2014 KPSS B grubu (GK-GY) düzenli çalışma ve dertleşme topiği. Buyrun kızlar :)

:KK9::KK9: Çok hoşsun tatlım. Ben de o ifadeyi görünce bir gülme geliyor.:KK1:
tamamdır o zaman. Hemen hemen herkes gece çalışmalarına katılmış oldu böylelikle.:KK16::KK16:
Soru sayısı için sen ocak gibi açarsın inşallah o zaman canım. Biz de o vakte kadar elimizden geldiğince konu anlatımlarını bitirmiş olalım inşallah.:KK61:

Tamam pambık şekerim anlaştık :KK37: :KK1:

Ama ben hazırladığınız iki tabloyu da istiyorum. Hemen mail adresimi atacağım özelden.
Bu arafa ben her gece ayak uydurabilirim sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum :)

Tamam pnrcim, atıyorum. Yanında sürprizlerim de var :KK52:

Çünkü 5 ylın sonunda ilk defa sevgiliciimin ablasıyla yani müstakbel görümcemle tanışacağım:KK52: Tanışma merasiminden daha fazla kaçamadım malesef.:KK50:
Bana şans dileyin canlarım, gelin-görümce-kaynana ilişkilerine karşı ön yargılıyım da biraz.:18:

Bol şanslar Pambık şekerim, Rabbim utandırmasın. Eminim çok iyi geçecek, bunun da altından yüz akıyla kalkarsın sen.

Pambığım senin de istediklerini mail ediyorum. Çok öptüm.

bol şanslar cnm güzel geçer inş.
bu akşam bende çalışıcam kısmetse

Kuzularım bu akşam benim dershanem var. 10 gibi ancak evde olurum, gelince ben de katılcam ama bildirim yapamayabilirim.

Hepinize bol, keyifli çalışmalar dilerim.

Ve son olarak ben :KK37:

Arkadaşlar,

Siparişlerinizi gönderdim, umarım işinize yarar.

Varsa paylaşmak istedikleriniz ben de talibim :KK1:

sözel mantık ı bitirdim 60 soru çözdüm, tenefüsteyim :) gece dersinde de coğrafya çalışmayı düşünüyorum. nerdesiniz gececiler rapor verin :):KK9::KK9:

Vee gelelim ders çalışmaya vakit bulamayan pamuk şeker kuzulara.:KK16:
Bundan sonra haftanın belirli günleri "gece çalışma günü"müz olsun. O belirlediğimiz gecelerde isteyen herkesle birlikte uykumuzdan fedakarlık edip en az 2 saat ders çalışalım. Ve buraya birbirimize rapor vermeden kesinlikle uyumayalım. Belirli geceler yapalım çünkü hem uykusuzluktan bir yerlerde yığılıp kalmayalım:KK1: hem de daha önümüzde 8 ay varken kendimizi bıktırmayalım.
Var mısınız bu yolda benimle gece yoldaşlığı yapmaya.:KK19:
Haftada 2 gece belirleyelim başlangıç için. Sonrası için de tekrardan toplanıp konuşuruz zaten.:KK16:

bende varım :KK9:

GECE GÖRÜŞÜRÜZ ÖYLEYSE, SANA BOL ŞANS. İLK İZLENİM ÇOK ÖNEMLİDİR İNŞALLAH GÜZEL GEÇER :) AİLE İLİŞKİLERİ ÇOK ÖNEMLİ :):nazar:

Bol şanslar canım :) benim de 8 senedir görüştüğüm biri var kendisi çocukluk aşkımdı :) annesiyle ablalarıyla ilk tanışacağım gün inanılmaz stres olmuştum. Ama hiç önyargılı olma gerçekten aile ilişkileri çok önemli. Olabildiğince samimi ama tatlı bir mesafede ol derim ben :)

bol şanslar cnm güzel geçer inş.
bu akşam bende çalışıcam kısmetse
Tamam pambık şekerim anlaştık :KK37: :KK1:

Tamam pnrcim, atıyorum. Yanında sürprizlerim de var :KK52:

Bol şanslar Pambık şekerim, Rabbim utandırmasın. Eminim çok iyi geçecek, bunun da altından yüz akıyla kalkarsın sen.

