2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

çok saçmalamış, hıhı deyip geçseydin keşke boşu boşuna kendini sinir ettin. her gün deli gibi çalış en yüksek puanları al da göster ben sadece kpss kazanmam üstüne bir de kombo yaparım dersin :KK1:

onlarda şöyle bir mantık var biz işçiyiz
işçi olduğumuz için her yerde en yüksek maaşı alırız memurlar daha fazla çalışır
neden böyle düşünüyorlar çünkü burda böyle
ama gidicekleri yerde öyle olmadığını gördüklerinde yıkılacaklar
gerçekten boşuna kendimi sinir ettim
başımı sallayıp geçmeliydim :KK70:

Herkese merhaba ben kader kpss hazirlananlardanim bende daha once ortaogretimden girmistim bu yil lisanstan girecegim 4 aydir caliyorum arada bir sizi takip ettim burdan kacak misali birazda sizlerden etkilenerek calisma sevki geldi bana yas 31 yaslaniyorum:-) herkese iyi calismalar

Kuzum boyutu büyük olduğu için sığmıyor diyor:KK50: O söylediğin wetransfere denen şey ne ola ki?:26: bi anlatıver şu teknoloji yoksunu pambığına.:KK9:

Pambığım, goole wetransfer yaz. Sol tarafta bir alan çıkacak. Senin mailini, benim mailimi soracak. Ve maile ek ekler gibi göndermek istediğimiz dosyayı ekleyeceğimiz bir alan. Ftp ile uğraşmadan o server üzerinden gönderim yapabilceksin. Sonra benim mailime bir link gelcek, ben oraya tıklıycam hoooop dosyalar bende :KK8: güvenilir bir site, biz bazen şirket içi bile kullanıyoruz :)

Bunlar da benim sınav sonrası planlarım, hayallerim:KK16:
  • En büyük hayalim haftasonları alarmımı kurmadan, istediğim saatte kafam rahat bir şekilde uyanmak.:93:
  • Boş vakitlerimi bol bol yerli-yabancı dizi izleyerek, kitap okuyarak geçirmek.:KK68::126:
  • Gönlümce çeyiz alışverişi yapmak.:KK6:
  • Sevdiceğimle yıllardır hayalini kurduğumuz, kavuşacağımız düğün günümüz için planlar yapmak, hatta buna minik bir söz töreniyle adım atmak.:132:
  • İlk yıllık iznimde Avrupa turu yapmak.:KK55:
  • Babişkoma en istediği saati, annişkoma en sevdiği yüzüğü almak.:109:
  • Vee en önemlisi de gece kafamı yastığa koyduğumda içi rahat, işinden memnun, musmutlu biri olarak uykuya dalmak.:KK75:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.:KK16: Allah gerçekleştirebilmeyi nasip etsinnn inşallahhh:KK16::KK16::KK16:

Ayyy maşallah tatlım, amiin inaşlah Rabbim utandırmasın. Avrupaya beni de götür madem pambığım, ses çıkarmadan otururum ben arka koltukta :KK1:

Sınavı kazanıp atandıktan sonra;
İlk işim çocuk yapmak :emir_bebek: Allah ın izniyle :) :KK9:
sonra araba alacağım, eşim kendi arabasını kullanmama müsade etmiyor derslerin var diye :)
arabamla ver elini Türkiye turu :) o çoğrafyada gördüğüm illerdeki doğa güzelliklerini, tarihte okuduğum tarihi yerleri, hepsini gezmek istiyorum :) sonra eşim yurtdışı turu istiyor onu gerçekleştirmek istiyorum, her pazar eşimle sinema vs.(gerçi bunu sınavdan öncede yapıyoruz :KK9::KK9:) okumak istiyenlere yardımcı olmak istiyorum, UMRE ye gitmek istiyorum. offf çook şey istiyorum kızlar ben :)
ne olur kazanalım da yerleşelim artık :)

Ooooy inşallah Elfmetcim. En çok da bebişe amin diyorum öncelikli olarak. Rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallah. Umreye de beraber gidersiniz :)

Can karamel halini merakla bekliyorum :KK16: Güzel yorumun için teşekkür ederim tekrar bu arada.

Halay cekeriz biz de napalım? Olmadı vatandaşlık hocasıyla kanka olmayı planlıyorum ben. Bizim kızlardan biri de cok begendi hocayı zaten...Gül gül ölürsün haline...
:KK51:

Canım 2 gündür eve gitmiyorum, arkadaştaydım. Gidiyim ilk iş evdeki pc den yüklüycem, fotolar onda. Ben de öss hazırlanırken türkçe hocama aşıktım :KK1: Arkadaşının hali gözümde canlandı bi an :KK53: :KK52:

Bu arada günes atanınca yapmak istediklerimi ekliyorum ben de;

-Öğrenmek istedigim birkac dil var; Korece, Arapça, Fransızca...Bunları öğreneceğim. Kur'an'ın Arapçasını okumak ve anlayabilecek seviyeye gelmek istiyorum.

-Biraz bizim evi yenilerim, annem koltukları değiştirmek istiyor epeydir. Biraz bizimkilerin gönlünü hoş ederim. Annem sigortalı oluyor artık, onun primlerini ödemeyi de planlıyorum toplu şekilde ve çalışmasın istiyorum artık. Kadın senelerdir sacını süpürge etti..

-Eğer şehir dışı bir yer olursa, iki oda bir salon, şöyle çatı katı bir yer tutacagım en sevimlisinden, şehir manzaralı. Akşamları kokulu mumlarımı yakıp, loş ışıkta hicbir gelecek kaygım olmadan kitabımı okuyacagım sakin müzik eşliğinde.

