2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

Merhabalar arkadaşlar, ben de kpss 2014 için çalışmaya yeni başlamış bulunuyorum.Konuyu açan arkadaşa ve emeği geçen herkese teşekkürler.Kendimi tanıtayım.Ben Bilgisayar Münedisliği mezunuyum.1.5 yaşında bir oğlum var.Eskişehir'de yaşıyorum.İnşallah 2014 Kpss de herkes gönlünde olan yere yerleşir.Herkese başarılar diliyorum...
,

Hoşgeldin canım..:KK9:

kizlar iyi geceler... yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.. busracim yeniden motive oldum ve basladm calismaya. iki gecedir oglumu uyutup calisiyorm. geometriden cembere kadar bitti. turkcedende paragrafa geldim.mat bitmisdi zaten. tarihdende ilk konu bitti simdilik. musait olunca kaydedersin canim kolay gelsin herkese

Can gün içinde uyuyabilsen biraz, gece çalışabilirsin aslında grupla beraber...Gece çalışmak güzel de oluyor sakin sakin..:KK55:

Arkadaşlar Günaydın,

Ben de dün gece saat 1'e kadar eşlik ettim sizlere. Nete giremedim yalnız.

Tarih ve Vatandaşlık beni çok zorluyor. Sürekli tekrar tekrar :KK31::KK31:

Pamuk Şekerim müsait olduğunda ekler misin?

Matematik; Bölme Bölünebilme, Rasyonel Sayılar, Ebeb-Ekok bitti.
Türkçe Cümlede Anlam, Paragraf bitti. Dil Bilgisi de bu hafta biter inşallah.
Tarih İlk Türk İslam Devletleri bitti.

Şimdilik bu kadar, çok çalışmam lazım :18:

Ben vatandaşlıktan cok tırsıyorum...Vatandaşlık hocası çok iyi diyorlar, tanışma fırsatım da oldu dershanede. Şöyle bir okumustum vastandaşlıgı, ama o kadar karman corman ki...

Kızlar saat 3 gibi bir arkadasımla bulusacagım..O saate kadar calısmaya devam edecegim...6 gibi evde olurum...Aksama eklerim güncelleri...Annem bagırıyor içerden kahvaltı yapmayacak mıyız diye...Gidip kahvaltı hazırlayım. Kahvaltıdan sonra derse devam. Bir bakayım dedim size. :KK16: Öptüm, görüsürüz.

:KK51: :KK55:

sözleşmelilerin tercih yaptıgını bilmiyodum :KK53:
bende dikkat ettim gram düşme yok puanlarda
hizmetli ve şöförler bile dediiğin gibi 84 85 lerle atanmışlar
valla Allah sonumuzu hayır etsin çok zor
haziranda olcak son olarak diye biliyorum bende
hayırlısı olsun bakalım canım :KK31:

ben gece çalışamadım 9 da uyudum ilk defa başım çatlıyodu iinşallah bugün çalışıcaam

Ya sadece şoför puanı 79 mu ne düşün
Haziran da yine bu civarda olur puanlar sanmıyorum şöyle 80 falan olsun.
Şu aöf sınavlarını atlatayım hızlı bir şekilde konu çalışmaya başlayacağım. fazla unuttuğum bilgi yok ama tarih coğrafya ve vatandaşlığın üstüne çok düşücem.
İlk önce matematik ve türkçe bitiririm ki maksimum 1-1.5 ayımı alır bu iki ders
Kitaplarımı almaya başlayacağım bi kaç güne
Ben yargı ve ihtiyaç alıyorum genelde bir de yedi iklim denemesi falan
İhtiyacın sen sor ben söyleyim kitabını da alıcam geçen sene iyi gelmişti soru cevap şeklinde
Başka var mı aklında gk için güzel kitaplar

Güzellikler ben gelddiiiiim:KK16::KK16: Hemencik alıntılarımı yapıp rapor vermeye geçeyim.:KK9:

Sagol kuzum :KK16:

Yazmadım onu canım, sadece hastaneye gidecegimi yazmıstım persembe ve cuma. Aslında şöyle epey bir birikmiş var, topluca aradan cıkarayım istiyorum. Erteledim hep. Çok halsizim, sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Bir de ben cok fena bir gribe tutulmustum, öksürük de vardı, o öksürük gecmedi bir türlü. Sigara da içiyorum, o da iyice kötü yapıyor. Bırakacagım insallah onu da...Bir de göze gidecegim, son olarak kadın doguma gidebilirsem gidecegim. Muhtemelen hepsi yetişmeyecek de, bakalım. Yarın full time hastanelerdeyim yani. Ne kadarını halledebilirsem.