Pambığım senin de istediklerini mail ediyorum. Çok öptüm.

Kuzularım bu akşam benim dershanem var. 10 gibi ancak evde olurum, gelince ben de katılcam ama bildirim yapamayabilirim.

Hepinize bol, keyifli çalışmalar dilerim.

Ve son olarak ben :KK37:
Canlarııım, çok sağolun:KK16: Dualarınız işe yaradı.:KK16: Çok güzel geçti ilk buluşmamız çok şükür:nazar: Birbirimizi daha önce tanıyor gibiydik, hemen gelir gelmez bıdı bıdı muhabbete başladık. :KK1: Ama ben bir yandan da seviyeyi aradan kaldırmak istemedim. "siz" diye hitap ettim hep. Şimdilik böyle hitap edeyim de ileriki buluşmalarda belki "sen"e geçerim.:KK9: Sonuç olarak müstakbel görümceciğimi sevdim:KK16: o da beni sevmiş, 'çok sıcak kanlı' demiş sağolsun.:KK16:
Ay bu işler çok zor kızlar ya, gerçi evli ve deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirler de, Allah bu tanışma, söz, nişan evrelerini kazasız belasız, aksilik olmadan atlatabilmeyi nasip etsin inşallah.:KK16:

Selam kızlar nasılsınız ben geldim yoktum bikac gündür:)

Merhaba canım, iyiyiz, çalışmalara son gaz devam.:KK1: sen nerelerdesin bakayım

Arkadaşlar,

Siparişlerinizi gönderdim, umarım işinize yarar.

Varsa paylaşmak istedikleriniz ben de talibim :KK1:
Tatlım gelmiş mailin çok ama çoook teşekkür ederim, fakat açamadım, bu yeni aldığım bilgisayarda açılmıyor niyeyse, bir dosya mı ne eksikmiş, anlamadım bende:KK50: yarın sevdiceğin bilgisayarından denerim okulda canım. Bende de bir iki şey vardı, onları atarım sana ben de :KK16:
sözel mantık ı bitirdim 60 soru çözdüm, tenefüsteyim :) gece dersinde de coğrafya çalışmayı düşünüyorum. nerdesiniz gececiler rapor verin :):KK9::KK9:

maşallah canım:nazar: En formunda olan sensin bu gece.:KK61: Ben de yarım saat içerisinde başlayacağım. Eve daha yeni geldim, çok yorgunum ama kahvelerle falan ayakta kalmaya çalışacağım.:KK1: Yine haberleşiriz canım.

Tamamdır tatlım.:KK16: Müsait olduğun ilk gece seni de aramıza bekliyoruz o zaman.:13:

canın niye sıkkın ki kuzum:26: Bak artık rahatsın Allah'ın izniyle. Gecelerimizi gündüzlerimizi çok güzel değerlendireceğiz inşallah. Soru sayısı topiği de artık kızların yorumlarına göre hareket ederiz. Ben henüz öyle bir defter tutmuyorum ama tutsam güzel olacak.
Bugün kendimi aştım ve metrobüste 4 coğrafya testi çözdüm.:KK1:

Vays, tebrik ederim canım. Ehh işte canım... Bugün evdeydim, ama calısmak içimden gelmedi acıkcası. Zorlaya zorlaya 50 mat ve geometri sorusu+50'de tarih cözebildim.

Aaaaa :KK1:
Bi gecede neler olmuş yahu :KK53: Oku oku bitiremedim vallahi. :126:

Öncelikle günaydın sabah şekerlerim, akşam lokumlarım :KK16:

Pamuk şekerim ben de öyle düşünmüştüm. Şuan konu çalıştığımız için soru pek yüksek olmuyor. Ama ocaktan sonra gönüllü gönüllü :KK62:eklerim ben. Bu arada isteyen herkese o bahsettiğim tabloyu mail atabilirim. Özelden mail atmanız yeterli. Bir de şöyle bir tablo yatım dün; her gece için haftalık çalışma programı. Bir tane A4'e bir ay sığıyıyor. Dün örneğin saat dilimlerine tarih çalıştım, tv seyrettim, duş aldım vs. şeklinde yazdım. Ben sabahları erken kalktığım için yatış saatini 24.00 şeklinde planlamıştım. Üzerinde düzenleme yapılabilir. Onu da gönderirim kiiii :KK52:

Pamuk Şekerim, Elfmetcim,
Aslında gece çalışma topiği çok iyi fikir ama Pamuk Şekerin de dediği gibi burda bildirimde bulunmak mantıklı. Ben onu da açarım isterseniz seve seve ama şöyle minik bir problemimiz var. Ben evdeki pc yi telefonumun internetinden bağlıyorum akşamları. Evde ayrıca netim yok. Bu yüzden de bağlanması biraz vakit alıyor ve yavaş oluyor. Sırf bu yüzden geceleri nete mecbur kalmadıkça girmiyorum, çünki nete bağlanana kadar neredeyse bi 20 dk vaktim geçiyor.
Soru adetlerini gün içinde ofiste rahatlıkla güncelleyebilirim ama :KK9:

Ben de salı perşembe hariç her gün müsaitim ama sabah söylerim artık :KK52:

Canının sıkıntısı geçti dimi Carpe Diemcim :KK20: :KK70:

Ben de ben dee :KK52:

Kızlar benim tipe bi bakın yaaaaaa :KK37::KK52: bu ikonla özdeşleştim niyeyse. :KK37:
Kendime çok yakın hissetmeye başladım :KK37:

Gerçekte bu kadar kısa değil ama çok hoşuma gitti. :KK68:

Sagol güneş'im civanım, geçiyor yavas yavas. Daha iyiyim. Bu gece ilk gece çalışma günü, ben mi yanlıs anladım? Bir de biri bana su soruların cevabını verebilir mi? Kafam corba oldu az.

Yeni topik acıldı mı gece gelecekler için?
Gece hangi saatlerde burada olacagız ve hangi günler?
Soru sayısı için topiği güneş sen mi acacaksın, öyle bir seyler okudum sanki..
(Aslında bence bu iş cok ugrastırıcı, her konudan ayrı ayrı ve herkesin sorularını eklemek...Bu işi aylık yapabiliriz aslında, böyle daha iyi sanki).

Sorularım bu kadar.

Bu gece calısma günü ise beni biraz affeyleyin, biraz kişisel temizlik ve bakım yapmam lazım. Yarın hastaneye gidecegim cünkü, demiştim daha önce. Bugün gidecektim aslında, ama evde kaldıgımın ilk gününün tadını cıkarayım dedim biraz.

Eveett kuzulaar, 1. geleneksel gece çalışmaları günümüze hepiniz hoşgeldiniz.:KK39::KK9:
Ben şimdi kahvemi içip, sıcak su torbamı alıp(çok feci üşüyorum da :KK50:) ders başına oturacağım.
Bu geceki hedefim tarihi dershanede işlediğimiz yere kadar(osm. kültür medeniyet) tekrar edip elimdeki testleri tekrar ettiğim yerlere kadar bitirmek istiyorum inşallah.
Gece uyuyakalmazsam hedefimi de girer yazarım canlarımm.:KK16:
Allah hepimize bol zihin açıklığı, az uyku versin.:KK9:
Hepinizi öpüyorum.:KK16: iyi çalışmalar.:KK16:

Vays, tebrik ederim canım. Ehh işte canım... Bugün evdeydim, ama calısmak içimden gelmedi acıkcası. Zorlaya zorlaya 50 mat ve geometri sorusu+50'de tarih cözebildim.

Sagol güneş'im civanım, geçiyor yavas yavas. Daha iyiyim. Bu gece ilk gece çalışma günü, ben mi yanlıs anladım? Bir de biri bana su soruların cevabını verebilir mi? Kafam corba oldu az.

(Aslında bence bu iş cok ugrastırıcı, her konudan ayrı ayrı ve herkesin sorularını eklemek...Bu işi aylık yapabiliriz aslında, böyle daha iyi sanki).

Sorularım bu kadar.