-Gönül mevzuları adına bir beklentim yok, o konularda biraz kırgınım ben. Muhtemelen yalnız olacagım...(Ama cok fena anne olasım var kızlar, erkeksiz anne olmanın yolu olsa keske) :KK51:

-Dans kursuna gidecegim.

Bu kadarcık:KK16:

Canııım, evet hayallerini kendime çok yakın hissettim. Bu arada Konya'ya gel, benim evim de çok cici bi çatı katı. :KK1:

Gönül ilişkilerinden bende çok muzdaripiim aslında, bi 4 ay kadar önce 3 yıllık ilişkim bitti. Ama ne bitiş, hala acısı çıkmadı. Giden bendim ama, her türlü eziyetini de ben çektim. Hala da huzur vermiyor. Oooy oy.

Ben de italyanca ve Fransızca çok isterim. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, güzel dileklerini gerçekleştirsin rabbim.

sınavı kazadıktan ve yerleştikten sonra ilk işim ingilizcemi geliştirmek, pasaportumu yenilemek ve doktoraya başlamak sonra gezmek gezmek gezmek :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Kısa öz ve vurucu olmuş arkadaşım :KK51:

Ben hemen her gece ayaktayım tez yüzünden kızlar çıkdırmama ramak kaldı artık :'( bu gece erken bile bırakım dün 5e doğru bırakmıştım. Bu gece erken bırakma sebebim de yarın bi 9 da bi de 11 de iki ayrı dersim var biraz daha oturursam kalkmam imkansız olcak diye bıraktım. Teze gömüldüm resmen hocamız çok zorluyor ve fazla şey istiyor. 60-80 arası tez olacak 12-13 sayfa da özet ayrıca olacak. Konum öyle kısır bir konu ki... Kaynak bulamıyorum hocam dedim. Bulamazsın zaten bu konuda çok çalışma yok aradaki bağlantıyı sen kuracaksın diyor. Kpss çalışmak istiyorum ama sürekli bşy çıkıyor ağlicam artık sinirden. Bir de mevsim geçisinden olsa gerek bir halsizlik bir şapşallık var üstümde resmen. Yarın için kendime ekmek arası peynir zeytin domates hazırladım süt koydum çantama saat 1den 6ya kadar kütüphanede çalışaym diyorum. 3 e kadar kpss baksam 3ten 6ya kadar da tezle ilgili okumalarımı yapsam diye düşündüm. Bu ara inanılmaz zayıf düştüm böyle giderse annemi çağırıcam yanıma bir süre kalması için. Sonuçta hem öğrenciyim son sınıftayım hem kpss hem tez hem kurs hem spor salonu... Üstüne evde de yalnız yaşıyorum ve 2 adet kuşum var. Tüy yem dökmeleri yüzünden 3günde bir kafes ve ev süpürme silme işlemleri... E yemek derdi çamaşır derdi bilmem ne derdi. İnanın yetişemiyorum çok bitkinim çok moralsizim çok üzgünüm :'( gece gece böyle uzun yazdım ama çok doldum artık :'(

Canım ben evi filan saldım yaa, amaaan diyorum artık. Gerçik kuş filan biraz zor ama, ben ayda bir temizlik yapar oldum kpss sürecinde. Fazla dağıtmıyorum, başka giren çıkan olmayınca kirlenmiyor da zaten. Bi tek yemek, çamaşır, ütü sıkıntı. Sürekli kuru gıda yemekten de mutlu olmuyorum, mecburen yapıyorum yemek. Ama annen gelebilirse çok iyi olur, bi teklif et olmazsa :nazar:

günaydın kızlar akşam gelip yazamadım her ne kadar erkende yatmış olsam yatmadan önce baya soru çözdüm.

kızlar sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam size
ya kendime de kızıyorum böyle birşey için münakaşaya girdim diye
töbe Yarabbim ya
ben burda video açıp dinliyorum ya bizim hizmetli bayanda yerleri fln silio oluo sabahları
bugün laf açıldı şimdi ben taşeronum o da kadrolu işçi
belediye taşınıcak ve yeni eklemeler yapılıcak o nedenle herkesin yeri değişicek
konusu geçti bende dedim ki arkadaşlar hep iyi rahat yerlerden bahsediyor hepsi kadrolu işçi
memurlar varken kimse işçiyi oraya düşünmez insanlar kpss ye girip okuyup onca çaba sarfediyor adam lise mezunu(küçümsemek içinde asla söylemedim) sadece şansı iyi gitmiş kadrolu işçi olmuş çok zor (arkadaşlarda öyle yerlerden bahsediyor ki öyle böyle değil hep memurların alım olduğu yerler) o dedikleri yerlere geçmeleri dedim
kadın demez mi ben senin ne çalıştığını görüyorum orda onları okuyorsunuz die adam oldunuz sanıyorsunuz kendinizi
hiçbir memur işçiden daha önde değildir
işçi her zaman en iyi yerleri hakeder ve onlar daha bilgili oldukları için memurdan daha iyi yerlerde olurlar
eee dedim o zaman neden uğraşıyoruz o zaman torpil bulalım işçi olalım nasılsa memurdan daha üstmüş
zaten şu kpss yi kazanamayanlara da hayret ediyormuş
bu kadar kolay birşeyi kazanamamak için aptal olmak gerekirmiş
ahhh dedim abla inş. gittiğin yerde rahat edersin ama edemezsen beni hatırla emi dedim
sonra aklıma gelmedi sen neden o zaman kızını üniversite kazansın die dershanelere gönderiyorsun bırak lise mezunu kalsın daha iyi yerlere gelirmiş madem.
sırf arkadaşlarını korumak için verdi bu tepkiyi bende laf yetiştirdim ya şaşıyorum kendime başta onu deseydim bunu deseydim dedim sonra dedim amaann boşver ama resmen tahrik etti