Edit; Güncelleri ekledim bugünkü gazetelerden. Okuyabilirsiniz. Ben işlerimi halletmeye gidiyorum, öpüldünüz..

Edit2; Pamuğum tanışma merasimin hayırlı olsun, unuttum demeyi...

<3
Kuzum benim çok teşekkür ederimm.:KK16:
Ayrıca çok çok geçmiş olsun, sonuçlarını pazartesi alacakmışsın, inşallah önemli bir şey çıkmaz canım, dikkat et kendine.:KK16:

Pamuğum öncelikle çok geçmiş olsun, güzel güzel atlatmışsın heyecanını, darısı yeni heyecanların başına inşallah. Rabbim utandırmasın tatlım, ağzının tadını hiç bozmasın inşallah :KK16:

Mail için rica ederim canım. Muhtemelen yeni bilgisayarında WinRar yüklü değil. Boyutu küçülsün diye ziplemiştim canım. Sevdiceğin çözer bence o işi :KK9:

Canım ne güzel yazmışsın öyle, Güneşim, Civanım flan diye. Mutlu oldum okuyunca :KK16:
Sorularının cevabını Pambık yazmış zaten ben girene kadara :KK14:
Ocaktan sonra diye konuştuk arkadaşlarla. Doğru aylık da yapabiliriz yahut konu konu değil de ders ders ayarlayabiliriz. Aslında burda tablo yapımını iyice araştırmak lazım. Belki Excell'de olduğu gibi formüllerle harikalar yaratabiliriz :KK9:Müsait bi zamanda ben bakim olmazsa.

Elfmetcim maşallah, subhanallah :KK34:

Canım çok geçmiş olsun, senin sağlık işleri baya bir karışmış hakikaten. Carpe_Diemcim sen bakmıyor musun kendine yoksa :KK20::KK20::KK30:
Hastane sonuçlarını bekliyoruz canım, umarım hemen rahatlarsın, geçeeeeer gider
:nazar:

Pnrcim, aynı dert bende de var. Ama ben tarihin bende kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. O yüzden de beklentilerim düşük, öyle olunca da daha çok vakit ayırıyorum. Aslında Öss ye hazırlanırken, (yıl 1810 :KK52:) mp3 şeklinde dinliyordum sürekli. Yani inanmazsın ama tv seyrederken bile dinlerdim. Öyli bir hazırlamıştım ki psikolojimi tv de görüntü takip ederdim, ama aslında tarih ezberlerdim. O zaman kendi sesimle anlatıyordum ama, şimdi uğraşasım yok. Aslında Hakan Dede'nin filan Mp3 şeklinde dosyalarını bulabilir miyiz. Tarih bi mat gibi, coğ gibi mantığı çözülünce biten bir ders değil canım. Mecburen ezber yapmak gerekiyor, hiç bilmeden yorum yapmak imkansız.

Arkadaşlar, sizin de bu konuda fikriniz varsa paylaşabilir misiniz
:KK34:

Bi de akşam yaşadığım komik bişi yazcam şimdi size. Ben hatırladıkça gülüyorum, sabah ofisteki arkadaşlara anlattım yıkıldık :KK60:

Dün akşam dershaneye gittim, sınıfım merdivenden çıkınca 2. kat hemen sağda. Ben de dün karıştırmışım 3 kat çıkmışım sağdaki sınıfa girdim. Onlar da ilk kez bi etüt için toplanmış bir grupmuş, türkçe hocasını bekliyorlar ama kimin gireceğini bilmiyorlar. Sınıfa girdim bi sessizlik oldu. Ben kendi sınıfımda da sadece 1-2 sima tanıyorum, gerisi yabancı. Dedim ki hmm bizim kızlar gelmemiş. Gittim en arka sıraya oturdum, bacak bacak üstüne de attım, ders neydi ki filan diye saf saf bakıyorum. Herkesin önünde de yaprak testleri var, aaa ben getirmeyi unuttum diyorum. Yoksa bunları hoca mı dağıttı diyorum, bana niye vermedi yaa diyorum. Baktım herkes test çözüyor, ala alaaaaa diyorum. Neyse bi çocuk geldi, 'şuna bi bakar mısınız, ben E yaptım ama cevap B'miş' diyor. Ben de nezaketen çözdüm, bak şurda şu var çünki filan diye de anlatıyorum. Sonra o gitti neyse, biri dedi ki 'şu konuda şu şu şu ekler istisna mıdır, bunlar uymuyor kurala' dedi. Ben ona da cevap verdim, ama hala gelen giden yok. Sonra sınıftaki arkadaş yazdı Whatsap'dan. Canım nerdesin hadi ders bitti neredeyse diye. O an bende bir dumur olma söz konusu, Türk filimleri misali 'Allahım ben nerdeyim' :KK60::KK60:

Meğer bunlar beni hoca zannetmiş :KK52:
Ben de nasıl saf bir niyetle insanlara yardımcı olduğumu düşünüyorum :KK52:

Biraz uzun oldu ama, paylaşmak istedim. :KK1:

Veee son olarak, yeni sitilim ile ben
:KK37::KK37::KK37:
Hahahah:KK1::KK1: güneşimm alemsin ya, çok güldüm.:KK9::KK9: tam dizilerdeki komedi sahneleri gibi olmuş. :KK9::KK9: Valla hiç yaşlandım falan deme canım. bizde de hocalardan yaşlı öğrenciler olduğu için ben de sınıfa giren öğrenci amcayı hoca zannetmişliğim var. Ama neyseki soru çözdürmeye falan kalkmadım.:KK52::KK9::KK9:
Ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim tatlım.:KK16:

Ay size de kolay gelsin, ben alan bilgisine cesaret edemedim. Hem çalışıp hem yapılacak iş değil. Çalıştım diyorum ama sanki kafamda oturmuyor gibi.. O yüzden onlara daha bitmemiş gözüyle bakıyorum.

o zaman yazıyorum ben, bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi, Ankara'dayım.
Tarih ve vatandaşlık birer kere bitti.
Mat; Mutlak değere kadar bitti.
Türkçe; Sözcükte anlam, cümlede anlam, paragraftayım şu anda.
Coğrafyayı hiç sormayın :KK43:( Çalışıyorum çalışıyorum olmuyor yaa... Coğrafi konum ve Türkiye'nin fiziki coğ. bitti ama kafamda oturmadı yani.. Kızlar sizin önereceğiniz bir yol var mı coğ. için?
Tamamdır canım, ekledim ismini ve konuları, tablomuzu şenlendirdin maşallah.:KK16:

selam kızalr akşam gelip bildirim yapamadım ama gece bende çalıştım
neti açmak zor geldi nedense çok üşüyordum yarın yazarım dedim
tarihten soru çözdüm eksik yerlerimi gördüm not aldım
bu akşamda eksikleri tekrar edip tekrar o konulardan soru çözücem
bugün bir haber bekliyorum bana dua ederseniz çok sevinirim hayır haber alırım inşallah
Canım dua etmekte biraz geciktim sanırım ama inşallah güzel bir haber almışsındır, hayırdır inşallah.:26:

Merhabalar arkadaşlar, ben de kpss 2014 için çalışmaya yeni başlamış bulunuyorum.Konuyu açan arkadaşa ve emeği geçen herkese teşekkürler.Kendimi tanıtayım.Ben Bilgisayar Münedisliği mezunuyum.1.5 yaşında bir oğlum var.Eskişehir'de yaşıyorum.İnşallah 2014 Kpss de herkes gönlünde olan yere yerleşir.Herkese başarılar diliyorum...
Merhaba canım hoşgeldin aramıza.:KK16: Çalışmaların güzel gidiyordur inşallah. Bilgisayar müh. atama puanları nasıl canım? hangi civarlarda, merak ettim de.:26:
Arkadaşlar Merhaba,

Elinde hakan dede videoları olan var mı?

Netten baktım ama şenol hoca gibi toplu bulamadım.

Pamuk Şekerim sanki sende vardı diye hatırlıyorum.

Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Canım bende var ama yarım yamalak, yani her konu yok sanırım, bir de bir kısmı normal ders videoları, bir kısmı şu sezon finali olanlar var ya, onlardan. Ama toplayınca hemen hemen her konu var gibi. Maille atmayı deneyeyim bir canım.:KK16:

hepinize iyi geceler kızlar ben 10 gündür ev topla yeni evin tadilatı alışverişi derken oldukça yıprandım pazar günü taşınıyorum rahatça ders çalışacağım günlere geri dönmek istiyorum yeni konularımı yerleştikten sonra yazacağım bir süredir tarih ve türkçeyi tekrar ediyorum ve soru çözüyorum başka bir ilerleme yok maalesef salı günü neti adres değişikliği içi kapattıracağım bir kaç gün de öyle uzak kalacağım sizden ama sonrasında eskisi gibi aranızda olacağım inşallah iyi çalışmalar diliyorum...
Canım ya, çok kolay gelsin, baya yordu seni bu taşınma mevzusu anlaşılan. Ama yarın taşınıyormuşsunuz ne güzel. Yeni taşındığın yerde düzenini oturtunca eskisinden daha verimli çalışmaya başlarsın inşallah canım. Allah yardımcın olsun.:KK16:
kizlar iyi geceler... yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.. busracim yeniden motive oldum ve basladm calismaya. iki gecedir oglumu uyutup calisiyorm. geometriden cembere kadar bitti. turkcedende paragrafa geldim.mat bitmisdi zaten. tarihdende ilk konu bitti simdilik. musait olunca kaydedersin canim kolay gelsin herkese
Maşallah canım eski formuna dönmüşsün.:nazar: Ekledim konularını, devamı da çorap söküğü gibi gelsin inşallah.:KK16:
Arkadaşlar Günaydın,