Bu gece calısma günü ise beni biraz affeyleyin, biraz kişisel temizlik ve bakım yapmam lazım. Yarın hastaneye gidecegim cünkü, demiştim daha önce. Bugün gidecektim aslında, ama evde kaldıgımın ilk gününün tadını cıkarayım dedim biraz.

canımcım, çok geçmiş olsun, inşallah daha iyi olursun.:KK16: ama senin neyin vardı, unuttum sanırım ben.:26:
Sorularına cevap vereyim hemen canım.
Yeni topik açmadık, ben açıkçası gerek olmadığını düşündüm, bu gece çalışması için bir kaç topiğe ayrılmak gereksiz, yine aynı kadro gece de burada takılmaya devam edeceğiz.
Gece 11den sonra gelelim, 2ye kadar durabiliriz. 3 saat ideal bence. (veya isteyenler daha da geç durabilir)
Herkes müsait olduğu günü yazdı ama pek bir mutabakat sağlayamadık. O yüzden herkes müsait olduğu gece çalışsın, elbet birileri olur çalışma arkadaşı olarak.
Bir de ilerleyen zamanlarda, 1 ay sonra falan güneş soru sayısı almaya başlayacak canım.
İşte bizde havadisler bu şekilde canım.:KK16:

coğrafyadan tekrar yaptım fiziki özelliklerini, şimdi de sorular çözeceğim, azcık tenefüs yapıyım:KK3::KK3::KK3:

canımcım, çok geçmiş olsun, inşallah daha iyi olursun.:KK16: ama senin neyin vardı, unuttum sanırım ben.:26:
Sorularına cevap vereyim hemen canım.
Yeni topik açmadık, ben açıkçası gerek olmadığını düşündüm, bu gece çalışması için bir kaç topiğe ayrılmak gereksiz, yine aynı kadro gece de burada takılmaya devam edeceğiz.
Gece 11den sonra gelelim, 2ye kadar durabiliriz. 3 saat ideal bence. (veya isteyenler daha da geç durabilir)
Herkes müsait olduğu günü yazdı ama pek bir mutabakat sağlayamadık. O yüzden herkes müsait olduğu gece çalışsın, elbet birileri olur çalışma arkadaşı olarak.
Bir de ilerleyen zamanlarda, 1 ay sonra falan güneş soru sayısı almaya başlayacak canım.
İşte bizde havadisler bu şekilde canım.:KK16:

Sagol kuzum :KK16:

Yazmadım onu canım, sadece hastaneye gidecegimi yazmıstım persembe ve cuma. Aslında şöyle epey bir birikmiş var, topluca aradan cıkarayım istiyorum. Erteledim hep. Çok halsizim, sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Bir de ben cok fena bir gribe tutulmustum, öksürük de vardı, o öksürük gecmedi bir türlü. Sigara da içiyorum, o da iyice kötü yapıyor. Bırakacagım insallah onu da...Bir de göze gidecegim, son olarak kadın doguma gidebilirsem gidecegim. Muhtemelen hepsi yetişmeyecek de, bakalım. Yarın full time hastanelerdeyim yani. Ne kadarını halledebilirsem.

Edit; Güncelleri ekledim bugünkü gazetelerden. Okuyabilirsiniz. Ben işlerimi halletmeye gidiyorum, öpüldünüz..

Edit2; Pamuğum tanışma merasimin hayırlı olsun, unuttum demeyi...

<3

Son düzenleme:
Ya kızlar oturup ağlayacağım sinirden :'( neredeyse bir aydır tarihte aynı konudayım. İlerleyemiyorum gidemiyorum olmuyor patlayacağım artık. İlk konumu murat konu anlatımlıdan detaylıca okudum ve testleri çözdüm sonra uzmandan hızlıca göz attım ve yine test çözüp hallettim. İkinci konuya data daha ayrıntılı dendiği için ordan çalışayım dedim ama çok bunaldım. Ben de hakan dedenin videosunu dinledim ve not aldım yazarak çalıştım. Sonra datadan okudum. Sonra yine hakan dededen okudum. Ama yok 60 tane sorudan 17 yanlışım çıktı. Data kesinlikle ayrıntılı falan değil. Hatta eksik! Soru çözerken bu ne ya bu da nerden çıktı hiç böyle bir şey görmedim dediğim sorular oluyor! Kursta osmanlı bitti ama ben daha osmanlıya hala geçemedim. 2 ünitede tıkandım kaldım. Ne yapacağım ne yapayım ki ben şimdi?

