyacın soru bankalarını al, sonra çözdükçe yargı, yediiklim, data gibi tercih edilen kaynaklar da alabilirsin canım...:KK34:

çok teşekkür ederim, hoşbuldum :KK16:
bunları da not edeceğim köşeye. sanırım ne kadar farklı kaynaktan soru çözersek o kadar iyi bizim için.

Ben de buradayım canlarım.yüksek lisans derslerimi bir kenara bıraktım. Uykumdan fedakarlık edip tarih çözmeye başlayacağım:KK61:
İyi çalışmalar. Hepinizi öperim.:KK16:

Kızlarr yeterince çalıştım sanırım bu gecelik benden bu kadar. Matematikten 225 soru çözdüm :) eşitsizliklerim bitmek üzere bitince söyleyeceğim :)
Bu arada tabloya gerek yok çözdüğümüz soru sayılarını da günlük yazsak buraya? Hem motivasyon hem hırs olmaz mı dersiniz?

günaydın herkese
arkadaşlar KPSS için kursa gidiyor musunuz, ya da kursa gitmemize gerek var mı?
Bursa'da yaşıyorum hangi kursa gitmem gerektiğine bir türlü karar veremedim...
Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim...

günaydın kızlar dün akşam dilbilgisi tekrarı yaptım bugün gündüz yazım kuralları noktalama ses bilgisi tekrarı yapıp akşam bolca soru çözücem görüşürüz ben başlayayım derslere

Bu arada ilişkinize de kocaman bir maşallah.:nazar: Bizim de 5. senemiz dolmak üzere. Artık bu gidişle 10. senemizde falan evlencez herhalde.:KK1: Sizin var mı kafanızda bir tarih pınarcım.:KK61:

merakla bekliyorum fotolarını tatlım:KK16:

Anladım güneşcim. Durumlar baya karışık anladığım kadarıyla... Şu araba mevzusunda geri adım atar da umarım, bitecekse bile hakettiği gibi bitsin ilişkiniz. Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun, çok mutlu ol inşallah canım benim.:KK16:

Ayy bu filmi izlemiştiiim, çooook tatlııııı.:KK69::KK69:

Kpss'den sonra yüzüklerinizi takarız artık kuzular, hakettiniz siz :KK34:

Amin Pambığım çok teşekkür ederim. Duam şu her daim 'Herşey insan için Allahım, sen içimi biliyorsun':KK17:

Güneşçim önerin varsa çalışma programı hakkında alabilirim. Bugün kurstaki danışman hocam ile konuştum bu durumu. Günü 21 saat olarak düşün dedi o 3 saati sil ve onu sadece kpssye ayır dedi. Geriye kalan saatlerde ne yaparsan yap dedi.

Pamukşeker evet var aslında öyle bir düşüncemiz çünkü her iki tarafın da ailesi akrabalar biliyor. Babam abim annrm herkes biliyor :) onun da aynı şekilde. Aslında ben atanmadan evliliği düşünmüyoruz :/ onun için bu sene atanmak zorundayım. Çünkü işe başladıktan sonra da 2 sene çalışacağım. Yani para biriktirmek istiyorum. Sonuçta ailem kalkıp düğün yapacak bilmem ne yapacak kredi çekecek ben mutlu olcam ama ben koca evine gittikten sonra 55 yaşındaki babam o borcu kapatmak zorunda çalışmaya devam etmek zorunda kalcak. Ben bunu istemiyorum. Para biriktireyim babamlar destek olcaksa da 5bini geçmesin istiyorum. Yalnız bu yaz mezun olunca en azından bi yüzük takacağız Rabbim nasip ederse artık zamanı geldi diye düşünüyoruz :) planlarımız böyle işte :)

Pnrcim, danışman hocana ben de katılıyorum aslında. Şuan sadece 3 saat bile bize yeter diye düşünüyorum. Ama düzenli olmak şartıyla.
Ben şöyle yaptım, gerçi her gün uyamıyorum ama uyduğumda çok verimli oluyor. Çalıştığım için de sadece akşam için bi program yaptım. Günlük 2 saat 45 dk toplam çalışma süresi.

Gündüz işteyim, eve gittiğimde saat 7 oluyor. Saat 8'e kadar yemek ve dinlenme diyorum.
Saat 8'de başlıyorum, 45 dakikalık ders saatlerim var. Konum yarım kalsa bile molamda bırakıyorum ki uykum açılsın, işlerim varsa onları yapayım. Örneğin o molalarda bulaşığımı yıkıyorum, makyajımı temizliyorum, giyeceklerimi hazırlıyorum, tel görüşmelerimi yapıyorum vs. Böylece uzun oturuşlardan sonra çöken uyku buhranından kurtuluyorum. Çok uykum gelmişse ve hala saatim dolmamışsa, video izliyorum. En geç yatma saatinini de 24.00 olarak planladım ama hiç uyamadım :KK52: Açıkçası ben uykusuzluğa çok dayanamıyorum, zaten gün içinde çok yoruluyorum, sabah da 7.30 da kalktığımdan 24 benim için ideal. Yoksa sersemleşiyorum :KK53:
Bu arada Tv'yi hayatımdan çıkardım, sadece molalarda evde bi ses olsun diye açıyorum.