Ben de dün gece saat 1'e kadar eşlik ettim sizlere. Nete giremedim yalnız.

Tarih ve Vatandaşlık beni çok zorluyor. Sürekli tekrar tekrar :KK31::KK31:

Pamuk Şekerim müsait olduğunda ekler misin?

Matematik; Bölme Bölünebilme, Rasyonel Sayılar, Ebeb-Ekok bitti.
Türkçe Cümlede Anlam, Paragraf bitti. Dil Bilgisi de bu hafta biter inşallah.
Tarih İlk Türk İslam Devletleri bitti.

Şimdilik bu kadar, çok çalışmam lazım :18:
Ekledim kuzumm.Maşallahın var:nazar:
Hepimizin çoook çalışması lazım çooooookkk.:KK31: Ama çalışacağız ve de yapacağız inşallah.:13:

Kızlar :) rabbim hepimize zihin açıklığı ve çalışma gücü versin inşaalllah diyerek başlıyorum yazıma:));

bende uzun zaman sonra dün akşam çalıştım yeniden...tarihten video izledim not aldım...türk islam tarihindeyim...
çalışırssak yapamicak bişey yok :)
stres yapmadan düzenli çalışmamız lazım.....
:)) kolaylar gelsin hepimizeeee:))

Canım tekrardan aramıza dönüp konu çalışmana pek bir sevindim. Sen bundan önce yaptıysan, bundan sonra da gayet güzel yapar ve de hepimizi geçersin. :KK61:
ama artık çalışmaya ara vermek yok.:KK20::KK1:
İyi çalışmalar tatlım kolay gelsin.:KK16:

Ya sadece şoför puanı 79 mu ne düşün
Haziran da yine bu civarda olur puanlar sanmıyorum şöyle 80 falan olsun.
Şu aöf sınavlarını atlatayım hızlı bir şekilde konu çalışmaya başlayacağım. fazla unuttuğum bilgi yok ama tarih coğrafya ve vatandaşlığın üstüne çok düşücem.
İlk önce matematik ve türkçe bitiririm ki maksimum 1-1.5 ayımı alır bu iki ders
Kitaplarımı almaya başlayacağım bi kaç güne
Ben yargı ve ihtiyaç alıyorum genelde bir de yedi iklim denemesi falan
İhtiyacın sen sor ben söyleyim kitabını da alıcam geçen sene iyi gelmişti soru cevap şeklinde
Başka var mı aklında gk için güzel kitaplar

sedulucum, merhaba canım. Anladığım kadarıyla sen geçen kpssden tecrübelisin. normal şartlarda da ocakta başlasan gayet yetişirdi ama sen bir de konulara hakimsin, hayli hayli yetişir canım. Sen artık bol bol soru çözersin ne güzel. Eksiklerini kapatınca çok rahat 90 bile alırsın.:KK16:
Bende de ihtiyaç, yargı, murat, x yayıncılık(yaprak test) var canım. Muratı kesinlikle tavsiye etmiyorum.:KK50: Onun dışındakilerden memnunum, data ve fem'i de öneriyorlar genel kültür için. Ben de elimdeki kaynaklar bitince data ve fem almayı düşünüyorum.:KK31:
İyi çalışmalar canım.:KK16:

Gelgelelim banaa.:KK61:
Kızlar, 2 gecedir sizleri haberdar edemesem de geceleri çalışıyorum, daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum.:KK50:
Önceden gece 2lere 3lere kadar uykusu gelmeyen ben, son 1 haftadır uykularıma hep yenik düşüyorum.:18: Havalardan mıdır nedendir anlamadım.:KK31: Hep ders başında uyuyakalarak sonuçlandı gece çalışmalarım.:KK5:
İlk geceki hedefimi anca bugün bitirebildim.
Uyku açıcı birşeyler önerin bana lütfen, yoksa halim yaman.:KK5::KK5:

Kızlar, 2 gecedir sizleri haberdar edemesem de geceleri çalışıyorum, daha doğrusu çalışmaya çalışıyorum.:KK50:
Önceden gece 2lere 3lere kadar uykusu gelmeyen ben, son 1 haftadır uykularıma hep yenik düşüyorum.:18: Havalardan mıdır nedendir anlamadım.:KK31: Hep ders başında uyuyakalarak sonuçlandı gece çalışmalarım.:KK5:

Ben uyumamam gereken geceler bir su bardağı şekersiz türk kahvesi içiyorum işe yarıyo 5e kadar idare ediyor beni canım :) bu arada yukarıdaki alıntında murattan memnun kalmadığını söylemişsin. Soru bankasından mı konu anlatımlı olanından mı? Data gereksiz ayrıca ben önermiyorum :/ bende konu anlatımlı tarih var konu açısından eksikleri var. Ordan çalıştığımda murattaki veya uzmandaki soruları çözemiyorum :/ bir de çok dağınık anlatmış :/

afferim sana :) çalışmaya çalışmak ta bişey :) ben o kadar geç kalmıyorum en fazla 2ye kadar. gündüz daha iyi çalışıyorum, sabah 5.30 da kalkıp uyumama düşüncesindeyim :) bu sabah yaptım çok verimliydi, sabahları zihin daha açık oluyor ya :KK1:

sedulucum, merhaba canım. Anladığım kadarıyla sen geçen kpssden tecrübelisin. normal şartlarda da ocakta başlasan gayet yetişirdi ama sen bir de konulara hakimsin, hayli hayli yetişir canım. Sen artık bol bol soru çözersin ne güzel. Eksiklerini kapatınca çok rahat 90 bile alırsın.:KK16:
Bende de ihtiyaç, yargı, murat, x yayıncılık(yaprak test) var canım. Muratı kesinlikle tavsiye etmiyorum.:KK50: Onun dışındakilerden memnunum, data ve fem'i de öneriyorlar genel kültür için. Ben de elimdeki kaynaklar bitince data ve fem almayı düşünüyorum.:KK31:
İyi çalışmalar canım.:KK16:

Maalesef öyle bir tecrübem var olmaz olaydı :KK1:
Konu çalışma ihtiyacım sadece genel kültürden var hedefim 88 puan :KK1:
Murat yayıncılık zaten hiç almamıştım ama belirttiğim gibi yargı ve ihtiyaçtan çok memnunum önceliğim bu yayınlar
Bunlardan konuları bitirince çeşitlilik olsun diye diğer yayınlara da geçmek istiyorum data bende çok duydum ama hiç inceleme fırsatım olmadı.
Kitap almaya gittiğimde içerik olarak bir göz atarım.
Ben ocak diyorum ama şu aöf vizelerini atlatayım matematik soru çözüme başlarım hemen sabırsız biriyim. :KK1:

Can pazartesi görecegim ne diyecekler bakalım...Yazarım mutlaka sonucu. Uyku acıcı; en kolayı yüzünü soguk suyla yıkayacaksın...Kahve diyecegim de benim midemde reflü var, midemi mahvetti iyice. Cok fazla içme.

Kızlar güya 6-7 gibi gelecektim eve, epey bir geç geldim. Epeydir böyle gülmemiştim ama, bana cok iyi geldi...Bugünlük gece calısmasına katılamadım, yarın dershaneden gelmem eve aksam 10 gibi...Yarın katılacagım ama.

Güncelleri yazayım hemen..

Son düzenleme:
Amin Panteracım, hayırlı cumarımız olsun inşallah. Rabbim içimizden geçen duaları kabul eylesin.:KK31:

Pnrcım ben o zaman kendi sesimi kaydetmiştim, ama şuan vaktim yok. Belki burdaki arkadaşlardan öneri gelir, birazcık bekeleyelim :KK6:

Hakikaten Nazcım :)

Hahahahaahaaa ya tarih filan sorsalardı nice olurdu halim. Karizmaya bi bak :KK37:

Sabahtan bu yana ofistekilere nazlanıyorum 'Yok yok ben yaşlandım galiba, bak benim öğrenci olduğumu anlamadılar' filan diye :KK60:
Yazık bu kuzularıma da ya, çırpınıyorlar beni ikna etmek için :KK60:

Kızlar bu arada söylemesi ayıp, ben kızıl oldum.

Güneşim ekledim albüm yaptım gizliden dedigin gibi, merak ediyordun, bak bir bakayım bir tuhaf hissediyorum kendimi ama. Epeydir kendi rengimdi...