Son düzenleme:
büşramm yeni gördüm sorunu kuzum yaa :18:
ben bu ara bılıyosunuz aöf odaklıyım 20-30 kpss den soru çözüp yatıyodum
bahaneyle calısmıs olurum yada hıc baslamayadan küt giderim ben :KK53:

Selam kızlar
Hepinize kolay gelsin.
Ben kpss için lisanstan girmeyi düşünüyorum bu sene aöf işletme son sınıfım.
Çalışmaya Ocak ortasından sonra başlamayı düşünüyorum çünkü aöf vize ve finallerim var aralık ve ocak ayında.
Sıkı bir planla 6 ayda kpss odaklı çalışırsam olacakmış gibi geliyor.
Matematik ve türkçeden hiçbir sorunum yok.
Sizce bu 6 ay yeterli mi yoksa hiç ben çalışmayayım mı ?

Canlarııım, çok sağolun:KK16: Dualarınız işe yaradı.:KK16: Çok güzel geçti ilk buluşmamız çok şükür:nazar: Birbirimizi daha önce tanıyor gibiydik, hemen gelir gelmez bıdı bıdı muhabbete başladık. :KK1: Ama ben bir yandan da seviyeyi aradan kaldırmak istemedim. "siz" diye hitap ettim hep. Şimdilik böyle hitap edeyim de ileriki buluşmalarda belki "sen"e geçerim.:KK9: Sonuç olarak müstakbel görümceciğimi sevdim:KK16: o da beni sevmiş, 'çok sıcak kanlı' demiş sağolsun.:KK16:
Ay bu işler çok zor kızlar ya, gerçi evli ve deneyimli arkadaşlar daha iyi bilirler de, Allah bu tanışma, söz, nişan evrelerini kazasız belasız, aksilik olmadan atlatabilmeyi nasip etsin inşallah.:KK16:

Merhaba canım, iyiyiz, çalışmalara son gaz devam.:KK1: sen nerelerdesin bakayım

Tatlım gelmiş mailin çok ama çoook teşekkür ederim, fakat açamadım, bu yeni aldığım bilgisayarda açılmıyor niyeyse, bir dosya mı ne eksikmiş, anlamadım bende:KK50: yarın sevdiceğin bilgisayarından denerim okulda canım. Bende de bir iki şey vardı, onları atarım sana ben de :KK16:

Pamuğum öncelikle çok geçmiş olsun, güzel güzel atlatmışsın heyecanını, darısı yeni heyecanların başına inşallah. Rabbim utandırmasın tatlım, ağzının tadını hiç bozmasın inşallah :KK16:

Mail için rica ederim canım. Muhtemelen yeni bilgisayarında WinRar yüklü değil. Boyutu küçülsün diye ziplemiştim canım. Sevdiceğin çözer bence o işi :KK9:

Sorularım bu kadar.

Canım ne güzel yazmışsın öyle, Güneşim, Civanım flan diye. Mutlu oldum okuyunca :KK16:
Sorularının cevabını Pambık yazmış zaten ben girene kadara :KK14:
Ocaktan sonra diye konuştuk arkadaşlarla. Doğru aylık da yapabiliriz yahut konu konu değil de ders ders ayarlayabiliriz. Aslında burda tablo yapımını iyice araştırmak lazım. Belki Excell'de olduğu gibi formüllerle harikalar yaratabiliriz :KK9:Müsait bi zamanda ben bakim olmazsa.

coğrafyadan tekrar yaptım fiziki özelliklerini, şimdi de sorular çözeceğim, azcık tenefüs yapıyım:KK3::KK3::KK3:

Elfmetcim maşallah, subhanallah :KK34:

Sagol kuzum :KK16:

Yazmadım onu canım, sadece hastaneye gidecegimi yazmıstım persembe ve cuma. Aslında şöyle epey bir birikmiş var, topluca aradan cıkarayım istiyorum. Erteledim hep. Çok halsizim, sabahları dayak yemiş gibi uyanıyorum. Bir de ben cok fena bir gribe tutulmustum, öksürük de vardı, o öksürük gecmedi bir türlü. Sigara da içiyorum, o da iyice kötü yapıyor. Bırakacagım insallah onu da...Bir de göze gidecegim, son olarak kadın doguma gidebilirsem gidecegim. Muhtemelen hepsi yetişmeyecek de, bakalım. Yarın full time hastanelerdeyim yani. Ne kadarını halledebilirsem.

