2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

ben vardım ama hasta oldum gribal enfeksiyon :KK43: çalışamadım malesef :KK43:

Ene kimse yok mu bu gece?

Buralardayım canlar ben...Birazdan uyuyacagım ama...

canım :nazar: değdi sanırım, hasta oldum, bu sabah namaza bilem kalkamamışım 10.30 da uyandım. Bidaha söylemicem ne yaprığımı :KK70::KK1::KK1::KK1:
Ayyy maşallah Elfmetcim, hem o saatte yat, hem de 5.30 da kalk. :nazar:
Ben olsam gündüzleri uyur gezerim kesin. En geç 1'de yatıyorum, sabah da 7.30 da kalkıyorum. Akşama kadar koşturduğum için ancak dayanabiliyorum. Daha az uyumam lazım galiba..

mesajını okuyunca gaza geldim
ben de evliyim ama çalışmıyorum, üstelik yaşadığımız yerde aile ve akrabalarımız da yok, sadece arkadaşlarımız var, onlar da zaten hep sınavlara hazırlanıyorlar, ayrıca eşim ders çalışacağım dediğim an başlıyor bana hizmet etmeye, akşama yemeği yapıyor, çayımı kahvemi getiriyor. ama ben bu kadar boş vaktim olmasına ve bu kadar çok desteklenmeme rağmen çok yavaş ilerliyorum. insan ne kadar rahat olursa o kadar umursamıyor işte, benimkisi tam nankörlük.

hem evlisiniz hem çalışıyorsunuz hem ailelerinize yakınsınız ama yine de çalışmaya vakit buluyor, vakit yaratıyorsunuz, silkelendim sayenizde :KK16::KK16:

oohh ne mutlu bana, faydam dokunmuş :KK76: ben de sizin msjı okuyunca hakkaten bu durumda yine iyi çalışıyorum diyip mutlu olmuş ve biraz daha sıkı sarılmışkeeeennn, evde tadilat işi çıktı :KK5::KK30: yaklaşık 10 gün çalışamayacak gibiyim, nası toparlarım bilemiyorum:KK19::18::18:

cnm ya öyle de denedim bu sefer 2 katı fatura geldi
bende öyle biliyordum ama neden oldu bilmiyorum geçen kış 2 ay bu şekilde denedim o yüzden kapatıyorum kapatınca takip ettim daha az yakıyor.sanırım bizim kombiden kaynaklı.

papatya ne yapıcaz bilmiyorum valla
artık kendime bir plan yapsam iyi olacak
eşimle çalışıyoruz
birlikte çalışırsak daha iyi olur diyordum tam tersi oldu
akşam geç geliyor yemek yiyoruz ben bir çay içip dinleneyim dio laf lafı açıo sonra benim uykum gelio yatıyorum ohoo ona bir bakmışım almış başını gitmiş geceleri oturup çalışıyormuş
geçen gün dedim bundan sonra seni dinlersem oturup çalışıcam beklemicem

Anladım canım, evet kombiden kombiye fark edebilir. Tecrübe ettiysen kesindir o zaman.

Ama kötü bişi ya, yaz gelse hemen diyorum. O zamanda sınav geliyor :KK37:

canım :nazar: değdi sanırım, hasta oldum, bu sabah namaza bilem kalkamamışım 10.30 da uyandım. Bidaha söylemicem ne yaprığımı :KK70::KK1::KK1::KK1:

Geçmiş olsun canım :KK17: Elfmetcim, nazar değmesin diye boncuk koymuştum halbuki :KK17:

Yok yok değmemiştir, sen akşama toparlarsın kendini ben biliyorum. Hatta yarın sabah dua bile edersin bize :)
Sabahları kalkamasam da akşam yatarken hemencik iyileş diye ben de sana dua etcem :KK34:

Arkadaşlaaaaaar,

Sabah işe gitmek için aynanın karşısındaydım ve kendimle göz göze gelince aklıma bir fikir geldi :) (Evde kendimden başka göz göze gelebileceğim biri varmış gibi :KK1:)

Sınav bitince doya doya yapmak istediklerimizi yazalım buraya, hem söz gibi olur hem de motive eder.
Paylaşmak isterseniz tabi :KK34:

Madem önce ben başlayım, hem de söz vereyim size. Hepsini yazamıcam ama birkaç önemli yazayım.