Son düzenleme:
kızlaaaar :) selamlar..
bende başlarda gayet iyi çalışıyordum ama son zamanlarda su koyuverdim maalesef:KK43:
08.00-17.00 çalışıyorum ...nişanlıyım(başka şehirde)
iktisat mezunuyum...ve de hedefim 90 ancak çalışma isteğim yok şu aralar..kızlar lütfen destek olun...kendim evde halletmeye çalışıyorum...ancak istikrarlı olamıyorum :KK43:(
özellikle evde çalışnalar nasıl yapıyorsunuz....

yardımmmmm beklerim

canım ben de 08-17 çalışanlardanım.. üstelik evliyim ve daha da üstelik memleketimdeyim yani eşimin ailesi benim ailem.. sorumluluk fazla yani.. o yüzden cesaret edip dersaneye bile gidemedim. zor yetişiyorum zaten..
kim hangi şartlarda olursa olsun aynı istikrarda gitmesi zor..dönem dönem herkes yavaşlıyodur eminim..
bende video izleyerek halletmeye çalışıyorum. kpsscafe diye bi adres var ordaki videoları izliyorum. videolardan sonra soru çözüyorum.şartlarımdan dolayı yavaş ilerliyorum ama olsun..hedefim 85.. umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

canım ben de 08-17 çalışanlardanım.. üstelik evliyim ve daha da üstelik memleketimdeyim yani eşimin ailesi benim ailem.. sorumluluk fazla yani.. o yüzden cesaret edip dersaneye bile gidemedim. zor yetişiyorum zaten..
kim hangi şartlarda olursa olsun aynı istikrarda gitmesi zor..dönem dönem herkes yavaşlıyodur eminim..
bende video izleyerek halletmeye çalışıyorum. kpsscafe diye bi adres var ordaki videoları izliyorum. videolardan sonra soru çözüyorum.şartlarımdan dolayı yavaş ilerliyorum ama olsun..hedefim 85.. umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

mesajını okuyunca gaza geldim
ben de evliyim ama çalışmıyorum, üstelik yaşadığımız yerde aile ve akrabalarımız da yok, sadece arkadaşlarımız var, onlar da zaten hep sınavlara hazırlanıyorlar, ayrıca eşim ders çalışacağım dediğim an başlıyor bana hizmet etmeye, akşama yemeği yapıyor, çayımı kahvemi getiriyor. ama ben bu kadar boş vaktim olmasına ve bu kadar çok desteklenmeme rağmen çok yavaş ilerliyorum. insan ne kadar rahat olursa o kadar umursamıyor işte, benimkisi tam nankörlük.

hem evlisiniz hem çalışıyorsunuz hem ailelerinize yakınsınız ama yine de çalışmaya vakit buluyor, vakit yaratıyorsunuz, silkelendim sayenizde :KK16::KK16:

Tünaydın hatunlar:KK16:

Dershaneye geçiyorum, hepinize bol verim alacagınız bir gün diliyorum :KK55:

Güncelleri aksama eklerim gene.

Öpüldünüz..

Bitirdiğim Konular

Matematik: Köklü Sayılar

Coğrafya: Türkiye'nin Coğrafi Konumu

tabloya eklerseniz çok sevinirim, çok teşekkürler zahmetleriniz için :KK71:

Son düzenleme:
Kızlar merhaba uzun zaman oldu. Bayramdan beri toparlnamadım motivasyonumu kayvettim :KK43:((( çok yavaş gidiyorum ama şükür başladım yeniden. Türkçe dil Bilgisi problemim var nasıl tamamlarım bilmiyorum. Türkçe Yazım ve Noktalama kuralları bitti , Anlatım bozuklukları bitti ama dil bilgisi kaynaklı bozukluklarda sıkıntım var.Sözel Mantık da bitti. Matematikten de Rasyonel sayılar ve Eşitsizliklerde bitti.

Dil Bilgisine nasıl çalışabilirim tavsiyeniz var mı ? :44::44::44:

günaydın kızlar
2 gündür kitap açmadım biraz toparlanmam lazım diyorum ama yok olmuyor akşamları da hemen uykum geliyor sızıyorum
bu uyku sorununu aşmam lazım artık
kendme kızıyorum
birde şu dilbilgisinde halen eksiklerim var
akşam soru çözdüm biraz
birde gündüz kombiyi kapatıyoruz boşuna yanmasın diye eve gidiyorum kaç saat ısınıcam diye uğraşıyorum yemek yap bulaşıkları diz çay
vs derken saat oluyor kaç pil bitiyor.akşamları tv karşısına geçmeden masaya oturmak lazım yoksa sızıyorum koltukta:KK43:

,

Ben vatandaşlıktan cok tırsıyorum...Vatandaşlık hocası çok iyi diyorlar, tanışma fırsatım da oldu dershanede. Şöyle bir okumustum vastandaşlıgı, ama o kadar karman corman ki...

