Ricalar can :) Senin dershane olayına cok güldüm
Bir de hoca gibi anlatmıssın
Pamuk anlattı sagolsun. Bu arada Excel'de yaparız demişsin, formülle hesaplanacak bir durum yok ki canım. Veri girilecek sadece, ama ders ders olursa kolay olur dedigin gibi, konu konunun altından kalkılmaz ya da şöyle de olabilir gün belirleriz. Ayın 15'i bir sonraki ayın 1'i sadece derslerden herkes atar sana soru sayısını. Böyle daha da kolay olur..
Kendime pek baktıgım söylenemez canım, ara ara sadece kahve ve sigarayla yasıyorum, ara ara da saglıklı yiyesim tutuyor. E haliyle bünye cöküyor. Aslında işime de gelmiyor degil, çok fazla zayıflıyorum o aralar
Bir ara diyet miyet yapmıstım, bosuna...İstedigim kilonun cok cok altına düstüm su an. Aslında yaşa şöyle en basından degil mi ama?
Şakaydı. Sigarayı bırakıp yediklerime dikkat edecegim artık komple. Paket almadım bugün. Bakalım, dayanmaya calısacagım...
Hastane meselesine de gelince, sonucları pazartesi alacagım. Bugün o bölüm senin bu bölüm benim kosturdum durdum, sıram kacmasın diye. Ama gögüs ve kadın doguma gidemedim. İşgüzarlık yapıp dahiliyeden ciger filmine de gönderirler nasılsa diye sıra almadım oradan. Göndermiyorlarmıs. Sıra alim bari dedigimde de sıra bitti. Pazartesine kaldı...Sonucları da alacagım icin pazartesi dert etmiyorum ama...
Neyse, hayat hikayemi anlattım gibi oldu. Uzun...
Güncelleri yazayım..