Zeytinciğim, sözüm meclisten dışarı biraz ağır olcak ama;
Cahil insanla uğraşmak, ona laf anlatmak gerçekten çok zor. Öfff ömürden ömür götürürler vallahi. Boş yere canını sıkma, gül geç. Zaten ne desen anlamayacak, ıyyy içim kalktı vallahi ya, biri geldi aklıma :KK52:

Sen kaliteni ortaya koy, o kendini yesin dursun tatlım. Kpss için daha da hırs yap hatta :KK51:

Herkese merhaba ben kader kpss hazirlananlardanim bende daha once ortaogretimden girmistim bu yil lisanstan girecegim 4 aydir caliyorum arada bir sizi takip ettim burdan kacak misali birazda sizlerden etkilenerek calisma sevki geldi bana yas 31 yaslaniyorum:-) herkese iyi calismalar

Hoşgeldiniz, Allah yardımcınız olsun :)

cnm şimdi biliyor ya kpss ye giricem burda tek üniversite mezunu ben işte arkadaşlarını koruyor aklı sıra
gerçekten cahile laf anlatmak kadar zor birşey yok
valla kötü yapacam derken beni nasıl gazladı bilmiyor sabahtır çağdaş türk tarihine çalışıyorum:KK70:

akşam tarihten soru çözdüm kızlar bu pegem ciddi zormu ben mi zorlanıyorum bilemedim
ama yinede ilk testten sonraki testlerde toparladım ama ilk testte nedense çok yanlış yaptım 16 soruda 5 yanlış diğer testler daha iyidi bir en fazla 2 yanlış çıktı.uzman kariyer daha kolay ama pegem gibi detaycı bir soru bankasından sonra diğerinide çözmek bu sefer kendimi kandırıyorum gibi oluyor

ben de ekleyeyim kazandıktan sonra yapacaklarımı :KK3:

~ atanıp çalışmaya başladıktan sonra eğer istediğim yeri kazanamazsam bir daha sınava gireceğim istediğim yer olana kadar sınava gireceğim

~ hemen ehliyet alıp araba kullanmasını öğrenip hemen üstüne unutmadan araba alacağım

~ açık öğretim fakültesi ikinci üniversiteden felsefeye kaydolacağım

~ ankarada bir devlet üniversitesinde ikinci öğretim fizik ya da astronomi bölümlerinden birine başlayacağım

~ çalışmaya başladıktan sonra çalışma odamı sadece bana özel dekore edeceğim, hem çalışma odam olacak orası hem rahatlama hem de hobi odam.
(bir köşesi çalışma bölümü -o sırada çalıştığım kitaplarımı koyacağım bir kitaplık çalışma masam ve bilgisayarım- ,bir köşesi müzik enstrümanlarım ve şövelem boyalarım, bir köşesi de en sevdiğim ve o sırada okumakta olduğum kitaplarımı koyduğum bir kitaplıkla kitap okurken uzandığım küçük turkuaz kanepem)

~ bir bebeğim olsun istiyorum, inşallah güzeller güzeli bir kızım olur, memur olmak istememin en büyük nedeni de bebeğime kendim bakmak istiyorum. kreş yaşına gelene kadar ücretsiz izinle ben büyüteceğim onu.

~ ingilizce ve almancayı iyicene hallettikten sonra rusça japonca çince ve arapçayı öğreneceğim sırasıyla. artık Ömrüm dolana kadar öğrenebildiğim kadarını öğreneceğim.

öncelikli ve en önemli hedeflerim bunlar :KK16:

Son düzenleme:
Ben hemen her gece ayaktayım tez yüzünden kızlar çıkdırmama ramak kaldı artık :'( bu gece erken bile bırakım dün 5e doğru bırakmıştım. Bu gece erken bırakma sebebim de yarın bi 9 da bi de 11 de iki ayrı dersim var biraz daha oturursam kalkmam imkansız olcak diye bıraktım. Teze gömüldüm resmen hocamız çok zorluyor ve fazla şey istiyor. 60-80 arası tez olacak 12-13 sayfa da özet ayrıca olacak. Konum öyle kısır bir konu ki... Kaynak bulamıyorum hocam dedim. Bulamazsın zaten bu konuda çok çalışma yok aradaki bağlantıyı sen kuracaksın diyor. Kpss çalışmak istiyorum ama sürekli bşy çıkıyor ağlicam artık sinirden. Bir de mevsim geçisinden olsa gerek bir halsizlik bir şapşallık var üstümde resmen. Yarın için kendime ekmek arası peynir zeytin domates hazırladım süt koydum çantama saat 1den 6ya kadar kütüphanede çalışaym diyorum. 3 e kadar kpss baksam 3ten 6ya kadar da tezle ilgili okumalarımı yapsam diye düşündüm. Bu ara inanılmaz zayıf düştüm böyle giderse annemi çağırıcam yanıma bir süre kalması için. Sonuçta hem öğrenciyim son sınıftayım hem kpss hem tez hem kurs hem spor salonu... Üstüne evde de yalnız yaşıyorum ve 2 adet kuşum var. Tüy yem dökmeleri yüzünden 3günde bir kafes ve ev süpürme silme işlemleri... E yemek derdi çamaşır derdi bilmem ne derdi. İnanın yetişemiyorum çok bitkinim çok moralsizim çok üzgünüm :'( gece gece böyle uzun yazdım ama çok doldum artık :'(

Canım hemen hemen aynı durumdayız, şu an ben de yazma aşamasındayım, Allah sabır versin ikimize de...Üstelik tekrar analizlerim de olabilir gene çok az bir ihtimal...Daha istatistikler de duruyor, tablo da yapmam lazım gene...Pifft.

günaydın kızlar akşam gelip yazamadım her ne kadar erkende yatmış olsam yatmadan önce baya soru çözdüm.