Mesela eve giderken hep içim geçiyor, evimin önünde 8-9 km uzunluğunda bi yürüş yolu var. İnsanlar sabah akşam yürüyor, koşuyor, sevgililer geziyor.

• Her iş çıkışı eşofmanları giyip akşamları doya doya koşcam, çimlerde oturup insanları, tramvayları izliycem.
  • Doya doya alışveriş yapcam, süslencem püslencem.
  • Arkadaşlarımla doya doya gezcem, hatta tatile çıkcam.
  • Gece geç saatlere kadar tv karşısında doya doya pinekliycem.
  • Kahvemi alıp terasımda, yanıp sönen ışıkları doya doya seyredicem, hatta yanında bi de sigara yakcam :)
  • Ailemi yanıma çağırıp onları da doya doya gezdircem.

Belki bi de hayat arkadaşım olur bu süreçte :KK17:

:KK55::KK55::KK55:

Son düzenleme:
Ben uyumamam gereken geceler bir su bardağı şekersiz türk kahvesi içiyorum işe yarıyo 5e kadar idare ediyor beni canım :) bu arada yukarıdaki alıntında murattan memnun kalmadığını söylemişsin. Soru bankasından mı konu anlatımlı olanından mı? Data gereksiz ayrıca ben önermiyorum :/ bende konu anlatımlı tarih var konu açısından eksikleri var. Ordan çalıştığımda murattaki veya uzmandaki soruları çözemiyorum :/ bir de çok dağınık anlatmış :/
Ben genelde 3ü bir arada nescafe içiyorum ama pek bir işe yaramıyor malesef canım. bir de türk kahvesini deneyeyim. Belki daha sert gelir ve uykumu açmayı başarabilir.:KK1:
afferim sana :) çalışmaya çalışmak ta bişey :) ben o kadar geç kalmıyorum en fazla 2ye kadar. gündüz daha iyi çalışıyorum, sabah 5.30 da kalkıp uyumama düşüncesindeyim :) bu sabah yaptım çok verimliydi, sabahları zihin daha açık oluyor ya :KK1:
Maşallah canım, benim için sabah erken kalkmak daha bir işkence. Zaten normalde de 7:30-8:00 gibi kalkıyorum. 5 dk fazla uyumanın hesaplarını yapıyorum sabahları:KK1: O yüzden geceleri değerlendirmek istiyorum ama o da uykularım yüzünden pek mümkün olmuyor bu aralar.:18:
Can pazartesi görecegim ne diyecekler bakalım...Yazarım mutlaka sonucu. Uyku acıcı; en kolayı yüzünü soguk suyla yıkayacaksın...Kahve diyecegim de benim midemde reflü var, midemi mahvetti iyice. Cok fazla içme.

Kızlar güya 6-7 gibi gelecektim eve, epey bir geç geldim. Epeydir böyle gülmemiştim ama, bana cok iyi geldi...Bugünlük gece calısmasına katılamadım, yarın dershaneden gelmem eve aksam 10 gibi...Yarın katılacagım ama.

Güncelleri yazayım hemen..
Canım sonucunu merak ettim? bir sorun çıkmamıştır inşallah?
Bende de aynı şekilde reflü var kuzum. Daha doğrusu ben öyle tahmin ediyorum. Doktor endoskopi olman gerek dedi ama ben erteledikçe erteliyorum.:KK50: Sınav bitene kadar midem delinmezse sınavdan sonra gideceğim inşallah.:KK9:
Dün bütün gün Vatandaşlık çalıştım Carpe Diemcim, ne hatırlıyorsun diye bi sor hiç bişi yok :KK64::KK64::KK64:halaya devam.

Hihihihihiiii evet çok komik oldu Pamuğum :) Dün de yine kendi kendime gülme krizlerine girdim hatırladıkça. Ay çok komik ya.
Anneme anlatıyorum telefonda, bana diyorki ; "Bak işte sen hala kariyer kpss bilmem ne de, senin yaşıtların evlendi çoluğa çocuğa karıştı" :KK1: diyor.