:KK51: :KK55:
Dün bütün gün Vatandaşlık çalıştım Carpe Diemcim, ne hatırlıyorsun diye bi sor hiç bişi yok :KK64::KK64::KK64:halaya devam.

Hahahah:KK1::KK1: güneşimm alemsin ya, çok güldüm.:KK9::KK9: tam dizilerdeki komedi sahneleri gibi olmuş. :KK9::KK9: Valla hiç yaşlandım falan deme canım. bizde de hocalardan yaşlı öğrenciler olduğu için ben de sınıfa giren öğrenci amcayı hoca zannetmişliğim var. Ama neyseki soru çözdürmeye falan kalkmadım.:KK52::KK9::KK9:
Ayrıca güzel dileklerin için de çok teşekkür ederim tatlım.:KK16:

Canım bende var ama yarım yamalak, yani her konu yok sanırım, bir de bir kısmı normal ders videoları, bir kısmı şu sezon finali olanlar var ya, onlardan. Ama toplayınca hemen hemen her konu var gibi. Maille atmayı deneyeyim bir canım.:KK16:

Ekledim kuzumm.Maşallahın var:nazar:

Hihihihihiiii evet çok komik oldu Pamuğum :) Dün de yine kendi kendime gülme krizlerine girdim hatırladıkça. Ay çok komik ya.
Anneme anlatıyorum telefonda, bana diyorki ; "Bak işte sen hala kariyer kpss bilmem ne de, senin yaşıtların evlendi çoluğa çocuğa karıştı" :KK1: diyor.

Ben daha 26 yaşımı yeni bitirdim anne diyorum, hayır 27'ye girdin diyor. Eee ben de onu diyorum işte diyorum. Küçülde cebime gir diyor :KK60::KK60:

Tamam pambığım, atabilirsen çok sevinirim. Maille tek tek uğraşmak istemezsen Wetransfere filan yükleyiver sana zahmet :KK34:

Canım aynı sorun bende de var. Bence bunun en büyük sebebi uzun süre masada oturmak. Yani 45 dk ders, 15 dk mola gibi bi planlama yapınca insan açılıyor. Kalkıp bi mutfağa gidiyorum, bi balkona çıkıyorum, iki çamaşır topluyorum, bi bulaşık yıkıyorum :KK1: uykum açılıyor. Bi de molalı çalış istersen canım. Ben geçen attığım planı onun için hazırlamıştım. Her gece en azından 2 saat 45 dk çalışıyorum.

Benim de en büyük problemim sabah erken kalktığım için geç saatlere kadar çalışamıyor oluşum. Bana da bi çare diycem ama yok :KK50:

afferim sana :) çalışmaya çalışmak ta bişey :) ben o kadar geç kalmıyorum en fazla 2ye kadar. gündüz daha iyi çalışıyorum, sabah 5.30 da kalkıp uyumama düşüncesindeyim :) bu sabah yaptım çok verimliydi, sabahları zihin daha açık oluyor ya :KK1:

Ayyy maşallah Elfmetcim, hem o saatte yat, hem de 5.30 da kalk. :nazar:
Ben olsam gündüzleri uyur gezerim kesin. En geç 1'de yatıyorum, sabah da 7.30 da kalkıyorum. Akşama kadar koşturduğum için ancak dayanabiliyorum. Daha az uyumam lazım galiba..

Kızlar bu arada söylemesi ayıp, ben kızıl oldum.

Güneşim ekledim albüm yaptım gizliden dedigin gibi, merak ediyordun, bak bir bakayım bir tuhaf hissediyorum kendimi ama. Epeydir kendi rengimdi...

Aaa canım ciddi misin. Çok merak ettim hemen bakcam :KK53:
öyle söyleme canım, yenilik her zaman iyidir, eminim çok yakışmıştır.
Ben de karamel benzeri bişi yaptım haftasonu ama, istediğim renk bu değildi. 15 gün sonra bi daha boyatcam. Ben de eski yeni fotoları atcam canım, içinde kızıl halim de var. Seçim konusunda destek alırım hem iyi de olur :KK34:

Ayy maşallah, Allah yardımcınız olsun.

mesajını okuyunca gaza geldim
ben de evliyim ama çalışmıyorum, üstelik yaşadığımız yerde aile ve akrabalarımız da yok, sadece arkadaşlarımız var, onlar da zaten hep sınavlara hazırlanıyorlar, ayrıca eşim ders çalışacağım dediğim an başlıyor bana hizmet etmeye, akşama yemeği yapıyor, çayımı kahvemi getiriyor. ama ben bu kadar boş vaktim olmasına ve bu kadar çok desteklenmeme rağmen çok yavaş ilerliyorum. insan ne kadar rahat olursa o kadar umursamıyor işte, benimkisi tam nankörlük.