töbe Yarabbim ya
ben burda video açıp dinliyorum ya bizim hizmetli bayanda yerleri fln silio oluo sabahları
belediye taşınıcak ve yeni eklemeler yapılıcak o nedenle herkesin yeri değişicek
konusu geçti bende dedim ki arkadaşlar hep iyi rahat yerlerden bahsediyor hepsi kadrolu işçi
memurlar varken kimse işçiyi oraya düşünmez insanlar kpss ye girip okuyup onca çaba sarfediyor adam lise mezunu(küçümsemek içinde asla söylemedim) sadece şansı iyi gitmiş kadrolu işçi olmuş çok zor (arkadaşlarda öyle yerlerden bahsediyor ki öyle böyle değil hep memurların alım olduğu yerler) o dedikleri yerlere geçmeleri dedim
kadın demez mi ben senin ne çalıştığını görüyorum orda onları okuyorsunuz die adam oldunuz sanıyorsunuz kendinizi
işçi her zaman en iyi yerleri hakeder ve onlar daha bilgili oldukları için memurdan daha iyi yerlerde olurlar
eee dedim o zaman neden uğraşıyoruz o zaman torpil bulalım işçi olalım nasılsa memurdan daha üstmüş
ahhh dedim abla inş. gittiğin yerde rahat edersin ama edemezsen beni hatırla emi dedim
sonra aklıma gelmedi sen neden o zaman kızını üniversite kazansın die dershanelere gönderiyorsun bırak lise mezunu kalsın daha iyi yerlere gelirmiş madem.
sırf arkadaşlarını korumak için verdi bu tepkiyi bende laf yetiştirdim ya şaşıyorum kendime başta onu deseydim bunu deseydim dedim sonra dedim amaann boşver ama resmen tahrik etti

çok saçmalamış, hıhı deyip geçseydin keşke boşu boşuna kendini sinir ettin. her gün deli gibi çalış en yüksek puanları al da göster ben sadece kpss kazanmam üstüne bir de kombo yaparım dersin :KK1:

onlarda şöyle bir mantık var biz işçiyiz
işçi olduğumuz için her yerde en yüksek maaşı alırız memurlar daha fazla çalışır
neden böyle düşünüyorlar çünkü burda böyle
ama gidicekleri yerde öyle olmadığını gördüklerinde yıkılacaklar
gerçekten boşuna kendimi sinir ettim
başımı sallayıp geçmeliydim :KK70:

Ağzı olan konusuyor işte canım...Bosver, kafanı takma bile..:KK4: Gel derse sen şöyle :KK16:

Sagolasın kuzum, hoşgeldin :KK16:

Pambığım, goole wetransfer yaz. Sol tarafta bir alan çıkacak. Senin mailini, benim mailimi soracak. Ve maile ek ekler gibi göndermek istediğimiz dosyayı ekleyeceğimiz bir alan. Ftp ile uğraşmadan o server üzerinden gönderim yapabilceksin. Sonra benim mailime bir link gelcek, ben oraya tıklıycam hoooop dosyalar bende :KK8: güvenilir bir site, biz bazen şirket içi bile kullanıyoruz :)

Ayyy maşallah tatlım, amiin inaşlah Rabbim utandırmasın. Avrupaya beni de götür madem pambığım, ses çıkarmadan otururum ben arka koltukta :KK1:

Ooooy inşallah Elfmetcim. En çok da bebişe amin diyorum öncelikli olarak. Rabbim gönlüne göre sağlıkla nasip etsin inşallah. Umreye de beraber gidersiniz :)

Canım 2 gündür eve gitmiyorum, arkadaştaydım. Gidiyim ilk iş evdeki pc den yüklüycem, fotolar onda. Ben de öss hazırlanırken türkçe hocama aşıktım :KK1: Arkadaşının hali gözümde canlandı bi an :KK53: :KK52:

Canııım, evet hayallerini kendime çok yakın hissettim. Bu arada Konya'ya gel, benim evim de çok cici bi çatı katı. :KK1:

Gönül ilişkilerinden bende çok muzdaripiim aslında, bi 4 ay kadar önce 3 yıllık ilişkim bitti. Ama ne bitiş, hala acısı çıkmadı. Giden bendim ama, her türlü eziyetini de ben çektim. Hala da huzur vermiyor. Oooy oy.

Ben de italyanca ve Fransızca çok isterim. Rabbim yardımcın olsun inşallah canım, güzel dileklerini gerçekleştirsin rabbim.

Canım ben evi filan saldım yaa, amaaan diyorum artık. Gerçik kuş filan biraz zor ama, ben ayda bir temizlik yapar oldum kpss sürecinde. Fazla dağıtmıyorum, başka giren çıkan olmayınca kirlenmiyor da zaten. Bi tek yemek, çamaşır, ütü sıkıntı. Sürekli kuru gıda yemekten de mutlu olmuyorum, mecburen yapıyorum yemek. Ama annen gelebilirse çok iyi olur, bi teklif et olmazsa :nazar:

Cahil insanla uğraşmak, ona laf anlatmak gerçekten çok zor. Öfff ömürden ömür götürürler vallahi. Boş yere canını sıkma, gül geç. Zaten ne desen anlamayacak, ıyyy içim kalktı vallahi ya, biri geldi aklıma :KK52:

Sen kaliteni ortaya koy, o kendini yesin dursun tatlım. Kpss için daha da hırs yap hatta :KK51:

Canım merakla bekliyorum :emir_bebek:

Bu arada ben Konya'da okudum, biliyorum oradaki çatı katı evleri, ama hiç kısmet olmadı. Ögrenci evimiz en üst kattı ama, süper şehir manzaralı. Benim oda da balkonluydu. Yaza yakın pılımı pırtımı alıp balkonda oluyordum hep. Binanın önü acıktı, zaten dümdüz Konya, bilirsin. Gece muhteşem oluyordu. Böyle ışıklı mışıklı. :KK16:

Kızlar hastaneye filan gitmedim, yeter artık bence. Bir sey cıkacagı da yok...İkinci kan sonucumu da neye göre yazacakları belli degil zaten. Gitmeyecegim o yüzden...

kızlar selam hepinize. ben bayadır çalışmıyordum ara verdim. sıkıntı yaptım çok :KK30: bugün tekrar başlayacam inşallah.

kolay gelsin sizlere :KK54:

Can karamel halini merakla bekliyorum :KK16: Güzel yorumun için teşekkür ederim tekrar bu arada.