Ben daha 26 yaşımı yeni bitirdim anne diyorum, hayır 27'ye girdin diyor. Eee ben de onu diyorum işte diyorum. Küçülde cebime gir diyor :KK60::KK60:

Tamam pambığım, atabilirsen çok sevinirim. Maille tek tek uğraşmak istemezsen Wetransfere filan yükleyiver sana zahmet :KK34:

Canım aynı sorun bende de var. Bence bunun en büyük sebebi uzun süre masada oturmak. Yani 45 dk ders, 15 dk mola gibi bi planlama yapınca insan açılıyor. Kalkıp bi mutfağa gidiyorum, bi balkona çıkıyorum, iki çamaşır topluyorum, bi bulaşık yıkıyorum :KK1: uykum açılıyor. Bi de molalı çalış istersen canım. Ben geçen attığım planı onun için hazırlamıştım. Her gece en azından 2 saat 45 dk çalışıyorum.

Benim de en büyük problemim sabah erken kalktığım için geç saatlere kadar çalışamıyor oluşum. Bana da bi çare diycem ama yok :KK50:
Kuzum boyutu büyük olduğu için sığmıyor diyor:KK50: O söylediğin wetransfere denen şey ne ola ki?:26: bi anlatıver şu teknoloji yoksunu pambığına.:KK9:
Uykuya da bir çözüm bulsak çok iyi olacak güneşimm. Ben ders başında çok fazla da oturmuyorum. Zaten istesem de oturamıyorum. :KK1: Bir konu başlığını bitirince hemen mola veriyorum. Ama soru çözerken daha iyi konsantre olabiliyorum. Ben konu çalışmayı hiç sevmiyorum onu farkettim.:Keşke tüm konuları halletmiş olsam ve tek meşguliyetim soru çözmek olsa.:KK31::KK31:

Ah canım valla az önce okudum ve okur okumaz da maşallahımı eksik etmedim. Arada olur böyle stisnalar. Bir kerecik uyumaktan bişey olmaz. :KK16: Bundan sonra aynı düzende devam edersin inşallah.:KK16:

Arkadaşlaaaaaar,

Sabah işe gitmek için aynanın karşısındaydım ve kendimle göz göze gelince aklıma bir fikir geldi :) (Evde kendimden başka göz göze gelebileceğim biri varmış gibi :KK1:)

Sınav bitince doya doya yapmak istediklerimizi yazalım buraya, hem söz gibi olur hem de motive eder.
Paylaşmak isterseniz tabi :KK34:

Madem önce ben başlayım, hem de söz vereyim size. Hepsini yazamıcam ama birkaç önemli yazayım.

Mesela eve giderken hep içim geçiyor, evimin önünde 8-9 km uzunluğunda bi yürüş yolu var. İnsanlar sabah akşam yürüyor, koşuyor, sevgililer geziyor.

• Her iş çıkışı eşofmanları giyip akşamları doya doya koşcam, çimlerde oturup insanları, tramvayları izliycem.
  • Doya doya alışveriş yapcam, süslencem püslencem.
  • Arkadaşlarımla doya doya gezcem, hatta tatile çıkcam.
  • Gece geç saatlere kadar tv karşısında doya doya pinekliycem.
  • Kahvemi alıp terasımda, yanıp sönen ışıkları doya doya seyredicem, hatta yanında bi de sigara yakcam :)
  • Ailemi yanıma çağırıp onları da doya doya gezdircem.

Belki bi de hayat arkadaşım olur bu süreçte :KK17:

:KK55::KK55::KK55:

ay canııım harika bir fikir olmuş bu. Senin planını görünce benim bile motivasyonum arttı.:KK12:
İnşallah sınavdan sonra atanmış tüm bu hayallerini gerçekleştirmiş ve sevdiceğine kavuşmuş bir güneş olursun canım benimmm:KK16::KK16:
Ben de yazayım hemen:KK61:

Bunlar da benim sınav sonrası planlarım, hayallerim:KK16:
  • En büyük hayalim haftasonları alarmımı kurmadan, istediğim saatte kafam rahat bir şekilde uyanmak.:93:
  • Boş vakitlerimi bol bol yerli-yabancı dizi izleyerek, kitap okuyarak geçirmek.:KK68::126:
  • Gönlümce çeyiz alışverişi yapmak.:KK6:
  • Sevdiceğimle yıllardır hayalini kurduğumuz, kavuşacağımız düğün günümüz için planlar yapmak, hatta buna minik bir söz töreniyle adım atmak.:132:
  • İlk yıllık iznimde Avrupa turu yapmak.:KK55:
  • Babişkoma en istediği saati, annişkoma en sevdiği yüzüğü almak.:109:
  • Vee en önemlisi de gece kafamı yastığa koyduğumda içi rahat, işinden memnun, musmutlu biri olarak uykuya dalmak.:KK75:

Şimdilik aklıma gelenler bunlar.:KK16: Allah gerçekleştirebilmeyi nasip etsinnn inşallahhh:KK16::KK16::KK16:

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım :KK17: Elfmetcim, nazar değmesin diye boncuk koymuştum halbuki :KK17:

Yok yok değmemiştir, sen akşama toparlarsın kendini ben biliyorum. Hatta yarın sabah dua bile edersin bize :)
Sabahları kalkamasam da akşam yatarken hemencik iyileş diye ben de sana dua etcem :KK34:

düzeldim sanki halim vakti yerinde :KK70: aman yene:nazar: değmesin, benim yıldızım düşük, hemencik nazar değiyor. akrabalar davet ediyo ders çalışıyorum gelemem diyordum, daha öyle dememe kararı aldım. :KK1: işim var deyip geçiştircem :KK1::KK1: dualarım hep sizinle hep bizim gibi ders çalışanlarla gerçekten, sizlerde dua edin :) sıra sınavı kazanıp atandıktan sonra yapmak istediklerime :)

Sınavı kazanıp atandıktan sonra;
İlk işim çocuk yapmak :emir_bebek: Allah ın izniyle :) :KK9:
sonra araba alacağım, eşim kendi arabasını kullanmama müsade etmiyor derslerin var diye :)
arabamla ver elini Türkiye turu :) o çoğrafyada gördüğüm illerdeki doğa güzelliklerini, tarihte okuduğum tarihi yerleri, hepsini gezmek istiyorum :) sonra eşim yurtdışı turu istiyor onu gerçekleştirmek istiyorum, her pazar eşimle sinema vs.(gerçi bunu sınavdan öncede yapıyoruz :KK9::KK9:) okumak istiyenlere yardımcı olmak istiyorum, UMRE ye gitmek istiyorum. offf çook şey istiyorum kızlar ben :)
ne olur kazanalım da yerleşelim artık :)

Dün bütün gün Vatandaşlık çalıştım Carpe Diemcim, ne hatırlıyorsun diye bi sor hiç bişi yok :KK64::KK64::KK64:halaya devam.

Hihihihihiiii evet çok komik oldu Pamuğum :) Dün de yine kendi kendime gülme krizlerine girdim hatırladıkça. Ay çok komik ya.
Anneme anlatıyorum telefonda, bana diyorki ; "Bak işte sen hala kariyer kpss bilmem ne de, senin yaşıtların evlendi çoluğa çocuğa karıştı" :KK1: diyor.

Ben daha 26 yaşımı yeni bitirdim anne diyorum, hayır 27'ye girdin diyor. Eee ben de onu diyorum işte diyorum. Küçülde cebime gir diyor :KK60::KK60:

Tamam pambığım, atabilirsen çok sevinirim. Maille tek tek uğraşmak istemezsen Wetransfere filan yükleyiver sana zahmet :KK34:

Canım aynı sorun bende de var. Bence bunun en büyük sebebi uzun süre masada oturmak. Yani 45 dk ders, 15 dk mola gibi bi planlama yapınca insan açılıyor. Kalkıp bi mutfağa gidiyorum, bi balkona çıkıyorum, iki çamaşır topluyorum, bi bulaşık yıkıyorum :KK1: uykum açılıyor. Bi de molalı çalış istersen canım. Ben geçen attığım planı onun için hazırlamıştım. Her gece en azından 2 saat 45 dk çalışıyorum.

Benim de en büyük problemim sabah erken kalktığım için geç saatlere kadar çalışamıyor oluşum. Bana da bi çare diycem ama yok :KK50:

Ayyy maşallah Elfmetcim, hem o saatte yat, hem de 5.30 da kalk. :nazar:
Ben olsam gündüzleri uyur gezerim kesin. En geç 1'de yatıyorum, sabah da 7.30 da kalkıyorum. Akşama kadar koşturduğum için ancak dayanabiliyorum. Daha az uyumam lazım galiba..

Aaa canım ciddi misin. Çok merak ettim hemen bakcam :KK53:
öyle söyleme canım, yenilik her zaman iyidir, eminim çok yakışmıştır.
Ben de karamel benzeri bişi yaptım haftasonu ama, istediğim renk bu değildi. 15 gün sonra bi daha boyatcam. Ben de eski yeni fotoları atcam canım, içinde kızıl halim de var. Seçim konusunda destek alırım hem iyi de olur :KK34:

Ayy maşallah, Allah yardımcınız olsun.