hem evlisiniz hem çalışıyorsunuz hem ailelerinize yakınsınız ama yine de çalışmaya vakit buluyor, vakit yaratıyorsunuz, silkelendim sayenizde :KK16::KK16:

Bence de Kaizencim :KK20: Ben bile gaza geldim vallahi :KK52:

Kızlar merhaba uzun zaman oldu. Bayramdan beri toparlnamadım motivasyonumu kayvettim :KK43:((( çok yavaş gidiyorum ama şükür başladım yeniden. Türkçe dil Bilgisi problemim var nasıl tamamlarım bilmiyorum. Türkçe Yazım ve Noktalama kuralları bitti , Anlatım bozuklukları bitti ama dil bilgisi kaynaklı bozukluklarda sıkıntım var.Sözel Mantık da bitti. Matematikten de Rasyonel sayılar ve Eşitsizliklerde bitti.

Dil Bilgisine nasıl çalışabilirim tavsiyeniz var mı ? :44::44::44:

Canım sosyal medyadan filan Tdk'yı filan takip edebilirsin yazım yanlışları ile ilgili. Anlatım bozuklukları vs. en iyi yöntem çok soru çözmek ne yazıkki :KK50:

günaydın kızlar
2 gündür kitap açmadım biraz toparlanmam lazım diyorum ama yok olmuyor akşamları da hemen uykum geliyor sızıyorum
bu uyku sorununu aşmam lazım artık
kendme kızıyorum
birde şu dilbilgisinde halen eksiklerim var
akşam soru çözdüm biraz
birde gündüz kombiyi kapatıyoruz boşuna yanmasın diye eve gidiyorum kaç saat ısınıcam diye uğraşıyorum yemek yap bulaşıkları diz çay
vs derken saat oluyor kaç pil bitiyor.akşamları tv karşısına geçmeden masaya oturmak lazım yoksa sızıyorum koltukta:KK43:

Zeytincim uyku hepimizin derdi sanırım :KK50:
Canım kendi kombini kendin daha iyi tanırsın ama :KK52: minik bir önerim var. Daha doğrusu tecrübe.
Zeytinciğim, kombiyi gündüz kapatmak yerine sürekli aynı ısıda çalıştırmak daha ekonomik. Bana da kombi servisi söylemişti. Sonrasında denedim. Kışın en sert günlerinde bile faturam çok iyiydi. Sebebi de şuymuş, kombi soğuyan petekleri birden ısıtmaya çalıştığı için çok enerji harcıyormuş ve bu enerji, normal şartlarda ısısını aynı derecede tutmaya çalıştığı 6 saate bedelmiş. Hakikaten üşüdüğün de yanına kar kalıyor.

Bi dene istersen cnm, ben hiç kapatmam, 3 petek sürekli yanıyor ve bu kış en yüksek faturam 50 lira oldu :nazar: ki Konya'nın kışını bilen bilir :KK1:
Akşam ders esnasında bi 15 dk elk. soba açıyorum, o ısı da yatana kadar yetiyor. Ev çok soğuk olunca ısınmak bilmiyor.
Naçizane tavsiyem tatlım :KK16:

bendede aynı sorun var ,motivasyon bozukluğu,başlarda iyiydim ,ama sonra bitti :)yok o ses yokmed cezir derken 2 ay geçmiş bile:KK43:(((

beyazkalem tarih sorularının cevaplarından o kadar çok yanlışım çıkıyor ki ,artık kitap yüzü açmak istemiyorummm:/

cnm ya öyle de denedim bu sefer 2 katı fatura geldi
bende öyle biliyordum ama neden oldu bilmiyorum geçen kış 2 ay bu şekilde denedim o yüzden kapatıyorum kapatınca takip ettim daha az yakıyor.sanırım bizim kombiden kaynaklı.

papatya ne yapıcaz bilmiyorum valla
artık kendime bir plan yapsam iyi olacak
eşimle çalışıyoruz
birlikte çalışırsak daha iyi olur diyordum tam tersi oldu
akşam geç geliyor yemek yiyoruz ben bir çay içip dinleneyim dio laf lafı açıo sonra benim uykum gelio yatıyorum ohoo ona bir bakmışım almış başını gitmiş geceleri oturup çalışıyormuş
geçen gün dedim bundan sonra seni dinlersem oturup çalışıcam beklemicem

Son düzenleme:
X