Edit; Güncelleri ekledim bugünkü gazetelerden. Okuyabilirsiniz. Ben işlerimi halletmeye gidiyorum, öpüldünüz..

Edit2; Pamuğum tanışma merasimin hayırlı olsun, unuttum demeyi...

<3

Canım çok geçmiş olsun, senin sağlık işleri baya bir karışmış hakikaten. Carpe_Diemcim sen bakmıyor musun kendine yoksa :KK20::KK20::KK30:
Hastane sonuçlarını bekliyoruz canım, umarım hemen rahatlarsın, geçeeeeer gider
:nazar:

Ya kızlar oturup ağlayacağım sinirden :'( neredeyse bir aydır tarihte aynı konudayım. İlerleyemiyorum gidemiyorum olmuyor patlayacağım artık. İlk konumu murat konu anlatımlıdan detaylıca okudum ve testleri çözdüm sonra uzmandan hızlıca göz attım ve yine test çözüp hallettim. İkinci konuya data daha ayrıntılı dendiği için ordan çalışayım dedim ama çok bunaldım. Ben de hakan dedenin videosunu dinledim ve not aldım yazarak çalıştım. Sonra datadan okudum. Sonra yine hakan dededen okudum. Ama yok 60 tane sorudan 17 yanlışım çıktı. Data kesinlikle ayrıntılı falan değil. Hatta eksik! Soru çözerken bu ne ya bu da nerden çıktı hiç böyle bir şey görmedim dediğim sorular oluyor! Kursta osmanlı bitti ama ben daha osmanlıya hala geçemedim. 2 ünitede tıkandım kaldım. Ne yapacağım ne yapayım ki ben şimdi?

Pnrcim, aynı dert bende de var. Ama ben tarihin bende kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. O yüzden de beklentilerim düşük, öyle olunca da daha çok vakit ayırıyorum. Aslında Öss ye hazırlanırken, (yıl 1810 :KK52:) mp3 şeklinde dinliyordum sürekli. Yani inanmazsın ama tv seyrederken bile dinlerdim. Öyli bir hazırlamıştım ki psikolojimi tv de görüntü takip ederdim, ama aslında tarih ezberlerdim. O zaman kendi sesimle anlatıyordum ama, şimdi uğraşasım yok. Aslında Hakan Dede'nin filan Mp3 şeklinde dosyalarını bulabilir miyiz. Tarih bi mat gibi, coğ gibi mantığı çözülünce biten bir ders değil canım. Mecburen ezber yapmak gerekiyor, hiç bilmeden yorum yapmak imkansız.

Arkadaşlar, sizin de bu konuda fikriniz varsa paylaşabilir misiniz
:KK34:

Bi de akşam yaşadığım komik bişi yazcam şimdi size. Ben hatırladıkça gülüyorum, sabah ofisteki arkadaşlara anlattım yıkıldık :KK60:

Dün akşam dershaneye gittim, sınıfım merdivenden çıkınca 2. kat hemen sağda. Ben de dün karıştırmışım 3 kat çıkmışım sağdaki sınıfa girdim. Onlar da ilk kez bi etüt için toplanmış bir grupmuş, türkçe hocasını bekliyorlar ama kimin gireceğini bilmiyorlar. Sınıfa girdim bi sessizlik oldu. Ben kendi sınıfımda da sadece 1-2 sima tanıyorum, gerisi yabancı. Dedim ki hmm bizim kızlar gelmemiş. Gittim en arka sıraya oturdum, bacak bacak üstüne de attım, ders neydi ki filan diye saf saf bakıyorum. Herkesin önünde de yaprak testleri var, aaa ben getirmeyi unuttum diyorum. Yoksa bunları hoca mı dağıttı diyorum, bana niye vermedi yaa diyorum. Baktım herkes test çözüyor, ala alaaaaa diyorum. Neyse bi çocuk geldi, 'şuna bi bakar mısınız, ben E yaptım ama cevap B'miş' diyor. Ben de nezaketen çözdüm, bak şurda şu var çünki filan diye de anlatıyorum. Sonra o gitti neyse, biri dedi ki 'şu konuda şu şu şu ekler istisna mıdır, bunlar uymuyor kurala' dedi. Ben ona da cevap verdim, ama hala gelen giden yok. Sonra sınıftaki arkadaş yazdı Whatsap'dan. Canım nerdesin hadi ders bitti neredeyse diye. O an bende bir dumur olma söz konusu, Türk filimleri misali 'Allahım ben nerdeyim' :KK60::KK60:

Meğer bunlar beni hoca zannetmiş :KK52:
Ben de nasıl saf bir niyetle insanlara yardımcı olduğumu düşünüyorum :KK52:

Biraz uzun oldu ama, paylaşmak istedim. :KK1:

Veee son olarak, yeni sitilim ile ben
:KK37::KK37::KK37:

Selam kızlar
Hepinize kolay gelsin.
Çalışmaya Ocak ortasından sonra başlamayı düşünüyorum çünkü aöf vize ve finallerim var aralık ve ocak ayında.

canım atanabildinmi sen ? :26:
min -max puanlar pek iç açıcı değil
saçma bi durum oldu 24 ssaat geçmeden sonuçlar açıklandı
100 puanla atanan oldu
en düşük de 81 oda üniversite
sağlıkçılara bayram oldu yine 50-60 larla
hayırlısı hakkımızda :KK31:

şaka yapıyor olmalısınız geç kaldım derken!!! 4 farklı sınavım var daha geç kaldım bile diyemiyorum ,açıköğretim+gkgy+eğitim bilimleri+ alan sınavı (öğretmenlik)......

Ay size de kolay gelsin, ben alan bilgisine cesaret edemedim. Hem çalışıp hem yapılacak iş değil. Çalıştım diyorum ama sanki kafamda oturmuyor gibi.. O yüzden onlara daha bitmemiş gözüyle bakıyorum.

Tabiii ki, Bölüm, Şehir vs bilgilerini yaz tatlım.

Pambık Şekerimiz var 1 tane :) O müsait oldukça güncelleme yapıyor. Bittikçe yazarsın.

Bak benimki bomboş :KK1:

o zaman yazıyorum ben, bölümüm siyaset bilimi ve kamu yönetimi, Ankara'dayım.
Tarih ve vatandaşlık birer kere bitti.
Mat; Mutlak değere kadar bitti.
Türkçe; Sözcükte anlam, cümlede anlam, paragraftayım şu anda.
Coğrafyayı hiç sormayın :KK43:( Çalışıyorum çalışıyorum olmuyor yaa... Coğrafi konum ve Türkiye'nin fiziki coğ. bitti ama kafamda oturmadı yani.. Kızlar sizin önereceğiniz bir yol var mı coğ. için?

Pamuğum öncelikle çok geçmiş olsun, güzel güzel atlatmışsın heyecanını, darısı yeni heyecanların başına inşallah. Rabbim utandırmasın tatlım, ağzının tadını hiç bozmasın inşallah :KK16:

Mail için rica ederim canım. Muhtemelen yeni bilgisayarında WinRar yüklü değil. Boyutu küçülsün diye ziplemiştim canım. Sevdiceğin çözer bence o işi :KK9:

Canım ne güzel yazmışsın öyle, Güneşim, Civanım flan diye. Mutlu oldum okuyunca :KK16:
Sorularının cevabını Pambık yazmış zaten ben girene kadara :KK14:
Ocaktan sonra diye konuştuk arkadaşlarla. Doğru aylık da yapabiliriz yahut konu konu değil de ders ders ayarlayabiliriz. Aslında burda tablo yapımını iyice araştırmak lazım. Belki Excell'de olduğu gibi formüllerle harikalar yaratabiliriz :KK9:Müsait bi zamanda ben bakim olmazsa.