Bence de Kaizencim :KK20: Ben bile gaza geldim vallahi :KK52:

Canım sosyal medyadan filan Tdk'yı filan takip edebilirsin yazım yanlışları ile ilgili. Anlatım bozuklukları vs. en iyi yöntem çok soru çözmek ne yazıkki :KK50:

Zeytincim uyku hepimizin derdi sanırım :KK50:
Canım kendi kombini kendin daha iyi tanırsın ama :KK52: minik bir önerim var. Daha doğrusu tecrübe.
Zeytinciğim, kombiyi gündüz kapatmak yerine sürekli aynı ısıda çalıştırmak daha ekonomik. Bana da kombi servisi söylemişti. Sonrasında denedim. Kışın en sert günlerinde bile faturam çok iyiydi. Sebebi de şuymuş, kombi soğuyan petekleri birden ısıtmaya çalıştığı için çok enerji harcıyormuş ve bu enerji, normal şartlarda ısısını aynı derecede tutmaya çalıştığı 6 saate bedelmiş. Hakikaten üşüdüğün de yanına kar kalıyor.

Bi dene istersen cnm, ben hiç kapatmam, 3 petek sürekli yanıyor ve bu kış en yüksek faturam 50 lira oldu :nazar: ki Konya'nın kışını bilen bilir :KK1:
Akşam ders esnasında bi 15 dk elk. soba açıyorum, o ısı da yatana kadar yetiyor. Ev çok soğuk olunca ısınmak bilmiyor.
Naçizane tavsiyem tatlım :KK16:

Can karamel halini merakla bekliyorum :KK16: Güzel yorumun için teşekkür ederim tekrar bu arada.

Halay cekeriz biz de napalım? Olmadı vatandaşlık hocasıyla kanka olmayı planlıyorum ben. Bizim kızlardan biri de cok begendi hocayı zaten...Gül gül ölürsün haline...

Birden yüklendin bence, ondan olabilir annem. Belli bir rutinde git, bünyeyi zorlamamak lazım...

Ben genelde 3ü bir arada nescafe içiyorum ama pek bir işe yaramıyor malesef canım. bir de türk kahvesini deneyeyim. Belki daha sert gelir ve uykumu açmayı başarabilir.:KK1:

Maşallah canım, benim için sabah erken kalkmak daha bir işkence. Zaten normalde de 7:30-8:00 gibi kalkıyorum. 5 dk fazla uyumanın hesaplarını yapıyorum sabahları:KK1: O yüzden geceleri değerlendirmek istiyorum ama o da uykularım yüzünden pek mümkün olmuyor bu aralar.:18:

Canım sonucunu merak ettim? bir sorun çıkmamıştır inşallah?
Bende de aynı şekilde reflü var kuzum. Daha doğrusu ben öyle tahmin ediyorum. Doktor endoskopi olman gerek dedi ama ben erteledikçe erteliyorum.:KK50: Sınav bitene kadar midem delinmezse sınavdan sonra gideceğim inşallah.:KK9:

Kuzum boyutu büyük olduğu için sığmıyor diyor:KK50: O söylediğin wetransfere denen şey ne ola ki?:26: bi anlatıver şu teknoloji yoksunu pambığına.:KK9:
Uykuya da bir çözüm bulsak çok iyi olacak güneşimm. Ben ders başında çok fazla da oturmuyorum. Zaten istesem de oturamıyorum. :KK1: Bir konu başlığını bitirince hemen mola veriyorum. Ama soru çözerken daha iyi konsantre olabiliyorum. Ben konu çalışmayı hiç sevmiyorum onu farkettim.:Keşke tüm konuları halletmiş olsam ve tek meşguliyetim soru çözmek olsa.:KK31::KK31:

Ah canım valla az önce okudum ve okur okumaz da maşallahımı eksik etmedim. Arada olur böyle stisnalar. Bir kerecik uyumaktan bişey olmaz. :KK16: Bundan sonra aynı düzende devam edersin inşallah.:KK16:

Canım hemen endoskopi yapmıyorlar...Ben opagis diye bir ilaç kullanıyorum su an. Önce ilaç veriyorlar, midende bir gelişme yoksa endoskopi yapıyorlar...Ama bence bir an önce gitmelisin...Mide agrısı cok fena, gece uykumdan kalkıp sırf bunun için bir şeyler atıstırıyorum. Sancıdan yatamıyorum bile..