Halay cekeriz biz de napalım? Olmadı vatandaşlık hocasıyla kanka olmayı planlıyorum ben. Bizim kızlardan biri de cok begendi hocayı zaten...Gül gül ölürsün haline...

Birden yüklendin bence, ondan olabilir annem. Belli bir rutinde git, bünyeyi zorlamamak lazım...

Canım hemen endoskopi yapmıyorlar...Ben opagis diye bir ilaç kullanıyorum su an. Önce ilaç veriyorlar, midende bir gelişme yoksa endoskopi yapıyorlar...Ama bence bir an önce gitmelisin...Mide agrısı cok fena, gece uykumdan kalkıp sırf bunun için bir şeyler atıstırıyorum. Sancıdan yatamıyorum bile..

Sonucum da söyle; Gecen hafta cuma gittigimde, tiroid belirtileri gibi konusuldu, ben sigara ve düzenli yemedigim için cok kilo verdigimi düsünüyorum ama. İki bayan doktor var orada dahiliyede, cok da gencler, acıkcası cok da iplemedim bu yüzden. Bugün de cok komik oldu. Sabahtan cigere gitmedim, cünkü sigara icmiyorum birkac gündür ve öksürügüm azaldı cidden. Ögleden sonra sonucu almaya gittim. Net olan tek şey; demir eksikliği anemisi varmıs bende. Halsizligimin sebebi buymus...(demir hapı verdiler) Sonra elime bir kagıt tutusturdular, Hipoglisemi olabilecegini düsünmüşler, tiroid normalmiş. Endokrin ve hemotolojiye gitmeliymişim. Neyse gittim ben hemotolojide sıra kalmamıs, endokrinde kapıda sıra vardı, gittim durdum sıraya. Doktor dedi bunlar niye bize yolladılar, bu degerlerle endokrine mi gönderilir? Bu kacıncı böyle hasta gönderişleri dedi. Neyi cözememişlerse git kagıda yazsınlar dertlerini dedi. :))) :KK55: Ben de gittim, söyledim dahiliyedeki genç ablalarımıza. Biz oraya git demedik ki dediler. (Lan o kadar hasta bosuna mı gitmiş o zaman oraya, üstelik elimde kagıt da var. Şaka gibi) Sen hemotolojide kan aldır bir dediler. Kanı sırasız alabiliyormuslar. Neyse gittim, kan tüplerimi aldım. Adam dedi ki tüpü veren, dahiliyede kan aldırmıssan niye burada bir daha aldırıyorsun dedi. E dedim dahiliyeden böyle söylediler. Sonuc itibariyle yarın tekrar gitmem gerekiyor :KK51: Ama söyle bir durum var; hemotolojide muayene olmadan, kan aldırmıs oldum, sonuclarım hemotolojide olacak, oradaki doktorda, bir de hangi degerlere bakılacagı belli degil yani, sarı çizmeli mehmet aga misali yarın cok karman corman olacak. Kendileri böyle dedi ama, ben de merakla bekliyorum. Yarın nalet olsun deyip dönebilirim. Demir hapını aile hekimliginden de alırdım ben, böyle hastane hastane sürünmezdim. Tek faydası göz oldu, gözlük aldım. Düşük derecede miyop var bende, bir de astigmat olmus.

Böyle...:KK49:

Bu arada yorum için sagolun, elfim ve pamıkım civanlarım.

Biraz calıstım ben, şimdi dizimi izleyip gece vardiyasına aranıza katılacagım. İzlerken güncellere de bakayım bir. :KK51:
Ah canım, resmen arap saçına dönmüş senin hastane işin. Deneyimsiz doktorlara denk geldin sanırım, o kötü olmuş.:KK50: İnşallah bir sorun çıkmaz tahlillerde canım. Ve de bugün halledebilirsin inşallah hepiciğiini:KK61:
Bir daha ders ile ilgili kitap yüzü acmayacagım ben, ölsem kimse bana doktora yaptıramaz.

Kızlar buralardayım ben...Yok mu kimsecikler bu gece de? :KK14: Bir ikimiziz galiba ziraat.
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım. Allah doktora yapmak zorunda bırakmasın ama kpssyi kazanırsam ders kitaplarımın yüzüne bile bakmam artık.:KK9:
Canım tez derken? yüksek lisans yapmıyordun sen sanırım, lisans tezinden bahsediyorsun galiba.Hocanızın yardımcı olmaması kötü olmuş. Benim hocam sağolsun çok yardımcı olmuştu. Ki zaten senin danışman hocansa yardımcı olmak zorunda. Başka tezlerden faydalanarak hocanın dediği gibi bağlantı kurarak gitsen? Benim tez konum da daha önce pek örneği olmayan bir konuydu. Hatta benim konumla çalışan firma bile 1 tane vardı Türkiyede. Ama diğer tezlerden yararlana yararlana hocamın da yardımıyla yaptım. Sen birşeyler yapmaya çalış. Hocana gösterirsin, o yanlışlarını söyleyerek yapman gerekeni de söylemiş olur belki.
Hepimizin malesef tek işi kpss değil canım. Ara ara çalışamadığımız oluyor. Benim de cuma günü sınavım var mesela. Cumaya kadar yine off'um.:KK14:

töbe Yarabbim ya
Canım bu tarz cahil insanlarla uğraşmak çok zor, inan cevap vermeye bile değmezler. Çünkü o kadının kafasındaki o düşünceyi ne dersen de değiştiremezsin. Anca yaşayarak görecek. O yüzden canını sıkmaya bile değmez. Biz memur olalım da hayırlısıyla, varsın onun dediği gibi olsun.:KK31:
Merhaba canım hoşgeldin. Bölümün neydi? İnşallah düzenli bir çalışmayla güzel puanlar alırsın canım.:KK16:

Kuzum ben eve gidince deneyeceğim inşallah ama deneyemezsem de en geç cuma deneyeceğim olur mu? Bu ara geç çıkıyorum eve de baya geç varıyorum. Cuma sınavım var da, sınavdan sonra en geç atmış olurum tatlım.:KK16:
Bu arada canını sıkacaksa anlatma ama merak ettim ilişkinin neden bittiğini canım.:26: 3 yıl dilekolay.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah güneşimm.:KK16:

~ atanıp çalışmaya başladıktan sonra eğer istediğim yeri kazanamazsam bir daha sınava gireceğim istediğim yer olana kadar sınava gireceğim

~ hemen ehliyet alıp araba kullanmasını öğrenip hemen üstüne unutmadan araba alacağım

~ ankarada bir devlet üniversitesinde ikinci öğretim fizik ya da astronomi bölümlerinden birine başlayacağım

~ çalışmaya başladıktan sonra çalışma odamı sadece bana özel dekore edeceğim, hem çalışma odam olacak orası hem rahatlama hem de hobi odam.
(bir köşesi çalışma bölümü -o sırada çalıştığım kitaplarımı koyacağım bir kitaplık çalışma masam ve bilgisayarım- ,bir köşesi müzik enstrümanlarım ve şövelem boyalarım, bir köşesi de en sevdiğim ve o sırada okumakta olduğum kitaplarımı koyduğum bir kitaplıkla kitap okurken uzandığım küçük turkuaz kanepem)

~ bir bebeğim olsun istiyorum, inşallah güzeller güzeli bir kızım olur, memur olmak istememin en büyük nedeni de bebeğime kendim bakmak istiyorum. kreş yaşına gelene kadar ücretsiz izinle ben büyüteceğim onu.

~ ingilizce ve almancayı iyicene hallettikten sonra rusça japonca çince ve arapçayı öğreneceğim sırasıyla. artık Ömrüm dolana kadar öğrenebildiğim kadarını öğreneceğim.

Sen baya idealistmişsin kaizencim. Ben kazanınca direk yatma, gezme moduna geçeceğimi hayal ediyorum sen kazandıktan sonra bile ders çalışma, kendini ilerletme hedefindesin maşalllah.:nazar: kendimden utandım valla.:KK9:

Son düzenleme:
kızlar selam hepinize. ben bayadır çalışmıyordum ara verdim. sıkıntı yaptım çok :KK30: bugün tekrar başlayacam inşallah.

kolay gelsin sizlere :KK54:

nathaliecimm nerelerdesin sen kuzum? özlettin kendini valla:KK16:.
bugünden itibaren hemencikk eski formuna dönüyorsun, Bir daha ara vermek yok canım:KK20::KK16::KK16:

kızlr ben de sınavdan sonra yapmak istediklerimi paylaşayım:
*önce ama en önce hatta belki sınavdan önce bebişşş.. öyle çok istiyorum ki, Rabbim aratmadan nasip eder inş..
*korka korka kullandığım yıllık izinlerimi rahatça kullanıp şehirdışına gezmelere tozmalara gitmek
*ders çalışmak için ertelediğim kitap okuma aşkımla kitaplığımdaki okunmayı bekleyen kitapları okumak
tabii ki daha çok ama ilk aklıma gelenler bunlar... inş herkes gönlünce atanır..

kızlar bende yazayım sınavdan sonra
Rabbim kısmet ederse 2 3 ay içinde bebek düşünüyoruz benim sağlık sorunlarımdan dolayı erteleyemeyiz
ama sınavdan sonra doğmuş olabilir belkide hamile kalamam sınavdan sonra olur
her yıl 2 kez tatile gitmek istiyorum hasret kaldım güneşe kumsala ve hatta yılda bir kez yurt dışı gezileri bile olabilir
araba almak istiyorum
hafta sonları süslenip gezmek istiyorum
Allahım nasip etsin inşallah hepimize tüm hayallerimizin gerçek olmasını

*önce ama en önce hatta belki sınavdan önce bebişşş.. öyle çok istiyorum ki, Rabbim aratmadan nasip eder inş..
*korka korka kullandığım yıllık izinlerimi rahatça kullanıp şehirdışına gezmelere tozmalara gitmek
*ders çalışmak için ertelediğim kitap okuma aşkımla kitaplığımdaki okunmayı bekleyen kitapları okumak
tabii ki daha çok ama ilk aklıma gelenler bunlar... inş herkes gönlünce atanır..

