Pambığım, goole wetransfer yaz. Sol tarafta bir alan çıkacak. Senin mailini, benim mailimi soracak. Ve maile ek ekler gibi göndermek istediğimiz dosyayı ekleyeceğimiz bir alan. Ftp ile uğraşmadan o server üzerinden gönderim yapabilceksin. Sonra benim mailime bir link gelcek, ben oraya tıklıycam hoooop dosyalar bende
güvenilir bir site, biz bazen şirket içi bile kullanıyoruz :)
Ayyy maşallah tatlım, amiin inaşlah Rabbim utandırmasın. Avrupaya beni de götür madem pambığım, ses çıkarmadan otururum ben arka koltukta
Ooooy inşallah Elfmetcim. En çok da bebişe amin diyorum öncelikli olarak. Rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallah. Umreye de beraber gidersiniz :)
Canım 2 gündür eve gitmiyorum, arkadaştaydım. Gidiyim ilk iş evdeki pc den yüklüycem, fotolar onda. Ben de öss hazırlanırken türkçe hocama aşıktım
Arkadaşının hali gözümde canlandı bi an
Canııım, evet hayallerini kendime çok yakın hissettim. Bu arada Konya'ya gel, benim evim de çok cici bi çatı katı.
Gönül ilişkilerinden bende çok muzdaripiim aslında, bi 4 ay kadar önce 3 yıllık ilişkim bitti. Ama ne bitiş, hala acısı çıkmadı. Giden bendim ama, her türlü eziyetini de ben çektim. Hala da huzur vermiyor. Oooy oy.
Ben de italyanca ve Fransızca çok isterim. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, güzel dileklerini gerçekleştirsin rabbim.
Kısa öz ve vurucu olmuş arkadaşım
Canım ben evi filan saldım yaa, amaaan diyorum artık. Gerçik kuş filan biraz zor ama, ben ayda bir temizlik yapar oldum kpss sürecinde. Fazla dağıtmıyorum, başka giren çıkan olmayınca kirlenmiyor da zaten. Bi tek yemek, çamaşır, ütü sıkıntı. Sürekli kuru gıda yemekten de mutlu olmuyorum, mecburen yapıyorum yemek. Ama annen gelebilirse çok iyi olur, bi teklif et olmazsa
Zeytinciğim, sözüm meclisten dışarı biraz ağır olcak ama;
Cahil insanla uğraşmak, ona laf anlatmak gerçekten çok zor. Öfff ömürden ömür götürürler vallahi. Boş yere canını sıkma, gül geç. Zaten ne desen anlamayacak, ıyyy içim kalktı vallahi ya, biri geldi aklıma
Sen kaliteni ortaya koy, o kendini yesin dursun tatlım. Kpss için daha da hırs yap hatta
Hoşgeldiniz, Allah yardımcınız olsun :)