Elfmetcim maşallah, subhanallah :KK34:

Canım çok geçmiş olsun, senin sağlık işleri baya bir karışmış hakikaten. Carpe_Diemcim sen bakmıyor musun kendine yoksa :KK20::KK20::KK30:
Hastane sonuçlarını bekliyoruz canım, umarım hemen rahatlarsın, geçeeeeer gider
:nazar:

Pnrcim, aynı dert bende de var. Ama ben tarihin bende kronik bir sorun olduğunu düşünüyorum. O yüzden de beklentilerim düşük, öyle olunca da daha çok vakit ayırıyorum. Aslında Öss ye hazırlanırken, (yıl 1810 :KK52:) mp3 şeklinde dinliyordum sürekli. Yani inanmazsın ama tv seyrederken bile dinlerdim. Öyli bir hazırlamıştım ki psikolojimi tv de görüntü takip ederdim, ama aslında tarih ezberlerdim. O zaman kendi sesimle anlatıyordum ama, şimdi uğraşasım yok. Aslında Hakan Dede'nin filan Mp3 şeklinde dosyalarını bulabilir miyiz. Tarih bi mat gibi, coğ gibi mantığı çözülünce biten bir ders değil canım. Mecburen ezber yapmak gerekiyor, hiç bilmeden yorum yapmak imkansız.

Arkadaşlar, sizin de bu konuda fikriniz varsa paylaşabilir misiniz
:KK34:

Bi de akşam yaşadığım komik bişi yazcam şimdi size. Ben hatırladıkça gülüyorum, sabah ofisteki arkadaşlara anlattım yıkıldık :KK60:

Dün akşam dershaneye gittim, sınıfım merdivenden çıkınca 2. kat hemen sağda. Ben de dün karıştırmışım 3 kat çıkmışım sağdaki sınıfa girdim. Onlar da ilk kez bi etüt için toplanmış bir grupmuş, türkçe hocasını bekliyorlar ama kimin gireceğini bilmiyorlar. Sınıfa girdim bi sessizlik oldu. Ben kendi sınıfımda da sadece 1-2 sima tanıyorum, gerisi yabancı. Dedim ki hmm bizim kızlar gelmemiş. Gittim en arka sıraya oturdum, bacak bacak üstüne de attım, ders neydi ki filan diye saf saf bakıyorum. Herkesin önünde de yaprak testleri var, aaa ben getirmeyi unuttum diyorum. Yoksa bunları hoca mı dağıttı diyorum, bana niye vermedi yaa diyorum. Baktım herkes test çözüyor, ala alaaaaa diyorum. Neyse bi çocuk geldi, 'şuna bi bakar mısınız, ben E yaptım ama cevap B'miş' diyor. Ben de nezaketen çözdüm, bak şurda şu var çünki filan diye de anlatıyorum. Sonra o gitti neyse, biri dedi ki 'şu konuda şu şu şu ekler istisna mıdır, bunlar uymuyor kurala' dedi. Ben ona da cevap verdim, ama hala gelen giden yok. Sonra sınıftaki arkadaş yazdı Whatsap'dan. Canım nerdesin hadi ders bitti neredeyse diye. O an bende bir dumur olma söz konusu, Türk filimleri misali 'Allahım ben nerdeyim' :KK60::KK60:

Ya peki o şekilde mp3leri nereden nasıl bulabiliriz ki acaba? Sen nereden bulmuştun?

haha çok hoş yaa.Oyy kuzum onlar seni hoca sanmış ama sen de takır takır soruları çözüyorsun düşünsene çözemediğini nasıl hoca derlerdi artık :KK70: iyi olmuş soruları çözmen :KK70: :KK53:

Selam kızlar
Hepinize kolay gelsin.

Canım bende aöfde son sınıfım lisans olarak giricem sınava inşallah.Ama ben başladım kpss ye çalışmaya.Senin yerinde olsam ufaktan da olsam başlarım kpss için.Çünkü güz döneminden sonra bahar dönemi var birde o zamanda o sıkıstıracak tamamen kpss odaklanamayacaksın.O yüzden biraz ondan biraz ondan başlarım yerinde olsam madem matematik türkçen iyi bol bol onlardan soru çözmeyle başlayabilirsin mesela.

Hiç bir konuyu tam anlamıyla konu çalışarak öğrenemezsin. Kpss çalışmalarında bu imkansız gibi bir şey. Bir konuya takılmak yerine bol bol soru çözmen gerekir. Benim sorulardan öğrendiğim o kadar çok bilgi varki, piyasada % 100 tam anlatan bir yayın zaten yok. Soru çözmenin amacıda zaten budur tatlım. Son kez oku ve soruları çöz geç biran önce bitirki daha fazla soru tipi görme şansın olsun.

X