Sonucum da söyle; Gecen hafta cuma gittigimde, tiroid belirtileri gibi konusuldu, ben sigara ve düzenli yemedigim için cok kilo verdigimi düsünüyorum ama. İki bayan doktor var orada dahiliyede, cok da gencler, acıkcası cok da iplemedim bu yüzden. Bugün de cok komik oldu. Sabahtan cigere gitmedim, cünkü sigara icmiyorum birkac gündür ve öksürügüm azaldı cidden. Ögleden sonra sonucu almaya gittim. Net olan tek şey; demir eksikliği anemisi varmıs bende. Halsizligimin sebebi buymus...(demir hapı verdiler) Sonra elime bir kagıt tutusturdular, Hipoglisemi olabilecegini düsünmüşler, tiroid normalmiş. Endokrin ve hemotolojiye gitmeliymişim. Neyse gittim ben hemotolojide sıra kalmamıs, endokrinde kapıda sıra vardı, gittim durdum sıraya. Doktor dedi bunlar niye bize yolladılar, bu degerlerle endokrine mi gönderilir? Bu kacıncı böyle hasta gönderişleri dedi. Neyi cözememişlerse git kagıda yazsınlar dertlerini dedi. :))) :KK55: Ben de gittim, söyledim dahiliyedeki genç ablalarımıza. Biz oraya git demedik ki dediler. (Lan o kadar hasta bosuna mı gitmiş o zaman oraya, üstelik elimde kagıt da var. Şaka gibi) Sen hemotolojide kan aldır bir dediler. Kanı sırasız alabiliyormuslar. Neyse gittim, kan tüplerimi aldım. Adam dedi ki tüpü veren, dahiliyede kan aldırmıssan niye burada bir daha aldırıyorsun dedi. E dedim dahiliyeden böyle söylediler. Sonuc itibariyle yarın tekrar gitmem gerekiyor :KK51: Ama söyle bir durum var; hemotolojide muayene olmadan, kan aldırmıs oldum, sonuclarım hemotolojide olacak, oradaki doktorda, bir de hangi degerlere bakılacagı belli degil yani, sarı çizmeli mehmet aga misali yarın cok karman corman olacak. Kendileri böyle dedi ama, ben de merakla bekliyorum. Yarın nalet olsun deyip dönebilirim. Demir hapını aile hekimliginden de alırdım ben, böyle hastane hastane sürünmezdim. Tek faydası göz oldu, gözlük aldım. Düşük derecede miyop var bende, bir de astigmat olmus.

Böyle...:KK49:

Bu arada yorum için sagolun, elfim ve pamıkım civanlarım.

Biraz calıstım ben, şimdi dizimi izleyip gece vardiyasına aranıza katılacagım. İzlerken güncellere de bakayım bir. :KK51:

günaydın kızlar
2 gündür kitap açmadım biraz toparlanmam lazım diyorum ama yok olmuyor akşamları da hemen uykum geliyor sızıyorum
bu uyku sorununu aşmam lazım artık
kendme kızıyorum
birde şu dilbilgisinde halen eksiklerim var
akşam soru çözdüm biraz
birde gündüz kombiyi kapatıyoruz boşuna yanmasın diye eve gidiyorum kaç saat ısınıcam diye uğraşıyorum yemek yap bulaşıkları diz çay
vs derken saat oluyor kaç pil bitiyor.akşamları tv karşısına geçmeden masaya oturmak lazım yoksa sızıyorum koltukta:KK43:

Canım gece vardiyasına bekleriz o zaman. Hem yalnız hissetmeyince, insanın calısası geliyor..

Bu arada günes atanınca yapmak istediklerimi ekliyorum ben de;

-Öğrenmek istedigim birkac dil var; Korece, Arapça, Fransızca...Bunları öğreneceğim. Kur'an'ın Arapçasını okumak ve anlayabilecek seviyeye gelmek istiyorum.

-Biraz bizim evi yenilerim, annem koltukları değiştirmek istiyor epeydir. Biraz bizimkilerin gönlünü hoş ederim. Annem sigortalı oluyor artık, onun primlerini ödemeyi de planlıyorum toplu şekilde ve çalışmasın istiyorum artık. Kadın senelerdir sacını süpürge etti..