Rabbim kısmet ederse 2 3 ay içinde bebek düşünüyoruz benim sağlık sorunlarımdan dolayı erteleyemeyiz
her yıl 2 kez tatile gitmek istiyorum hasret kaldım güneşe kumsala ve hatta yılda bir kez yurt dışı gezileri bile olabilir
araba almak istiyorum

Amiiin kızlar. Ne güzel hayallerimiz var:KK61: Allah tüm hayallerimizi gerçekleştirebilmeyi nasip etsin. Seneye bu zamanlarda atanmış olarak bu hayallerimizi gerçekleştirmeye başlarız inşallah.:KK16::KK16:

Merhaba canım hoşgeldin. Bölümün neydi? İnşallah düzenli bir çalışmayla güzel puanlar alırsın canım.:KK16:[

Hosbulduk iktisat bölümüm yarim donem sonra bitiyor insallah alttan dersim var iki tene birakmiyor beni:-) kpss dersleri ile birlikte onlarada bakiyorum her gün duzenli olarak birde kizim var beraber calisiyoruz altyapi hazirliyor 3 yasinda

Maşallah Kaizencim, dolu dolu bir ömür bekliyor seni inşallah. Tabi bebeğinle birlikte :emir_bebek:

Canım merakla bekliyorum :emir_bebek:

Bu arada ben Konya'da okudum, biliyorum oradaki çatı katı evleri, ama hiç kısmet olmadı. Ögrenci evimiz en üst kattı ama, süper şehir manzaralı. Benim oda da balkonluydu. Yaza yakın pılımı pırtımı alıp balkonda oluyordum hep. Binanın önü acıktı, zaten dümdüz Konya, bilirsin. Gece muhteşem oluyordu. Böyle ışıklı mışıklı. :KK16:

Kızlar hastaneye filan gitmedim, yeter artık bence. Bir sey cıkacagı da yok...İkinci kan sonucumu da neye göre yazacakları belli degil zaten. Gitmeyecegim o yüzden...

Aaaa öyle mi, çok sevindim. :KK52: Hangi yıllardı canım?
Evet ben bu şehre aşığım, aslında şuan işim dışında beni buraya bağlayan hiçbirşey yok, hatta Ankara, İstanbul denemelerim de oldu ama dönüp dolaşıp mevlana hesabı yine geldim :) Kısmet olursa ömrümü burda geçirmek istiyorum. Benim ev de yazırda, hemen tramvay durağının karşısında. Gelirsen misafir etmek isterim memnuniyetle :KK34:

Canım yüzdün yüzdün kuyruğuna geldim, naçizane fikrim sonunu getir şu hastane işlerinin. Evet talihsizlikler oluyor ama sınav arefesi daha yorucu bişi çıkmasın.

Kuzum ben eve gidince deneyeceğim inşallah ama deneyemezsem de en geç cuma deneyeceğim olur mu? Bu ara geç çıkıyorum eve de baya geç varıyorum. Cuma sınavım var da, sınavdan sonra en geç atmış olurum tatlım.:KK16:
Bu arada canını sıkacaksa anlatma ama merak ettim ilişkinin neden bittiğini canım.:26: 3 yıl dilekolay.. Hakkında hayırlısı olsun inşallah güneşimm.:KK16:

Ooooy Oy pambığım, nerden başlasam bilemedim. Çok uzun uzun da yazıp vaktinizi çalmak istemem. Şöyle söyleyim, bana çocuğu gibi bakan, ailesi de dahil tüm dünyayı bana tercih eden, yemeyip yediren, gezmeyip gezdiren, herşeyini benim için gözünü kırpmadan feda eden, kariyerli, efendi, yakışıklı :KK17: başarılı bir adam vardı. Hala da var gerçi ama, tek derdimiz kıskançlıktı. Hayatını bana o kadar adamıştı ki benim de adamamı bekledi. Nitekim adadım da, ama küçücük şeylerden kıskançlıklar çıkarıp hayatı bana zindan edebiliyordu. Birlikte ev aldık, araba aldık, anesinin beyninde tümör vardı hastalğında ve vefatında hep beraber mücadele ettik. Sabahlara kadar hastanelerde yattık, sabah işimize gittik. Ama öyle bir gün geldi ki ben artık kısıtlanmaktan bıkmıştım, evlilik planları gerçekleşmeye başladıktan sonra daha da arttı bu kıskançlıklar. Yani iş arkadaşlarımdan, yolda karşılaştığımız insanlardan, kendi kuzenlerinden tut da benim kuzenlerime kadar herkesten kıskanır oldu. Deli divane beni sevdiğinden, hasta olsam yatalak olsam ömrünün sonuna kadar bakacağından da şüphem yoktu üstelik. Sırf bu kıskançlığı yüzünden psikoloğa gitmeyi bile kabul etti, gittik. Ama huylu huyundan vazgeçmiyor ne yazıkki. Kıskanıyordu ama öyle tartışmalı şeyler filan olmuyordu, ama davranışlarından rahatsız oluyordum. Derken ben dayanamadım, sonrasında kabullenemedi. Bana deli divane aşık olan o adam ayrılırken de bana bin türlü eziyet etti, hastanelik, karakolluk oldum. Allahım yazmaya utanıyorum. Şuan çok pişman, 3 aydır atmadığı takla kalmadı beni kazanabilmek için ama içim kırıldı bi kere. Çok da hassas bi insanım, bunları unutamıyorum, eski özverimi yürektenliğimi tekrar kazanamıyorum ona karşı. Kasılıp kalıyorum.

İş çevrem, okul çevrem ve aile ortamında parmakla gösterilen, gıpta edilen biz kendimizi bitirdik ne yazıkki.
Ve en acısı da, satışı onun üzerinde olan arabamı bana karşı kullanıyor, ortak nokta olsun diye uğraşıyor, arabamı vermiyor. Bi gün satcam diyor, bi gün senin hatıran ömrümün sonuna kadar bende kalcak diyor. Ben de bu davranışı yakıştıramıyorum, ne sebeple olursa olsun o araba benim 3 yıllık birikimim, emeğim. Velhasılı kelam biz birbirimizi bitirdik Pambığım.

Bazen annesi girer rüyalarıma, o da huzursuz biliyorum. Bazı pazarlar mezarına gidip anlatıyorum, kimsem de yokki burda, yıllardır annelik etti bana. Anlatıyorum, ağlıyorum, çiçekler dikiyorum, otlarını temizliyorum. Öyle işte... Garip bi dünya be pambığım.