İstersen programımı sana da gönderebilirim canım, yani çok profesyonel bişi değil ama iş görür :KK52: :KK55:

kızlar sorun bende mi konuyu güzelce çalışıyorum sıra soru çözmeye gelince bi bakıyorum konuda hiç geçmeyen şeyler çok moralim bozuluyor bütün hevesim kaçıyor :KK43: tek kaynaktan konu çalıştım için mi oluyor bu sizce :44:

bide yeni üye oldum için özelden msj atamıyorum sizden rica etsem çalışma programlarını banada mail atabilirmisiniz tuba_lostfan@hotmail.com (mail adresim baya komik gelebilir ergenlik döneminden kalma :KK52:)

Tabii ki, çok mükemmel değil ama işinizi görür :)
Mail adresi çok iyi gerçekten :KK52:

Tamam canım...Müsait oldugun zaman at, zorlama kendini..

Ben de devlet yurdunda kaldım ilk, sonra oda arkadaslarımla eve cıkmıstım. 2,5 sene onlarlaydım, sonra dedigim yurda cıktım....

Kpss'den sonra düsünüyorum gelmeyi oralara kısmet olursa <3 De bu ara saldım mı ne ben? Evde olmak yaramadı bana..Düzene sokmam lazım kendimi...Bugün arkadas epey bir payladı beni..

Tamam canım bekliyorum muhakkak, sınav bitsin de ben de bi Ankara, İzmir, İstanbul planlıyorum bakalım inşallah :KK37:

Canım bu ara biraz ben de saldım nedense. Bi de Konya'ya acaip kar yağdı, sanki kar benim üstüme yağdı. Bi uyuşukluk bi uyuşukluk anlatamam.
Pambıktan bi silkeleme operasyonu isteyelim olmazsa :KK37:

iyi geceler herkese,

ben bugünlük çalışmamı bitirdim. belki ilerleyen saatlerde yeni konuya başlarım. aralık başı itibariyle çalışmaya başladım matematiğe. temel bilgiler ve işlem yeteneği, temel kavramlar, sayı sistemleri, doğal sayılarda bölme, bölünebilme kurallarını bitirdim. asal çarpanlara ayırma, ebob,ekoktan devam edeceğim kısmetse. umarım herkes severek çalışıyordur benim gibi :))

Tebrikler arkadaşım. Yalnız maşallah :nazar: 4 günde bu kadar konuyu nasıl bitirdin. Ben kaplumbağagillerdenim sanırım :KK52::KK52:

ders programı olusturmama yardmcı olur musunuz ?? çalısıyorum bnde hazırlanmak ıstıyormm bı program olusturmalıyım....:KK14:

Hoşgeldin arkadaşım, hangi konularda yardıma ihtiyacın varsa yaz buraya. Elimizden geldiğince destek olmaya çalışırız. Başarılar :KK34:

günaydın herkese güne coğrafyayla başlıyorum :KK3:

Günaydın Kaizencim :KK34:

günaydın kızlar dün akşam dilbilgisi tekrarı yaptım bugün gündüz yazım kuralları noktalama ses bilgisi tekrarı yapıp akşam bolca soru çözücem görüşürüz ben başlayayım derslere

Oy Oy oy maşallah Zeytinim, bak nasıl toparladın kendini. Ben de bugün çaktırmadan coğrafya çalışcam ofiste. Akşama da dershanem var. Başarılar cnm.

Başarılar arkadaşlar :KK37:

Arkadaşlarrr ben de yeni başlayanlardanımmm.. Hukuk mezunuyum 2012 sınavına sadece tarih çalışarak giridm ve 82 puan aldım, ruhsatm henüz gelecek yolda :KK1: Bu yüzden ilk tercihimi Haziran'da yapacağım ve ardından da 2014 Kpss 'ye de gireceğim, şu an çalışıyorum ve Haziran'a kadar da iş hayatıma devam edeceğim ama akşamları yavaştan yds'ye çalışmaya başladım, aralara kpss serpiştireyim, yds bitince de 3 ay yüklenirim diyorum herkese Allah kolaylık versn :KK16::KK16::KK16:

tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :))):KK14:

Kızlar mevsim geçişlerinde depresyon, bir şey yapmama isteği, uyku isteği gibi sorunlarımız olabilir ki bu dönem hepimizde mevcut sanırım :) sonbahar depresyonuna karşı Diyetisyen Işın Sayın sarı kantaronu önermişti. Akşamları bir bardaklık demleyip içebilirsiniz :KK66: konu dışı oldu ancak ben de çok şikayetçi olduğum için paylaşmak istedim

tam bir aydan fazla oldu haa atrihteyim hala yanlışlarım çok kafayımı yiyeyim tarihimi bilemedim ,birde bu aralar forum ne kadar aktiff :))):KK14:

1 ay tarih için az ama bence ve tarihi kıt biri olarak söylüyorum ki ben bir sene de çalışsam gene aynı hataları yaparım gibime geliyor yaaa..:KK9: o yüzden coğrafyaya daha çok çalışma niyetim var bu sneee :KK31:

X