-Eğer şehir dışı bir yer olursa, iki oda bir salon, şöyle çatı katı bir yer tutacagım en sevimlisinden, şehir manzaralı. Akşamları kokulu mumlarımı yakıp, loş ışıkta hicbir gelecek kaygım olmadan kitabımı okuyacagım sakin müzik eşliğinde.

-Gönül mevzuları adına bir beklentim yok, o konularda biraz kırgınım ben. Muhtemelen yalnız olacagım...(Ama cok fena anne olasım var kızlar, erkeksiz anne olmanın yolu olsa keske) :KK51:

-Dans kursuna gidecegim.

Bu kadarcık:KK16:

Son düzenleme:
sınavı kazadıktan ve yerleştikten sonra ilk işim ingilizcemi geliştirmek, pasaportumu yenilemek ve doktoraya başlamak sonra gezmek gezmek gezmek :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sınavı kazadıktan ve yerleştikten sonra ilk işim ingilizcemi geliştirmek, pasaportumu yenilemek ve doktoraya başlamak sonra gezmek gezmek gezmek :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Bir daha ders ile ilgili kitap yüzü acmayacagım ben, ölsem kimse bana doktora yaptıramaz.

Kızlar buralardayım ben...Yok mu kimsecikler bu gece de? :KK14: Bir ikimiziz galiba ziraat.

Allah rahatlık versin kızlar, tatlı rüyalar hepinize :KK16:

[video=youtube;XxCZC5dF8D8]http://www.youtube.com/watch?v=XxCZC5dF8D8[/video]

Ben hemen her gece ayaktayım tez yüzünden kızlar çıkdırmama ramak kaldı artık :'( bu gece erken bile bırakım dün 5e doğru bırakmıştım. Bu gece erken bırakma sebebim de yarın bi 9 da bi de 11 de iki ayrı dersim var biraz daha oturursam kalkmam imkansız olcak diye bıraktım. Teze gömüldüm resmen hocamız çok zorluyor ve fazla şey istiyor. 60-80 arası tez olacak 12-13 sayfa da özet ayrıca olacak. Konum öyle kısır bir konu ki... Kaynak bulamıyorum hocam dedim. Bulamazsın zaten bu konuda çok çalışma yok aradaki bağlantıyı sen kuracaksın diyor. Kpss çalışmak istiyorum ama sürekli bşy çıkıyor ağlicam artık sinirden. Bir de mevsim geçisinden olsa gerek bir halsizlik bir şapşallık var üstümde resmen. Yarın için kendime ekmek arası peynir zeytin domates hazırladım süt koydum çantama saat 1den 6ya kadar kütüphanede çalışaym diyorum. 3 e kadar kpss baksam 3ten 6ya kadar da tezle ilgili okumalarımı yapsam diye düşündüm. Bu ara inanılmaz zayıf düştüm böyle giderse annemi çağırıcam yanıma bir süre kalması için. Sonuçta hem öğrenciyim son sınıftayım hem kpss hem tez hem kurs hem spor salonu... Üstüne evde de yalnız yaşıyorum ve 2 adet kuşum var. Tüy yem dökmeleri yüzünden 3günde bir kafes ve ev süpürme silme işlemleri... E yemek derdi çamaşır derdi bilmem ne derdi. İnanın yetişemiyorum çok bitkinim çok moralsizim çok üzgünüm :'( gece gece böyle uzun yazdım ama çok doldum artık :'(

günaydın kızlar akşam gelip yazamadım her ne kadar erkende yatmış olsam yatmadan önce baya soru çözdüm.