Neyse çok vaktini almayım :KK17:

araba almak istiyorum

Zeytinciğim ve Kelebekk, herşeyden önce Rabbim bebişlerinize kavuştursun inşallah.
Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın :KK43:

Merhaba canım hoşgeldin. Bölümün neydi? İnşallah düzenli bir çalışmayla güzel puanlar alırsın canım.:KK16:[

Hosbulduk iktisat bölümüm yarim donem sonra bitiyor insallah alttan dersim var iki tene birakmiyor beni:-) kpss dersleri ile birlikte onlarada bakiyorum her gün duzenli olarak birde kizim var beraber calisiyoruz altyapi hazirliyor 3 yasinda

Maşallah, çocuk, okul, kpss. Allah yardımcın olsun arkadaşım.

Oyyy canım güneşim benim kıyamam sana benn...:KK5: Okurken bile yüreğim sızladı kuzum ya. Böyle mükemmel bir ilişkinin bu şekilde bitmesi çok yazık olmuş ama :KK50: Kıskançlığa karşı ben de çok tahammülsüzümdür, ki seninki kıskançlıgın daha ileri boyutundaymış sanırım...
Seni üzmek veya yanlış bir yorumda bulunmak istemem ama bana hala bu aşk tamamen bitmiş gibi gelmedi canım. Yani en azından okurken devam etmesini diledim elimde olmadan. Bu ayrılık pişmanlığı eski sevgilinin kıskançlıgını düzeltmesine vesile olur belki de..
Ama şuna eminim ki bu kıskançlık gercekten bir hastalık. Senin yaşadıklarının hemen hemen aynını yasayan cok yakın bir arkadaşım var. Onun sevgilisi de nerdesin diye sorduğunda arkadaşım "evdeyim" demesine rağmen inanmazdı, evi arayıp kontrol ederdi. Bundan 1 yıl önce yine bu kıskanclık kavgaları yüzünden ayrılmışlardı, o çocuk da kıza bitmemesi icin yalvarmıstı ama arkadaşım kabul etmedi, gerci o 1 yıl boyunca da hiç unutamadı ayrıldığı sevgilisini. Sonra bir gün yolda karşılaşmış bunlar o 1 yıl aradan sonra. İstemsiz olarak birbirlerini görür görmez sarılmışlar:KK69:
Sonraa o gün bugündür (yaklaşık 3 aydır) birlikteler ve çok mutlular maşallah. Sevgilisi şimdi "çok çocukça hareket etmisim" falan diyerek pismanlığını dile getiriyormuş. Benim aklıma senin yazdıklarını okurken direk bu arkadaşım geldi:KK61:
Ben en çok şu araba mevzusuna sinir oldum. Hiç yakısmamış bir erkeğe böyle blöfler yapmak.:KK19: Ama seni kaybetmemek için yapıyor onu da muhtemelen..
Senin duyguların ve düşüncelerin en önemlisi tabiki canım, ben sadece dışarıdan 3.bir göz olarak yorum yaptım. Yaşadıklarını en iyi sen bilir ve değerlendirirsin.
Ne olursa olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun insallah canım:KK16:
Bu arada anladığım kadarıyla o da Konya'da di mi canım? Karşılasmıyor musunuz bir yerlerde?

Guness, carpe_diem, pamukşeker
Kızlar telefondan girdiğim için alıntı yapamadım.
Bir ara ben de evi salayım ddm ama 1 hafta süpürmesem ev kuşlarımdan dolayı mahvoluyor. Normalde hiç zor gelmezdi ama üzerimde bu kadar yük varken haftada 2-3 kere ev temizliği yapmak çok zor gelir oldu. Bir de ben bir diyet dönemi geçirdim 11 kilo verdim daha vermek istediğim son iki kilom kaldı. Öyle olunca yeme içmeme de dikkat etmek zorundayım. Sonuçta kolay verilmedi bu kilolar ama çok kolay alınır :) sulu yemeğim, çorbam, salatam hep olmak zorunda. Kuru gıda ile hiç idare edemiyorum önceki gibi :/
Evet pamukşekercim lisans tezim ben daha küçüğüm 21 yaşındayım :)) ya tezim marksizmin hukuk anlayışı. Marksizim ile ilgili çok fazla kaynak var ancak hukuk ile ilişiğine baktığımda 3tane kaynak bulabildim sadece. Danışman hocamın dalı ise hukuk. E benm tez konum siyaset+hukuk karışımı bşy. O yüzden pek yardımcı olamıyor. Aradaki bağlantıyı eserlerden okuya okuya sen kuracaksın diyor. Hayır o da sorun değil tamam ama 60-80 arası lisans tezi mî istenirmiş? Onu da geçtim bu tez dışında ekstra 12-13 sayfalık da özet istiyor. Açıkçası lisans tezi için fazla yük yüklüyor omuzlarımıza. Yani ben öyle düşünüyorum.
Bu arada yaşadığın olaya çok üzüldüm güneşçim :KK43: benim de 7.5 senelik bir arkadaşım var çocukluk aşkım :) aramızda kıskançlık her daim oldu. Hem ben kısıtladım onu hem de o beni kısıtladı. Ancak bildiğim tek şey bunlar aşırı sevgiden, kaybetme korkusundan oluyor ve inanki zamanla azalıyor. Kafanı karıştırmak istemiyorum o yüzden fazla yorum yapmayacağım. Ama gerçekten üzüldüm

Iyi akşamlar kızlar nasılsın kimler burda :-) telefondan giriyorum göremiyorum :-) ben bugün annemdeyim gece ders çalışmayı düşünüyorum var mi başka bu gece ders çalışacak :-)

X