kızlar sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam size
ya kendime de kızıyorum böyle birşey için münakaşaya girdim diye
töbe Yarabbim ya
ben burda video açıp dinliyorum ya bizim hizmetli bayanda yerleri fln silio oluo sabahları
bugün laf açıldı şimdi ben taşeronum o da kadrolu işçi
belediye taşınıcak ve yeni eklemeler yapılıcak o nedenle herkesin yeri değişicek
konusu geçti bende dedim ki arkadaşlar hep iyi rahat yerlerden bahsediyor hepsi kadrolu işçi
memurlar varken kimse işçiyi oraya düşünmez insanlar kpss ye girip okuyup onca çaba sarfediyor adam lise mezunu(küçümsemek içinde asla söylemedim) sadece şansı iyi gitmiş kadrolu işçi olmuş çok zor (arkadaşlarda öyle yerlerden bahsediyor ki öyle böyle değil hep memurların alım olduğu yerler) o dedikleri yerlere geçmeleri dedim
kadın demez mi ben senin ne çalıştığını görüyorum orda onları okuyorsunuz die adam oldunuz sanıyorsunuz kendinizi
hiçbir memur işçiden daha önde değildir
işçi her zaman en iyi yerleri hakeder ve onlar daha bilgili oldukları için memurdan daha iyi yerlerde olurlar
eee dedim o zaman neden uğraşıyoruz o zaman torpil bulalım işçi olalım nasılsa memurdan daha üstmüş
zaten şu kpss yi kazanamayanlara da hayret ediyormuş
bu kadar kolay birşeyi kazanamamak için aptal olmak gerekirmiş
ahhh dedim abla inş. gittiğin yerde rahat edersin ama edemezsen beni hatırla emi dedim
sonra aklıma gelmedi sen neden o zaman kızını üniversite kazansın die dershanelere gönderiyorsun bırak lise mezunu kalsın daha iyi yerlere gelirmiş madem.
sırf arkadaşlarını korumak için verdi bu tepkiyi bende laf yetiştirdim ya şaşıyorum kendime başta onu deseydim bunu deseydim dedim sonra dedim amaann boşver ama resmen tahrik etti

oohh ne mutlu bana, faydam dokunmuş :KK76: ben de sizin msjı okuyunca hakkaten bu durumda yine iyi çalışıyorum diyip mutlu olmuş ve biraz daha sıkı sarılmışkeeeennn, evde tadilat işi çıktı :KK5::KK30: yaklaşık 10 gün çalışamayacak gibiyim, nası toparlarım bilemiyorum:KK19::18::18:

o kadar engelin üstüne tadilat sizi anca daha da çok gaza getirir bence eskisinden daha iyi çalışırsınız :KK71:

günaydın kızlar akşam gelip yazamadım her ne kadar erkende yatmış olsam yatmadan önce baya soru çözdüm.

kızlar sabah sabah nasıl sinirlendim anlatamam size
ya kendime de kızıyorum böyle birşey için münakaşaya girdim diye
töbe Yarabbim ya
ben burda video açıp dinliyorum ya bizim hizmetli bayanda yerleri fln silio oluo sabahları
bugün laf açıldı şimdi ben taşeronum o da kadrolu işçi
belediye taşınıcak ve yeni eklemeler yapılıcak o nedenle herkesin yeri değişicek
konusu geçti bende dedim ki arkadaşlar hep iyi rahat yerlerden bahsediyor hepsi kadrolu işçi
memurlar varken kimse işçiyi oraya düşünmez insanlar kpss ye girip okuyup onca çaba sarfediyor adam lise mezunu(küçümsemek içinde asla söylemedim) sadece şansı iyi gitmiş kadrolu işçi olmuş çok zor (arkadaşlarda öyle yerlerden bahsediyor ki öyle böyle değil hep memurların alım olduğu yerler) o dedikleri yerlere geçmeleri dedim
kadın demez mi ben senin ne çalıştığını görüyorum orda onları okuyorsunuz die adam oldunuz sanıyorsunuz kendinizi
hiçbir memur işçiden daha önde değildir
işçi her zaman en iyi yerleri hakeder ve onlar daha bilgili oldukları için memurdan daha iyi yerlerde olurlar
eee dedim o zaman neden uğraşıyoruz o zaman torpil bulalım işçi olalım nasılsa memurdan daha üstmüş
zaten şu kpss yi kazanamayanlara da hayret ediyormuş
bu kadar kolay birşeyi kazanamamak için aptal olmak gerekirmiş
ahhh dedim abla inş. gittiğin yerde rahat edersin ama edemezsen beni hatırla emi dedim
sonra aklıma gelmedi sen neden o zaman kızını üniversite kazansın die dershanelere gönderiyorsun bırak lise mezunu kalsın daha iyi yerlere gelirmiş madem.
sırf arkadaşlarını korumak için verdi bu tepkiyi bende laf yetiştirdim ya şaşıyorum kendime başta onu deseydim bunu deseydim dedim sonra dedim amaann boşver ama resmen tahrik etti

çok saçmalamış, hıhı deyip geçseydin keşke boşu boşuna kendini sinir ettin. her gün deli gibi çalış en yüksek puanları al da göster ben sadece kpss kazanmam üstüne bir de kombo yaparım dersin :KK1:

X